کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-16 ساعت 15:53)Nasimmmm نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 15:46)nikan_sh نوشته:  ایروان این جمعه .....

چرا جمعه؟؟؟

پس کی؟Tongue
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: nikan_sh ، b_argi ، morvarid1364 ، pooya.n ، zohre02 ، Nasimmmm ، azar1348
(2013-07-16 ساعت 15:59)Ali.US نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 15:53)Nasimmmm نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 15:46)nikan_sh نوشته:  ایروان این جمعه .....

چرا جمعه؟؟؟

پس کی؟Tongue

ایروان
این هفته جمعه ردیفه .
ایروان ما را بفرما . ShyCool
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، babak_1363 ، pooya.n ، Nasimmmm ، azar1348 ، b_argi ، negar_karimi6 ، khmp ، zohre02
دوستان خوبم خدائیش یک حس عجیبی دارم با اینکه خودم ویزام را گرفتم اما هنوز مثل قبل از کلیر شدنم همش تو این تاپیک هستم و مشتاقانه منتظرم یک سفارتی تعدادی را کلیر کنه.....مطمئن باشید همگی کلیر خواهید شد.......به همگی شما از کسانی که بیش از 200 روز هست در انتظارند تا آن دوست عزیزی که تازه به این جمع اضافه شده ارادت داشته و منتظر شنیدن فریاد شادی تک تک شما هستمBig GrinBig Grin......درود درود درود درود بر همه شماBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-16 ساعت 16:08)abloom_ma نوشته:  دوستان خوبم خدائیش یک حس عجیبی دارم با اینکه خودم ویزام را گرفتم اما هنوز مثل قبل از کلیر شدنم همش تو این تاپیک هستم و مشتاقانه منتظرم یک سفارتی تعدادی را کلیر کنه.....مطمئن باشید همگی کلیر خواهید شد.......به همگی شما از کسانی که بیش از 200 روز هست در انتظارند تا آن دوست عزیزی که تازه به این جمع اضافه شده ارادت داشته و منتظر شنیدن فریاد شادی تک تک شما هستمBig GrinBig Grin......درود درود درود درود بر همه شماBig GrinBig Grin

ممنون از آرزوهاي شما
ميخواستم بدونم هزينه مديكال مجدد شما براي ٤ نفرتون چند دلار شد؟تشكر
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
سلام بچه ها
از دوستانی که تو ماه جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن ، هیچکدوم کلیر شدن ؟ فکر کنم در هیچ کدوم از سفارتها کسی که جون رفته مصاحبه کلیر نشده ، درسته ؟ انشاله تو این هفته کلی کلیر داریم که ماه جونیها هم توش باشن Smile
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-07-16 ساعت 16:14)kian_mousapour نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:08)abloom_ma نوشته:  دوستان خوبم خدائیش یک حس عجیبی دارم با اینکه خودم ویزام را گرفتم اما هنوز مثل قبل از کلیر شدنم همش تو این تاپیک هستم و مشتاقانه منتظرم یک سفارتی تعدادی را کلیر کنه.....مطمئن باشید همگی کلیر خواهید شد.......به همگی شما از کسانی که بیش از 200 روز هست در انتظارند تا آن دوست عزیزی که تازه به این جمع اضافه شده ارادت داشته و منتظر شنیدن فریاد شادی تک تک شما هستمBig GrinBig Grin......درود درود درود درود بر همه شماBig GrinBig Grin

ممنون از آرزوهاي شما
دوست عزیز اعبار مدیکال ایروان یکسال است و احتیاج به تجدید ندارد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-16 ساعت 16:18)so_ar نوشته:  سلام بچه ها
از دوستانی که تو ماه جون رفتن مصاحبه و کلیر خوردن ، هیچکدوم کلیر شدن ؟ فکر کنم در هیچ کدوم از سفارتها کسی که جون رفته مصاحبه کلیر نشده ، درسته ؟ انشاله تو این هفته کلی کلیر داریم که ماه جونیها هم توش باشن Smile

سلام.ما هم مصاحبه مون ماه جون بود و فکر نمی کنم هنوز کیسی از ماه جون کلیر شده باشه.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: zohre02 ، so_ar ، گل نهال ، azar1348 ، babak_1363 ، tajhizgaran ، efah ، b_argi ، maryam_a ، negar_karimi6
(2013-07-16 ساعت 02:28)kian_mousapour نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 15:18)noura نوشته:  سلام دوستان عزیز.ما دیشب از استامبول برگشتیم.با ویزای شش ماهه.ما هفته پیش دوشنبه رفتیم مدیکالمون رو تمدید کردیم.سه شنبه ساعت 11 جواب ها رو گرفتیم و سریع رفتیم سفارت و همراه پاس ها و برگه صورتی تحویل دادیم.چهارشنبه تو سایت ایشود شدیم و پنج شنبه برامون ایمیل اومد که پاس ها تحویل پست داده شده .جمعه صبح ساعت 10 پاسپورت ها رو از پ ت ت استامبول تحویل گرفتیم.باور داشته باشید که همتون کلیر می شید و ویزاتون رو می گیرید.من یک هفته نبودم به دوستان کلیر شده تبریک می گم و برای دوستان کلیر نشده آرزو میکنم هرچه زودتر کلیر بشید.اگه سوالی بود در خدمتم.

آيا مديكالتون كلاً اكسپاير شده بود يا مدت زماني ازش باقي بود؟اگر باقي بود چند روز؟
متشكرم
تاریخ اکسپایر مدیکالمون 21جولای بود یعنی تا آخر تیر ولی ما تصمیم گرفتیم تمدید کنیم چون تا اون موقع نمیتونستیم بریم آمریکا.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
اعـــــوذ بـــالـله من الشیطان الرجــــــیمـ

بســــــم الله الــــــرحمن الــــــرحیــــمـــ

"خدایــ ـــا دوستــــتــــ دارم،کمکمان کن "

صـــ ـــدق الله العلـــــــے العظـــــــیم
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام ابوظبی مانند انکارا و ایروان لیست نداره هرکه کلیر میشه خودش باید اعلام کنه اگر دوستان نظر دیگه ای دارند اعلام کنند
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، zohre02 ، babak_1363 ، tajhizgaran ، efah ، b_argi ، mehrrdad ، negar_karimi6 ، Ali.US ، maryam_a ، Alirezaa2013

کم سرمایه‌ای نیست....
داشتن آدم‌هایی که حالت را بپرسند
از آن بهتر داشتنِ آدم‌هایی است....
که بتوانی در جواب احوال‌پرسی‌هایشان بگویی :
“خوب نیستم ، اما خدایی دارم . . . . “
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-16 ساعت 16:43)zohre02 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:14)kian_mousapour نوشته:  

ممنون از آرزوهاي شما

این دوست خوبمون چون خودش خیلی ماهه خدا هم هواشو داره ، ایشون هزینه مدیکال ندادن چون مدیکال ارمنستان یکساله است درسته ؟
اي بابا راست ميگين هواسم نبود ايروانه،
خوش به حالشون سر فرصت راحت ميرن
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
(2013-07-16 ساعت 17:08)سمیرا صدیقی نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:52)azar1348 نوشته:  سلام ابوظبی مانند انکارا و ایروان لیست نداره هرکه کلیر میشه خودش باید اعلام کنه اگر دوستان نظر دیگه ای دارند اعلام کنند

دوست عزیز ان لیستی که تو منتظر سرا هست پس چیه من که گیج شدمCool

سمیرا جون آنکارا و ایروان وقتی توی سایتشون کلیر شده هارو اعلام می کنند آمار را در یک جدول می گذارند و اعلام می کنند ولی وقتی وارد سایت ابوظبی میشی فقط می تونی کیس خودتو بزنی تا متوجه بشی که کلیر شدی یا نه بعد توی مهاجرسرا اعلام کنی که بچه های دیگه مطلع بشن و از منتظرسرا خط بخوری .
لیست منتظرسرا فقط آمار کلیرنس خورده هاست نه کلیرشده ها ی جدید قبل از اعلام
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-16 ساعت 16:52)azar1348 نوشته:  سلام ابوظبی مانند انکارا و ایروان لیست نداره هرکه کلیر میشه خودش باید اعلام کنه اگر دوستان نظر دیگه ای دارند اعلام کنند

کاملا درسته
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، efah ، zohre02
ما هم اومدیم تو این تاپیک به ما گفتن از 1 هفته دیگه سایت رو چک کنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان