کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-13 ساعت 19:52)پدی نوشته:  آخه ما هنوز اون ماهی توی لیوانیم
نه دوست من ، اونی که داره میپره تو تنگ بزرگ
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تشکر کنندگان: azar1348 ، shatsi ، babak_1363 ، joody ، Ali.US ، zohre02 ، manila ، rose_2000 ، پدی ، negar_karimi6 ، b_argi ، afshinghwink ، رجبعلی
(2013-07-13 ساعت 19:59)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام در مرد 165 دلار سوال داشتم:
1- درشهر مصاحبمون باید پرداخت بکنیم یا در موقع ورود به آمریکا
2- برای همه افراد کیس هستش یا فقط برای برنده اصلی؟
3- از بچه ها هم می گیرند یا نه؟
4- اکانت و فقط برای برنده اصلی درست بکنیم یا برای کل اعضای خانواده؟
5- کدامیک از گزینه های (apply benefit for myself) (legal applicant) رو موقع درست کردن اکانت انتخاب بکنیم؟

سلام دوست من Smileلطف كن اين سوالاتتون رو تو تابيك مربوطه انجام بدين ، درود
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
دوستان خبری از shirazmamali دارید؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: babak_1363 ، gifa ، rose_2000 ، Ali.US ، negar_karimi6 ، shatsi ، drmrs ، گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، soroshnia ، nikan_sh
(2013-07-13 ساعت 21:27)shiraz2013 نوشته:  دوستان خبری از shirazmamali دارید؟
امروز که اینجا نیومد ولی فکر کنم معطل مونده تا فردا که بره سفارت ، چون آخرین چیزی که نگهبان سفارت بهش گفته بود این بود که یکشنبه بیا رات بدم بری داخل .
خدا کنه فردا نتیجه بگیره .
بیچاره روز مصاحبه که یک ضرب گرفته بود اینقد شارژ بود نوشت که میام یه سفر نامه ای مینویسم که کلی بخندین نمیدونست اینجوری میشه ماجرا .
برای شیراز مملی هم به قول آقای فضلی عزیز خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]

آی گفتید باورکنید لحظه ای ازفکرش درنمی یام باانکه نه میدونم کیه و نه تابه حال هم کلام هم شدیم ولی اینقدررررررررررررررررررر نگرانشم که حدی نداره
"هر كس به خدا توكل نمايد همانا خداوند او را كفايت نمايد. خداوند به هر اموري آگاه است و او براي هر اموري قدري قرار داده است"

[عکس: 49582261654711786942.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-13 ساعت 23:34)negar_karimi6 نوشته:  

آی گفتید باورکنید لحظه ای ازفکرش درنمی یام باانکه نه میدونم کیه و نه تابه حال هم کلام هم شدیم ولی اینقدررررررررررررررررررر نگرانشم که حدی نداره

چه مشکلی ایجاد شده براشون؟!
تشکر کنندگان: azar1348 ، babak_1363 ، b_argi ، afshinghwink ، zohre02 ، soroshnia
(2013-07-13 ساعت 15:19)mohammad_r نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 00:06)daad نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 23:28)mohammad_r نوشته:  سلام دوستان
من الان انکاراهستم. دوشنبه هفته گذشته به اتفاق دو تای دیگر دوستان پاس را به سفارت دادیم و از روز دوشنبه تا پنج شنبه هر روز ما را آپدیت می کردند جالبه که از روز چهارشنبه نفر سوم کیس ما از A.P. به ready تبدیل شد ولی خبری از issue و ویزا نشد دو دوست دیگر چهارشنبه بعدظهر issue شدند و ویزای خودشان را پنچ شنبه از پست گرفتند ولی برای ما پنچ شنبه هم خبری نشد و پرواز برگشت ماهان هم سوخت. امید را از دست ندادیم و گفتیم جمعه 5 روز کاری تمام میشه و ما هم issue میشویم ولی جمعه هم به ساعت 5 بعدظهر رسید و خبری از ویزا نشد با عجله رفتم آژانسی که برایمان هتل را گرفته بود و تا روز دوشنبه تمدید کردم. حالا باید ببینیم دوشنبه می دهند با دوباره ما را بلاتکلیف می گذارند. اینجوری را ندیده بودیم. کلی هزینه؛ کلی دوندگی برای هتل و تور و اضافه کردن روزها ماندگاری در آنکارا و این انتظار سخت که هزار چیز را به ذهن آدم میاره که چرا ویزا را صادر نکردند. البته بگم من پاس خانمم زمانی زیادی نداشت و اردیبهشت آنرا عوض کردم. اسکن پاس جدید را برای سفارت email کردم و جربان را توضیح دادم و در سایت csc نیز شماره پاس جدید خانمم را زدم و پرینت آدرس پستی را با این شماره جدید گرفتم و روز دوشنبه پاس جدید را تحویل دادم که ازمن پاس قدیم را هم خواستند. ممکن است به خاطر این موضوع باشه. خدا فقط می داند و بس.پنج شنبه هم با کلی خرج کردن سعی کردم با شماره سفارت تماس بگیرم که بی نتیجه بود و نهایت هم زمان یکساعته تلفن زدند به پایان رسید.

سلام بر شما ما هم بعد از مصاحبه ک اومدیم اینجا حالا هم پاسپورت جدید گرفتن حالا ما باید این شماره پاس جدید رو چی‌ کار کنیم؟واجبه؟
سلام
ببین دوست عزیز من هتل اتاپ بلوار را گرفتم و اینجا پر ایرانی است که عمده کیس خانوادگی هستند با بیشتر آنها کپ زدیم و چیزی که متوجه شدم این است که تا همه چیز برای آنها روشن و کامل نباشه ویزا صادر نمی کنند. من به این نتیجه رسیدم که بعد از کلیر شدن؛ کوچکترین چیزی از شما تغییر کند مدرکی؛ پاسی؛ مسافرت خارجی و ... ؛ قبل از صدور ویزا؛ در مورد آن مجددا استعلام می کنند و تا جواب نیاید شما را ایشیو نمی کنند. در مورد سوال شما حتما پاس قدیمی را همراه پاس جدید بیاورید و تحویل سفارت دهید و در سایت csc که مربوط به انتخاب پست است هم با ویرایش اطلاعات فردی که پاس آن عوض شده؛ شماره پاس جدید را بدهید. من با اینکه این کار را اردیبهشت کردم و اسکن پاس هم برایشان فرستاده بودم باز هم طی این پنچ روز کاری ویزا ندادند و حال منتظر دوشنبه هستیم

منظورتون اینه که اون برگه ی ptt رو دوباره با شماره پاس جدید رزرو کنیم و پرینت بگیریم؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، b_argi ، afshinghwink ، zohre02

بار الها ای یگانه ی قادر و توانا به لطف و کرمت و به حق بندگان خوبت همه ی منتظران را کلیر عنایت فرمـــا . آمیــن
دل همه دوستانرا شاد فرما . آمین
دوستان گرامی‌ می‌خواستم بپرسم ک افرادی ک کلییر میشوند آیا در تاریkhه مشخصی‌ باید مراجعهِ کنند؟ منظورم جدا از صحبت ۶ ماه مدیکال هستش.. یعنی‌ مراجعهِ ب سفارت یا در چه تاریخی‌ و چگونه باید باشد.. آیا رزرو باید بشه؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، b_argi ، babak_1363 ، afshinghwink ، zohre02
(2013-07-13 ساعت 23:53)daad نوشته:  
من الان انکاراهستم. دوشنبه هفته گذشته به اتفاق دو تای دیگر دوستان پاس را به سفارت دادیم و از روز دوشنبه تا پنج شنبه هر روز ما را آپدیت می کردند جالبه که از روز چهارشنبه نفر سوم کیس ما از A.P. به ready تبدیل شد ولی خبری از issue و ویزا نشد دو دوست دیگر چهارشنبه بعدظهر issue شدند و ویزای خودشان را پنچ شنبه از پست گرفتند ولی برای ما پنچ شنبه هم خبری نشد و پرواز برگشت ماهان هم سوخت. امید را از دست ندادیم و گفتیم جمعه 5 روز کاری تمام میشه و ما هم issue میشویم ولی جمعه هم به ساعت 5 بعدظهر رسید و خبری از ویزا نشد با عجله رفتم آژانسی که برایمان هتل را گرفته بود و تا روز دوشنبه تمدید کردم. حالا باید ببینیم دوشنبه می دهند با دوباره ما را بلاتکلیف می گذارند. اینجوری را ندیده بودیم. کلی هزینه؛ کلی دوندگی برای هتل و تور و اضافه کردن روزها ماندگاری در آنکارا و این انتظار سخت که هزار چیز را به ذهن آدم میاره که چرا ویزا را صادر نکردند. البته بگم من پاس خانمم زمانی زیادی نداشت و اردیبهشت آنرا عوض کردم. اسکن پاس جدید را برای سفارت email کردم و جربان را توضیح دادم و در سایت csc نیز شماره پاس جدید خانمم را زدم و پرینت آدرس پستی را با این شماره جدید گرفتم و روز دوشنبه پاس جدید را تحویل دادم که ازمن پاس قدیم را هم خواستند. ممکن است به خاطر این موضوع باشه. خدا فقط می داند و بس.پنج شنبه هم با کلی خرج کردن سعی کردم با شماره سفارت تماس بگیرم که بی نتیجه بود و نهایت هم زمان یکساعته تلفن زدند به پایان رسید.

سلام بر شما ما هم بعد از مصاحبه ک اومدیم اینجا حالا هم پاسپورت جدید گرفتن حالا ما باید این شماره پاس جدید رو چی‌ کار کنیم؟واجبه؟
سلام
ببین دوست عزیز من هتل اتاپ بلوار را گرفتم و اینجا پر ایرانی است که عمده کیس خانوادگی هستند با بیشتر آنها کپ زدیم و چیزی که متوجه شدم این است که تا همه چیز برای آنها روشن و کامل نباشه ویزا صادر نمی کنند. من به این نتیجه رسیدم که بعد از کلیر شدن؛ کوچکترین چیزی از شما تغییر کند مدرکی؛ پاسی؛ مسافرت خارجی و ... ؛ قبل از صدور ویزا؛ در مورد آن مجددا استعلام می کنند و تا جواب نیاید شما را ایشیو نمی کنند. در مورد سوال شما حتما پاس قدیمی را همراه پاس جدید بیاورید و تحویل سفارت دهید و در سایت csc که مربوط به انتخاب پست است هم با ویرایش اطلاعات فردی که پاس آن عوض شده؛ شماره پاس جدید را بدهید. من با اینکه این کار را اردیبهشت کردم و اسکن پاس هم برایشان فرستاده بودم باز هم طی این پنچ روز کاری ویزا ندادند و حال منتظر دوشنبه هستیم

منظورتون اینه که اون برگه ی ptt رو دوباره با شماره پاس جدید رزرو کنیم و پرینت بگیریم؟
بله دوست عزيز ، اكر شما بعد از مصاحبه باسبورتتون رو تمديد كردين ..حتما ايميل برنين سفارت...اونا خودشون تو سيستم اصلاح ميكنن و شما برينت مجدد ميكيري از csc و البته به همراه باسبورت قديميت..
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، b_argi ، babak_1363 ، Ali.US ، shatsi ، afshinghwink ، zohre02 ، rose_2000
(2013-07-13 ساعت 23:41)sahar kh نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 23:34)negar_karimi6 نوشته:  

چه مشکلی ایجاد شده براشون؟!
ای بابا عالم و ادم خبردارن ازحالوروزشون حتی مغازه دارهای دوبی میدونن مملی شیرازی پاسش تودوبی گم شده معلوم نیست من نبودم دستم بودتقصیراستینم بودروبایدبه گردن کی بندازه سفارت یاپستخونه اونوقت شمامیپرسیدمشکلش چی بوده؟
البته حق دارید چون شماهم درگیرمطرح کردن سوالتون بودید یادم نیست تواین تاپیک یا سفربه امریکا اصلا من نمیدونم شماشیرازی هااااااااااااااااااا امسال چتون شده که قضاوبلاهمش دوروبرشماهامیچرخه
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، shatsi ، afshinghwink ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-07-14 ساعت 00:09)daad نوشته:  دوستان گرامی‌ می‌خواستم بپرسم ک افرادی ک کلییر میشوند آیا در تاریkhه مشخصی‌ باید مراجعهِ کنند؟ منظورم جدا از صحبت ۶ ماه مدیکال هستش.. یعنی‌ مراجعهِ ب سفارت یا در چه تاریخی‌ و چگونه باید باشد.. آیا رزرو باید بشه؟

سلام عزيز Smile شما تشريف ببرين تو سفارت ميبينين اونايي كه كلير شدن سفارت تاريخ اكسباير براشون در نظر كرفته ، مثلا اكه شما امروز كلير بشين ١٣ جولاي تا ١٠ اكتبر وقت دارين ويزاتون بكيرين ولي تجربه ثابت كرده به محض كلير شدن فورا براي ويزا اقدام بايد كرد كه مجددا كلرينس نشين Smile) درود
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، mehrrdad ، drmrs ، azar1348 ، shatsi ، afshinghwink ، zohre02 ، rose_2000 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
(2013-07-14 ساعت 00:10)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 23:53)daad نوشته:  

سلام

بله دوست عزيز ، اكر شما بعد از مصاحبه باسبورتتون رو تمديد كردين ..حتما ايميل برنين سفارت...اونا خودشون تو سيستم اصلاح ميكنن و شما برينت مجدد ميكيري از csc و البته به همراه باسبورت قديميت..

yeدوستی‌ ب ما گفت ک ایمیل و زنگ ب سفارت نزنید و ما هم طبقه نظر ایشون nemikhaim این کارو بکنیم چون پروسه طولانی‌ تر می‌شه و اینکه می‌شه csc رو همینطوری با شماره پاس جدید و آدرس پpttرینت کرد و ببریم با هر دو pass دیگه؟ ضمنا آیا vekalat می‌خواد یا همون sanade ازدواج برای ویزا دادن hamsar به shoharesh kefaiat می‌کنه؟ ba`eid میدونم ترجمه ie ترکی‌ و این صحبت‌ها که بعضی‌ دوستان میخوان نیاز بشه
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، afshinghwink ، zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6
[عکس: pzw86arfaq8qi3h7elo.jpg]

امشب شب آرزوهاست
براتون یک بغل گندم
دلی خشنود از مردم
براتون سفره ای ساده، حلال و پاک آماده
براتون یک بغل احساس، دو بیتی های عطر یاس
براتون هر چه خوبی هست صمیمانه دعا کردم

به امید کلیر شدن همه دوستان مهاجرسرا
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان