کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-13 ساعت 00:57)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:51)ma300me نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:45)ma300me نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:13)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:03)AOC Kermani نوشته:  آیا به NVC نامه ائی زده اید و جوابی گرفته اید؟
لطفاٌ راهنمائی کنید.
جمعه ها US DOS به سوالات مربوط به امور ویزا از طریق NVC پاسخ میده! که این پرسش و پاسخ در فیس بوق انجام میشه و یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودن و چند صفحه قبل جواب رو گذاشته بودن، مبنی بر اینکه با سفارت یا کنسول ما تماس بگیرین (جایی که مصاحبه داشتین) و گفته بودن که نزدیک به آخر سپتامبر میشیم و باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرین وگرنه ... .
دوست من ، قدرت سفارت فراتر از تصور ماست ، من اینو میدونم که یه کیس میتونه کلیر بشه و به سفارت اعلام بشه که پاکه پاکه، اما سرکنسول موقع بررسی پرونده در سفارت ویزا رو صادر نکنه و درخواست بررسی مجدد کیس رو بده!
بنابراین قضاوت فرد سرکنسول و آفیسر در آخرین لحظات میتونه رو کیس تاثیر داشته باشه..
نقطه اصلی ارتباط ما درباره پروندمون سفارته..
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه Smile
ببخشید یه سوالی داشتم، شما اصلا بعد از مصاحبه حتی یکبارم آپدیت نشدید؟ یا اینکه اون روزهای اول بعد از مصاحبه آپدیت شدین و از اونموقع به بعد هست که دیگه آپدیت نشدین؟

ببخشید یه سوالی داشتم، شما اصلا بعد از مصاحبه حتی یکبارم آپدیت نشدید؟ یا اینکه اون روزهای اول بعد از مصاحبه آپدیت شدین و از اونموقع به بعد هست که دیگه آپدیت نشدین؟

نه ma300me ما 25 مارچ مصاحبه داشتیم و 26 مارچ آپدیت شدیم از اون تاریخ به بعد منتظریم. سخته نه؟
درسته سخته . ولی اینو بدون که همه کلیر میشن و نگران نباش. انشالله با این ایمیلی که قراره بزنی کلیر میشی و دیگه از نگرانی در میای و میری بسوی آینده روشنSmileSmileSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-13 ساعت 00:58)zohre02 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:43)lonelyman نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:34)AOC Kermani نوشته:  به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.
حتماً دوست من ، ایمیل زدن خالی از لطف نخواهد بود SmileWink

ممنون از توضیحات و راهنمائی ها. تصمیم من این شد که نامه بزنم.
این آدرسی که دارم آدرسی که قبل از مصاحبه بهم زدن و گفتن مدارک و بیار:
Ankara-Consular-Public-MB <CA-Ankara@state.gov>
این آدرس برای پیگیری درسته و یا آدرس دیگری پیشنهاد می کنید.
لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

Case No.: 2013 45$$ - Ankara 25 March – 3 persons – Destination: Irvine CA
110 روز بدون آپدیت
هیچ بن بستی وجود ندارد یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت

دوست عزيز توي سايت سفارت جا براي ايميل زدن داره كه مخصوص اينكاره و از اونجا ميتونيد اقدام كنيد ، من اينكارو كردم و اونا گفتن پندينگت تموم نشده و در حال بررسيه ولي بقيه افراد كيس ميتونن بيان ويزاشون رو بگيرن
[/quote]

آیا شما برنده اصلی هستید؟
[/quote]

سلام الان این سئوال رو از من پرسیدی یا lonelyman که گفته " دوست عزيز توي سايت سفارت جا براي ايميل زدن داره كه مخصوص اينكاره و از اونجا ميتونيد اقدام كنيد ، من اينكارو كردم و اونا گفتن پندينگت تموم نشده و در حال بررسيه ولي بقيه افراد كيس ميتونن بيان ويزاشون رو بگيرن "
ولی اگه از من پرسیده باشی ،برندهاصلی کیس ما خانم من هستند.
حالا نمی دونم منظور محترم تون چی هست ولی اگه سئوالی هست در خدمتم.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: lonelyman ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-07-13 ساعت 00:06)daad نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 23:28)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان
من الان انکاراهستم. دوشنبه هفته گذشته به اتفاق دو تای دیگر دوستان پاس را به سفارت دادیم و از روز دوشنبه تا پنج شنبه هر روز ما را آپدیت می کردند جالبه که از روز چهارشنبه نفر سوم کیس ما از A.P. به ready تبدیل شد ولی خبری از issue و ویزا نشد دو دوست دیگر چهارشنبه بعدظهر issue شدند و ویزای خودشان را پنچ شنبه از پست گرفتند ولی برای ما پنچ شنبه هم خبری نشد و پرواز برگشت ماهان هم سوخت. امید را از دست ندادیم و گفتیم جمعه 5 روز کاری تمام میشه و ما هم issue میشویم ولی جمعه هم به ساعت 5 بعدظهر رسید و خبری از ویزا نشد با عجله رفتم آژانسی که برایمان هتل را گرفته بود و تا روز دوشنبه تمدید کردم. حالا باید ببینیم دوشنبه می دهند با دوباره ما را بلاتکلیف می گذارند. اینجوری را ندیده بودیم. کلی هزینه؛ کلی دوندگی برای هتل و تور و اضافه کردن روزها ماندگاری در آنکارا و این انتظار سخت که هزار چیز را به ذهن آدم میاره که چرا ویزا را صادر نکردند. البته بگم من پاس خانمم زمانی زیادی نداشت و اردیبهشت آنرا عوض کردم. اسکن پاس جدید را برای سفارت email کردم و جربان را توضیح دادم و در سایت csc نیز شماره پاس جدید خانمم را زدم و پرینت آدرس پستی را با این شماره جدید گرفتم و روز دوشنبه پاس جدید را تحویل دادم که ازمن پاس قدیم را هم خواستند. ممکن است به خاطر این موضوع باشه. خدا فقط می داند و بس.پنج شنبه هم با کلی خرج کردن سعی کردم با شماره سفارت تماس بگیرم که بی نتیجه بود و نهایت هم زمان یکساعته تلفن زدند به پایان رسید.

سلام بر شما ما هم بعد از مصاحبه ک اومدیم اینجا حالا هم پاسپورت جدید گرفتن حالا ما باید این شماره پاس جدید رو چی‌ کار کنیم؟واجبه؟

دوستان?
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، ashakibafar ، afshinghwink ، negar_karimi6
دوستان گرامی
سلام

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی برای کلیر شدگان اخیر و همچنین آینده و همینطور گذشته

من این مطلب رو چند صفحه قبل هم عنوان کردم که خوشبختانه همزمان شد با آپدیت آنکارا و صفحه ها به سرعت پیش رفت و من موفق نشدم به جوابم برسم بنا بر این از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید چه کار کنم؟

مدیکال و مصاحبه ما اوایل خرداد ماه در آنکارا انجام شد و در زمان مدیکال من ( برنده اصلی ) سرماخوردگی داشتم و عکس قفسه سینه ام مورد قبول دکتر واقع نشد و ایشان تست سل سه مرحله ای ( خلط سینه ) را لازم دانست که انجام شد و دکتر گفت که حدود 2 ماه طول میکشه تا جواب آزمایش آماده شه که ما
خودمان بعد از آماده شدن جوابو به سفارت ارسال می کنیم و با ایمیل به تو هم خبر می دیم البته انجام این تست خللی در زمان مصاحبه ما ایجاد نکرد . مصاحبه انجام شد و آفیسر اعلام کرد که ما منتظر دریاف جواب پزشکی هستیم در ضمن پرونده مراحل اداری هم داره که همزمان انجام میشه.
به هر حال امروز از دکتر ایمیلی دریافت کردم مبنی بر اینکه جواب آماده است با سفارت قراری را هماهنگ کن ( در اسرع وقت ) همچنین امروز در سایت سیس هم کیس ما ( تمام نفرات ) آپ دیت شدند.

Your CULTURE results and final report are READY. We have very recently finalized your medical report. You may fix an appointment with the US Embassy, Ankara.

We advise you to finish your procedure AS SOON AS POSSIBLE.

**** Date medical exam expires:10/08/2013 (October 8 , 2013

این متن ایمیل دکتر اونگانه که با توجه به متن بالا من متوجه نمیشم باید خودم با سفارت هماهنگ کنم و برم یا طبق گفته آفیسر باید منتظر اعلام شماره در سایت باشم؟ یه نکته دیگه اینکه چرا تاریخ انقضای مدیکال حدود چهار ماه و نیمه از زمان شروع آزمایشاته؟

سپاس فراوان
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، valencia ، soruosh ، negar_karimi6
(2013-07-13 ساعت 00:29)azar1348 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 21:19)alvan نوشته:  سلام دوستان
یه سوال دوباره...

هر موقع که برای چک کردن وضعیت کلیر همسرم به سایت ابوظبی مراجعه میکنیم از ما 5شماره اخر میخواهد در صورتی که ما 4شماره داریم؟
لطفآ کمک کنید.....

لطفا لینکی که چک میکنین بذارین که یه امتحان کنیم

ما از این دو تا لینک چک میکنیم و این مشکل را نداریم :
http://www.abudhabiivo.net/
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
من هم از همین سایتها استفاده میکنم
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-07-13 ساعت 01:15)arash111 نوشته:  دوستان گرامی
سلام

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی برای کلیر شدگان اخیر و همچنین آینده و همینطور گذشته

من این مطلب رو چند صفحه قبل هم عنوان کردم که خوشبختانه همزمان شد با آپدیت آنکارا و صفحه ها به سرعت پیش رفت و من موفق نشدم به جوابم برسم بنا بر این از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید چه کار کنم؟

مدیکال و مصاحبه ما اوایل خرداد ماه در آنکارا انجام شد و در زمان مدیکال من ( برنده اصلی ) سرماخوردگی داشتم و عکس قفسه سینه ام مورد قبول دکتر واقع نشد و ایشان تست سل سه مرحله ای ( خلط سینه ) را لازم دانست که انجام شد و دکتر گفت که حدود 2 ماه طول میکشه تا جواب آزمایش آماده شه که ما
خودمان بعد از آماده شدن جوابو به سفارت ارسال می کنیم و با ایمیل به تو هم خبر می دیم البته انجام این تست خللی در زمان مصاحبه ما ایجاد نکرد . مصاحبه انجام شد و آفیسر اعلام کرد که ما منتظر دریاف جواب پزشکی هستیم در ضمن پرونده مراحل اداری هم داره که همزمان انجام میشه.
به هر حال امروز از دکتر ایمیلی دریافت کردم مبنی بر اینکه جواب آماده است با سفارت قراری را هماهنگ کن ( در اسرع وقت ) همچنین امروز در سایت سیس هم کیس ما ( تمام نفرات ) آپ دیت شدند.

Your CULTURE results and final report are READY. We have very recently finalized your medical report. You may fix an appointment with the US Embassy, Ankara.

این متن ایمیل دکتر اونگانه که با توجه به متن بالا من متوجه نمیشم باید خودم با سفارت هماهنگ کنم و برم یا طبق گفته آفیسر باید منتظر اعلام شماره در سایت باشم؟ یه نکته دیگه اینکه چرا تاریخ انقضای مدیکال حدود چهار ماه و نیمه از زمان شروع آزمایشاته؟

سپاس فراوان
دوست عزیز سلام
با توجه با این متن، شما باید هر چه زودتر برین برای اتمام این موضوع چون به شما توصیه کرده که هر چه زودتر یه وقت بگیرین....
دوست عزیز این موضوعی نیست که از من و یا بقیه دوستان نظری بگیرین، چون امکان داره از روی ناآگاهی، شما رو یه راهنمایی اشتباه بکنیم...
اما اگه من جای شما بودم یه ایمیل دوشنبه صبح ساعت 10:30 به وقت خودمون براشون میزدم و ایمیل دکتر اونگان هم پیوست میکردم و ازشون میپرسیدم که آیا من لازمه الان بیام اونجا یا صبر کنم هر وقت کیلیر شدم؟؟؟
به احتمال زیاد خود دکتر اونگان یه نسخه از این ایمیل هم به خود سفارت فرستاده و همینطور جواب مدیکالتون رو، چون به گفته خودتون در سایت سیس آپدیت شدین...
در مورد مدیکال شما که چهار ماه و نیمه، اینکه به دلیل حالتی که شما در زمان مدیکالتون بودین، دوره شما به قولتون فقط چهار ماه و نیم هستش و شش ماه نیست...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
ذهن ما باغچه است

گل در آن باید کاشت

گر نکاری٬گل من

علف هرز در آن می روید

زحمت کاشتن یک گل سرخ

کمتر از برداشتن هرزگی آن علف است
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
(2013-07-13 ساعت 01:46)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 01:15)arash111 نوشته:  دوستان گرامی
سلام

سپاس فراوان
دوست عزیز سلام
با توجه با این متن، شما باید هر چه زودتر برین برای اتمام این موضوع چون به شما توصیه کرده که هر چه زودتر یه وقت بگیرین....
دوست عزیز این موضوعی نیست که از من و یا بقیه دوستان نظری بگیرین، چون امکان داره از روی ناآگاهی، شما رو یه راهنمایی اشتباه بکنیم...
اما اگه من جای شما بودم یه ایمیل دوشنبه صبح ساعت 10:30 به وقت خودمون براشون میزدم و ایمیل دکتر اونگان هم پیوست میکردم و ازشون میپرسیدم که آیا من لازمه الان بیام اونجا یا صبر کنم هر وقت کیلیر شدم؟؟؟
به احتمال زیاد خود دکتر اونگان یه نسخه از این ایمیل هم به خود سفارت فرستاده و همینطور جواب مدیکالتون رو، چون به گفته خودتون در سایت سیس آپدیت شدین...
در مورد مدیکال شما که چهار ماه و نیمه، اینکه به دلیل حالتی که شما در زمان مدیکالتون بودین، دوره شما به قولتون فقط چهار ماه و نیم هستش و شش ماه نیست...

mrbonbon گرامی
ممنون از راهنماییتان
یک سوال دیگه هم دارم . آیا به نظر شما با توجه به تاریخ اکسپایر مدیکال میتوانم اطمینان داشته باشم که مدیکالم موردی نداشته؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، azar1348 ، negar_karimi6 ، shatsi
(2013-07-13 ساعت 01:42)alvan نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:29)azar1348 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 21:19)alvan نوشته:  سلام دوستان
یه سوال دوباره...

هر موقع که برای چک کردن وضعیت کلیر همسرم به سایت ابوظبی مراجعه میکنیم از ما 5شماره اخر میخواهد در صورتی که ما 4شماره داریم؟
لطفآ کمک کنید.....

لطفا لینکی که چک میکنین بذارین که یه امتحان کنیم

ما از این دو تا لینک چک میکنیم و این مشکل را نداریم :
http://www.abudhabiivo.net/
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
من هم از همین سایتها استفاده میکنم

با فرمت 2013AS1234 میزنید قبول نمیکنه ؟ عجیبه ! برای ما که مشکلی نداره !
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، b_argi ، mehdi didam ، zohre02 ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، babak_1363
(2013-07-12 ساعت 22:57)shiraz2013 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 21:40)fayadegar نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته:  سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟
سلام دوست عزيز ، من اگه جاي شما بودم اين کار رو نمي کردم . يه ون ( از اين توريستي ها ) کرايه کنيد و بريد آنکارا . به اميد ويزاي يک ضرب .

به نظر من یا با ماشین شخصی بروید یا یک کوپه قطار دربست کنید.فکر تغییر مکان وزمان مصاحبه هم از ذهنتون بیرون کنید.
قیل از هر تصمیم با دکتر ودفتر هواپیمائی مشورت کنید
فکر می کنم 10 روز برای گرفتن شناسنامه و پاسپورت کم باشد.
اگر تصمیم گرفتی با ماشین شخصی تشریف ببرید .من این مسیر را پیشنهاد می دهم.
روز اول: تهران- ماکو در آذربایجان غربی به طول 877 کیلومتر
روز دوم:ماکو _trabzon از طریق خط D010 به طول 675 کیلومتر
روز سوم:trabzon - آنکارا از طریق خط E70به طول 733کیلومتر
از این مسیر حدود 450 کیلومتر مسیر ساحلی دارد
مطالبی در رایطه با سفر هوائی نوزادان:
http://pediatrics.about.com/od/weeklyque...el_bby.htm
http://www.babycentre.co.uk/x539495/when...th-my-baby
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
سلام وصبح بخیر
امیدوارم امروزتون رنگی تر از دیروز باشه.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: kasrafo ، r91 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، b_argi ، hana_fd ، mehdi didam ، zohre02 ، afshinghwink ، رجبعلی ، shatsi ، babak_1363
به امید کلیر شدن هر چه سریع تر مهاجرسرایی و غیر مهاجرسرایی ها
موفق باشید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
سلام
یه سوال داشتم اگه کلیر شدیم برای گرفتن ویزا که پاس هامونو دادیم به سفارت موقع گرفتن ویزا از پست نیاز به وکالت همسر برای گرفتن پاسپورتش داریم یا نه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، azar1348 ، negar_karimi6 ، rira1982 ، babak_1363
(2013-07-13 ساعت 00:39)uvthk نوشته:  توجه توجه
سلام دوستان
اگر کسی فرم اصلی ثبت نام ذر لاتاری را داره اگه به صورت کپی یا عکس یا pdf از فرم اصلی هم باشه ممنون میشم برام بذارید.

دقیق بگیدکدوم فرم؟ همونی که وقتی قبول شدید برای سفارت پرکردیدو فرستادید؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، zohre02 ، afshinghwink ، soruosh ، azar1348 ، shatsi ، babak_1363
سلام من 12 اپریل مصاحبه شدم و تا حالا کلیر نشدم آیا زمان زیادی سپری شده و دیگه جای امید واری نیست؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، dove ، azar1348 ، negar_karimi6 ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان