موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-16 ساعت 19:00)گل نهال نوشته: (2013-07-16 ساعت 18:54)azar44 نوشته: با سلام ،ما هم هفته سوم جون ابو ظبی مصاحبه داشتیم گفتن از 10، 12 روز دیگه چک کنید به بعضیها گفت از 2 ماه دیگه ما هم خیلی ذوق کردیم اما الان 23 روز گذشته ،البته در مقابل بچه های روز بالایی هنوز ما اول راه هستیم و دلگرم به اینکه به ترتیب بچه های قدیمی کلیر بشن تا ما هم یه هووورا بکشیم ،با امید به فرداهای بهتر
ايشالا كه زودتر كلير بشين
اگه ممكنه حدود كيس نامبرتون و تاريخ و مكان مصاحبه تون را به امير مهاجر بديد تا در منتظرسرا كه لينكش توي امضاي منه عضو شويد
سلام گل نهال جون من مشخصات کیسمو برای ایشون ایمیل زدم منتظرم تا انجام بشه،ممنونم از توجه شما
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا
من مطمینم که سفارت ها می خوام بچه ها را سورپرایز کنن.
قابل توجه افیسری که این تاپیک را می خونه :دی
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-16 ساعت 17:43)usa lover نوشته: ما هم اومدیم تو این تاپیک به ما گفتن از 1 هفته دیگه سایت رو چک کنید
مهسا جون آفیسر فهمیده هر کی رو بپیچونه خانم مارپل و خانواده اشونو نمی تونه برا همین زودی کلیرتون می کنه که دستش رو نشه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااام کیس های انکارا تو سیس اپدیب می شوید عااایا؟؟؟من که در 11 جون موندم اما یه نکته جالب اینکه بچه 2/5 ساله ام 5 جولای اپ دیت شده !!!! اخه اون واسه چی!!؟؟!!
[font=Arial]
کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتی
تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبر
[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه همگی لطفا یکی منو راهنمایی کنه تورو خدا زود
من اینو از سفارت گرفتم یعنی چی؟؟؟؟؟؟
Dear Mr. xxxxxxxxx,
Greetings from U.S. Embassy Ankara, Turkey.
We are contacting you regarding your immigrant visa application. We would like to inform you that you are required to appear for a follow-up interview with the Consular Officer at our office. You can come to our office between xxx-xxx 2013, if these dates are convenient for you. We would appreciate it if you could please confirm one of these dates, or any other date you will be able to travel to Ankara by replying to this email.
Thank you in advance.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-16 ساعت 20:05)hazrat نوشته: (2013-07-16 ساعت 20:03)s.s.h نوشته: (2013-07-16 ساعت 19:54)hazrat نوشته: سلام یه همگی لطفا یکی منو راهنمایی کنه تورو خدا زود
من اینو از سفارت گرفتم یعنی چی؟؟؟؟؟؟
Dear Mr. xxxxxxxxx,
Greetings from U.S. Embassy Ankara, Turkey.
We are contacting you regarding your immigrant visa application. We would like to inform you that you are required to appear for a follow-up interview with the Consular Officer at our office. You can come to our office between xxx-xxx 2013, if these dates are convenient for you. We would appreciate it if you could please confirm one of these dates, or any other date you will be able to travel to Ankara by replying to this email.
Thank you in advance.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
میگه که دلیل ارسال این ایمیل بخاطر تقاضای ویزای مهاجرتی شما هست.. باید خدمتون اعلام کنیم که شما برای پیگری مصاحبه تان از طرف افیسر کنسول باید به سفارت مراجعه کنید. شما می تونید بین تاریخ ***** 2013 بیایید . اگه که این تاریخ برای شما مناسب هست و یا هر تاریخ دیگری که می تونید به انکار مسافرت کنید. لطفا ما را با ارسال پاسخ به این ایمیل باخبر کنید . پیشاپیش از شما تشکر می کنیم
من مصاحبه رفتم این یعنی چی دارم روانی میشم؟؟؟؟/
بابا ناراحتي نداره كه،رواني شدنم نداره،
ازتون خواستن دوباره برين مصاحبه،احتمالاً يك موضوع گنگي تو پروندتون هست كه با ايميل وارسال اطلاعات برطرف نميشه و بايد حضوري برين.
يادمه سالهاي قبل يكي از دوستان خانوادگي ما كه لاتري قبول شده بود يه كيس ٣ نفره داشتن كه همين موضوع پيش اومد و دوباره رفتن سفارت براي مصاحبه مجدد كه يك سري سوال ازشون پرسيدن و وقتي ابهامات برطرف شد بلافاصله آفيسر پاسپورت ها رو گرفت براي صدور ويزا.
فقط سريع پاسخ ايميلشون رو بدين و اقدام كنين
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-16 ساعت 21:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 01:11 توسط lonelyman.)
![[عکس: wallpaper%20(8).jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3d3dy5ha2FpcmFuLmNvbS9pbWFnZXMxMTkxL2Eta291cm9zaC0yL21wLWsvYmFicjEvd2FsbHBhcGVyJTIwKDgpLmpwZw==)
+++++++++++++++همچنان مصمم در انتظار كلير+++++++++++++++
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013