کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-16 ساعت 01:47)maryam218 نوشته:  دوستانی که ستاره داشتند و ویزای خودرا جز نفرستاره دارگرفتند،حالا اگرتا تاریخ انقضای ویزایشان ستاره برداشته نشد چه کار کردند؟ ممنون

مریم جان فکر میکنم اگه بهشون ایمیل بزنی یا تلفنی تماس بگیری خیلی بهتر جواب میگیری
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، efah ، zohre02 ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، shani89 ، Alirezaa2013
با سلام و صبح به خير به همه دوست هاي خوبم..خدااااااااااايااااااااا امروز حداقل چند تا خبر خوب براي بهتر شدن روحيه هامون ببينيم ....
امير مهاجر عزيز من براي اضافه شدن تو منتظر سرا كي كلير ميشم كه اسممو وارد كني Smile)
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-07-16 ساعت 08:44)mehrdad pharm نوشته:  با سلام و صبح به خير به همه دوست هاي خوبم..خدااااااااااايااااااااا امروز حداقل چند تا خبر خوب براي بهتر شدن روحيه هامون ببينيم ....
امير مهاجر عزيز من براي اضافه شدن تو منتظر سرا كي كلير ميشم كه اسممو وارد كني Smile)

سلام دوست عزیز تا قبل از کلیر باید اسمت بره تو منتطرسرا
تاریخ دقیق مصاحبه - مکان مصاحبه- تعداد نفرات و کیس نامبر بدونه دو شماره آخرو برای امیر مهاجر عزیز ایمیل کن . موفق باشیShy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام
امروز روز کلیر شدنه ...
به خدا ...!!!
صبح بخير دوستاي مهربونم
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امروز اين جمع مخصوصا پيشكسوتان رو با خبر خوش كلير شادمان بفرما...
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نااميدي رو از اين جمع دور كن...
آمين يا رب العالمين
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-16 ساعت 08:56)pooya.n نوشته:  سلام
امروز روز کلیر شدنه ...
به خدا ...!!!

امیدوارم همین طور باشه که می گی آخه کانتر کلير ما هم با شما یکیهBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-07-16 ساعت 06:16)mohammad fazli نوشته:  خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
اينجا كه اب و هوا خوبه و كارها پيش ميره چرا اينقدر خدايا مي كني. اون تو را جواب داده و كلير شدي و ويزا هم ميگيري. انشا... بقيه بچه ها هم كلير مي شوند
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
خلاصه زندگي در هشت ماه گذشته
دوشنبه وسه شنبه به اميد كلير شدن منتظريم................ShyShy:
چهارشنبه وپنچ شنبه مرتب سايت چك ميكنيم دنبال كيسها هستيم.............CoolCool
جمعه رو افسرده ودمق سپري مي كنيم.........SadSad
شنبه ويكشنبه خومان رو آماده هفته جديد ميكنيم كه اين هفته خبري ميشه............SmileSmile
با اميد هفته خوب وپراز شادي.......ShyShy.
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
سلام
این انتظار کلیرنس ما رسید به 60 پاممون و هنوز کلیر نشدیم خدا عاقبت مون رو ختم به خیر کنه که يه موقع تو چشمون نره Wink
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-07-16 ساعت 09:20)habibi نوشته:  خلاصه زندگي در هشت ماه گذشته
دوشنبه وسه شنبه به اميد كلير شدن منتظريم................ShyShy:
چهارشنبه وپنچ شنبه مرتب سايت چك ميكنيم دنبال كيسها هستيم.............CoolCool
جمعه رو افسرده ودمق سپري مي كنيم.........SadSad
شنبه ويكشنبه خومان رو آماده هفته جديد ميكنيم كه اين هفته خبري ميشه............SmileSmile
با اميد هفته خوب وپراز شادي.......ShyShy.

دوست خوبم یه تکون به خودت بده. منم تا ماه پیش مثل شما بودم، اما الان علاوه بر کارهای بالا زبان هم میخونم! هر وقت از زبان خسته میشم میام اینجا !
حق داری که یه کم سردرگم و بلاتکلیف باشی امممممممممما وقتتو از دست نده، به زندگیت برس خوش باش و لذت ببر که تا یکی دو ماه دیگه به سر منزل مقصود!!! میرسی( وارد میشی)

امروز مورخان پیشبینی کردن که قراره بترکونیم
سلاااام و صبح بخیر...

امروز میخوام برم زنگ تک تک سفارتها رو بزنم و در برم! در 34 روزگی به اینجا رسیدم من!Big GrinCool

روزتون پر کلیر

[عکس: 62271060151668758326.jpg]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-07-16 ساعت 09:41)Nasimmmm نوشته:  سلاااام و صبح بخیر...

امروز میخوام برم زنگ تک تک سفارتها رو بزنم و در برم! در 34 روزگی به اینجا رسیدم من!Big GrinCool

روزتون پر کلیر

[عکس: 62271060151668758326.jpg]

به نظر میرسه که این بالن ها دارن می رن بالا...یه هواپیمایی ،چیزی میذاشتین که نشون بده در آن خاک داریم فرود میایم Big GrinTongue
من بدون بالن بغل دست لایه اوزونم و هنوز کل این داستان لاتریو تو خیال میبینم Big GrinRolleyes
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، Nasimmmm ، mehdi didam ، sadeghi897 ، AsemanAbee ، joody ، پدی ، shatsi ، negar_karimi6 ، habibi ، shani89 ، gifa ، Alirezaa2013
سلام. برگ آبی با برگ صورتی چه فرقی داره؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، efah
سلام دوستان عزیز. 2 تا سوال دارم
1. برگ ابی با برگ صورتی چه فرقی داره؟
2. آیا مدت اعتبار آزمایشات پزشکی 6 ماهه و اگر 6 ماه بگذره 2 وضعیت پیش میاد: 1-1) ویزا چاپ شده باشه و 6 ماه از آزمایشات گذشته باشه چه باید کرد؟
1-2) ویزا چاپ نشده باشه و 6 ماه از آزمایشات گذشته باشه چه باید کرد؟
برای سوال 2 لطفا مدارک لازم و پروسه ای که باید از داخل ایران تا آنکارا طی بشه برای تمدید اعتبار آزمایشات رو شرح بدین.
پیشاپیش سپاس فراوان دارم از اون شخص با معرفتی که اینها رو توضیح میده. دست و پنجتون درد نکنه.
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، Ali.US ، efah
از دوستان ماه مارچی آنکارا کسانی هستند که کلیر شده باشند؟؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: zohre02 ، sadeghi897 ، b_argi ، negar_karimi6 ، Ali.US

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان