کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-16 ساعت 19:08)negarita نوشته:  سلام ..میبخشید من چندتا سوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم. برای مامانم emial آمده که ما مدارک شما رو قبول کردیم ( البته نقص مدرک داشت ) شما میتونید دوشنبه تا پنجشنبه بیاد. شمارتونو زدیم تو سایت بیاد اینجا. البته نوشته که هنوز adminstartive processing تمام نشده . میخواستم ببینم نرمال هست که ایمیل بزنن قبل از کلیر شدن؟
و تو ایمیل ی مدرک رو از ما خاستن که گم شده ولی تو برگ صورتی که داده بودن ناخواسته بودن، میخواستم ببینم میدونید اگه چیزی که فقط تو برگ صورتی نوشته رو بدن کافیه یا اراد میگرن... در ضمن انجا که پاسپورت هارو میدان میشه براشون توضیح داد یا نه فایده نداره. خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید
در مورد فرم ۹ سوالی فقط برای کارمند ها هست یا شامل همه میشه؟
مرسی
اگه ذهنم یاری کنه،شما همونی هستین که مادرتون به خاطر مدرک دیپلم یه کم نگران بود.درسته ؟خوش اومدی بعد از این همه مدت.به نظر میاد که ایشون کارشون به سلامتی تمام شده.نمی دونم کجا مصاحبه شدین.ولی اگه آنکارا هستین و اونجا اسمتون دراومده هرچه زودتر تشریف ببیرن واسه گرفتن ویزاها.البته اینکه گفته مراحل شما تموم نشده یه کم عجیبه.ای کاش متن ایمیل اونارو با حذف جزئیات کیس خودتون میزاشتین تا بشه بهتر نظر داد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-07-16 ساعت 19:00)گل نهال نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 18:54)azar44 نوشته:  با سلام ،ما هم هفته سوم جون ابو ظبی مصاحبه داشتیم گفتن از 10، 12 روز دیگه چک کنید به بعضیها گفت از 2 ماه دیگه ما هم خیلی ذوق کردیم اما الان 23 روز گذشته ،البته در مقابل بچه های روز بالایی هنوز ما اول راه هستیم و دلگرم به اینکه به ترتیب بچه های قدیمی کلیر بشن تا ما هم یه هووورا بکشیم ،با امید به فرداهای بهتر

ايشالا كه زودتر كلير بشين
اگه ممكنه حدود كيس نامبرتون و تاريخ و مكان مصاحبه تون را به امير مهاجر بديد تا در منتظرسرا كه لينكش توي امضاي منه عضو شويد

سلام گل نهال جون من مشخصات کیسمو برای ایشون ایمیل زدم منتظرم تا انجام بشه،ممنونم از توجه شما
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، azar1348 ، babak_1363 ، maryam_a ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا
من مطمینم که سفارت ها می خوام بچه ها را سورپرایز کنن.
قابل توجه افیسری که این تاپیک را می خونه :دی
(2013-07-16 ساعت 17:43)usa lover نوشته:  ما هم اومدیم تو این تاپیک به ما گفتن از 1 هفته دیگه سایت رو چک کنید

مهسا جون آفیسر فهمیده هر کی رو بپیچونه خانم مارپل و خانواده اشونو نمی تونه برا همین زودی کلیرتون می کنه که دستش رو نشهWinkBig Grin
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-16 ساعت 17:58)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:26)nyayesh نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:18)so_ar نوشته:  سلام بچه ها
از دوستانی که تو ماه جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن ، هیچکدوم کلیر شدن ؟ فکر کنم در هیچ کدوم از سفارتها کسی که جون رفته مصاحبه کلیر نشده ، درسته ؟ انشاله تو این هفته کلی کلیر داریم که ماه جونیها هم توش باشن Smile

سلام.ما هم مصاحبه مون ماه جون بود و فکر نمی کنم هنوز کیسی از ماه جون کلیر شده باشه.

منم نشنیدم کسی توماه جون مصاحبه داشته و کلیرخورده
ماهم نخوردیم
والا ما كه ٣٠ آپريل بوديم هنو كليير نشديم چه برسه به اونايي كه تو جون بودن ...
٧٧ روزه ...
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
سلااااام کیس های انکارا تو سیس اپدیب می شوید عااایا؟؟؟من که در 11 جون موندم اما یه نکته جالب اینکه بچه 2/5 ساله ام 5 جولای اپ دیت شده !!!! اخه اون واسه چی!!؟؟!!
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
سلام یه همگی لطفا یکی منو راهنمایی کنه تورو خدا زود
من اینو از سفارت گرفتم یعنی چی؟؟؟؟؟؟
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Greetings from U.S. Embassy Ankara, Turkey.

We are contacting you regarding your immigrant visa application. We would like to inform you that you are required to appear for a follow-up interview with the Consular Officer at our office. You can come to our office between xxx-xxx 2013, if these dates are convenient for you. We would appreciate it if you could please confirm one of these dates, or any other date you will be able to travel to Ankara by replying to this email.

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
(2013-07-16 ساعت 19:54)hazrat نوشته:  سلام یه همگی لطفا یکی منو راهنمایی کنه تورو خدا زود
Dear Mr. xxxxxxxxx,

We are contacting you regarding your immigrant visa application. We would like to inform you that you are required to appear for a follow-up interview with the Consular Officer at our office. You can come to our office between xxx-xxx 2013, if these dates are convenient for you. We would appreciate it if you could please confirm one of these dates, or any other date you will be able to travel to Ankara by replying to this email.

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تفاضای تغییر وقت مصاحبه داده بودید؟
اگر اینطوره از شما پرسیدند که بین این دو تاریخ اگر براتون آمدن به آنکارا امکانپذیره به ما بگید یا زمان دیگری رو بگید که میتونید.
پیشنهاد میکنم با پیشنهادشون موافقت کنید و بسپارید دست خودشون انتخاب تاریخ رو. بگید هر زمانی بین این دو تاریخ میتونید برای مصاحبه برید آنکارا.
(2013-07-16 ساعت 20:03)s.s.h نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 19:54)hazrat نوشته:  سلام یه همگی لطفا یکی منو راهنمایی کنه تورو خدا زود
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

میگه که دلیل ارسال این ایمیل بخاطر تقاضای ویزای مهاجرتی شما هست.. باید خدمتون اعلام کنیم که شما برای پیگری مصاحبه تان از طرف افیسر کنسول باید به سفارت مراجعه کنید. شما می تونید بین تاریخ ***** 2013 بیایید . اگه که این تاریخ برای شما مناسب هست و یا هر تاریخ دیگری که می تونید به انکار مسافرت کنید. لطفا ما را با ارسال پاسخ به این ایمیل باخبر کنید . پیشاپیش از شما تشکر می کنیم

من مصاحبه رفتم این یعنی چی دارم روانی میشم؟؟؟؟/
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، amir82 ، e76779 ، azar1348 ، tajhizgaran ، b_argi ، SHABAH51 ، babak_1363 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، efah ، alvan
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

کاش امضات کامل بود تا بشه بهتر جواب داد.
شما دعوت به مصاحبه شدین.حالا نمی دونم شما قبلا مصاحبه شده بودین یا نه.اگه هنوز منتظرین،این می تونه به منزله تغییر تاریخ مصاحبه باشه و شما باید یه روز رو انتخاب کنین.اگر هم چیز دیگه هست که دوستان می تونن نظر بدن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
فكر كنم دعوت به مصاحبه دوباره شده ايد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-16 ساعت 20:07)گل نهال نوشته:  
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

به نظر من هم همین طوره.اگه شما follow up رو توجه داشته باشین،به این معناست :
done in order to find out more or do more about something
این یعنی شما به احتمال زیاد باید دوباره واسه مصاحبه برین آنکارا.به نظر من حتما بهشون ایمیل بزنین و مطمئن بشین که همین منظور رو دارن.بازم اگه دوستان نظری دارن بگن.
موفق باشین..
لاتاری 2013
(2013-07-16 ساعت 20:14)sce نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 20:07)گل نهال نوشته:  
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

به نظر من هم همین طوره.اگه شما follow up رو توجه داشته باشین،به این معناست :
done in order to find out more or do more about something
این یعنی شما به احتمال زیاد باید دوباره واسه مصاحبه برین آنکارا.به نظر من حتما بهشون ایمیل بزنین و مطمئن بشین که همین منظور رو دارن.بازم اگه دوستان نظری دارن بگن.
موفق باشین..
دقیقا از شما خواسته شده برای مصاحبه مجدد به سفارت مراجعه کنین. (follow-up interview)
حتما در اولین فرصت، تاریخی رو برای تعیین مصاحبه با پاسخ به همین ایمیل درخواست کنین (ترجیحا در بازه زمانی که سفارت بهتون پیشنهاد داده)
مورد عجیبیه .... ولی شاید منجر به خیر شد و تونستین از همونجا دست پر برگردین! Wink
(2013-07-16 ساعت 20:05)hazrat نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 20:03)s.s.h نوشته:  
Dear Mr. xxxxxxxxx,

Thank you in advance.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

میگه که دلیل ارسال این ایمیل بخاطر تقاضای ویزای مهاجرتی شما هست.. باید خدمتون اعلام کنیم که شما برای پیگری مصاحبه تان از طرف افیسر کنسول باید به سفارت مراجعه کنید. شما می تونید بین تاریخ ***** 2013 بیایید . اگه که این تاریخ برای شما مناسب هست و یا هر تاریخ دیگری که می تونید به انکار مسافرت کنید. لطفا ما را با ارسال پاسخ به این ایمیل باخبر کنید . پیشاپیش از شما تشکر می کنیم

من مصاحبه رفتم این یعنی چی دارم روانی میشم؟؟؟؟/

بابا ناراحتي نداره كه،رواني شدنم نداره،
ازتون خواستن دوباره برين مصاحبه،احتمالاً يك موضوع گنگي تو پروندتون هست كه با ايميل وارسال اطلاعات برطرف نميشه و بايد حضوري برين.
يادمه سالهاي قبل يكي از دوستان خانوادگي ما كه لاتري قبول شده بود يه كيس ٣ نفره داشتن كه همين موضوع پيش اومد و دوباره رفتن سفارت براي مصاحبه مجدد كه يك سري سوال ازشون پرسيدن و وقتي ابهامات برطرف شد بلافاصله آفيسر پاسپورت ها رو گرفت براي صدور ويزا.
فقط سريع پاسخ ايميلشون رو بدين و اقدام كنين
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: amir82 ، s.s.h ، b_argi ، Ali.US ، SHABAH51 ، azar1348 ، babak_1363 ، roeentan ، ma300me ، zohre02 ، jjbahale ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، efah ، lilistar
[عکس: wallpaper%20(8).jpg]

+++++++++++++++همچنان مصمم در انتظار كلير+++++++++++++++
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان