کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-11 ساعت 10:46)سبز نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:30)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:28)سبز نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:16)reza_top60 نوشته:  دیدید گفتم ایروانی ها کمربندها رو محکم ببندند.این لیست قرار بود دیروز اعلام بشه بشه که تاخیر یک روزه داشتند.
خلاصه مبارکه همه دوستان عزیز. هههههههووووووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
ایشالا نوبت ما هم بشه
سلام
آقا شما که انقدر کارت درسته و پیش بینیت درست از آب در اومد می تونی بگی برای هفته بعد ایروان چه کیس هایی رو می خونه؟
بله اما به موقع اش
این هفته که دیگه نمی خونن ؟؟
ممکنه اعلام کنن چون الان که دارم کیس نامبر ها را می بینم یه سری بین 2905 تا 3500 برای دیروز آپدیت شدن فکر کنم یه لیست دیگه برای جمعه بدن بعدشم نوبت به ما برسه آیا می شهههههههههههههههه خداییییییییییییا .
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
میگم آقا مثل بنز دارین می رین جلوهااااااااااااااااااااااااااااااااا من تازه رسیدم به صفحه 1016....!!!!! چه خبرتونه... با شمام!WinkCoolBig Grin

آقایون وخانومهای ایروانی تبریک تبریک تبریــــــــک
مبارکتون باشه هرکی اینجا کلیر میشه انگا یه موج مثبتی تو دل همه ما منتظرسرایی ها ایجاد میکنه
شیرینی کلیر شدنتون از یکی یکی تون رتبه میخوام ،میخوام عدد 0 رتبمو 1000 کنین ببینم چیکار میکنین
در انتظار قبولی
سه کیس ایروان منو نگران کردند که چرا کلیر نمیشن.که یکیشون دوست عزیزمون امین 13 هست.چون واقعا کار سفارت ایروان مرتب و روتین هشت به جز در مورد این سه کیس.واقعا چرا؟؟؟!!!!!!!!
1444
1478
1640

دوستان برای این سه کیس عزیز دعا فرمایید
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-06-11 ساعت 10:33)mhsbhd نوشته:  سلام بر همه دوستان عزیز...
یه سوالی که داشتم ازتون اینه که، الان که از ما مدیکال جدید میخوان مدارک چه چیز هایی رو باید ببریم؟
می خواد که دوباره بریم پاستور آیا؟

نقل قول از دوست خوبمون ،behfaza:

جهت انجام مدیکال مجدد در دبی با این اقلام ! بروید :

پاسپورت + برگه جواب مدیکال قبلی ( همون کپی دارای مهر دکتر معتمد سفارت ) + سه قطعه عکس + کارت واکسن پاستور + آدرس و شماره تلفن در امارات + 125 درهم + 50 درهم + 250 درهم . ( 425 درهم حد اقل )
همراه داشتن مقادیر دقیق درهم جهت آسانی کار خودتان.
دوستی فرموده بودن پرینت نامه مشخص کننده زمان مصاحبه ( معروف به نامه دوم ) را هم به همراه داشته باشید .
اگر واکسنی در زمان مدیکال اولی برای شما در پایین برگه جواب مدیکال مشخص شده آن را در ایران بزنید .

جهت دریافت ویزا با این مدارک به سفارت در ابوظبی بروید :

پاسپورت .+ کپی پاسپورت .+ پرینت از متنی که به شما گفته که ویزاتون حاضره .+ برگه ای که بعد از مصاحبه دادند( همون برگه کلیرنس ) .+ جواب مدیکال جدید ( بدون عکس قفسه سینه ) + هر مدرک دیگری که در زمان مصاحبه به عنوان نقص مدرک در برگه کلیرنس شما قید شده است .
(2014-06-11 ساعت 10:44)alitab نوشته:  سلام صبحتون بخیر دوستان
از همه دوستان مهاجر سرا و مدیران و کسانی که زحمت میکشند و هموطنان رو رهنمایی میکنن وافعا تشکر میکنم
دوستان بخدا نمیتونم تایپ کنم اول مهاجرسرا رو نگاه کردم اینجا دیدم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااا
کلیر شدم

علی جان مبارکههههههههههههههههههههههههههههه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
سلام.
خدا وکیلی امروز دیگه باید نوبت آنکارایی ها باشه. ابوظبی که قایمکی ریز ریز داره کلیر می کنه. ایروان هم یهو 30 تا رو کلیر می کنه
ببینم با جاروم می تونم امروز آنکارایی ها رو بندازم بیرون یا نه
شما ها که برین جای ما جدیدی ها باز می شه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-11 ساعت 11:05)reza_top60 نوشته:  سه کیس ایروان منو نگران کردند که چرا کلیر نمیشن.که یکیشون دوست عزیزمون امین 13 هست.چون واقعا کار سفارت ایروان مرتب و روتین هشت به جز در مورد این سه کیس.واقعا چرا؟؟؟!!!!!!!!
1444
1478
1640

دوستان برای این سه کیس عزیز دعا فرمایید

خیلی خیلی مچکرم رضا جان
قربون این دوستای مهربون
به امید کلیر شدن همه دوستان ...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-06-11 ساعت 10:39)kamranh نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:19)hadi472 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 09:45)Farshid1976 نوشته:  آفرين به ايروان
چرا اینقدر پراکندگی شماره ها زیاده. خوب به ترتیب برن جلو که آدم تکلیف خودشو بدونه دیگه
کاری به پراکندگی نداشته باشید هورااااااااااااااااااااااااااااااااا بکشیییییییییییید Big GrinBig GrinBig Grin

چشم آقا . ما هورا میکشیم و چشم به سایت میدوزیم.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، alitab ، Farshid1976 ، zepehr ، soli asali ، rezahoorjandi ، pari pari ، armin021 ، nedaba
دلار : 3213

درهم امارات : 879

لیر ترکیه : 1560

(2014-06-11 ساعت 11:10)Sara_lphmkf نوشته:  سلام.
خدا وکیلی امروز دیگه باید نوبت آنکارایی ها باشه. ابوظبی که قایمکی ریز ریز داره کلیر می کنه. ایروان هم یهو 30 تا رو کلیر می کنه
ببینم با جاروم می تونم امروز آنکارایی ها رو بندازم بیرون یا نه
شما ها که برین جای ما جدیدی ها باز می شه

کمک کنید
این انکارا رو هلش بدیددددددShy
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، zepehr ، anahita 62 ، soli asali ، rezahoorjandi ، p.arsa ، pari pari ، armin021 ، nedaba
هورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا ایروااااااااااااااااااان
دوستای گلم که کلیر شدید مبارکه
چون زیادید یه هورا کشیدم واسه همهBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-06-11 ساعت 11:16)A10A نوشته:  دلار : 3213

درهم امارات : 879

لیر ترکیه : 1560

از کدوم سایت دیدید؟
خداکنه بیاد پایین، یعنی اصلا من میدونم چرا کلیر نمیشیم، دلار داره میاد پایین Wink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، alitab ، zepehr ، soli asali ، rezahoorjandi ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، قصه گو
سلام دوستان،

دیگه انتظار تموم شد!!!!!

خدایا از اینکه من رو پیش کسایی که از ته دل بابت برنده شدن تبریک نگفتن، سرافراز کردی، ممنونم!
خدایا از اینکه این فرصت رو به من و خونوادم دادی ممنونم!
خدایا این انتطار خیلی برام امتحان بزرگی شد و ازاینکه کمک کردی تا سربلند بیرون بیام ممنونم!
خدایا با رفتنم همه اطرافیانم رو الان شناختم از اینکه این فرصت شناخت رو برام فراهم کردی ممنونم!
خدایا الان دارم اشک می ریزم، کمکم کن تا اونجا عاقبت بخیر بشم!
خدایا تو خیلی بزرگی من رو به بزرگی خودت ببخش!

بدرود
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
(2014-06-11 ساعت 11:09)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:44)alitab نوشته:  سلام صبحتون بخیر دوستان
از همه دوستان مهاجر سرا و مدیران و کسانی که زحمت میکشند و هموطنان رو رهنمایی میکنن وافعا تشکر میکنم
دوستان بخدا نمیتونم تایپ کنم اول مهاجرسرا رو نگاه کردم اینجا دیدم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااا
کلیر شدم

علی جان مبارکههههههههههههههههههههههههههههه

مرسی رضا جان شما کلیر شدین
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: zepehr ، amirrbco ، 20142ddc ، reza_top60 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، قصه گو ، arashS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان