موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 21:04)SHABAH51 نوشته: فردا و پس فردا روز هوراااااا کشیدن برای خیلی از دوستانه...توی هر سه تا سفارت..می گید نه تا فردا صبر کنید...پیشاپیش مبارک عزیزان باشـــــــــــــــــــــــــــــــــــه 
خدا از دهنت بشنوه
تا فردا هم صبر میکنیم
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 21:09)morvarid1364 نوشته: (2013-07-15 ساعت 21:04)SHABAH51 نوشته: فردا و پس فردا روز هوراااااا کشیدن برای خیلی از دوستانه...توی هر سه تا سفارت..می گید نه تا فردا صبر کنید...پیشاپیش مبارک عزیزان باشـــــــــــــــــــــــــــــــــــه 
خدا از دهنت بشنوه
تا فردا هم صبر میکنیم
ان الله مع الصابرین...
اهای مردم دنیا بیاین صبر رو از یاران منتظرم تو مهاجرسرا یاد بگیرین...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 20:38)joody نوشته: بچه ها جدي جدي من به اين نتيجه رسيدم كه پرونده ي ما هم حتما افتاده پشت شوفاژ ؛) آخه هيشكي مسئوليت جواب دادن بهمون رو گردن نميگيره
هم وطن عزیز و مهربان ضمن سلام خدمت شما و خانواده محترمتون
خواهش میکنم کم دیگه صبر داشته باشین..دلم خوش جوری گواهی میده که به زودی شما هم از دست این کلمه صبر و انتظار خلاص میشین.
چشم ماها که بعد شماهستیم به کلیر شدن شماست.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 15:18)noura نوشته: سلام دوستان عزیز.ما دیشب از استامبول برگشتیم.با ویزای شش ماهه.ما هفته پیش دوشنبه رفتیم مدیکالمون رو تمدید کردیم.سه شنبه ساعت 11 جواب ها رو گرفتیم و سریع رفتیم سفارت و همراه پاس ها و برگه صورتی تحویل دادیم.چهارشنبه تو سایت ایشود شدیم و پنج شنبه برامون ایمیل اومد که پاس ها تحویل پست داده شده .جمعه صبح ساعت 10 پاسپورت ها رو از پ ت ت استامبول تحویل گرفتیم.باور داشته باشید که همتون کلیر می شید و ویزاتون رو می گیرید.من یک هفته نبودم به دوستان کلیر شده تبریک می گم و برای دوستان کلیر نشده آرزو میکنم هرچه زودتر کلیر بشید.اگه سوالی بود در خدمتم.
دوست عزیز برای تمدید مدیکال چه مدارکی لازم هست؟در ضمن از انستیتو پاستور هم باید از دوباره کارت زرد گرفت؟
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پیام betsa به همه ازهمه راهنمایی خواسته
پیامی که برای من داده میزارم
جواب بدید تا من براش بفرستم
salam negar jan mersi az peygirit vali midoni chi aslan ajibe engar chon azam porside ke to csc sabtenam kardi gotam are vali printesho azam nagereft
va goft montazer bemonta nobatet beshe, vali injori ke aslan khande dar man passport nadaram alan va inke visamam farda tamom mishe, hala bayad chi kar konam, az chand ta az bache ha porsidam ke bayad chi kar konam vali mishe shoma ham beporsin bekhatere inke ba bacheha bishtar dostin.
va negar in site ke baram ferestadii che onja ke mige case number chi bayad bezanam ?
mersi az hame chi....
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
امروز که از ابوظبی خبری نشد
امممممممممما فردا میترکونیم
حالا میبینید
در هر صورت ما از رو نمیریم و همچنان پایدار و استوار منتظرتم کلیرنس! کور خوندی اگه فکر کردی ما کم میارم! زهکی!
مگه نه بچهها؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-15 ساعت 23:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-15 ساعت 23:02 توسط negar_karimi6.)
بچه ها طورخدااگرکسی میتونه به دوستمون betsa راهنمایی کنید
پیامی که برام فرستاده رومیزارم اینجا
فقط بدونید ویزای یه ضرب گرفته وهنوزایشونشده و فرداویزای دوبی اش زمانش تموم میشه چیکاربایدکنه
salam negar jan mersi az peygirit vali midoni chi aslan ajibe engar chon azam porside ke to csc sabtenam kardi gotam are vali printesho azam nagereft
va goft montazer bemonta nobatet beshe, vali injori ke aslan khande dar man passport nadaram alan va inke visamam farda tamom mishe, hala bayad chi kar konam, az chand ta az bache ha porsidam ke bayad chi kar konam vali mishe shoma ham beporsin bekhatere inke ba bacheha bishtar dostin.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 21:00)Ali.US نوشته: (2013-07-15 ساعت 20:38)joody نوشته: بچه ها جدي جدي من به اين نتيجه رسيدم كه پرونده ي ما هم حتما افتاده پشت شوفاژ ؛) آخه هيشكي مسئوليت جواب دادن بهمون رو گردن نميگيره
دوست عزیزم ساعت تماس معمولأ ۱۰ تا ۱۲ و۴ تا۵ عصر است. سعی کنید دراین ساعات تماس بگیرید . با من که خیلی با صبر و حوصله وخوب صحبت کردند.
شانس شوهر من بوده انگار كه طرف خيلي بي حوصله و ماشين وار جواب داد و حتي شك داريم كيس نامبر رو شنيده باشه !! دوست عزيز شوهر من ساعت ١٠:٣٠ به وقت ارمنستان تماس گرفت و اينطور جواب دادن!!!!
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
امروز باید برم اداره مالیات.احتمالا وقتی این تاپیک با کلیر شدن بچه ها فردا می ترکونه اداره مالیات هم من رو میترکونه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013