موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
ديگه رفت تا دوشنبه
يعني ممكنه تو شنبه يا يكشنبه توسيس اپ داشته باشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 19:35)دنیز نوشته: ما هم بعد از تقریبا ۴ ماه از انتظار در اومدیم. خدا قسمت بقیه هم کنه این شادی رو. آنکارا مچکریم 
به به ! دنيز جان مباركت باشه! به افتخارتون هورااااااا
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم ديروز پنجشنبه مصاحبه داشتيم مثل همه ما هم كليرنس شديم
به اميد كلير شدن همه
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-12 ساعت 22:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 22:51 توسط ma300me.)
هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[size=x-large]تبریک به همه کلیر شده های امروز آنکارا. و به امید کلیر شدن بقیه بچه های منتظر از هر سه سفارت.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
امشب هم گذشت و خبری از آنکارا نشد
با 250 روز انتظار ..............آنکارا متشکریم................. ازین که صبر کردن رو بهم آموختی
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 21:40)fayadegar نوشته: (2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته: سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟
سلام دوست عزيز ، من اگه جاي شما بودم اين کار رو نمي کردم . يه ون ( از اين توريستي ها ) کرايه کنيد و بريد آنکارا . به اميد ويزاي يک ضرب .
به نظر من یا با ماشین شخصی بروید یا یک کوپه قطار دربست کنید.فکر تغییر مکان وزمان مصاحبه هم از ذهنتون بیرون کنید.
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-12 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 23:09 توسط AOC Kermani.)
(2013-07-12 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته: امشب هم گذشت و خبری از آنکارا نشد
با 250 روز انتظار ..............آنکارا متشکریم................. ازین که صبر کردن رو بهم آموختی
سلام پیش کسوت انتظار
من شما ها رو که می بینم غصه (109 روزه ام) از یادم میره.
توی لیست منتظر سرا پیدا نکردمتون.
اگر نیستید پیشنهاد میکنم مشخصات رو برای امیر مهاجر بفرستید تا از انرژی گروهی نیز بهره مند شوید.
----------------------
Case No.: 2013 45$$ - Ankara 25 March – 3 persons – Destination: Irvine CA
هیچ بن بستی وجود ندارد یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
اميدوارم بزودي منتظرسرا خالي از سكنه بشه
[/php]
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-12 ساعت 23:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 23:32 توسط mohammad_r.)
سلام دوستان
من الان انکاراهستم. دوشنبه هفته گذشته به اتفاق دو تای دیگر دوستان پاس را به سفارت دادیم و از روز دوشنبه تا پنج شنبه هر روز ما را آپدیت می کردند جالبه که از روز چهارشنبه نفر سوم کیس ما از A.P. به ready تبدیل شد ولی خبری از issue و ویزا نشد دو دوست دیگر چهارشنبه بعدظهر issue شدند و ویزای خودشان را پنچ شنبه از پست گرفتند ولی برای ما پنچ شنبه هم خبری نشد و پرواز برگشت ماهان هم سوخت. امید را از دست ندادیم و گفتیم جمعه 5 روز کاری تمام میشه و ما هم issue میشویم ولی جمعه هم به ساعت 5 بعدظهر رسید و خبری از ویزا نشد با عجله رفتم آژانسی که برایمان هتل را گرفته بود و تا روز دوشنبه تمدید کردم. حالا باید ببینیم دوشنبه می دهند با دوباره ما را بلاتکلیف می گذارند. اینجوری را ندیده بودیم. کلی هزینه؛ کلی دوندگی برای هتل و تور و اضافه کردن روزها ماندگاری در آنکارا و این انتظار سخت که هزار چیز را به ذهن آدم میاره که چرا ویزا را صادر نکردند. البته بگم من پاس خانمم زمانی زیادی نداشت و اردیبهشت آنرا عوض کردم. اسکن پاس جدید را برای سفارت email کردم و جربان را توضیح دادم و در سایت csc نیز شماره پاس جدید خانمم را زدم و پرینت آدرس پستی را با این شماره جدید گرفتم و روز دوشنبه پاس جدید را تحویل دادم که ازمن پاس قدیم را هم خواستند. ممکن است به خاطر این موضوع باشه. خدا فقط می داند و بس.پنج شنبه هم با کلی خرج کردن سعی کردم با شماره سفارت تماس بگیرم که بی نتیجه بود و نهایت هم زمان یکساعته تلفن زدند به پایان رسید.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست