آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

چطور به آفیسر ثابت کنیم پتیشنر در آمریکا اقامت دارد؟ (Domicile)
سلام.من همین الان از سفارت اومدم،بم یه برگ‌ دادن که توش نوشته باید ثابت کنید که پتینر داخل آمریکا زندگی‌ می‌کنه(مادر بزرگم ۲ساله که ایران و ۸۶ سالشه)...لطفا سریع بگید چه مدارکی می‌تونم جور کنم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، dreamer60 ، farshid.a ، frozen mind ، Blaze ، msar
سوال قبلیو که جواب ندادین...یه سوال دیگه...بم گفت مدارک با پاسپورتت بنداز داخل صندوق.

به نظرتون اگه مدارک قانعش نکرد،پرونده چی‌ میشه؟کلا باطل می‌شه؟یا مثل ‎blaze‎ هنوز نقص مدرک میخورم؟یا میگن برو ۶ ماه دیگه بیا؟لطفا جواب بدین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.a ، frozen mind ، Acaro ، Blaze ، msar
اگه خیلی سریع میتونی یه اجاره نامه صوری به نام پتیشنر درست کنی و طی همین چند روز واست بفرستن ایروان که این کارو بکن. وگرنه باید برگردی ایران و هروقت اجاره نامه به دستت رسید برگردی ارمنستان و ویزاتو بگیری
بابا باطل چیه؟!! هیچ وقت پرونده ای باطل نمیشه مگر اینکه مشکل امنیت ملی شون مطرح باشه. شما فقط نقص مدرک میخوری
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.a ، farshid.ok1 ، f1f ، frozen mind ، Blaze ، Nightsky007 ، msar
فرشيد جان بر خلاف نظر الاهه خانم من فكر مي كنم كه شما ازامروز به مدت يكسال وقت داريد كه مدارك ناقص رو فراهم كنيد ، اين طور كه پيداست بك گراند چك شامل شما نشده ، و فقط ازتون خواستن ثابت كنيد پتيشنر امريكاست، تنها راهي كه داريد اينه كه مادر بزرگتون يه سفر برن امريكا .
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم ‎Tongue
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshid.a ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، f1f ، frozen mind ، storagemeter ، Blaze ، abdolreza ، msar
بابا این فرشید بنده خدا تو ارمنستان گیر افتاده وبلیط آمریکاشم جلوتر گرفته نه راه پس داره نه راه پیش تو ارسالهای قبلیش که خوندم فکر کنم گفته مشمول سربازی هم هست شرایطش خاصه به نظر من بهتره به چند تا از وکیلهای مهاجرت تو آمریکا زنگ بزنه وبا اونا هم مشورت کنه شاید جواب بده!
‎CAT: FAMILY F4‎
PD: ‎NOV 2000‎
CASE ‎NO: YRV2012XXXX‎
Interview ‎visa: Aug 2012‎
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، f1f ، dreamer60 ، frozen mind ، Blaze ، msar
(2012-12-04 ساعت 15:22)dreamer60 نوشته:  
فرشيد جان بر خلاف نظر الاهه خانم من فكر مي كنم كه شما ازامروز به مدت يكسال وقت داريد كه مدارك ناقص رو فراهم كنيد ، اين طور كه پيداست بك گراند چك شامل شما نشده ، و فقط ازتون خواستن ثابت كنيد پتيشنر امريكاست، تنها راهي كه داريد اينه كه مادر بزرگتون يه سفر برن امريكا .
اگه مادر بزرگم بره اریکا،همین که رسید اونجا،از پاسپورتش و مهره ورود،کپی‌ بگیر بفرسته واسعم کافیه؟یا اینکه باید ثابت کنه اونجا مستقر شده دیگه؟

‎domicile‎ یعنی‌ فقط اونجا باشه؟یا اینکه باید اثبات کنه اقامت داره؟

اگه مدارکمو قبول نکرد،می‌تونم بلافاصله یه سری مدارک دیگه ببرم؟مثلا گواهی پزشکی‌ که مجبور بوده ۲ سال ایران بمونه،و همچنین اجاره نامه تو آمرکیا،بعد اگه قبول نکردن،مادر بزرگ رو بفرستم آمریکا؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.a ، الهه سابق ، frozen mind ، Blaze ، msar
فرشيد جان اگه بحث ‎domicile‎ رو مطرح كردن پس يه كم كار داره مادربزرگه شما بايد اثبات كنن كه قصد اقامت دارن ولي با توجه به سنشون فكر ميكنم شايد راههايي مثل اينكه اگه الان ايران تشريف دارن به خاطر بيماري و ‎.....‎ هست ، پس بهتره در اين مورد با يك وكيل تماس داشته باشين ، همچنين كارهاي مقدماتي براي سفر مادربزرگتون به امريكا رو هم انجام بدين ، ببينين با توجه به سن مادربزرگتون مطمئن باشيد زياد بهتون سخت نميگيرن و همينكه اونجا باشن به علاوه مدركي كه اثبات كنه اونجا هستن شايد كافي باشه .
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم ‎Tongue
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshid.a ، f1f ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، frozen mind ، Blaze ، abdolreza ، msar
بيبينين بالاي ٦٥ سال از نظر امريكا بازنشسته حساب ميشن پس براي ايشون داشتن حساب بانكي يا اجاره نامه يا پرداخت ماليات و ‎...‎ چندان نياز نيست ، همينكه اثبات كنين ايشون همراه خانواده (دايي يا عمو يا خاله يا عمه ) تون زندگي ميكنن فكر كنم كافي باشه ، ولي باز هم بهتره با چند وكيل مهاجرت مشورت كنين.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم ‎Tongue
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، farshid.a ، f1f ، Acaro ، الهه سابق ، frozen mind ، Blaze ، msar
فرشید جان می بینی که دریمر هم دقیقا حرفهای من رو زد منم امروز در طی صحبتی که از طریق ‎Viber‎ با فرشید داشتم همین مسایل را بیان کردم
نگران نباش فرشید جان فقط اینو بدون که نقص مدرک خوردی بدون کلیرنس
نوع ویزا ‎: CR1‎ ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد ‎: L.A‎ ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، farshid.a ، f1f ، frozen mind ، Blaze ، msar
فرشید جان برگه ‎221g‎ رو گرفتی دیگه ؟

شما نگران تایم برگه نباش، اگر بهت Ap نخورده، یک سال فرصت داری اون برگه رو ببری ! اگر هم خورده تا زمان اکسپایر شدن Ap فرصت داری و بعد از اون هم خیالت راحت باشه حالا حالا وقت داری و باطل نمیشه چون من خود پیر طریقتم ‎!!!‎ یک سال و خلاصه با دنگ و فنگ و بی دنگ و فنگ جور میشه کرد تازه بعدش توی خود سایت ان وی سی یا ارمنستان یا همین سفارت ها خوندم در برخی شرایط باز مجددا پول میگیرن و کارو ادامه میدن. خلاصه باطلی در کار نیست !

در ضمن اینترنت من هم اند کند شده ‎!!!‎

مدارکی که نشون میده ایشون اونجا زندگی میکنن خیلی سادس :

بهترینتش یک اجاره خونه یا حتی اتاق و کلا این چیزا ، حتی به صورت صوری.....

اگرم نتونستی خودت جور کنی خیلی راحت با ‎500‎ تا ‎1000‎ تا می تونی بدی این وکیل ها برات ردیف کنن ، خیلی هم زود آمادس.
تا جایی که می دونم عجله داری و نمی خوای برگردی ، به شرطی که از اون دلارات با ما ها هم بدی ‎!!!‎ بهت میگم که به خواهرت بگو سریع یه اجاره خونه به نام مادر بزرگت بگیره. فقط امیدوارم بهت نگفته باشه که مهر ورود آمریکا هم لازمه که این گیره و کاریش نمیشه دیگه کرد !! باید بره خودش آمریکا... به ما که گفتن و نوشتن و ایمیل کردن که کپی شو بدین .

خواهرت اینا اگر خونه شخصی دارن و صاحب خونه هستند می تونند یه اجاره نامه تنظیم کنن ، حتی فرمشو من دیدم و گذاشتم توی تاپیک قسمت اجاره خونه ها، همونو پر کنن یه پولی با چکی چیزی رد و بدل کنن و سریع برات ایمیلش کنن بده سفارت. پست های یکی دو روزه اخیر منو سرچ کن فرمو می بینی.
مثلا یه اتاق خونشونو اجاره بدن به مادربزرگت.

حالا بر فرض هم که نشد یه جا بگیرن با یه کسی چیزی، خلاصه واقعی یا سوری .

گیر هم کردی بده وکیل بگو قبض برق هم براش بزنه به نامش ، یکم خرج داره دیگه.

یه چیزی هم یادم اومد الان ، با توجه به سن مادربزگت اگر از تامین اجتماعی اونجا میتونه استفاده کنه ، بهش یه سری چیزارو مجانی ( یعنی با حقوق تامین اجتماعی و خلاصه مزایا) میدن و خونه برای سینیورها میدن. اگر میشد قرار داد اونو هم برد. اما بگذریم شما گفتی ساکن ایرانه فعلا. پس فقططط برو دنبال قرارداد خونه ....خیال خودتو راحت کن

موفق باشی .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، farshid.a ، الهه سابق ، dreamer60 ، f1f ، farshid.ok1 ، msar ، dream.land ، hamid87
کی درست شد؟ کی گفت؟ چی؟ کجا؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، frozen mind ، farshid.a ، Blaze ، msar
‎Blaze‎ عزیز، با توجه به اینکه همسر شما ایران بودن و شغل و درآمدی هم توی آمریکا نداشتن، توی ‎NVC‎ از ایشون توضیحی مبنی بر اینکه چرا تکس ندادین خواستن؟ چون از کاملا چنین چیزیو خواسته بودن. اگه ازتون خواسته بودن، چی بهشون دادید؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، farshid.ok1 ، kamela ، msar


(2012-12-05 ساعت 03:27)frozen ‎mind نوشته:  
کار فرشیدok1 درست شد؟!!! خیلی عالی شد! ‎Big Grin

اخرش چطوری درست کردن؟ بگن ما هم یاد بگیریم.Big Grin

عجببببب ! ممنونیمم ‎!! Big Grin




(2012-12-05 ساعت 04:48)elahenadafy2 ‎pid='246447 نوشته:  
Blaze عزیز، با توجه به اینکه همسر شما ایران بودن و شغل و درآمدی هم توی آمریکا نداشتن، توی ‎NVC‎ از ایشون توضیحی مبنی بر اینکه چرا تکس ندادین خواستن؟ چون از کاملا چنین چیزیو خواسته بودن. اگه ازتون خواسته بودن، چی بهشون دادید؟


چرا نوشته بود که لازمه و ماخودمون کتبا نوشتیم که هزینه های زندگی ایشون را من پرداخت میکنم و چون درامد در آمریکا از تاریخ فلان تا فلان ندارند و هزینه های دیگه بر عهده خانواده داخل آمریکاست ایشون به حد نصابی که فرم تکس پر کنه نرسیده.

البته بعدا یک سری پر کردیم و برای من یک فرم درخواست دادن از IRS، که به جای ‎SSN‎ بهم ‎ITIN ) Individual Taxpayer Identification Number )‎ دادند تا شماره ای خاص داشته باشم و بشه فرم رو طبق قوانین جدید ارسال کرد. یک ماهی طول کشید تا این شماره بیاد. این شماره برای کسانی هست که بهر دلیلی هنوز گرین کارت نگرفتن ولی همسر یا خانوادشون باید تکس بدن و این تکس جوینت باید باشه، یا خودشون باید مالیات بهر دلیلی بدن. لینکش تو همون سایت سازمان مالیات هست و میتونید گوگل کنید.

خلاصه حدود ‎4000‎ تا در سال اماده کردیم که شامل معافی مالیاتی بشه ولی مدرکی هم باشه که اکشنی اونجا انجام شده.

بهر حال به تازگی از ‎IRS‎ بهمون میل کردند و تکس رو برگردونده بودن و نوشته بودن که دقیقا جای ‎SSN‎ شما شماره رو ‎ITIN‎ رو بزنید و ما فرم رو دوباره اصلاح کردیم و فرستادیم .اونها هم مورد بررسی قرار داده بودند، قبول کرده بودند و نامه بهمراه فرم مهر شده مبنی بر دریافت و پذیرش برامون ارسال کردند.

اون فرم رو هم به همراه باقی مدارک سفارت بردم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، dreamer60 ، frozen mind ، msar
شایعست..مرسی‌ از کمکاتون.ولی‌ هنوز دنبال کارا هستم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، farshid.a ، Acaro ، dreamer60 ، frozen mind ، msar
(2012-12-05 ساعت 11:41)farshid.ok1 نوشته:  
شایعست..مرسی‌ از کمکاتون.ولی‌ هنوز دنبال کارا هستم


فرشید جان ، منظور فروزن به پستی بود که من گفته بودم کار شما ردیف بشه بعد تالار بزنیم که ایشون با فکر تالار رو ایجاد کردن و یه لینک تو تاپیک ارمنستان گذاشتن که مشکلی پیش نیاد.

امیدوارم خیلی زود مشکلت حل بشه، می دونم الان کمی بهم ریختی ولی باور کن کار پیچیده ای نیست و ایرادی که بهت گرفته جزو ساده ترین هاست ، شرایط شما کمی دشواره که اونم حل میشه به زودی امید به خدا. اگر جا ما بودی چه می کردی؟ راستی دختره بود افسرت دیگه ؟ چنگ نزدی حتما دیگه !

نگران نباش و زود بچسب به تکمیل مدارک بتونی تو ‎2 3‎ روز جور کنی، موفق باشی.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، Acaro ، dreamer60 ، f1f ، frozen mind ، farshid.ok1 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان