موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم طبق سنت این چند روز مجددا :
![[عکس: images11.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwLmRvd25sb2FkLmlyL2RpL1dUTjIvaW1hZ2VzMTEuanBn)
خداوندا کام همه دوستانم را با خبر کلیر شدن هر چه زودتر شان شیرین فرما..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-13 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-13 ساعت 15:20 توسط mohammad_r.)
(2013-07-13 ساعت 00:06)daad نوشته: (2013-07-12 ساعت 23:28)mohammad_r نوشته: سلام دوستان
من الان انکاراهستم. دوشنبه هفته گذشته به اتفاق دو تای دیگر دوستان پاس را به سفارت دادیم و از روز دوشنبه تا پنج شنبه هر روز ما را آپدیت می کردند جالبه که از روز چهارشنبه نفر سوم کیس ما از A.P. به ready تبدیل شد ولی خبری از issue و ویزا نشد دو دوست دیگر چهارشنبه بعدظهر issue شدند و ویزای خودشان را پنچ شنبه از پست گرفتند ولی برای ما پنچ شنبه هم خبری نشد و پرواز برگشت ماهان هم سوخت. امید را از دست ندادیم و گفتیم جمعه 5 روز کاری تمام میشه و ما هم issue میشویم ولی جمعه هم به ساعت 5 بعدظهر رسید و خبری از ویزا نشد با عجله رفتم آژانسی که برایمان هتل را گرفته بود و تا روز دوشنبه تمدید کردم. حالا باید ببینیم دوشنبه می دهند با دوباره ما را بلاتکلیف می گذارند. اینجوری را ندیده بودیم. کلی هزینه؛ کلی دوندگی برای هتل و تور و اضافه کردن روزها ماندگاری در آنکارا و این انتظار سخت که هزار چیز را به ذهن آدم میاره که چرا ویزا را صادر نکردند. البته بگم من پاس خانمم زمانی زیادی نداشت و اردیبهشت آنرا عوض کردم. اسکن پاس جدید را برای سفارت email کردم و جربان را توضیح دادم و در سایت csc نیز شماره پاس جدید خانمم را زدم و پرینت آدرس پستی را با این شماره جدید گرفتم و روز دوشنبه پاس جدید را تحویل دادم که ازمن پاس قدیم را هم خواستند. ممکن است به خاطر این موضوع باشه. خدا فقط می داند و بس.پنج شنبه هم با کلی خرج کردن سعی کردم با شماره سفارت تماس بگیرم که بی نتیجه بود و نهایت هم زمان یکساعته تلفن زدند به پایان رسید.
سلام بر شما ما هم بعد از مصاحبه ک اومدیم اینجا حالا هم پاسپورت جدید گرفتن حالا ما باید این شماره پاس جدید رو چی کار کنیم؟واجبه؟
سلام
ببین دوست عزیز من هتل اتاپ بلوار را گرفتم و اینجا پر ایرانی است که عمده کیس خانوادگی هستند با بیشتر آنها کپ زدیم و چیزی که متوجه شدم این است که تا همه چیز برای آنها روشن و کامل نباشه ویزا صادر نمی کنند. من به این نتیجه رسیدم که بعد از کلیر شدن؛ کوچکترین چیزی از شما تغییر کند مدرکی؛ پاسی؛ مسافرت خارجی و ... ؛ قبل از صدور ویزا؛ در مورد آن مجددا استعلام می کنند و تا جواب نیاید شما را ایشیو نمی کنند. در مورد سوال شما حتما پاس قدیمی را همراه پاس جدید بیاورید و تحویل سفارت دهید و در سایت csc که مربوط به انتخاب پست است هم با ویرایش اطلاعات فردی که پاس آن عوض شده؛ شماره پاس جدید را بدهید. من با اینکه این کار را اردیبهشت کردم و اسکن پاس هم برایشان فرستاده بودم باز هم طی این پنچ روز کاری ویزا ندادند و حال منتظر دوشنبه هستیم
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید که امضام ناقص سفارت من آنکاراست.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه این 165 دلارو ادرس پرداختی و نحوه درست کردن اکانتشو به من ادرس بدید ممنون
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
امیر جان
سرعت لود صفحات عالی شده!!! از زحماتت متشکریم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز در منتظر سرا 100 روزه شدم ،انشالله قدمم خوب باشه و همه ی بالای صد روزه ها هفته ی دیگه کلیر شن ،آمین
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
تقریبا دو هفته هست که ابوظبی کلیر نکرده.دوستان در طی این 2 هفته کیا آپدیت شدن؟؟؟؟؟؟
ما که 25 روز از مصاحبمون میگذره بجز روز مصاحبه دیگه آپدیت نشدیم.
امیدوارم این هفته خبرهای خیلییییییییییی خوبی از ابوظبی برسه.
با آرزوی کلیر شدن همه دوستای خوبم.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته: سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟
سلام اگه میخوای از راه زمینی بری ایروان با خبر باش که راه ذمینی داخل خاک ارمنستان از مرز تا ایروان خیلی خیلی بد و پرتگاه هست.از سر مرز تا ایروان با سواری6ساعت راهه.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 14:48)shatsi نوشته: دوستان نازنینم در این روزها که ما هرچه بیشتر به سپتامبر نزدیک می شویم بیاییم و از خدای متعال بخواهیم که دوستانمان هرچه زودتر از بلاتکلیفی رها شوند و مطمئن باشیم که اگر هر کس برای دوست خود از خدا بخواهد و آن دوست برای دوست دیگر ، حتماً این اتفاق خواهد افتاد بزارید در این خصوص مطلبی رو براتون نقل کنم :
قسمتی از کتاب "با خالق هستی" اثر "جی.پی.واسوانی" :
هنگام دعا کردن، از خدا بخواهید تا از شما برای اجابت دعاهای دیگران استفاده کند.
دختر فقیری دعا می کرد که در روز عید یک جعبه شکلات عیدی بگیرد. عید فرا رسید، اما از جعبه ی شکلات خبری نبود. دخترک این موضوع را با یکی از دوستانش درمیان گذاشت. مردی که از کنار آن ها می گذشت گفتگوی آنها را شنید. او دو جعبه شکلات خریده بود. آنها را به دخترک داد و گفت :« خدا به من گفت این دو جعبه شکلات را به تو بدهم.» در حالی که چشمان دخترک برق می زد گفت :
«خدایا ! تو همه چیز من هستی !»
![[عکس: 194250_522.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwLmRvd25sb2FkLmlyL2RpL0tCNE5QRVBMLzE5NDI1MF81MjIuanBn)
ان شاالله هیچ 2013ایی بی ویزا نمونه
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با توجه به موضوعی که برای دوستمون mohammad_r بوجود آمده آیا صلاح در این نیست که پس از کلیر شدنمون تا در سایت ceac وضعیتمون به حالت issue در نیامده به سفارت نرویم؟