کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام و صبح بخیر به همه دوستان عزیزم
برید کنار که من اومدم با یه بغل انرژی مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++

Big GrinBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته:  سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
ما یه ضرب گرفتیم,هورا نمی کشم به عشق شما عزیزانم ودر کنارتون هستم تا آخرین روزی که این تاپیک قفل بشه به زودی...دوستون دارم خیلی زیاد....
با عشق واحترام
farshadsh
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به خاطر معرفتت ما برات
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
میکشیم و تشکر از انرژی مثبتی که میدی و
آرزوی موفقیت میکنیم براتون
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

[عکس: pray-different.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-14 ساعت 10:33)zohre02 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته:  سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
ما یه ضرب گرفتیم,هورا نمی کشم به عشق شما عزیزانم ودر کنارتون هستم تا آخرین روزی که این تاپیک قفل بشه به زودی...دوستون دارم خیلی زیاد....
با عشق واحترام
farshadsh
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

به افتخار دوستمون هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بهت تبریک میگم.. دست راستت رو سر ما...
مصاحبه 12 مارچ.. فقط یک بار کلیر.. هنوز منتظریم.. سه نفر
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
خدايا همه الان چسبيدن به كاراشون دارن زندگيشونو ميكنند من هر روز بايد بيام تمام وقتمو توي مهاجرسرا بگذرونم استرس وكلافگي داره ديونم ميكنه دست وبالم به كار نميره نميدونم چي كار كنم 2 ماه ديگه وقت دارم تا خونمو به صابخونه پس بدم هي بعضي وقتها ميرم تو فكر ميگم كه لاتاري ثبت نام كردم كار درستي بود يا نه ؟ اگه قبول نشده بودم خوب مثل هر روز كارمو بدونه فكروخيال ميكردم ولي الان فعلا هيچ كاري نميتونم بكنم نميدونم رفتني هستم يا موندني بدون شك منتظر ويزام با اين همه هزينه اي كه كرديم خيلي دوست دارم كه يه زندگي تازه رو توي يه كشور خوب تجربه كنم بچه ها ديگه دارم كم ميارم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-07-14 ساعت 09:10)sadfar نوشته:  سلام دوستان
اگر مشکلی پیش نیاد به احتمال 25 درصد تا این جمعه کلیر میشم. بگید ایشالله

انشااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالله
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
با عشق واحترام
farshadsh

[font=Tahoma]هوراااااااااا تبريك دوست عزيز[/font]
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
با عشق واحترام
farshadsh

تبریک فراوان بهfarshadshعزیز خیلی مبارک باشه[
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-07-14 ساعت 02:30)sepidarx نوشته:  سلام دوستان عزیز.
من پدرم پاسپورتش رو بعد از مصاحبه عوض کرد الان 20 روزه که از تاریح مصاحبمون میگذره.الان باید به سفارت ایمیل بزنم که این قضیه پیش اومده؟
خود افسر پروندمون بهمون گفت که دفعه بعد که برای ویزا اومدی پاس جدیدت رو بیار این تاریخش کمه.اما چیزی از ایمیل اینا نگفت...
حالا الان باید به سفارت بگم یا بعد از کلیر شدن؟

سلام ، من جواب سوال شما رو تو همين صفحه به دوست عزيز daad عرض كردم Smile) بله زودتر ايميل كنين شماره جديد باسبورتو براشون و ازشون بخواين كه علاوه بر اون تو csc هم شماره باسبورتو اصلاح كنن ، ٤٨ تا ٧٢ ساعت جواب ميدن ..برينت جديد csc و باسبورت قبلي همراهتون ببرين ..درود
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-13 ساعت 10:29)ابی هانی نوشته:  دوستان سلام
چند روزی نبودم و خبر جدیدی ندارم.اما به همه کلیر شدگان جدید تبریک میگم
امروز از کنار بارگاه امام رضا برگشتم نذر داشتم بعد از کلیر شدن برم پابوسی امام رضا.به خدا اونجا یاد همتون بودم و خیلی دعا کردم که همهتون زودتر کلیر شین.امیدوارم این هفته خبرای زیاد و خوبی از همتون بشنوم

احسنت مسلمان.Big Grin
لاتاری 2013
من فقط یهسوال برام پیش میاد چرا همیشه تا من دست به کاری میزنم همه چی تغییر میکنه!!!!حالا که قبول شدیم امسال شماره ها فرق کرد !!!!کلیرنس ها طولانی تر شده!!!!!!!ترکیه بهم میریزه!!!!!!!!تعداد کمتری کلیر بیرون میاد نسبت به سال پیش!!!!!!!!
خدایا منو از دست خانواده همسرم نجات بده!!!!!!!!من اگه اینجا باشم قطعا خواهم مرد!!!!!!!!عجله برای کلیر شدن ندارم !!!فقط بشم وقتش مهم نیست!!!!!!!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
کلافه نباشین. هممون کلیر میشیم به زودی ...
(2013-07-14 ساعت 12:40)pooya.n نوشته:  کلافه نباشین. هممون کلیر میشیم به زودی ...

نمیشه‌ها! باور کن نمیشه! ولی باز هم چشم. Wink
(2013-07-14 ساعت 12:43)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 12:40)pooya.n نوشته:  کلافه نباشین. هممون کلیر میشیم به زودی ...

نمیشه‌ها! باور کن نمیشه! ولی باز هم چشم. Wink

امیر توام؟Big Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
با عشق واحترام
farshadsh

فرشاد عزيز خيلي بهتون تبريك ميگم و از ته دل خوشحالم كه ويزاي يكضرب گرفتيد، دلم كاملا روشن بود كه يكضرب ويزا ميگيريد.
مجوز ورودتان به سرزمين فرصت ها را گرامي ميداريم.
هوررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان