کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-14 ساعت 13:38)Ali.US نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:31)b_argi نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:15)pooya.n نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:03)mazerati نوشته:  دوستان خوبم كسي تقريبي ميدونه كه تا حالا چندتا ويزا واسه ايرانيها صادر شده ؟ به نظرتون از جدول منتظرسرا ميشه حدس زد ؟البته اگه مدير خوبمون اقا امير همكاي كنند شايد بتونيم تقريبا بفهميم چند نفر تا حالا ويزا گرفتند

دوست عزیز مطمئن باش ویزا کم نمیاد
هونطور که تا حالا کم نیومده با توجه به سوابق سالهای گذشته
ضمن اینکه این چند دسته رو هم در نظر بگیرین:
1) دوستانی که متاسفانه به دلایلی ریجکت شدن که البته تعدادشون هم کم نیست
2) دوستانی که برنده شدن و اصلا چک نکردن که ببینن برنده شدن
3) دوستانی که به دلایل مالی بعد از برنده شدن اصلا اقدام نکردن

تمام اینا باعث میشه تعداد بیشتری ویزا در اختیار بچه هایی که اقدام میکنن قرار بگیره
پس به امید خدا اصلا جای نگرانی نیست Big Grin
دوستان خوب و مهربون..
تا چند وقت پیش خود من از بابت کم اومدن ویزا، کلیر نشدن و ... خیلی نگران بودم.
ولی مدتیه که این افکار رو از سر خودم بیرون کردم و دارم برنامه ریزی دقیقی برای بعد از کلیر شدن انجام میدم..
مثل تقویت زبان، تقویت بنیه مالی، هماهنگ کردن کارهایی که درست قبل از رفتن باید انجام بدم، ترجمه مدارک و سوابق کاری و تهیه یه رزومه کاری قوی، تمرکز روی شهر و منطقه محل اقامت، مکاتبه با کارفرما های مختلف در آمریکا، یافتن مدارس و کالج های مناسب برای فرزندانم و ...
شما هم افکار منفیتون رو دور بریزید و بچسبید به آینده..که خلیلی زود میرسهBig Grin
دوست گلم درستش هم همینه Big Grin حتی برای یک لحظه هم به این فکر نکنید که ممکنه بهتون ویزا نرسه Tongue
بابا دمتون گرم به من نيرو داديد بچه ها خداياااااااااااااااااااااا مهر اين دوستاي خوبو ازدل هيچكس مبررررررررررررررررررررررررر Big Grin
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-07-14 ساعت 13:37)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:35)bigharar نوشته:  وای آقا امیر!!!!!! از قدیم گفتند هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک!!! ما چشم امیدمون به امید شماستRolleyes

درسته خیلی منتظر موندم. ولی نگندیدم هنوز. نگران نباش بیقرار جان.

واااااااای دلم ، ای خدا Smile)))))))) امیر مهاجره حاضر جواب دوست میداریم ! Tongue
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
(2013-07-14 ساعت 12:24)zohre02 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 10:45)mazerati نوشته:  خدايا همه الان چسبيدن به كاراشون دارن زندگيشونو ميكنند من هر روز بايد بيام تمام وقتمو توي مهاجرسرا بگذرونم استرس وكلافگي داره ديونم ميكنه دست وبالم به كار نميره نميدونم چي كار كنم 2 ماه ديگه وقت دارم تا خونمو به صابخونه پس بدم هي بعضي وقتها ميرم تو فكر ميگم كه لاتاري ثبت نام كردم كار درستي بود يا نه ؟ اگه قبول نشده بودم خوب مثل هر روز كارمو بدونه فكروخيال ميكردم ولي الان فعلا هيچ كاري نميتونم بكنم نميدونم رفتني هستم يا موندني بدون شك منتظر ويزام با اين همه هزينه اي كه كرديم خيلي دوست دارم كه يه زندگي تازه رو توي يه كشور خوب تجربه كنم بچه ها ديگه دارم كم ميارم
باور کن دوست عزیز تمام بچه هایی که اینجا هستند مشکلاتشون از شما بیشتر باشه کمتر نیست مخصوصا دوستانی که مدت زمان زیادی هست که کلیرنس خوردند و تقریبا همگی این حس هارو داریم تجربه می کنیم مثل کلافگی ، بی حوصلگی ، استرس و ... بهتره خدارو شکر کنیم که هم چین سایتی هست و می تونیم در کنار هم باشیم تا این پروسه تموم بشه همه ما می تونیم برای همدیگه قوت قلب باشیم، پس بهتره مثبت فکر کنیم و امیدوار باشیم، به امید کلیر شدن همه دوستان نازنین

عزیزدل خواهراوووووووووووووووووووووووووووووووو کوتادوماه دیگه
مطمئن باشیدتااون موقع فکرتون سمتوسوپیداکرده
درضمن برای خونه تون
باصاحبخونه صحبت کن یه ماه دیگه تمدیدش کنن فوقش یه پولی بهش میدی
ایناکه مشکل نیست عزیزدل خواهراون دوست عزیزمونوبه یادبیاریدکه باچه ذوقی بعدازاین همه خرج کردن بهشون میگند ردید چون فرزندتونوثبت نام نکردید
مطمئن باشیدهمه کسانی که مدت زیادیه منتظرن ازچشم انتظاری درمیان و میخندند به تمام سنگریزه هایی که پاهایشان راهنگام بالارفتن ازکوه خراش داده
پس به کارای روزمره تون برسیدویزا خودش میاددرخونه تونومیزنه و میگه دروبازکن mazerat پاشو درواکن مویم این چه درواکردن این چه استقبال زمنه
انشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
(2013-07-14 ساعت 12:24)zohre02 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 10:45)mazerati نوشته:  خدايا همه الان چسبيدن به كاراشون دارن زندگيشونو ميكنند من هر روز بايد بيام تمام وقتمو توي مهاجرسرا بگذرونم استرس وكلافگي داره ديونم ميكنه دست وبالم به كار نميره نميدونم چي كار كنم 2 ماه ديگه وقت دارم تا خونمو به صابخونه پس بدم هي بعضي وقتها ميرم تو فكر ميگم كه لاتاري ثبت نام كردم كار درستي بود يا نه ؟ اگه قبول نشده بودم خوب مثل هر روز كارمو بدونه فكروخيال ميكردم ولي الان فعلا هيچ كاري نميتونم بكنم نميدونم رفتني هستم يا موندني بدون شك منتظر ويزام با اين همه هزينه اي كه كرديم خيلي دوست دارم كه يه زندگي تازه رو توي يه كشور خوب تجربه كنم بچه ها ديگه دارم كم ميارم
باور کن دوست عزیز تمام بچه هایی که اینجا هستند مشکلاتشون از شما بیشتر باشه کمتر نیست مخصوصا دوستانی که مدت زمان زیادی هست که کلیرنس خوردند و تقریبا همگی این حس هارو داریم تجربه می کنیم مثل کلافگی ، بی حوصلگی ، استرس و ... بهتره خدارو شکر کنیم که هم چین سایتی هست و می تونیم در کنار هم باشیم تا این پروسه تموم بشه همه ما می تونیم برای همدیگه قوت قلب باشیم، پس بهتره مثبت فکر کنیم و امیدوار باشیم، به امید کلیر شدن همه دوستان نازنین
جون هر کی دوست داری کم نیار که خیلی ناراحت میشم. اصلا تو این تایپک کسی نباید کم بیاره. ایشاا... کار هممون بخیر و خوشی درست میشه.
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
خدا را شکر که امروز هم با اینکه تعطیل بود یک خبر خوب شنیدیم و این تاپیک رنگی شد و آنهم به مناسبت گرفتن ویزای یکضرب توسط دوست خوبمون farshadsh بود. آقا تبریک میگم و اینمهوراااااااااااااا
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-14 ساعت 13:53)bigharar نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:37)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:35)bigharar نوشته:  وای آقا امیر!!!!!! از قدیم گفتند هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک!!! ما چشم امیدمون به امید شماستRolleyes
درسته خیلی منتظر موندم. ولی نگندیدم هنوز. نگران نباش بیقرار جان.
در مثل مناقشه نیست بنده جسارت نکردم شما سرور مایی

شوخی کردم فضا عوض شه رفیق. Wink
(2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته:  سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
ما یه ضرب گرفتیم,هورا نمی کشم به عشق شما عزیزانم ودر کنارتون هستم تا آخرین روزی که این تاپیک قفل بشه به زودی...دوستون دارم خیلی زیاد....
با عشق واحترام
farshadsh
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ضمن تبریک بخاطر ویزای یکضربتان گمان کنم شما از موارد نادر باشید که با کیس سه نفره ویزای یکضرب گرفته اید یه خواهشی از جنابعالی دارم که حتم دارم توجه و پاسخ صحیح شما کمک بسیار مهمی برای منتظران کلیرنس خواهد بود:
لطفاً بفرمائید که کدامیک از موارد زیر در مورد شما صادق است:
1- اگر زمان مصاحبه خود را عقب انداخته باشید بکگراند چک شما از مدتها پیش آغاز شده بوده است و شما خبر نداشتید از خوش شانسی شما نتیجه آن بکگراند چک همزمان با مصاحبه اتان حاضر بوده است.
2- در غیر اینصورت شاید نه خدمت سربازی داشتید و نه کار و منصب دولتی به همین خاطر ویزای یکضرب گرفتید.
از پاسخ صریح شما بی نهایت سپاسگزار خواهیم بود.
یکی از دوستام که کیس غیر لاتاری هستش الان از نیویورک بهم زنگ زد!!!
صحبت مصاحبه شد. گفت تو هم رفتی قرقیزستان مصاحبه؟!
من گفتم قرقیزستان نه، اسم کشورا رو یاد بگیر ... ارمنستان
گفت نه بابا من مصاحبم عشق آباد تو قرقیزستان بود و خیلی راحت و ردیف بود!!!!!!!!

جالبه. من اصلا نمیدونستم ایرانیها به جز این سه تا سفارت، سفارت دیگه ای هم مصاحبه میکنن
دوستان عزیزلطفاهرکسی که تخصص درناامیدکردن داره بنده روکمی ناامیدکنه
اینم یه جورمریضیه دیگه ازبس امیدوارم که کلیرمیشمومیرم اونورپاک یادم رفته توایرانم

صبح فکرکردم توامریکام ازتوایفون به ماموران شهرداری

میگم please take the rubbish away

تا اون بنده خداگفت بله خانم به خودم اومدم

من نمیدونم چراهیچوقت ناامیدنیستم چون ازخداخیلی بزرگی دیدم دمش گرم فقط اگه یه کم تعادل درامیدواری درمن برقرارکنه ممنونش میشم
(2013-07-14 ساعت 14:30)pooya.n نوشته:  یکی از دوستام که کیس غیر لاتاری هستش الان از نیویورک بهم زنگ زد!!!
صحبت مصاحبه شد. گفت تو هم رفتی قرقیزستان مصاحبه؟!
من گفتم قرقیزستان نه، اسم کشورا رو یاد بگیر ... ارمنستان
گفت نه بابا من مصاحبم عشق آباد تو قرقیزستان بود و خیلی راحت و ردیف بود!!!!!!!!

جالبه. من اصلا نمیدونستم ایرانیها به جز این سه تا سفارت، سفارت دیگه ای هم مصاحبه میکنن
پویا جان عشق آباد پایتخت ترکمنستانه.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
(2013-07-14 ساعت 01:41)zanganeh نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 19:02)mohammad fazli نوشته:  
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آخ
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/align]
آخ

دایی جان دمت گرم. ولی همین اخ که میزاری انرژی منفی حساب میشه.
مثبت باش. از خدا بخواه تا رحمتشو بهت دریغ کنه
خدايــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، joody ، b_argi ، SHABAH51 ، Soap McTavish ، hsevensky2013 ، zohre02 ، lonelyman ، tabim4 ، mehrana ، e76779
دوست عزیز شما ۲ ماهه این وضع رو داری. پس ما چی بگیم که بیشتر از ۷ ماهه تو این وضعیتیم.
اما غصه نخور. به زودی همه کلیر میشیم
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: s.s.h ، b_argi ، joody ، SHABAH51 ، abloom_ma ، babak_1363 ، 5ina ، zohre02 ، azar1348 ، rose_2000 ، lonelyman ، mehdi didam ، mrbonbon ، negar_karimi6 ، manila ، raham ، رجبعلی
بچه ها ... درست ميشه همه چي
بايد صبور باشيم و اين روزها فقط به هم اميد بديم...
به اميد خبراي خوش فردا و هورااااااااااااااا هاي دست جمعيSmile
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle

رفيق منم وضعيتم مثل شماست.خونه رو بايد شهريور تحويل بدم و تازه 15 روزه تو كليرنسمSadSad
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
تشکر کنندگان: shatsi ، joody ، b_argi ، s.s.h ، SHABAH51 ، babak_1363 ، zohre02 ، rose_2000 ، lonelyman ، negar_karimi6 ، SANIJ ، رجبعلی
(2013-07-14 ساعت 09:35)mazerati نوشته:  سلام دوستان من نميدونم را هميشه همه چيز بر عكس پيش مياد با اينكه حجم مصاحبه ها كم شده وبا توجه به نزديك شدن به 30سپتامبر پس چرا سفارت ها كندتر عمل ميكنند مخصوصا انكارا ايييييييييييييييييييييييييييييييي خدا خودت يه كاري كن

عزیزم من مطمینم که سفارت ها با تمام قدرت به کارشون دارن ادامه میدن.
قبلا گفته بودم اگه سرنوشت ما آمریکا باشه سپتامبر هم تموم بشه میریم.
مثبت باشید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان