کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
يه سوال. روزانه تو سفارت تا اونجايى كه من ديدم ٩٠٪ بچه ها رو سفارت يه ضرب نميداد و ميگفت برين بعدا سايتو چك كردين بياين. اگه تو هفته فقط شش يا هفت نفر كليير بشن كه بايد سالها منتظر بود. ( من ماه پيش تو ايروان مصاحبه داشتم و منتظرم )
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، rozelo ، Ehsan1358 ، azar1348 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 17:38)e76779 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 17:25)shiraz mamali نوشته:  اگه پاسم دست سفارت باشه یه وقت بد نمیشه به پلیس بگم?

دوست عزیز شما باید چند روز پیش به سفارت ایمیل میزدید و شرایط خودتان را به آنها توضیح میدادید، بهرحال الان کاری نمیشه کرد و باید تا یکشنبه منظر بمونید! منتها سعی کنید همین امروز به سفارت ایمیل بزنید و تاکید کنید که شرایط اقامتتان در دبی حاده و به آنها اعلام کنید که یکشنبه به سفارت برای تعیین تکلیف وضعیت ویزاتون مراجعه میکنید.
در ضمن بنظر من به پلیس اعلام نکنید چون شرایط تان سخت تر میشود.
موفق باشید.

چرادل وجراتوازمملی میگیرید بنده خدابین زمینو اسمون رهاشده بالاخره بایدبه یه مرجع قوی مراجعه کنه یانه؟
من گفتم اگرسفارت گفته داده پست و مطمئنه پیش سفارت نیست دوراه داره
یکی اینکه اول بره سفارت ایران دردوبی و به اونهابگه جریانو اونهاهم وظیفه شونه که دراین مواردازهموطنانشون حمایت کنن
مطمئن باشیدسفارت ایران دردوبی به کارتون رسیدگی میکنه
اگرنشدکه به پلیس دوبی بگید پاسم توشهرتون نزدپست مونده
و میگند نیستش
و اگرنامه ای ازسفارت داریدمبنی براینکه ویزاتون روفرستادن پست حتمانشون بدید خودشون کارشونوخوب بلدن
وه ه ه ه که شمامردهاگاهی چقدرکم دل و جرات ترازمازنهامیشید من که اگربودم تاحالادوبی روروی سرشون خراب کرده بودم بابا مگرکارخلاف دارید میکنید که ویزاری امریکارومیخواید بگیرید که اینقدرنگرانید که براتون بدنشه
ای باباااااااااااااااااااااااااااااااااااا ازدست شمامردها

شمامردهااااااااااااااااااااااااااا فقط زورتون به مازناااااااااااااااااااااااا میرسه نه به سفارت نه به پلیس نه حتی به پست
[img][عکس: images88.jpg][/img]

آگا سفارته میسه ویزای ما رو زودتر بدی؟؟ اگه ندی باهات گهر میکنم ها

از قول بچه های منتظران
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تبـــــــــریک فراوان به دوستان کلیر شده ( fayadegarوrira1982) و آرزوی موفقیت برای ادامه مسیر دوستان

بچه های ابوظبی ان شاءالله هفته دیگه برای ما خبرهای خوبی خواهد بود لطفآ یه سری به منتظر سرا بزنید انرژی مثبت عقبیما
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
به همه دوستان کلیر شده آنکارا و ایروان تبریک میگم مبارکشون باشهSmileTongue
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
سلام دوستان عزیز
اینم جواب سوال من از DOS در صفحه ی فیض بوق
Please contact your embassy or consulate that you had your interview at for further status update on your case. It is very important that you contact the embassy/consulate right away becasue all DV winners must have their visas in hand by September 30, 2013. The embassy/consulate should provide you with the best information regarding your case. Thank you
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
ما هم بعد از تقریبا ۴ ماه از انتظار در اومدیم. خدا قسمت بقیه هم کنه این شادی رو. آنکارا مچکریم Smile
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
(2013-07-12 ساعت 19:35)دنیز نوشته:  ما هم بعد از تقریبا ۴ ماه از انتظار در اومدیم. خدا قسمت بقیه هم کنه این شادی رو. آنکارا مچکریم Smile

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااا

دنیز عزیز مبارک باشه Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-12 ساعت 19:35)دنیز نوشته:  ما هم بعد از تقریبا ۴ ماه از انتظار در اومدیم. خدا قسمت بقیه هم کنه این شادی رو. آنکارا مچکریم Smile

مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارکتون باشه
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile

هوررااااااااااااااااا، تبریک دست راستتون زیر سر ما ، ما هم فردا به سلامتی ۴ ماهه میشیم.Cool
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-07-12 ساعت 19:08)Rambod نوشته:  سلام
يه سوال. روزانه تو سفارت تا اونجايى كه من ديدم ٩٠٪ بچه ها رو سفارت يه ضرب نميداد و ميگفت برين بعدا سايتو چك كردين بياين. اگه تو هفته فقط شش يا هفت نفر كليير بشن كه بايد سالها منتظر بود. ( من ماه پيش تو ايروان مصاحبه داشتم و منتظرم )
به اميد هرچه سريعتر كلير شدن شما، لطفاً حدود كيس نامبرتون و تاريخ و مكان مصاحبه تون رو به امير مهاجر عزيز ايميل كنيد تا در منتظرسرا عضو شويد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-12 ساعت 19:09)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 17:38)e76779 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 17:25)shiraz mamali نوشته:  اگه پاسم دست سفارت باشه یه وقت بد نمیشه به پلیس بگم?

دوست عزیز شما باید چند روز پیش به سفارت ایمیل میزدید و شرایط خودتان را به آنها توضیح میدادید، بهرحال الان کاری نمیشه کرد و باید تا یکشنبه منظر بمونید! منتها سعی کنید همین امروز به سفارت ایمیل بزنید و تاکید کنید که شرایط اقامتتان در دبی حاده و به آنها اعلام کنید که یکشنبه به سفارت برای تعیین تکلیف وضعیت ویزاتون مراجعه میکنید.
در ضمن بنظر من به پلیس اعلام نکنید چون شرایط تان سخت تر میشود.
موفق باشید.

چرادل وجراتوازمملی میگیرید بنده خدابین زمینو اسمون رهاشده بالاخره بایدبه یه مرجع قوی مراجعه کنه یانه؟
من گفتم اگرسفارت گفته داده پست و مطمئنه پیش سفارت نیست دوراه داره
یکی اینکه اول بره سفارت ایران دردوبی و به اونهابگه جریانو اونهاهم وظیفه شونه که دراین مواردازهموطنانشون حمایت کنن
مطمئن باشیدسفارت ایران دردوبی به کارتون رسیدگی میکنه
اگرنشدکه به پلیس دوبی بگید پاسم توشهرتون نزدپست مونده
و میگند نیستش
و اگرنامه ای ازسفارت داریدمبنی براینکه ویزاتون روفرستادن پست حتمانشون بدید خودشون کارشونوخوب بلدن
وه ه ه ه که شمامردهاگاهی چقدرکم دل و جرات ترازمازنهامیشید من که اگربودم تاحالادوبی روروی سرشون خراب کرده بودم بابا مگرکارخلاف دارید میکنید که ویزاری آمریکارومیخواید بگیرید که اینقدرنگرانید که براتون بدنشه
ای باباااااااااااااااااااااااااااااااااااا ازدست شمامردها

شمامردهااااااااااااااااااااااااااا فقط زورتون به مازناااااااااااااااااااااااا میرسه نه به سفارت نه به پلیس نه حتی به پست
سلام .دقیقا من چند روز پیش من این متن و به سفارت زدم و اونا هم اینو جواب دادن.لطفا هرکی‌ زبانش خوبه بخونه و یه نظر‌ای بده،
Dear Sir/Mam
I have already done my interview on 26'th jun and they told me that my
visa will be ready for pickups at empost 1st of July, but I have not yet
received my visa to this day. it seems that others have already got
their visa and I'm the only exception here, I was wondering if you could
help me on this matter and follow up my case. so that I can get my visa
ASAP because my UAE visa is almost expiring and I cant stay here much
longer
جواب سفارت.......
You need to contact the call center, where you registered for the Empost
courier service. They are the ones who can help you with your passport
issue.

This email is UNCLASSIFIED
SadSadSadSad
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: jj bobo ، babak_1363 ، ikamaly ، Ehsan1358 ، azar1348 ، zohre02 ، b_argi ، afshinghwink
دوستان گرامی
سلام

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی برای کلیر شدگان اخیر و همچنین آینده و همینطور گذشته

من این مطلب رو چند صفحه قبل هم عنوان کردم که خوشبختانه همزمان شد با آپدیت آنکارا و صفحه ها به سرعت پیش رفت و من موفق نشدم به جوابم برسم بنا بر این از دوستان مطلع خواهشمندم سوال مرا پاسخ فرما باشید.

مدیکال و مصاحبه ما اوایل خرداد ماه در آنکارا انجام شد و در زمان مدیکال من ( برنده اصلی ) سرماخوردگی داشتم و عکس قفسه سینه ام مورد قبول دکتر واقع نشد و ایشان تست سل سه مرحله ای ( خلط سینه ) را لازم دانست که انجام شد و دکتر گفت که حدود 2 ماه طول میکشه تا جواب آزمایش آماده شه که ما
خودمان بعد از آماده شدن جوابو به سفارت ارسال می کنیم و با ایمیل به تو هم خبر می دیم البته انجام این تست خللی در زمان مصاحبه ما ایجاد نکرد . مصاحبه انجام شد و آفیسر اعلام کرد که ما منتظر دریاف جواب پزشکی هستیم در ضمن پرونده مراحل اداری هم داره که همزمان انجام میشه.
به هر حال امروز از دکتر ایمیلی دریافت کردم مبنی بر اینکه جواب آماده است با سفارت قراری را هماهنگ کن ( در اسرع وقت ) همچنین امروز در سایت سیس هم کیس ما ( تمام نفرات ) آپ دیت شدند.

Your CULTURE results and final report are READY. We have very recently finalized your medical report. You may fix an appointment with the US Embassy, Ankara.

We advise you to finish your procedure AS SOON AS POSSIBLE.

**** Date medical exam expires:10/08/2013 (October 8 , 2013

این متن ایمیل دکتر اونگانه که با توجه به متن بالا من متوجه نمیشم باید خودم با سفارت هماهنگ کنم و برم یا طبق گفته آفیسر باید منتظر اعلام شماره در سایت باشم؟ یه نکته دیگه اینکه چرا تاریخ انقضای مدیکال حدود چهار ماه و نیمه از زمان شروع آزمایشاته؟

سپاس فراوان
تشکر کنندگان: zohre02 ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، b_argi ، afshinghwink
الان لطفا یکنفر یه متن بدرد بخور به من بده که بفرستم براشون.بگم بابا من هر روز میرم پست به من میگن اینجا نیست،میام سفارت منو راه نمیدین.باید چه خاکی به سرم بکنم لطفا به من بگید.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
[تبریک به تمام دوستان عزیزم که امروز از آنکارا کلیر شدند[/color][/size]هوراااااااااااااااااcolor=#FF1493[size=large]]
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان