موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.
[/quote]
حتماً دوست من ، ایمیل زدن خالی از لطف نخواهد بود 

[/quote]
ممنون از توضیحات و راهنمائی ها. تصمیم من این شد که نامه بزنم.
این آدرسی که دارم آدرسی که قبل از مصاحبه بهم زدن و گفتن مدارک و بیار:
Ankara-Consular-Public-MB <CA-Ankara@state.gov>
این آدرس برای پیگیری درسته و یا آدرس دیگری پیشنهاد می کنید.
لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر
-------------
Case No.: 2013 45$$ - Ankara 25 March – 3 persons – Destination: Irvine CA
110 روز بدون آپدیت
هیچ بن بستی وجود ندارد یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
آخر شبی نمیدونم چی بگم...
فقط می خوام بگم خدا به هممون صبر بیشتر بده مخصوصا روز بالاییهای عزیز
من که اول راهم تازه
همه با هم انرژی مثبتتتتتتت
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توجه توجه
سلام دوستان
اگر کسی فرم اصلی ثبت نام ذر لاتاری را داره اگه به صورت کپی یا عکس یا pdf از فرم اصلی هم باشه ممنون میشم برام بذارید.
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-13 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-13 ساعت 00:44 توسط lonelyman.)
(2013-07-13 ساعت 00:34)AOC Kermani نوشته: به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.

[/quote]
لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر
-------------
110 روز بدون آپدیت
[/quote]
دوست عزيز توي سايت سفارت جا براي ايميل زدن داره كه مخصوص اينكاره و از اونجا ميتونيد اقدام كنيد ، من اينكارو كردم و اونا گفتن پندينگت تموم نشده و در حال بررسيه ولي بقيه افراد كيس ميتونن بيان ويزاشون رو بگيرن
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 08:42)mohammad fazli نوشته: @خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااا
خدای بزرگ به بزرگیت قَسَمت میدم هیچ یک از بچه های 2013 بی ویزا نذاری
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
الهی آمین[font=Times New Roman][/font]
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 00:13)babak_1363 نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:03)AOC Kermani نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:00)babak_1363 نوشته: (2013-07-12 ساعت 23:30)AOC Kermani نوشته: من می خواهم نامه بزنم KCC و وضعیت خودمو استعلام کنم. نظرتون چیه؟
آخه هرکی نامه زده سفارت ترکیه جواب Auto reply منتظر باشید و... دریافت کرده.
به نظر تون بد نمی شه که؟
آخه چقدر صبر کنم یکبار هم اپدیت نشدم.
دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...

من به نظرم KCC جوابی به ما نمیده! حالا باز شاید دوستان نظر متفاوتی داشته باشن..
آیا به NVC نامه ائی زده اید و جوابی گرفته اید؟
لطفاٌ راهنمائی کنید.
جمعه ها US DOS به سوالات مربوط به امور ویزا از طریق NVC پاسخ میده! که این پرسش و پاسخ در فیس بوق انجام میشه و یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودن و چند صفحه قبل جواب رو گذاشته بودن، مبنی بر اینکه با سفارت یا کنسول ما تماس بگیرین (جایی که مصاحبه داشتین) و گفته بودن که نزدیک به آخر سپتامبر میشیم و باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرین وگرنه ... .
دوست من ، قدرت سفارت فراتر از تصور ماست ، من اینو میدونم که یه کیس میتونه کلیر بشه و به سفارت اعلام بشه که پاکه پاکه، اما سرکنسول موقع بررسی پرونده در سفارت ویزا رو صادر نکنه و درخواست بررسی مجدد کیس رو بده!
بنابراین قضاوت فرد سرکنسول و آفیسر در آخرین لحظات میتونه رو کیس تاثیر داشته باشه..
نقطه اصلی ارتباط ما درباره پروندمون سفارته..
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه 
ببخشید یه سوالی داشتم، شما اصلا بعد از مصاحبه حتی یکبارم آپدیت نشدید؟ یا اینکه اون روزهای اول بعد از مصاحبه آپدیت شدین و از اونموقع به بعد هست که دیگه آپدیت نشدین؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 00:45)ma300me نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:13)babak_1363 نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:03)AOC Kermani نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:00)babak_1363 نوشته: (2013-07-12 ساعت 23:30)AOC Kermani نوشته: من می خواهم نامه بزنم KCC و وضعیت خودمو استعلام کنم. نظرتون چیه؟
آخه هرکی نامه زده سفارت ترکیه جواب Auto reply منتظر باشید و... دریافت کرده.
به نظر تون بد نمی شه که؟
آخه چقدر صبر کنم یکبار هم اپدیت نشدم.
دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...

لطفاٌ راهنمائی کنید.
جمعه ها US DOS به سوالات مربوط به امور ویزا از طریق NVC پاسخ میده! که این پرسش و پاسخ در فیس بوق انجام میشه و یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودن و چند صفحه قبل جواب رو گذاشته بودن، مبنی بر اینکه با سفارت یا کنسول ما تماس بگیرین (جایی که مصاحبه داشتین) و گفته بودن که نزدیک به آخر سپتامبر میشیم و باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرین وگرنه ... .
دوست من ، قدرت سفارت فراتر از تصور ماست ، من اینو میدونم که یه کیس میتونه کلیر بشه و به سفارت اعلام بشه که پاکه پاکه، اما سرکنسول موقع بررسی پرونده در سفارت ویزا رو صادر نکنه و درخواست بررسی مجدد کیس رو بده!
بنابراین قضاوت فرد سرکنسول و آفیسر در آخرین لحظات میتونه رو کیس تاثیر داشته باشه..
ببخشید یه سوالی داشتم، شما اصلا بعد از مصاحبه حتی یکبارم آپدیت نشدید؟ یا اینکه اون روزهای اول بعد از مصاحبه آپدیت شدین و از اونموقع به بعد هست که دیگه آپدیت نشدین؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-13 ساعت 00:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-13 ساعت 02:07 توسط r91.)
(2013-07-13 ساعت 00:34)AOC Kermani نوشته: به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.

[/quote]
لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر
-------------
110 روز بدون آپدیت
[/quote]
به ما از این آدرس ایمیل اومد و مدارک تکمیلی خواستند و ما هم از همین آدرس جواب دادیم و بعدش هم باز به همین آدرس ایمیل زدیم برای گرفتن تاییدیه و جوابمون هم اومد.
فقط یه نکته برای خنده بگم!
با کلی زحمت و البته راهنمایی عزیزانی که جا داره ازشون اسم ببرم(rozelo) و (sara_82) و ابر و باد و مه و خورشید و همه دست اندر کاران و خانواده محترم منتظران و و و و ... یه ایمیل درست کردیم که حتماً تاییدیه بهمون بدن .
عوض یه جواب ، 2 تا همزمان اومد:تو یکیش گفته بود مدارک تکمیلیتون نرسیده تو یکی گفته که رسیده!حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 00:51)ma300me نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:45)ma300me نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:13)babak_1363 نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:03)AOC Kermani نوشته: (2013-07-13 ساعت 00:00)babak_1363 نوشته: دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...

لطفاٌ راهنمائی کنید.
نه ma300me ما 25 مارچ مصاحبه داشتیم و 26 مارچ آپدیت شدیم از اون تاریخ به بعد منتظریم. سخته نه؟
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا