کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-13 ساعت 17:48)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام با توجه به موضوعی که برای دوستمون mohammad_r بوجود آمده آیا صلاح در این نیست که پس از کلیر شدنمون تا در سایت ceac وضعیتمون به حالت issue در نیامده به سفارت نرویم؟

دوست عزیز تا زمانیکه پاسپورتی به دست سفارت نرسیده باشه که امکان نداره Administrative Processing تبدیل به Issued بشه آخه ! Wink Big Grin اون آفیسر بینوا باید اون ویزا رو یه جایی بچسبونه وقتی که Issue شد خو!!! Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-13 ساعت 14:12)Ali.US نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 09:30)wba2345 نوشته:  من دیروز بعد از دقیقا 120 روز کلیر شدم. در ضمن من تو منتظر سرا نبودم

تبریک میگم خدمتتون. انشاألله مبارکتون باشه. لطف میکنین بگین کدام سفارت مصاحبه داشتید و کیس شما چند نفر هست. موفق باشیدBig Grin

آنکارا بودم یک نفر
(2013-07-13 ساعت 17:56)wba2345 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 14:12)Ali.US نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 09:30)wba2345 نوشته:  من دیروز بعد از دقیقا 120 روز کلیر شدم. در ضمن من تو منتظر سرا نبودم

تبریک میگم خدمتتون. انشاألله مبارکتون باشه. لطف میکنین بگین کدام سفارت مصاحبه داشتید و کیس شما چند نفر هست. موفق باشیدBig Grin

آنکارا بودم یک نفر
تبريك ميگم دوست عزيزSmile
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
با سلام به مدیر محترم سایت جناب آقای امیر مهاجر
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، joody ، aghaghia ، Ali.US ، Tir-Tapar ، negar_karimi6 ، b_argi ، rezajoon ، lilistar ، abloom_ma
(2013-07-13 ساعت 14:43)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم طبق سنت این چند روز مجددا :
[عکس: images11.jpg]

خداوندا کام همه دوستانم را با خبر کلیر شدن هر چه زودتر شان شیرین فرما..

عکس معجزه گر Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-07-13 ساعت 18:30)uvthk نوشته:  با سلام به مدیر محترم سایت جناب آقای امیر مهاجر
من به همراه همسر و پسر 2.5 ساله ام برای مصاحبه به سفارت درآنکارا مراجعه کردیم بعد از این همه انتظار و استرس و کلی امید وآرزو آفیسر گفت به دلیل اینکه در ثبت نام اولیه در لاتاری مشخصات پسرتون را ثبت نکردید کیس شما باطل هست ازشما خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا راهی هست؟ چطور میشه نامه ای نوشت که چرا از قبل به ما نگفتن که کیس شما نقص داره ما کلی هزینه کردیم حدود 900 دلار هزینه پزشکی به پسرم 3 تا واکسن زدن تو سفارت هزینه دادیم به علاوه هزینه های سفر هم خودش سنگینه اگه کیس باطل بوده چرا ما اینقدرباید هزینه بدیم؟
از شما خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی هست که دوباره کیس مارو بپذیرن؟ ما اصلاً اطلاع نداشتیم که نقصی وجود داره مدارکمون کامل بود. اگر کاری میشه کرد لطفاً زودتر اطلاع بدید ممنون میشم

دوست عزیز،
خیلی از اتفاقی که براتون افتاده متأسف شدم.
چند روز پیش هم که همینجا اعلام کردید، عده زیادی از دوستان با شما ابراز همدردی کردند و از وضعیت پیش آمده برای شما اندوهگین شدند و راهنمایی کردند و نظر دادند. ولی گویا شما پاسخها رو نمیخوندید و باز هم مشکلتون رو مکررا عنوان میکردید. امیدوارم این پاسخ بنده رو بخونید و از دستش ندید. این اولین پست شما است: http://mohajersara.com/post-372776.html#pid372776 از ادامه پست خودتون پاسخ دوستان رو میتونید بخونید.
متأسفانه تجربه و حافظه بنده اینطور میگه که راهی برای جبران این اشتباهات وجود نداره. تا بحال هر کس که در مصاحبه ریجکت شده یا به دلیل ننوشتن نام فرزند یا همسرش بوده یا نوشتن فرزند یا همسری که وجود خارجی نداشته. فقط موضوع این نیست که این مسأله دروغ بزرگی است. در واقع به تصور بنده این مسأله میتونه حاکی از یک تقلب بزرگ باشه که آفیسرها احتمالا این رو در نظر میگیرند. (البته قانونه و تصور نمیکنم سلیقه آفیسر مطرح باشه) و اون اینه که بنده توی لاتاری برنده میشم. فرزندی هم ندارم. بعدش از یک نفر مبلغ زیادی پول میگیرم و با مدارک جعلی ایشون رو فرزند نانوشته خودم اعلام میکنم. چون هیچ راهی برای آمریکا وجود نداره که از جعلی نبودن مدارک مطمئن بشه هرگز ریسک نمیکنه و کیس رو رد میکنه.
حالا یک مورد استثناء امسال داشتیم که اشتباه شما رو مرتکب شده بودند ولی خوشبختانه ریجکت نشدند و هنوز هم منتظر کلیر شدن هستند. اما بنده هیچ نظر خاصی در مورد این کیس ندارم.
اما اینکه شما پیگیری کنید یا نه؟! نمیتونم توصیه‌ای بکنم. هر کس تاحالا پیگیری کرده به جواب نرسیده. اما هیچ چیز غیر ممکن نیست و شما ممکنه اولین نفر باشید. تصمیم نهایی با خودتونه.
(2013-07-13 ساعت 10:46)hutsa83 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 09:20)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
يه سئوال ، من هر بار اين سايت كلير ارمنستان را نگاه مي كنم تمام كيسهاي اعلام شده ستاره دار هستند. موضوع چيه ؟ مگه نبايد اين ستاره برداشته بشه ؟ من هيچ كيس بدون ستاره نديديم تا حالا .چون در توضيحاتش نوشته يك ستاره يعني يكي از اعضا خانواده هنوز كلير نشده .
اگر من اشتباه مي كنم لطفا" راهنمايي كنيد.

چرا هيچ كس جواب منو نميده؟

سلام
تاآنجا كه من برداشت مي كنم يك ستاره به معناي مراجعه به سفارت امريكا در يروان و دادن پاسپورت و دادن مداركي كه در برگه آبي علامت زده شده است اگر اشتباه مي كنم لطفا توضيح دهيد
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، aghaghia ، zohre02 ، negar_karimi6 ، b_argi

هم تبریک میگم به شما و هم یه
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-13 ساعت 10:46)hutsa83 نوشته:  چرا هيچ كس جواب منو نميده؟

دوست عزیز. من اینجا پاسختون رو دادم: http://mohajersara.com/post-374740.html#pid374740
شما حتما باید بلافاصله از بعد از پرسش خودتون شروع به خوندن پستها بکنید که ببینید کسی جواب داده یا نه.
نه اینکه فقط صفحه آخر تاپیک یا چند تا پست آخر رو بخونید. اینجوری هرگز پاسخهایی که به شما داده شده رو تو همچین تاپیکی نمیتونید ببینید. چون این تاپیک با سرعت به تعداد صفحاتش اضافه میشه.

گویا پاسخ بنده رو هم خوندید! چیزی که شما خوندید یا سایت کلیرنس آنکارا بوده یا اگر ایروان بوده توضیح مربوط به دو ستاره رو خوندید (**) نه تک ستاره. تک ستاره یعنی هر مدرکی که تو برگ آبی نوشته با خودتون ببرید.
سلام ، دوستان عزيزم به نظر من زير ٧٥ روز به سفارت ايميل نزنين ، با توجه طولاني شدن كليرنس امسال ، دوستان صبوري كنن تا به اميد خدا زودتر از اين داستان خلاص بشيم ..و شايد اين ايميل هاي مكرر افيسر ها رو عصبي كنه ، اونا هم دوست دارن به ماها كمك كنن خوب ، ولي از دستشون خارجه ..بنابراين:
با توجه به حجم كم مصاحبه ها نسبت به ماههاي اخير و تقريبا منظم شدن اعلام كليرنس ها حتي كم تعداد ،نشا نه هاي خوبي هست حاكي از اينكه كيسهاي روز بالايي ها رو به ترتيب دارن كلير ميكنن ..به عنوان مثال : سفارت انكارا هفته قبل ١٤ تا اعلام كرد و ديروز بعد از ١ هفته ٦ تاي ديكه هم اعلام كردSmile) اميدوار ، مثبت ، محكم ، مقاوم ، و قوي باشيم Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
تو این ماه رمضونی دل بندگانتو شاد کن
راضیـــــــــــــــــــــــــم به رضای خودت
برای تسلی وآرامش بهتره یه نگاه به روزهای آخر بچه های 2012 بندازیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
[عکس: a7f29fa843c0bce11d4005210b603e61_L.jpg]

من ایمان دارم به پایان این روزهای سرد و مه آلود ...

ماهِ من، می دانم که بزودی آفتابی خواهی شد

من این را از قاصدکهای خوش خبر شنیده ام .
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
آخه ما هنوز اون ماهی توی لیوانیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: azar1348 ، babak_1363 ، joody ، Ali.US ، zohre02 ، far-dv2013 ، rose_2000 ، negar_karimi6 ، b_argi ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان