کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-15 ساعت 14:16)mehrdad pharm نوشته:  سلام به همه دوستان... ما همين الان از مصاحبه درومديم و كلير.....بدون نقص مدرك و با معافيت سربازي برگه صورتى داد. كسي از دوستان هست كه بدون نقص مدرك، برگه صورتي گرفته باشه.. راستي امروز يك نفر اقاي مجرد هم يكضرب گرفت .....

اميدوارم هرچه سريعتر كلير بشيد، اگه ممكنه حدود كيس نامبرتون، تاريخ و مكان مصاحبه تون و تعداد اعضاي كيستون را به امير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظر سرا عضو شويد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان گلم
به خدا فکر نکنید ماهایی که کلیر شدیم و ویزا رو گرفتیم به فکر شماها نیستیم
من خودم هر روز به امید شنیدن خبرای خوب و دیدن هوراهای بلند شما سر میزنم حالا اگه خیلی پست نمیذارم اما خبراتون رو دارم.هر روز کیس بهزاد رو چک میکنم.حتی میدونم ساناز عزیز هم ایشو شدهBig Grin.هر روز منتظر سرا رو چک میکنم و منهم منتظر کلیر شدن دوستان گلم هستم
ما بی معرفت نیستیم و دوستامون رو فراموش نمیکنیم و تا آخرش پا به پاتون اینجا هستیم از روز بالاییها تا تازه واردها
اصلا قصه نخورین.منهم تا ویزا تو پاسم نخورد این لاتاری رو باور نداشتمBig Grin اما حالا انقدر باور کردم که مطمئنم همتون زود کلیر میشین و میرین سرزمین فرصتهاWink
امیدوارم همتون زودتر کلیر شین
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-07-15 ساعت 14:10)e76779 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 12:57)morvarid1364 نوشته:  ابوظبی کم کم داریم نگرانت میشیم آخه کجایی 16 روزه که هیچ خبری ازت نداریم Sad(
با آرزوی روزی پر از آپدیت.
انرژی + ابوظبی رو نگاه کردید؟؟؟؟؟؟
افتخار میکنم به شما دوستان پر انرژی
مرسییییییییییییییی

دوست عزيز‏، مادامي كه سفارت اطلاعات و استعلامات درخواستي را از مراجع ذيصلاح دريافت نكند‏، نميتواند اقدامي در ارتباط با كلير پرونده ها انجام دهد.
اميدوارم با شروع روز كاري در بلاد كفر، خبر كلير شدن دوستان پيشكسوت و منتظر ابوظبي بويژه: dove,yaszamani,MEDIREZAEI,آريوبرزن, hosseinshokri,pishoo_25,Afshinfar و خبرهاي خوشي را از ايروان و آنكارا داشته باشيم.
با آرزوي بهترينها براي دوستان گلم.
بهزاد جان خودتو جا انداختی
مطمئنا تو این هفته کلیر می شی میری به سلامت
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-15 ساعت 14:49)سمیرا صدیقی نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 13:44)b_argi نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 13:19)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 12:57)morvarid1364 نوشته:  ابوظبی کم کم داریم نگرانت میشیم آخه کجایی 16 روزه که هیچ خبری ازت نداریم Sad(
با آرزوی روزی پر از آپدیت.
انرژی + ابوظبی رو نگاه کردید؟؟؟؟؟؟
افتخار میکنم به شما دوستان پر انرژی
مرسییییییییییییییی

دوست خوبم این هفته ابوظبی قراره بترکونه! حالا میبینم! هورا
[عکس: imagesلیبل.jpg]
دوستان خوبم این کلاغ بنفشه میگه خودشو و دوستاش حامل خبرهای خوشی از همه سفارتخونه ها هستن..خبرها اینقدر خوشه که از ترکوندن هم اونورتره؟؟؟؟

دوست عزیز من که از ابوظبی نامید شدم معلوم نیست چی شدهSad

حداقل اگه کیسی آپدیت میشد هم دلمونو خوش میکردیم اما هیچ خبری نیست Sad(
دوستان هرکی آپدیت هم میشه خبر بده که امیدوار بشیم
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، abloom_ma ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، far-dv2013 ، amairmonre ، negar_karimi6
(2013-07-15 ساعت 15:20)گل نهال نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 14:16)mehrdad pharm نوشته:  سلام به همه دوستان... ما همين الان از مصاحبه درومديم و كلير.....بدون نقص مدرك و با معافيت سربازي برگه صورتى داد. كسي از دوستان هست كه بدون نقص مدرك، برگه صورتي گرفته باشه.. راستي امروز يك نفر اقاي مجرد هم يكضرب گرفت .....

اميدوارم هرچه سريعتر كلير بشيد، اگه ممكنه حدود كيس نامبرتون، تاريخ و مكان مصاحبه تون و تعداد اعضاي كيستون را به امير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظر سرا عضو شويد
سلام گل نهال ... ممنون براي اينكه تو اين مدت كه من با مهاجر سرا آشنا شدمو نميتونستم سوالامو به دليل مشكل فني توي تالار عمومي بنويسم همه سوالامو با حوصله جواب دادي... اميدوارم شما هم هر چه زودتر كلير بشين..
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، shatsi ، zohre02 ، far-dv2013 ، گل نهال ، negar_karimi6
بچه ها من برای اینکه به سفارت بگم که پاس پدرم رو عوض کردم باید اسکن پاپورتارو هم براشون بفرستم؟
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-07-15 ساعت 13:56)pooya.n نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 13:48)smpf نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 11:29)nikan_sh نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 11:27)smpf نوشته:  يه سوال دارم وميدونم كه جاش اينجا نيست ممنون ميشم اگه جواب بدين
اين رتبه و اعتبار را چه جوري ميشه به كسي داد مثلا جلو اسم هركي پست گذاشته هست يكي ٢٠يكي١٢٠والي آخر

اول امضا تو درست کن . اخمارو رو باز کن ... یا من یا بچه ها بهت بگن
فكرنميكنم امضام مشكلي داشته باشه و البته ربطي به سوالم هم نداره اين روزا همه بي اعصابن چرا

اگر رتبه ی خودت به 5 برسه میتونی به سایرین هم رتبه بدی

اگه اخمات رو باز کنی میتونی زود تر به رتبه 5 برسی
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، zohre02 ، roeentan ، efah
(2013-07-15 ساعت 15:18)noura نوشته:  سلام دوستان عزیز.ما دیشب از استامبول برگشتیم.با ویزای شش ماهه.ما هفته پیش دوشنبه رفتیم مدیکالمون رو تمدید کردیم.سه شنبه ساعت 11 جواب ها رو گرفتیم و سریع رفتیم سفارت و همراه پاس ها و برگه صورتی تحویل دادیم.چهارشنبه تو سایت ایشود شدیم و پنج شنبه برامون ایمیل اومد که پاس ها تحویل پست داده شده .جمعه صبح ساعت 10 پاسپورت ها رو از پ ت ت استامبول تحویل گرفتیم.باور داشته باشید که همتون کلیر می شید و ویزاتون رو می گیرید.من یک هفته نبودم به دوستان کلیر شده تبریک می گم و برای دوستان کلیر نشده آرزو میکنم هرچه زودتر کلیر بشید.اگه سوالی بود در خدمتم.
سلام و خسته نباشید
برای تمدید مدیکال چقدر هزینه پرداختید؟
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، b_argi ، far-dv2013 ، efah
[[/color]
[/quote]

دوست عزیز من که از ابوظبی نامید شدم معلوم نیست چی شدهSad
[/quote]

حداقل اگه کیسی آپدیت میشد هم دلمونو خوش میکردیم اما هیچ خبری نیست Sad(
دوستان هرکی آپدیت هم میشه خبر بده که امیدوار بشیم
[/quote]
دوستان عزیز، درست است که اخیراً کمی روال کلیرشدن (یا دست کم اعلام آنها) کُند شده است اما هرگز وارد عرصه منفی گرایی نشوید. با یکی از دوستانی که چند سال پیش برنده لاتاری شده بود صحبت می کردم. پیش از برنده شدن او و همسرش هفت سال در ایالات متحده و با ویزای دانشجویی زندگی می کردند. وقتی گفتم اینجا همه بچه ها نگران اند گفت: ما که چند سال اینجا زندگی کرده بودیم و به بهترین شکل روی ما شناخت داشتند پروسه کلیرنس مان حدود 6 ماه طول کشید آنوقت شما توقع دارید با یک بک گراند ناشناخته برای دولت آمریکا خیلی زود کلیر شوید؟ به راستی درست می گفت. بارها دوستان خوب مان توضیح داده اند که در سالهای گذشته حتی یک مورد هم نبوده است که به خاطر اتمام فرصت (31 سپتامبر) مشمول ویزا نشده باشد پس جای هیچ نگرانی و اضطرابی نیست. این مثل آن است که شما در یک وضعیت کاملاً قانونی آپارتمانی را خریداری کرده اید. قولنامه و همه اسناد به اسم شماست و فقط منتظرید تا بعد از انجام تشریفات شهرداری و ثبت و غیره سند ملک به نام شما زده شود. آیا در این شرایط شما دچار بی خوابی و اضطراب و این قبیل اتفاقات میشوید؟ هرگز! پس بدانید که در دوسه ماه آینده ویزای سرزمین فرصت ها در پاسپورت تان نقش خواهد بست. شاید تکراری باشد اما: به جای حضور 24 ساعته در این تاپیک و حرص و جوش خوردن با چند تا جستجوی ساده گوگلی شناختی از آن کشور (فرهنگ، قوانین، رسوم و مناسبات اجتماعی) پیدا کنید. بعد ها به ارزش این کار پی خواهید برد ضمن اینکه ذهن شما را تا حد زیادی از این تنش ها دور خواهد کرد.
منتظر خبرهای خوب برای همه مهاجرسرایی ها هستیــــــــــــــم
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان نازنینم ، من امروز بعد 118 روز انتظار و عدم آپدیت از تاریخ 6 جون که اون هم با ایمیل انجام شد ، با استفاده از قسمت تماس با ما سفارت امریکا در آنکارا(اینجا) نامه ای با محتوای زیر به سفارت ارسال کردم :

Since the DV lottery program will be finished on 30 Sep2013 and it is now about 4 months passed from my interview date with no result on my case,and there is a short time for my planning to go usa,I would appreciate if you advise the latest status of my a/p and expedite the result with the authorities to meet the above mentioned target date for visa issuance.thanks alot
Sincerely
....
بدین مضمون : با توجه به اینکه داستان لاتاری 30 سپتامبر به اتمام خواهد رسید وقریب 4 ماه از مصاحبه ما میگذرد و هیچ نتیجه ای حاصل نشده است و ما زمان کوتاهی برای برنامه ریزی و ورود به امریکا داریم لذا در خصوص پیشرفت روند پرونده و آخرین اطلاعات در این خصوص اطلاع رسانی فرمایید.....

چند ساعت بعد جواب دادند:

Dear lob lob lob

There has not been any updates in your file since our last correspondence. Your administrative status is still pending. We would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. Multiple agencies are involved in the process and they work independently from each other. We have no control over this process. As soon as our office is informed about the result the case number will be announced on the web site.

We hope this information is helpful to you.

Sincerely

بدین مضمون که:
هیچ نوع بروز رسانی در فایل شما از مکاتبات گذشته وجود ندارد(یعنی در خصوص کیس شما اتفاق جدیدی و یا جوابی از سازمانهای مختلف دریافت نشده است )،و وضعیت اداری شما هنوز در حال pending(انتظار) می باشد، و همچنین یاد آور می شود که دفتر ما هیچ اختیار بیش از روند اجرایی ندارد.
با توجه به قوانین سختگیرانه و مقررات لازم الاجرا که توسط کنگره پردازش می شوند. سازمان های متعدد در این فرآیند دخیل هستند و آنها مستقل از یکدیگر کار می کنند و ما هیچ کنترلی بر این فرایند نداریم. به محض این که دفتر ما از نتیجه مطلع شد شماره پرونده در وب سایت اعلام خواهد شد.

ببخشید دیگه یکم شاید بد ترجمه کرده باشم اما به هر حال این سوال و جواب مکاتبه با سفارت بعد حدود 4 ماه از زمان مصاحبه بود، دعا کنید زودتر اتفاقی بیوفته و نتایج استعلامات دریافت شود که ما هم بدون ایمیل حداقل آپدیت بشیم ، اما خوبیش این بود که ما چون از 6 jun آپدیت نشده بودیم ، دیگه این 6 جون برا ما خیلی رو مغزمون راه می رفت ، الان با این آپدیت که میدونم با ایمیل اتفاق افتاده ولی این تاریخه عوض شد حال من هم خیلی بهتر شد...به بقیه هم پیشنهاد میدم اگه اون تاریخه خیلی روی اعصابه یه حرکت اینجوری بکنید دوستای گلم ، تحول خوبی میتونه باشه.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
بابا چرا انقد نا امید!!!!
من بهتون قول میدم یروزی همتون از این انتظار خلاص میشید. باور کنید
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-15 ساعت 14:02)negar_karimi6 نوشته:  دوستان یکی ازبچه های مهاجرسرا betsa دربلاتکلیفی دردوبی بسرمیبرد برای من پیام خصوصی داده که چیکارکنه منم ازشمامیپرسم تابهش بگم

میگه مصاحبه رفته خداروشکریه ضرب گرفته و سفارت بهش گفته یکشنبه یعنی دیروزبروبه همون ادرسی که توفرم سی اس سی پرکردی البته بعدازایشوشدن
این بنده خدامیگه هرچی میرم توسایت ایشونشدم یکشنبه هم گذشت چه کنم؟
لطفا هرکی هرراهنمایی میتونه بکنه تابه سرنوشت مملی شیرازی مبتلانشه
نگار جان بهشون بگو که این عادیه. من مصاحبه ام 5شنبه بود و تا 4شنبه اش (یعنی حدود یک هفته) مجبور شدم صبر کنم تا پاسم آماده بشه. دلیلش هم این بود که شنبه و یکشنبه به برنامه مون خورد Sad( باید اول ایمیل براشون بیاد بعد همه چی ردیفه.بگین دیر و زود داره ولی بعدش همه چی ردیفه به امید خدا!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، گل نهال ، efah ، negar_karimi6 ، payam62 ، mehdi didam
(2013-07-15 ساعت 15:42)sepidarx نوشته:  بچه ها من برای اینکه به سفارت بگم که پاس پدرم رو عوض کردم باید اسکن پاپورتارو هم براشون بفرستم؟
سلام بايد اسكن پاس جديد وا برايشان بفرسي و اطلاعات پاس جديد را در سايت پست csc بروز كني و روزي هم كه براي گرفتن ويزا مي رويد پاس قديمي را همراه داشته باشيد
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
(2013-07-15 ساعت 14:09)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 13:48)smpf نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 11:29)nikan_sh نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 11:27)smpf نوشته:  يه سوال دارم وميدونم كه جاش اينجا نيست ممنون ميشم اگه جواب بدين
اين رتبه و اعتبار را چه جوري ميشه به كسي داد مثلا جلو اسم هركي پست گذاشته هست يكي ٢٠يكي١٢٠والي آخر

اول امضا تو درست کن . اخمارو رو باز کن ... یا من یا بچه ها بهت بگن
فكرنميكنم امضام مشكلي داشته باشه و البته ربطي به سوالم هم نداره اين روزا همه بي اعصابن چرا
دوست من ، یه مشکلی که تو نوشتن متن هست اینه که ما لحن نگارنده رو متوجه نمی شیم ، فکر نمی کنم دوستمون بی اعصاب بوده باشن Wink
اینکه نوشتن اخما رو باز کنید منظورشون این آدمک( Sad ) تو امضای شماست.
اما شما باید خودتون صاحب 5 رتبه باشین تا از اون پس بتونید به دیگران رتبه بدین Wink این 5 رتبه رو هم سایر دوستان به شما هدیه میدن Smile
اما راجع به اعتبار فکر میکنم به سطح حضور در سایت مرتبط باشه..گرچه من یکی کوچیک شما هستم و حاضرم تمام این ستاره های سردوشیو بکنم و تقدیم کنم Smile
اونچیزی که بین ما میمونه دوستی هامونه...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
مرسي از پاسختون والا اون اخم تا زماني كه آپديت نشم توامضام بايد باشه .شما لطف داري من خودم همين سه تا ستاره ناقابل رو تقديم شما دوستان باصفاميكنم،من فقط ازروي كنجكاوي اين سوالو پرسيدم همين و بس خود منم اينروزا داغون پاغونم اين تركيه هم بازي درآورده به اميد خبراي خوش براي امروز
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: amairmonre ، Alirezaa2013 ، shatsi ، SANIJ ، zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، maryam_a ، efah ، negar_karimi6 ، manila
اولین اپدیت بعد از دادن پاس ثبت شد
15 جولای
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان