موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
سلام و صبح بخیر به همه دوستان عزیزم
برید کنار که من اومدم با یه بغل انرژی مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++

زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 10:33)zohre02 نوشته: (2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته: سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
ما یه ضرب گرفتیم,هورا نمی کشم به عشق شما عزیزانم ودر کنارتون هستم تا آخرین روزی که این تاپیک قفل بشه به زودی...دوستون دارم خیلی زیاد....
با عشق واحترام
farshadsh
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به افتخار دوستمون هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بهت تبریک میگم.. دست راستت رو سر ما...
مصاحبه 12 مارچ.. فقط یک بار کلیر.. هنوز منتظریم.. سه نفر
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
خدايا همه الان چسبيدن به كاراشون دارن زندگيشونو ميكنند من هر روز بايد بيام تمام وقتمو توي مهاجرسرا بگذرونم استرس وكلافگي داره ديونم ميكنه دست وبالم به كار نميره نميدونم چي كار كنم 2 ماه ديگه وقت دارم تا خونمو به صابخونه پس بدم هي بعضي وقتها ميرم تو فكر ميگم كه لاتاري ثبت نام كردم كار درستي بود يا نه ؟ اگه قبول نشده بودم خوب مثل هر روز كارمو بدونه فكروخيال ميكردم ولي الان فعلا هيچ كاري نميتونم بكنم نميدونم رفتني هستم يا موندني بدون شك منتظر ويزام با اين همه هزينه اي كه كرديم خيلي دوست دارم كه يه زندگي تازه رو توي يه كشور خوب تجربه كنم بچه ها ديگه دارم كم ميارم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته: سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
ما یه ضرب گرفتیم,هورا نمی کشم به عشق شما عزیزانم ودر کنارتون هستم تا آخرین روزی که این تاپیک قفل بشه به زودی...دوستون دارم خیلی زیاد....
با عشق واحترام
farshadsh
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[font=Tahoma]هوراااااااااا تبريك دوست عزيز[/font]
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته: سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
با عشق واحترام
farshadsh
تبریک فراوان بهfarshadshعزیز خیلی مبارک باشه[
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
من فقط یهسوال برام پیش میاد چرا همیشه تا من دست به کاری میزنم همه چی تغییر میکنه!!!!حالا که قبول شدیم امسال شماره ها فرق کرد !!!!کلیرنس ها طولانی تر شده!!!!!!!ترکیه بهم میریزه!!!!!!!!تعداد کمتری کلیر بیرون میاد نسبت به سال پیش!!!!!!!!
خدایا منو از دست خانواده همسرم نجات بده!!!!!!!!من اگه اینجا باشم قطعا خواهم مرد!!!!!!!!عجله برای کلیر شدن ندارم !!!فقط بشم وقتش مهم نیست!!!!!!!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
کلافه نباشین. هممون کلیر میشیم به زودی ...
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 12:43)امیر مهاجر نوشته: (2013-07-14 ساعت 12:40)pooya.n نوشته: کلافه نباشین. هممون کلیر میشیم به زودی ...
نمیشهها! باور کن نمیشه! ولی باز هم چشم. 
امیر توام؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان