موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 16:28)zohre02 نوشته: (2013-07-15 ساعت 15:18)noura نوشته: سلام دوستان عزیز.ما دیشب از استامبول برگشتیم.با ویزای شش ماهه.ما هفته پیش دوشنبه رفتیم مدیکالمون رو تمدید کردیم.سه شنبه ساعت 11 جواب ها رو گرفتیم و سریع رفتیم سفارت و همراه پاس ها و برگه صورتی تحویل دادیم.چهارشنبه تو سایت ایشود شدیم و پنج شنبه برامون ایمیل اومد که پاس ها تحویل پست داده شده .جمعه صبح ساعت 10 پاسپورت ها رو از پ ت ت استامبول تحویل گرفتیم.باور داشته باشید که همتون کلیر می شید و ویزاتون رو می گیرید.من یک هفته نبودم به دوستان کلیر شده تبریک می گم و برای دوستان کلیر نشده آرزو میکنم هرچه زودتر کلیر بشید.اگه سوالی بود در خدمتم.
سلام عزیزم ، خیلی خیلی تبریک می گم امیدوارم همیشه موفق و شاد و سلامت باشید، واقعا برات خوشحالم دوست عزیز و نازنینم
ممنونم زهره عزیزم.منتظر کلیر شدنت هستم.امیدوارم به تمام آرزوهات برسی دوست خوبم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان از چهارشنبه پاس و مدیکال جدید شو داده س ف ا ر ت ا ن ک ا ر ا تا امروز فقط اپدیت شده و هیچ میلی هم دریافت نکرده..کلا در تمام مراحل دق می دن... اه
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه اینطور که بوش میاد هنوز امروز کسی آپدیت نشده

2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 15:54)shatsi نوشته: دوستان نازنینم ، من امروز بعد 118 روز انتظار و عدم آپدیت از تاریخ 6 جون که اون هم با ایمیل انجام شد ، با استفاده از قسمت تماس با ما سفارت آمریکا در آنکارا(اینجا) نامه ای با محتوای زیر به سفارت ارسال کردم :
Since the DV lottery program will be finished on 30 Sep2013 and it is now about 4 months passed from my interview date with no result on my case,and there is a short time for my planning to go usa,I would appreciate if you advise the latest status of my a/p and expedite the result with the authorities to meet the above mentioned target date for visa issuance.thanks alot
Sincerely
....
بدین مضمون : با توجه به اینکه داستان لاتاری 30 سپتامبر به اتمام خواهد رسید وقریب 4 ماه از مصاحبه ما میگذرد و هیچ نتیجه ای حاصل نشده است و ما زمان کوتاهی برای برنامه ریزی و ورود به آمریکا داریم لذا در خصوص پیشرفت روند پرونده و آخرین اطلاعات در این خصوص اطلاع رسانی فرمایید.....
چند ساعت بعد جواب دادند:
Dear lob lob lob
There has not been any updates in your file since our last correspondence. Your administrative status is still pending. We would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the process and they work independently from each other. We have no control over this process. As soon as our office is informed about the result the case number will be announced on the web site.
We hope this information is helpful to you.
Sincerely
بدین مضمون که:
هیچ نوع بروز رسانی در فایل شما از مکاتبات گذشته وجود ندارد(یعنی در خصوص کیس شما اتفاق جدیدی و یا جوابی از سازمانهای مختلف دریافت نشده است )،و وضعیت اداری شما هنوز در حال pending(انتظار) می باشد، و همچنین یاد آور می شود که دفتر ما هیچ اختیار بیش از روند اجرایی ندارد.
با توجه به قوانین سختگیرانه و مقررات لازم الاجرا که توسط کنگره پردازش می شوند. سازمان های متعدد در این فرآیند دخیل هستند و آنها مستقل از یکدیگر کار می کنند و ما هیچ کنترلی بر این فرایند نداریم. به محض این که دفتر ما از نتیجه مطلع شد شماره پرونده در وب سایت اعلام خواهد شد.
ببخشید دیگه یکم شاید بد ترجمه کرده باشم اما به هر حال این سوال و جواب مکاتبه با سفارت بعد حدود 4 ماه از زمان مصاحبه بود، دعا کنید زودتر اتفاقی بیوفته و نتایج استعلامات دریافت شود که ما هم بدون ایمیل حداقل آپدیت بشیم ، اما خوبیش این بود که ما چون از 6 jun آپدیت نشده بودیم ، دیگه این 6 جون برا ما خیلی رو مغزمون راه می رفت ، الان با این آپدیت که میدونم با ایمیل اتفاق افتاده ولی این تاریخه عوض شد حال من هم خیلی بهتر شد...به بقیه هم پیشنهاد میدم اگه اون تاریخه خیلی روی اعصابه یه حرکت اینجوری بکنید دوستای گلم ، تحول خوبی میتونه باشه.....
واقعاً بودن اینجا کلا حال آدم رو بهتر میکنه وقتی میبینی که دیگران هم همون حس درونی تو رو دارن!آخ که بعضی از تاریخها رو اعصاب آدمن!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان در خصوص كلير شدن سئوالي دارم لطفاً راهنمائي فرمائيد:
روزي كه رفتيم سفارت و برگه صورتي را دادند و آدرس سايت ADMISTRATIVE سفارت تركيه رو دادند كه كيس ها رو چك كنيم.بعد توي همين تاپيك ها با سايت ceacآشنا شدم كه وضعيت هر كيس رو نشون ميداد كه بقول معروف آپديت بشيم يا نشيم. و معمولاً به تاريخ روز مصاحبه و يا روزبعدش آپديت شده بود. و معمولاً ديگه بعدش از آپديت خبري نيست.
سئوال آيا در حالت adminstrative processing پروسه ما شروع به بررسي شده و يا پس از آپديت شدن (اونهم بدون ايميل) تازه شروع به بررسي كيس ما آغاز مي شه ؟
-------------------
Case No.:2013AS45$$ - Ankara - 112 days without update
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
از هورای دوستان ابوظبی خبری نیست............
تاپیک سوت وکور ..........این هفته باید سفارت ابوظبی بترکونه.........

2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز...
اینطور که از تمام مکاتبات با سفارتها (مخصوصا آنکارا) بر می آد و همچنین نظریات دوستانی که لینکها یا اطلاعات خاصتری دارند، ظاهرا پروسه کلیر شدن خارج از دست سفارت بوده و توسط چندین (احتمالا تعداد زیاد) نهاد خاص در آمریکا انجام میشه. در واقع بعد از اینکه این نهاد های خاص به نتیجه نهایی رسیدند، سفارت مربوطه را آگاه کرده و سپس سفارت شماره مربوط رو اعلام می کنه...
نکته اینجاست که در این حالت، واقعا نباید تفاوت زیادی بین آنکارا، ابوظبی یا ایروان باشه از نظر زمان کلیرنس، اما چیزی که در عمل مشاهده میشه اینه که آنکارا خیلی بیشتر زمان میبره ولی دوستان ابوظبی مثلا خیلی زودتر این پروسه اداری رو میگذرونند...
به نظر شما چه چیزی پروسه آنکارا رو طولانی تر کرده؟ آیا پروسه اداری کیسها برای سفارتها جداگانه بررسی میشه و همه با هم یک کاسه نمیشند؟
در این حالت و با توجه به کمتر شدن تعداد مصاحبه های لاتری در مثلا آنکارا، باید شاهد روند سریعتری از اتمام این پروسه های اداری باشیم... روزهای آینده این موضوع رو بیشتر مشخص خواهد کرد...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 20:08)mohssen نوشته: دوستان عزیز...
اینطور که از تمام مکاتبات با سفارتها (مخصوصا آنکارا) بر می آد و همچنین نظریات دوستانی که لینکها یا اطلاعات خاصتری دارند، ظاهرا پروسه کلیر شدن خارج از دست سفارت بوده و توسط چندین (احتمالا تعداد زیاد) نهاد خاص در آمریکا انجام میشه. در واقع بعد از اینکه این نهاد های خاص به نتیجه نهایی رسیدند، سفارت مربوطه را آگاه کرده و سپس سفارت شماره مربوط رو اعلام می کنه...
نکته اینجاست که در این حالت، واقعا نباید تفاوت زیادی بین آنکارا، ابوظبی یا ایروان باشه از نظر زمان کلیرنس، اما چیزی که در عمل مشاهده میشه اینه که آنکارا خیلی بیشتر زمان میبره ولی دوستان ابوظبی مثلا خیلی زودتر این پروسه اداری رو میگذرونند...
به نظر شما چه چیزی پروسه آنکارا رو طولانی تر کرده؟ آیا پروسه اداری کیسها برای سفارتها جداگانه بررسی میشه و همه با هم یک کاسه نمیشند؟
در این حالت و با توجه به کمتر شدن تعداد مصاحبه های لاتری در مثلا آنکارا، باید شاهد روند سریعتری از اتمام این پروسه های اداری باشیم... روزهای آینده این موضوع رو بیشتر مشخص خواهد کرد...
من فكر ميكنم كارمنداي سفارت ابوظبي فعالتر هستن و پرونده ها رو با جديت بيشتري پيگيري ميكنن ! تفاوتش با بقيه سفارتها همينه...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جدي جدي من به اين نتيجه رسيدم كه پرونده ي ما هم حتما افتاده پشت شوفاژ ؛) آخه هيشكي مسئوليت جواب دادن بهمون رو گردن نميگيره
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 19:51)habibi نوشته: از هورای دوستان ابوظبی خبری نیست............

دوستان دعا کنید ابوظبی این هفته کلی کلیر داشته باشه من که واقعا کم آوردم.منتظر هوراهای دوستان انتظار بالا هستیم.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 20:40)morvarid1364 نوشته: (2013-07-15 ساعت 19:51)habibi نوشته: از هورای دوستان ابوظبی خبری نیست............

دوستان دعا کنید ابوظبی این هفته کلی کلیر داشته باشه من که واقعا کم آوردم.منتظر هوراهای دوستان انتظار بالا هستیم.
به سلامتی بچه های ابوظبی ،بزن اون دست قشنگه روووووووووووووو
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00