کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ديگه رفت تا دوشنبهSadيعني ممكنه تو شنبه يا يكشنبه توسيس اپ داشته باشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: rozelo ، dolood ، Biz Biz ، Ali.US ، babak_1363 ، رجبعلی ، azar1348 ، jjbahale ، amir82 ، b_argi ، afshinghwink ، ani_sheiton
(2013-07-12 ساعت 19:35)دنیز نوشته:  ما هم بعد از تقریبا ۴ ماه از انتظار در اومدیم. خدا قسمت بقیه هم کنه این شادی رو. آنکارا مچکریم Smile

به به ! دنيز جان مباركت باشه! به افتخارتون هوراااااااSmile
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
سلام دوستان
ما هم ديروز پنجشنبه مصاحبه داشتيم مثل همه ما هم كليرنس شديم
به اميد كلير شدن همه
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااا
هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااا

[size=x-large]تبریک به همه کلیر شده های امروز آنکارا. و به امید کلیر شدن بقیه بچه های منتظر از هر سه سفارت.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-12 ساعت 22:47)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
ما هم ديروز پنجشنبه مصاحبه داشتيم مثل همه ما هم كليرنس شديم
به اميد كلير شدن همه

لیلای عزیز
خوش اومدی به جمع ما ولی آرزو دارم که زیاد اینجا نمونی و زود کلیر شی اگه مایلی مشخصاتتو ( تاریخ مصاحبه - مکان مصاحبه - تعداد نفرات - شماره کیس نامبر بدون دو شماره آخر ) به امیر مهاجر عزیز ایمیل کن به منتظرسرا اضافت کنه
موفق باشی
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

امشب هم گذشت و خبری از آنکارا نشد
با 250 روز انتظار ..............آنکارا متشکریم................. ازین که صبر کردن رو بهم آموختی
(2013-07-12 ساعت 21:40)fayadegar نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته:  سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟
سلام دوست عزيز ، من اگه جاي شما بودم اين کار رو نمي کردم . يه ون ( از اين توريستي ها ) کرايه کنيد و بريد آنکارا . به اميد ويزاي يک ضرب .

به نظر من یا با ماشین شخصی بروید یا یک کوپه قطار دربست کنید.فکر تغییر مکان وزمان مصاحبه هم از ذهنتون بیرون کنید.
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-07-12 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته:  امشب هم گذشت و خبری از آنکارا نشد
با 250 روز انتظار ..............آنکارا متشکریم................. ازین که صبر کردن رو بهم آموختی
سلام پیش کسوت انتظار
من شما ها رو که می بینم غصه (109 روزه ام) از یادم میره.
توی لیست منتظر سرا پیدا نکردمتون.
اگر نیستید پیشنهاد میکنم مشخصات رو برای امیر مهاجر بفرستید تا از انرژی گروهی نیز بهره مند شوید.
----------------------

Case No.: 2013 45$$ - Ankara 25 March – 3 persons – Destination: Irvine CA
هیچ بن بستی وجود ندارد یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
(2013-07-12 ساعت 21:46)fariba_a نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته:  سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟

سلام دوست عزیز
من هم سفر زمینی را به صلاح مادر و نوزاد نمیدونم. با اتوبوس تا آنکارا بیش از 30 ساعت و تا ایروان حدود 22 ساعت راهه. بخصوص برای یک مادر که تازه صاحب فرزند شده بسیار سخت و کسالت آور ( و غیربهداشتیه). از طرفی تغییر مکان مصاحبه هم به صلاح نیست. اگر بتونید سفارت آنکارا را متقاعد کنید که مصاحبه تونو حتی 5 روز عقب بندازند فکر میکنم با هواپیما برید و برگردید براتون راحت تره. و انشاءا... که ویزای یکضرب بگیرید.
من اگه جای شما بودم بهترین هتل رو میگرفتم . به صلاحتون هست که برید وگرنه ضرر میکنید . بچه یک روز دکتر و یک روز سفارت کار داره بقیه رو توی هتل بمونید از قبل با اونگان هماهنگ میکردم که شما رو اولین نوبت ببینه تا معطل نشوید . سفارت هم که داخلش کولر داره و مشکلی نیست . سخت نگیرید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، mohcen ، negar_karimi6 ، azar1348 ، b_argi ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 21:40)fayadegar نوشته:  
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که
سلام دوست عزيز ، من اگه جاي شما بودم اين کار رو نمي کردم . يه ون ( از اين توريستي ها ) کرايه کنيد و بريد آنکارا . به اميد ويزاي يک ضرب .

به نظرمنم ريسك نكنيد وهمون تركيه بريد ولي ميتونيد سفرتونو تقسيم كنيد مثلا تا تبريز بريد يه روز استراحت كنيد وازونجادوباره حركت كنيد اينجوري كمتر خسته ميشين
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
دوستان عزیز از ظهر نبودم!!
ببخشید دیر شد!!
هورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
برای عزیزان کلیرشده واقعا خوشحالم!!Big GrinBig GrinBig Grin

غیرمهاجرتی رو هم توی تاپیک خودش میزارم!!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
اميدوارم بزودي منتظرسرا خالي از سكنه بشه
[عکس: 8l1u2b578nn6g6ok38r.png][/php]
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-12 ساعت 22:56)Ghormeh Sabzi نوشته:  امشب هم گذشت و خبری از آنکارا نشد

دوست عزیز توی منتظرسرا نیستی ؟؟؟؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام دوستان
من الان انکاراهستم. دوشنبه هفته گذشته به اتفاق دو تای دیگر دوستان پاس را به سفارت دادیم و از روز دوشنبه تا پنج شنبه هر روز ما را آپدیت می کردند جالبه که از روز چهارشنبه نفر سوم کیس ما از A.P. به ready تبدیل شد ولی خبری از issue و ویزا نشد دو دوست دیگر چهارشنبه بعدظهر issue شدند و ویزای خودشان را پنچ شنبه از پست گرفتند ولی برای ما پنچ شنبه هم خبری نشد و پرواز برگشت ماهان هم سوخت. امید را از دست ندادیم و گفتیم جمعه 5 روز کاری تمام میشه و ما هم issue میشویم ولی جمعه هم به ساعت 5 بعدظهر رسید و خبری از ویزا نشد با عجله رفتم آژانسی که برایمان هتل را گرفته بود و تا روز دوشنبه تمدید کردم. حالا باید ببینیم دوشنبه می دهند با دوباره ما را بلاتکلیف می گذارند. اینجوری را ندیده بودیم. کلی هزینه؛ کلی دوندگی برای هتل و تور و اضافه کردن روزها ماندگاری در آنکارا و این انتظار سخت که هزار چیز را به ذهن آدم میاره که چرا ویزا را صادر نکردند. البته بگم من پاس خانمم زمانی زیادی نداشت و اردیبهشت آنرا عوض کردم. اسکن پاس جدید را برای سفارت email کردم و جربان را توضیح دادم و در سایت csc نیز شماره پاس جدید خانمم را زدم و پرینت آدرس پستی را با این شماره جدید گرفتم و روز دوشنبه پاس جدید را تحویل دادم که ازمن پاس قدیم را هم خواستند. ممکن است به خاطر این موضوع باشه. خدا فقط می داند و بس.پنج شنبه هم با کلی خرج کردن سعی کردم با شماره سفارت تماس بگیرم که بی نتیجه بود و نهایت هم زمان یکساعته تلفن زدند به پایان رسید.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
سلام به دوستان
ضمن تبریک به همه دوستان کلير شده جديدBig Grin
سری بعد اعلام کليرهای ايروان احتمالا از کسايي خواهد بود که ماه 5 يا می مصاحبه داشتند اميدوارم ما هم با همين روال که داره پیش می ره کلیر بشیم
البته امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان کلیر بشن و بتونن برا زندگی شون برنامه ریزی کنند شاد وسلامت باشید Wink
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان