کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-12 ساعت 21:19)alvan نوشته:  سلام دوستان
یه سوال دوباره...

هر موقع که برای چک کردن وضعیت کلیر همسرم به سایت ابوظبی مراجعه میکنیم از ما 5شماره اخر میخواهد در صورتی که ما 4شماره داریم؟
لطفآ کمک کنید.....

لطفا لینکی که چک میکنین بذارین که یه امتحان کنیم

ما از این دو تا لینک چک میکنیم و این مشکل را نداریم :
http://www.abudhabiivo.net/
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-07-12 ساعت 20:14)shiraz mamali نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 19:09)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 17:38)e76779 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 17:25)shiraz mamali نوشته:  اگه پاسم دست سفارت باشه یه وقت بد نمیشه به پلیس بگم?

دوست عزیز شما باید چند روز پیش به سفارت ایمیل میزدید و شرایط خودتان را به آنها توضیح میدادید، بهرحال الان کاری نمیشه کرد و باید تا یکشنبه منظر بمونید! منتها سعی کنید همین امروز به سفارت ایمیل بزنید و تاکید کنید که شرایط اقامتتان در دبی حاده و به آنها اعلام کنید که یکشنبه به سفارت برای تعیین تکلیف وضعیت ویزاتون مراجعه میکنید.
در ضمن بنظر من به پلیس اعلام نکنید چون شرایط تان سخت تر میشود.
موفق باشید.

چرادل وجراتوازمملی میگیرید بنده خدابین زمینو اسمون رهاشده بالاخره بایدبه یه مرجع قوی مراجعه کنه یانه؟
من گفتم اگرسفارت گفته داده پست و مطمئنه پیش سفارت نیست دوراه داره
یکی اینکه اول بره سفارت ایران دردوبی و به اونهابگه جریانو اونهاهم وظیفه شونه که دراین مواردازهموطنانشون حمایت کنن
مطمئن باشیدسفارت ایران دردوبی به کارتون رسیدگی میکنه
اگرنشدکه به پلیس دوبی بگید پاسم توشهرتون نزدپست مونده
و میگند نیستش
و اگرنامه ای ازسفارت داریدمبنی براینکه ویزاتون روفرستادن پست حتمانشون بدید خودشون کارشونوخوب بلدن
وه ه ه ه که شمامردهاگاهی چقدرکم دل و جرات ترازمازنهامیشید من که اگربودم تاحالادوبی روروی سرشون خراب کرده بودم بابا مگرکارخلاف دارید میکنید که ویزاری آمریکارومیخواید بگیرید که اینقدرنگرانید که براتون بدنشه
ای باباااااااااااااااااااااااااااااااااااا ازدست شمامردها

شمامردهااااااااااااااااااااااااااا فقط زورتون به مازناااااااااااااااااااااااا میرسه نه به سفارت نه به پلیس نه حتی به پست
سلام .دقیقا من چند روز پیش من این متن و به سفارت زدم و اونا هم اینو جواب دادن.لطفا هرکی‌ زبانش خوبه بخونه و یه نظر‌ای بده،
Dear Sir/Mam
I have already done my interview on 26'th jun and they told me that my
visa will be ready for pickups at empost 1st of July, but I have not yet
received my visa to this day. it seems that others have already got
their visa and I'm the only exception here, I was wondering if you could
help me on this matter and follow up my case. so that I can get my visa
ASAP because my UAE visa is almost expiring and I cant stay here much
longer
جواب سفارت.......
You need to contact the call center, where you registered for the Empost
courier service. They are the ones who can help you with your passport
issue.

This email is UNCLASSIFIED
SadSadSadSad

جواب ایمیل که دادن همینومیگه که بایدارتباط برقرارکنیدبامرکزتماس جاییکه ثبت نام کردید برای خدمات پیکی ایمپست اوناتنهاکسانی هستن که میتونن کمکتون کنن برای صدورویزا
سفارت میخوادبگه پیش اونهاست حالاهرچی من میگم بریدسفارت ایران دردوبی هی بشینید اینجاکمک بخواید فرداصبح برید نشدبگیدملیکا انجام بده امابهش بگیداگرگرفت بقیه پولومیدید نصف اولش بدیدیاباخودش برید اون که میخواداین مسیرروبره شماهم باش برید شایدشعبده بازی میکنه و خبرنداریم که پاس گمشده روازسفارت بگیره
تشکر کنندگان: daad ، zohre02 ، shiraz mamali ، azar1348 ، b_argi ، afshinghwink
به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.
[/quote]
حتماً دوست من ، ایمیل زدن خالی از لطف نخواهد بود SmileWink
[/quote]

ممنون از توضیحات و راهنمائی ها. تصمیم من این شد که نامه بزنم.
این آدرسی که دارم آدرسی که قبل از مصاحبه بهم زدن و گفتن مدارک و بیار:
Ankara-Consular-Public-MB <CA-Ankara@state.gov>
این آدرس برای پیگیری درسته و یا آدرس دیگری پیشنهاد می کنید.
لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

Case No.: 2013 45$$ - Ankara 25 March – 3 persons – Destination: Irvine CA
110 روز بدون آپدیت
هیچ بن بستی وجود ندارد یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، azar1348 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، Ehsan1358
آخر شبی نمیدونم چی بگم...
فقط می خوام بگم خدا به هممون صبر بیشتر بده مخصوصا روز بالاییهای عزیز
من که اول راهم تازه
همه با هم انرژی مثبتتتتتتت
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
(2013-07-13 ساعت 00:34)AOC Kermani نوشته:  به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.
[/quote]

لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

110 روز بدون آپدیت
[/quote]
شما میتونید به لینک زیر مراجعه کنید و ایمیلتون رو ارسال کنید:

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

بعضی از دوستان هم نوشتن که به این آدرس (CA-Ankara@state.gov) هم پیام دادن و پاسخ دادن، من همیشه از لینک بالا استفاده کردم.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، zohre02 ، آنی ، azar1348 ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink
توجه توجه
سلام دوستان
اگر کسی فرم اصلی ثبت نام ذر لاتاری را داره اگه به صورت کپی یا عکس یا pdf از فرم اصلی هم باشه ممنون میشم برام بذارید.
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-07-13 ساعت 00:34)AOC Kermani نوشته:  به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.
[/quote]

لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

110 روز بدون آپدیت
[/quote]

دوست عزيز توي سايت سفارت جا براي ايميل زدن داره كه مخصوص اينكاره و از اونجا ميتونيد اقدام كنيد ، من اينكارو كردم و اونا گفتن پندينگت تموم نشده و در حال بررسيه ولي بقيه افراد كيس ميتونن بيان ويزاشون رو بگيرن
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-12 ساعت 08:42)mohammad fazli نوشته:  @خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااا
خدای بزرگ به بزرگیت قَسَمت میدم هیچ یک از بچه های 2013 بی ویزا نذاری
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

الهی آمین[font=Times New Roman][/font]
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
(2013-07-13 ساعت 00:13)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:03)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:00)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 23:30)AOC Kermani نوشته:  من می خواهم نامه بزنم KCC و وضعیت خودمو استعلام کنم. نظرتون چیه؟
آخه هرکی نامه زده سفارت ترکیه جواب Auto reply منتظر باشید و... دریافت کرده.
به نظر تون بد نمی شه که؟
آخه چقدر صبر کنم یکبار هم اپدیت نشدم.

دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...Big GrinBig Grin
من به نظرم KCC جوابی به ما نمیده! حالا باز شاید دوستان نظر متفاوتی داشته باشن..
آیا به NVC نامه ائی زده اید و جوابی گرفته اید؟
لطفاٌ راهنمائی کنید.
جمعه ها US DOS به سوالات مربوط به امور ویزا از طریق NVC پاسخ میده! که این پرسش و پاسخ در فیس بوق انجام میشه و یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودن و چند صفحه قبل جواب رو گذاشته بودن، مبنی بر اینکه با سفارت یا کنسول ما تماس بگیرین (جایی که مصاحبه داشتین) و گفته بودن که نزدیک به آخر سپتامبر میشیم و باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرین وگرنه ... .
دوست من ، قدرت سفارت فراتر از تصور ماست ، من اینو میدونم که یه کیس میتونه کلیر بشه و به سفارت اعلام بشه که پاکه پاکه، اما سرکنسول موقع بررسی پرونده در سفارت ویزا رو صادر نکنه و درخواست بررسی مجدد کیس رو بده!
بنابراین قضاوت فرد سرکنسول و آفیسر در آخرین لحظات میتونه رو کیس تاثیر داشته باشه..
نقطه اصلی ارتباط ما درباره پروندمون سفارته..
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه Smile
ببخشید یه سوالی داشتم، شما اصلا بعد از مصاحبه حتی یکبارم آپدیت نشدید؟ یا اینکه اون روزهای اول بعد از مصاحبه آپدیت شدین و از اونموقع به بعد هست که دیگه آپدیت نشدین؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، zohre02 ، azar1348 ، Ehsan1358 ، b_argi ، afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-07-13 ساعت 00:13)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 21:12)raham نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته:  سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟

سلام دوست عزیز
اولا که تبریک می گم که به زودی پدر می شید، ثانیا آرامشتون رو حفظ کنید- من همین الان با یک متخصص زنان و زایمان صحبت کردم در مورد شما ایشون گفتند اگه بتونن تاریخ سزارین رو کمی زودتر بگیرن مشکلی پیش نمی یاد و در ضمن گفتند سفر هوایی برای نوزاد فقط از نظر فشار هوا ممکنه مشکل ایجاد کنه که اگه توی گوشاش پنبه بزارن مشکلی پیش نمی یاد، اگه پروازتون رو ترکیش هم بگیرید که پرواز راحتی خواهید داشت، البته با دکتر خانومتون هم مشورت کنید و راه حل بخواهید چون عوض کردن تاریخ یا سفارت توی این زمان اصلا به نفعتون نیست. با چند متخصص مشورت کنید
موفق باشید

چه جالب چندصفحه قبلترمنم نظرهمین خانم دکتررودادم ولی راه حل جلوگیری ازفشارهوادرهواپیمای من بهتره
پس دوست عزیزازدوتازن که اهل مطالعه هستن حرف شنوی کنیدو اینقدردنبال سوال و نخوندن جواب هانباشیداینقدرهم ماهارواسترس ندید و فکرزایمان زودتراموعدهمسرتون باشید

نه عزیزان به نظر من پرواز ترک بدتره به طوری که هر وقت یک هواپیمایی ترک میشینه سرنشیننش دست میزنن و فرود‌هاشون معمولاً خوب نیست هواپیماهای ایران کمتر اذیت خواهید شد ، من پرواز ترک را دوست ندارم. و اصلا به سفر زمینی‌ فکر نکنید چون بسیار دشوار است و مراحل پلیسی‌ و گشتن ساک‌ها اذیتتون می‌کنه.
(2013-07-13 ساعت 00:45)ma300me نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:00)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 23:30)AOC Kermani نوشته:  من می خواهم نامه بزنم KCC و وضعیت خودمو استعلام کنم. نظرتون چیه؟
آخه هرکی نامه زده سفارت ترکیه جواب Auto reply منتظر باشید و... دریافت کرده.
به نظر تون بد نمی شه که؟
آخه چقدر صبر کنم یکبار هم اپدیت نشدم.

دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...Big GrinBig Grin
لطفاٌ راهنمائی کنید.
جمعه ها US DOS به سوالات مربوط به امور ویزا از طریق NVC پاسخ میده! که این پرسش و پاسخ در فیس بوق انجام میشه و یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودن و چند صفحه قبل جواب رو گذاشته بودن، مبنی بر اینکه با سفارت یا کنسول ما تماس بگیرین (جایی که مصاحبه داشتین) و گفته بودن که نزدیک به آخر سپتامبر میشیم و باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرین وگرنه ... .
دوست من ، قدرت سفارت فراتر از تصور ماست ، من اینو میدونم که یه کیس میتونه کلیر بشه و به سفارت اعلام بشه که پاکه پاکه، اما سرکنسول موقع بررسی پرونده در سفارت ویزا رو صادر نکنه و درخواست بررسی مجدد کیس رو بده!
بنابراین قضاوت فرد سرکنسول و آفیسر در آخرین لحظات میتونه رو کیس تاثیر داشته باشه..
ببخشید یه سوالی داشتم، شما اصلا بعد از مصاحبه حتی یکبارم آپدیت نشدید؟ یا اینکه اون روزهای اول بعد از مصاحبه آپدیت شدین و از اونموقع به بعد هست که دیگه آپدیت نشدین؟

2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، azar1348 ، Ehsan1358 ، b_argi ، hana_fd ، honey rahmati ، afshinghwink
متشکرم.
[/quote]

لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

110 روز بدون آپدیت
[/quote]

به ما از این آدرس ایمیل اومد و مدارک تکمیلی خواستند و ما هم از همین آدرس جواب دادیم و بعدش هم باز به همین آدرس ایمیل زدیم برای گرفتن تاییدیه و جوابمون هم اومد.

فقط یه نکته برای خنده بگم!
با کلی زحمت و البته راهنمایی عزیزانی که جا داره ازشون اسم ببرم(rozelo) و (sara_82) و ابر و باد و مه و خورشید و همه دست اندر کاران و خانواده محترم منتظران و و و و ... یه ایمیل درست کردیم که حتماً تاییدیه بهمون بدن .
عوض یه جواب ، 2 تا همزمان اومد:تو یکیش گفته بود مدارک تکمیلیتون نرسیده تو یکی گفته که رسیده!حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-07-13 ساعت 00:43)lonelyman نوشته:  
متشکرم.

لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

110 روز بدون آپدیت
[/quote]

دوست عزيز توي سايت سفارت جا براي ايميل زدن داره كه مخصوص اينكاره و از اونجا ميتونيد اقدام كنيد ، من اينكارو كردم و اونا گفتن پندينگت تموم نشده و در حال بررسيه ولي بقيه افراد كيس ميتونن بيان ويزاشون رو بگيرن
[/quote]
ممنون از راهنمائی که کردی این همون آدرسی است که babk1361 داده نه:
فقط مونده subject که من دارم فکر میکنم کدوم و انتخاب کنم.

متشکرم.

لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

110 روز بدون آپدیت
[/quote]

[/quote]
ممنون از راهنمائی که کردی این همون آدرسی است که babak1361 داده نه:
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، lonelyman ، Ehsan1358 ، b_argi ، afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-07-13 ساعت 00:51)ma300me نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:45)ma300me نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:00)babak_1363 نوشته:  دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...Big GrinBig Grin
لطفاٌ راهنمائی کنید.

نه ma300me ما 25 مارچ مصاحبه داشتیم و 26 مارچ آپدیت شدیم از اون تاریخ به بعد منتظریم. سخته نه؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، DIVE ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، dolood ، Tir-Tapar
(2013-07-13 ساعت 00:53)AOC Kermani نوشته:  
متشکرم.

لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

110 روز بدون آپدیت

[/quote]
ممنون از راهنمائی که کردی این همون آدرسی است که babk1361 داده نه:

متشکرم.

لطفاً راهنمائی فرمائید.
با تشکر

-------------

110 روز بدون آپدیت
[/quote]

[/quote]
ممنون از راهنمائی که کردی این همون آدرسی است که babak1361 داده نه:
[/quote]
what is the status of my immigrant visa case?
یعنی سوال دومSmile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، lonelyman ، آنی ، shatsi ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، afshinghwink ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان