کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من می خواهم نامه بزنم KCC و وضعیت خودمو استعلام کنم. نظرتون چیه؟
آخه هرکی نامه زده سفارت ترکیه جواب Auto reply منتظر باشید و... دریافت کرده.
به نظر تون بد نمی شه که؟
آخه چقدر صبر کنم یکبار هم اپدیت نشدم.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، azar1348 ، zohre02 ، b_argi ، afshinghwink ، mehrana
من لاتاری نیستم واسه همینم اطلاعاتمو ندادم برای منتظرسرا
البته پروسه کلیر شدن برای تمام انواع ویزاها یکسانه،
مارو از خودتون بدونید، منم با کلیر شدن هر کدوم از شما دوستای گلم خوشحال میشم و هوررررا میکشم،
(2013-07-12 ساعت 23:30)AOC Kermani نوشته:  من می خواهم نامه بزنم KCC و وضعیت خودمو استعلام کنم. نظرتون چیه؟
به نظر تون بد نمی شه که؟

دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...Big GrinBig Grin
من به نظرم KCC جوابی به ما نمیده! حالا باز شاید دوستان نظر متفاوتی داشته باشن..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-13 ساعت 00:00)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 23:30)AOC Kermani نوشته:  من می خواهم نامه بزنم KCC و وضعیت خودمو استعلام کنم. نظرتون چیه؟
به نظر تون بد نمی شه که؟

دوست عزیز KCC برای ما دیگه کاری انجام نمیده ..شاید NVC یه جوابی بده ، اما KCC من زنگ زدم ، گفت با سفارت کاراتون رو پیگیری کنید.. ما شدیم توپ، از اینور به اونور...Big GrinBig Grin
آیا به NVC نامه ائی زده اید و جوابی گرفته اید؟
لطفاٌ راهنمائی کنید.
تشکر کنندگان: azar1348 ، shatsi ، zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink
به نظر تون بد نمی شه که؟

سلام Smile من جاي شما باشم تا ٧٥روز صبر ميكنم ، اكه تا قبل از اون كلير نشدين البته Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، amir82 ، b_argi ، afshinghwink
ببخشیدمن چند روز پیش یک سوالی پرسیدم اما کسی جواب نداد:
سوال: در برگه A4 که دکتر اونگان زمان مدیکال بهم داد، تو ستون insufficient time interval سه تا واکسن زیر تیک خورده
1- Td
2- MMR
3- varicella
توکارت زرد انستیتو که به دکتر دادم:
Td سه نوبت زده بودم در سالهای 1990 و 2010 و 2012
mmr دو نوبت زده بودم ماه 7 و ماه 8 از سال 2012
varicella یک نوبت خود دکتر مطبش برام زده
حالا سوالم اینه که چرا دکتر اینهارو تیک زده؟
من از هلال احمر سوال کردم گفتن که mmr دو مرحله ایه که مال من کامله
td هم سه مرحلش کافیه و درمورد آبله مرغان اطلاع نداشتن
حالا میشه منو کمک کنید که این واکسنها باید بزنم یا نه؟ چون 6 ماه از تاریخ مصاحبم گذشته و مجدد باید برم مدیکال و ممکنه گیر بده به اینا
تشکر کنندگان: zohre02 ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink
به نظر تون بد نمی شه که؟

دوست عزيز ميشه لطفاً امضاتون رو كامل كنيد؟؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 23:28)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان
من الان انکاراهستم. دوشنبه هفته گذشته به اتفاق دو تای دیگر دوستان پاس را به سفارت دادیم و از روز دوشنبه تا پنج شنبه هر روز ما را آپدیت می کردند جالبه که از روز چهارشنبه نفر سوم کیس ما از A.P. به ready تبدیل شد ولی خبری از issue و ویزا نشد دو دوست دیگر چهارشنبه بعدظهر issue شدند و ویزای خودشان را پنچ شنبه از پست گرفتند ولی برای ما پنچ شنبه هم خبری نشد و پرواز برگشت ماهان هم سوخت. امید را از دست ندادیم و گفتیم جمعه 5 روز کاری تمام میشه و ما هم issue میشویم ولی جمعه هم به ساعت 5 بعدظهر رسید و خبری از ویزا نشد با عجله رفتم آژانسی که برایمان هتل را گرفته بود و تا روز دوشنبه تمدید کردم. حالا باید ببینیم دوشنبه می دهند با دوباره ما را بلاتکلیف می گذارند. اینجوری را ندیده بودیم. کلی هزینه؛ کلی دوندگی برای هتل و تور و اضافه کردن روزها ماندگاری در آنکارا و این انتظار سخت که هزار چیز را به ذهن آدم میاره که چرا ویزا را صادر نکردند. البته بگم من پاس خانمم زمانی زیادی نداشت و اردیبهشت آنرا عوض کردم. اسکن پاس جدید را برای سفارت email کردم و جربان را توضیح دادم و در سایت csc نیز شماره پاس جدید خانمم را زدم و پرینت آدرس پستی را با این شماره جدید گرفتم و روز دوشنبه پاس جدید را تحویل دادم که ازمن پاس قدیم را هم خواستند. ممکن است به خاطر این موضوع باشه. خدا فقط می داند و بس.پنج شنبه هم با کلی خرج کردن سعی کردم با شماره سفارت تماس بگیرم که بی نتیجه بود و نهایت هم زمان یکساعته تلفن زدند به پایان رسید.

سلام بر شما ما هم بعد از مصاحبه ک اومدیم اینجا حالا هم پاسپورت جدید گرفتن حالا ما باید این شماره پاس جدید رو چی‌ کار کنیم؟واجبه؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، azar1348 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-13 ساعت 00:04)lonelyman نوشته:  
به نظر تون بد نمی شه که؟

Case No.: 2013 45$$ - Ankara 25 March – 3 persons – Destination: Irvine CA
109 روز بدون آپدیت
هیچ بن بستی وجود ندارد یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت

(2013-07-13 ساعت 00:04)Mehrdadordi نوشته:  
به نظر تون بد نمی شه که؟

سلام Smile من جاي شما باشم تا ٧٥روز صبر ميكنم ، اكه تا قبل از اون كلير نشدين البته Smile)

آقا ما سه رقمی شدیم یه نگاه بنداز:

109 روز بدون اپدیت
(2013-07-13 ساعت 00:03)AOC Kermani نوشته:  
به نظر تون بد نمی شه که؟

لطفاٌ راهنمائی کنید.
جمعه ها US DOS به سوالات مربوط به امور ویزا از طریق NVC پاسخ میده! که این پرسش و پاسخ در فیس بوق انجام میشه و یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودن و چند صفحه قبل جواب رو گذاشته بودن، مبنی بر اینکه با سفارت یا کنسول ما تماس بگیرین (جایی که مصاحبه داشتین) و گفته بودن که نزدیک به آخر سپتامبر میشیم و باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرین وگرنه ... .
دوست من ، قدرت سفارت فراتر از تصور ماست ، من اینو میدونم که یه کیس میتونه کلیر بشه و به سفارت اعلام بشه که پاکه پاکه، اما سرکنسول موقع بررسی پرونده در سفارت ویزا رو صادر نکنه و درخواست بررسی مجدد کیس رو بده!
بنابراین قضاوت فرد سرکنسول و آفیسر در آخرین لحظات میتونه رو کیس تاثیر داشته باشه..
نقطه اصلی ارتباط ما درباره پروندمون سفارته..
امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه Smile
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، azar1348 ، s.s.h ، Mehrdadordi ، shatsi ، manzar333 ، zohre02 ، آنی ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 21:12)raham نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته:  سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟

سلام دوست عزیز
اولا که تبریک می گم که به زودی پدر می شید، ثانیا آرامشتون رو حفظ کنید- من همین الان با یک متخصص زنان و زایمان صحبت کردم در مورد شما ایشون گفتند اگه بتونن تاریخ سزارین رو کمی زودتر بگیرن مشکلی پیش نمی یاد و در ضمن گفتند سفر هوایی برای نوزاد فقط از نظر فشار هوا ممکنه مشکل ایجاد کنه که اگه توی گوشاش پنبه بزارن مشکلی پیش نمی یاد، اگه پروازتون رو ترکیش هم بگیرید که پرواز راحتی خواهید داشت، البته با دکتر خانومتون هم مشورت کنید و راه حل بخواهید چون عوض کردن تاریخ یا سفارت توی این زمان اصلا به نفعتون نیست. با چند متخصص مشورت کنید
موفق باشید

چه جالب چندصفحه قبلترمنم نظرهمین خانم دکتررودادم ولی راه حل جلوگیری ازفشارهوادرهواپیمای من بهتره
پس دوست عزیزازدوتازن که اهل مطالعه هستن حرف شنوی کنیدو اینقدردنبال سوال و نخوندن جواب هانباشیداینقدرهم ماهارواسترس ندید و فکرزایمان زودتراموعدهمسرتون باشید
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، shatsi ، zohre02 ، mohcen ، Ehsan1358 ، b_argi ، afshinghwink
هوووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیز کلیر شده از ایروان و آنکارا به ویژه:
arash_r15 ، wba2345 ، fayadegar ، rira1982 و دنیز . امیدوارم در ادامه راه نیز پیروز و سربلند باشید.

همچنین آرزو میکنم بقیه دوستان منتظر، خصوصاً پیشکسوتان محترم، هرچه سریعتر کلیر گردند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-07-13 ساعت 00:13)babak_1363 نوشته:  
به نظر تون بد نمی شه که؟

لطفاٌ راهنمائی کنید.
جمعه ها US DOS به سوالات مربوط به امور ویزا از طریق NVC پاسخ میده! که این پرسش و پاسخ در فیس بوق انجام میشه و یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودن و چند صفحه قبل جواب رو گذاشته بودن، مبنی بر اینکه با سفارت یا کنسول ما تماس بگیرین (جایی که مصاحبه داشتین) و گفته بودن که نزدیک به آخر سپتامبر میشیم و باید تا اون تاریخ ویزا رو بگیرین وگرنه ... .
دوست من ، قدرت سفارت فراتر از تصور ماست ، من اینو میدونم که یه کیس میتونه کلیر بشه و به سفارت اعلام بشه که پاکه پاکه، اما سرکنسول موقع بررسی پرونده در سفارت ویزا رو صادر نکنه و درخواست بررسی مجدد کیس رو بده!
بنابراین قضاوت فرد سرکنسول و آفیسر در آخرین لحظات میتونه رو کیس تاثیر داشته باشه..
بنابراین نقطه اصلی ارتباط ما درباره پروندمون سفارته..
ممنون از راهنمائی و نظرتون. من کیسم مشکل خاصی نداره مثل همه است کلاً اگه نگاهی مقایسه ائی به میزان انتظار در سه سفارت بیندازیم می بینیم که کلاً مورد کم توجهی واقع شدیم.
به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.
تشکر کنندگان: azar1348 ، shatsi ، zohre02 ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، mehrana
(2013-07-13 ساعت 00:09)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:04)lonelyman نوشته:  
به نظر تون بد نمی شه که؟

109 روز بدون آپدیت

(2013-07-13 ساعت 00:04)Mehrdadordi نوشته:  
به نظر تون بد نمی شه که؟

آقا ما سه رقمی شدیم یه نگاه بنداز:

109 روز بدون اپدیت
حتما يه ايميل بزن بهشون Smile شك نكن ..ايشالا زودتر نتيجه ميكيري ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، rose_2000 ، shatsi ، zohre02 ، azar1348 ، Ehsan1358 ، b_argi ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-13 ساعت 00:21)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:13)babak_1363 نوشته:  
به نظر تون بد نمی شه که؟

لطفاٌ راهنمائی کنید.
بنابراین نقطه اصلی ارتباط ما درباره پروندمون سفارته..
ممنون از راهنمائی و نظرتون. من کیسم مشکل خاصی نداره مثل همه است کلاً اگه نگاهی مقایسه ائی به میزان انتظار در سه سفارت بیندازیم می بینیم که کلاً مورد کم توجهی واقع شدیم.
به نظر شما ایمیل به سفارت فایدهائی دارد واینکار و بکنم؟
متشکرم.
حتماً دوست من ، ایمیل زدن خالی از لطف نخواهد بود SmileWink
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، shatsi ، zohre02 ، آنی ، azar1348 ، Ehsan1358 ، b_argi ، afshinghwink ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان