کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-14 ساعت 10:45)mazerati نوشته:  خدايا همه الان چسبيدن به كاراشون دارن زندگيشونو ميكنند من هر روز بايد بيام تمام وقتمو توي مهاجرسرا بگذرونم استرس وكلافگي داره ديونم ميكنه دست وبالم به كار نميره نميدونم چي كار كنم 2 ماه ديگه وقت دارم تا خونمو به صابخونه پس بدم هي بعضي وقتها ميرم تو فكر ميگم كه لاتاري ثبت نام كردم كار درستي بود يا نه ؟ اگه قبول نشده بودم خوب مثل هر روز كارمو بدونه فكروخيال ميكردم ولي الان فعلا هيچ كاري نميتونم بكنم نميدونم رفتني هستم يا موندني بدون شك منتظر ويزام با اين همه هزينه اي كه كرديم خيلي دوست دارم كه يه زندگي تازه رو توي يه كشور خوب تجربه كنم بچه ها ديگه دارم كم ميارم

دوست عزیزم .....
یادتان باشد که: همیشه چند قدم آخر است که سخت‌ترین قسمت راه است...

و باز هم میگویم، هر زمان که احساس کردید امیدتان را از دست می‌دهید، از خدا بخواهید امیدی تازه به شما بدهد تا بتوانید با ایمان کامل به مسیرتان ادامه دهید و با موقعیت‌های سخت زندگی برخورد کنید. مطمئن باشید که خداوند پاداش صبر و تحمل شما را خواهد داد. هر زمان که نیاز به امید بیشتر داشتید، روی او حساب کنید.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
دوستان خوبم كسي تقريبي ميدونه كه تا حالا چندتا ويزا واسه ايرانيها صادر شده ؟ به نظرتون از جدول منتظرسرا ميشه حدس زد ؟البته اگه مدير خوبمون اقا امير همكاي كنند شايد بتونيم تقريبا بفهميم چند نفر تا حالا ويزا گرفتند
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: b_argi ، pooya.n ، zohre02 ، babak_1363 ، Ali.US ، Mehrdadordi ، rose_2000 ، Tomas ، negar_karimi6
(2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته:  سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
ما یه ضرب گرفتیم,هورا نمی کشم به عشق شما عزیزانم ودر کنارتون هستم تا آخرین روزی که این تاپیک قفل بشه به زودی...دوستون دارم خیلی زیاد....
با عشق واحترام
farshadsh
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مبارکت باشه فرشاد عزیز.... از خوشحالی تو خوشحالیم Big GrinBig GrinWink

هوررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-14 ساعت 13:03)mazerati نوشته:  دوستان خوبم كسي تقريبي ميدونه كه تا حالا چندتا ويزا واسه ايرانيها صادر شده ؟ به نظرتون از جدول منتظرسرا ميشه حدس زد ؟البته اگه مدير خوبمون اقا امير همكاي كنند شايد بتونيم تقريبا بفهميم چند نفر تا حالا ويزا گرفتند

دوست عزیز مطمئن باش ویزا کم نمیاد
هونطور که تا حالا کم نیومده با توجه به سوابق سالهای گذشته
ضمن اینکه این چند دسته رو هم در نظر بگیرین:
1) دوستانی که متاسفانه به دلایلی ریجکت شدن که البته تعدادشون هم کم نیست
2) دوستانی که برنده شدن و اصلا چک نکردن که ببینن برنده شدن
3) دوستانی که به دلایل مالی بعد از برنده شدن اصلا اقدام نکردن

تمام اینا باعث میشه تعداد بیشتری ویزا در اختیار بچه هایی که اقدام میکنن قرار بگیره
پس به امید خدا اصلا جای نگرانی نیست Big Grin
مرسی دوستای گلی که اینجا انرژی مثبت میفرستین ، ادم شارژ میشه ++++++++
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
فرشادجوووووووووووون مبارکههههههههههههههههههههههههههههه
[font=Times New Roman]هــــــــــــــــــــوررررررررررررررررررررررررااااااااااااااا[/font]
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-07-14 ساعت 13:15)pooya.n نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:03)mazerati نوشته:  دوستان خوبم كسي تقريبي ميدونه كه تا حالا چندتا ويزا واسه ايرانيها صادر شده ؟ به نظرتون از جدول منتظرسرا ميشه حدس زد ؟البته اگه مدير خوبمون اقا امير همكاي كنند شايد بتونيم تقريبا بفهميم چند نفر تا حالا ويزا گرفتند

تمام اینا باعث میشه تعداد بیشتری ویزا در اختیار بچه هایی که اقدام میکنن قرار بگیره
دوستان خوب و مهربون..
تا چند وقت پیش خود من از بابت کم اومدن ویزا، کلیر نشدن و ... خیلی نگران بودم.
ولی مدتیه که این افکار رو از سر خودم بیرون کردم و دارم برنامه ریزی دقیقی برای بعد از کلیر شدن انجام میدم..
مثل تقویت زبان، تقویت بنیه مالی، هماهنگ کردن کارهایی که درست قبل از رفتن باید انجام بدم، ترجمه مدارک و سوابق کاری و تهیه یه رزومه کاری قوی، تمرکز روی شهر و منطقه محل اقامت، مکاتبه با کارفرما های مختلف در آمریکا، یافتن مدارس و کالج های مناسب برای فرزندانم و ...
شما هم افکار منفیتون رو دور بریزید و بچسبید به آینده..که خیلی زود میرسهBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
دوستان خوبم انشاألله از فردا تا آخر تیر ماه خبرهای خوب زیاد میشنویم و من مطمئن هستم در این چند روز تعداد زیادی از دوستانمون کلیر میشوند و از این تاپیک نقل مکان میکنند. مطمئن باشیدRolleyesBig GrinRolleyesBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دريا بخون عاشقانه ، عشق تو در باورم بس
بعد تو همبغض عاشق ديكر نشد ياورم كس
دريا كمك كن ببارم بر ساحل خشك فردا"
كولي بر غصه ام كه لبريزم از بغض دريا "،
ا.قاسمي" مجموعه اشعار" سفر به دوردست "..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، pooya.n ، gifa ، negar_karimi6 ، rose_2000 ، Tomas ، Ehsan1358 ، رجبعلی ، manzar333 ، mehrrdad
(2013-07-14 ساعت 13:35)bigharar نوشته:  وای آقا امیر!!!!!! از قدیم گفتند هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک!!! ما چشم امیدمون به امید شماستRolleyes

درسته خیلی منتظر موندم. ولی نگندیدم هنوز. نگران نباش بیقرار جان.
میبینم که داریم صفحه ی 1200 رو رد میکنیم Big Grin بچه ها من اینجا قول دادما!! قول دادم که این تاپیک تا 1500 میره ها!!! اما نه به خاطر طولانی شدن کلیرنس .. نه !! میخوام صدای هوراهاتون گوش آسمون رو کررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر کنه!! Smile

به امید روز های روشن

دوستون دارم Big GrinTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-14 ساعت 13:34)Ali.US نوشته:  دوستان خوبم انشاألله از فردا تا آخر تیر ماه خبرهای خوب زیاد میشنویم و من مطمئن هستم در این چند روز تعداد زیادی از دوستانمون کلیر میشوند و از این تاپیک نقل مکان میکنند. مطمئن باشیدRolleyesBig GrinRolleyesBig Grin
Ali.US جونم خیلی مخلصیم...
همیشه خوش خبر باشی و اول از همه خودت کلیر بشی..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-14 ساعت 13:31)b_argi نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:15)pooya.n نوشته:  

دوستان خوب و مهربون..
تا چند وقت پیش خود من از بابت کم اومدن ویزا، کلیر نشدن و ... خیلی نگران بودم.
ولی مدتیه که این افکار رو از سر خودم بیرون کردم و دارم برنامه ریزی دقیقی برای بعد از کلیر شدن انجام میدم..
مثل تقویت زبان، تقویت بنیه مالی، هماهنگ کردن کارهایی که درست قبل از رفتن باید انجام بدم، ترجمه مدارک و سوابق کاری و تهیه یه رزومه کاری قوی، تمرکز روی شهر و منطقه محل اقامت، مکاتبه با کارفرما های مختلف در آمریکا، یافتن مدارس و کالج های مناسب برای فرزندانم و ...
شما هم افکار منفیتون رو دور بریزید و بچسبید به آینده..که خلیلی زود میرسهBig Grin
دوست گلم درستش هم همینه Big Grin حتی برای یک لحظه هم به این فکر نکنید که ممکنه بهتون ویزا نرسه Tongue
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-13 ساعت 16:37)hamid1357 نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 16:16)abshar_wf نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 20:33)mohcen نوشته:  سلام دوستان می خواستم از شما یک مشورت بگیرم، هر کس نظری داشته باشه در مورد کیس من بده ممنون می شم، شاید ارتباطی هم به این تاپیک نداشته یاشه ولی چون در حال حاضر و در این زمان این تنها تاپیکی خوانندگان زیادی داره پس ممنون میشم که عذر منو بابت این موضوع بپذیرد.
من حدود 40 روز دیگه در انکارا مصاحبه دارم و دخترم که برای رفتن خیلی عجله داره دوهفته قبلش به دنیا میاد. سفر هوایی برای نوزاد 10 روزه ریسک بالایی داره و همچنین اگه زمینی بخوام بریم با قطار و یا اتوبوس به علت بعد مسافت بسیار خسته کننده خواهد بود و همچنین این مورد نیز برای نوزاد ریسک دارد. این موضوع را با سفارت آنکارا مطرح کردم که پاسخ سفارت این هست با توجه به نزدیک شدن به پایان سپتامبر اصلا به صلاح نیست که زمان مصاحبه را به عقب بندازین و همچنین بر اساس قانون مهاجرت آفیسر می بایست نوزاد را رویت نماید. با توجه به این موضوع که تنها گزینه من راه زمینی هست به این فکر افتادم که شاید بشه سفارت رو به ایروان تغییر داد که از لحاظ زمانی تا تهران تقریبا 18 ساعت می شود که برای کودک قابل پذیرش تر است. به نظر شما دوستان تغییر زمان و مکان مصاحبه به ایروان به صلاح کیس من می باشد. با توجه به انتهای پروسه در سپتامبر و کار دولتی من (مهندسی برق) و کارت معافیت سربازی از نوع کفالت . آیا زمان برای تغییر مکان دیر نشده؟ آیا شرایط بری کلیرنس من تغییر می کنه و ممکنه زمان بیشتری بگیره؟

سلام اگه میخوای از راه زمینی بری ایروان با خبر باش که راه ذمینی داخل خاک ارمنستان از مرز تا ایروان خیلی خیلی بد و پرتگاه هست.از سر مرز تا ایروان با سواری6ساعت راهه.
دوست من. ریسک پرواز برای نوزاد زیاده مگر اینکه پزشک چیز دیگه ای بگه. اختلاف فشار هواپیما ها بعضا به گوش بزرگسالها فشار میاره، نوزاد که جای خود داره. من پیشنهاد می کنم سفارت رو عوض کن و بعدش کم کم و با استراحت و در طی دو روز به اونجا سفر کن. می تونی با ماشین شخصی تا مرز بری و نهایتا در مرز با یک سواری تو ایروان از قبل هماهنگ کنی که بیاد دنبالت. برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیر. 0037477129139 یا 0037477743198 سعید
ممنون دوست عزیز راهنماییتون، من بیشتر از این لحاظ نگران هستم که تغیر سفارت با توجه به اینکه حدود 40 روز به مصاحبه مونده از انکارا به ایروان باعث نشه که روند صدور ویزا برای من با مشکل روبه رو بشه. البته من در حال حاظر علی الحساب به سفارت ایروان ایمیل زدم و درخواست وقت کردم. نظر شما چیه؟
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
تشکر کنندگان: pooya.n ، b_argi ، babak_1363 ، Tomas ، s.s.h ، negar_karimi6 ، zohre02 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، SANIJ
ببينيد دوستانهمه كساني كه سفارتهاي مختلف. رفتن ديدن كهءبيشر دوضرب ميكيرن و كمتر يه ضرب شايد يك چهارم.اينو داشته باشيد. از طرف ديكه هميشه حدود حداقل 30 درصد كليرشده ها عضو منتظر سرا هستن.با اين حساب و كتاب تقريبا ميشه فهميد كل ويزاهاي. صادره چقدره شايد 1000 تا..حالا اينايي كه من كفتم حساب و كتاب نيست فقط يه معياره ولي ميشه با يه كم جستجو تو بولتن و قسمت تعيين وقت سفارتها و هوراهاي اعضاي كلير شده از منتظرسرا ميشه عدهاي دقيقتر بدست آورد ولي خيلي بيشتر از اينا نيست.حداقل از اين بابت نكران نباشيد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان