کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-11 ساعت 09:15)hmfccs نوشته:  سلام دوستان. امیدوارم کمکم کنید.

ما سه نفر هستیم. نفر اول رو زده "ردی" ما بقی "پروسه".
1- از "ردی" تا "ایشود" چند روز طول میکشه؟
2- نفر های بعدی که "پروسه" هستند چی میشه؟

ممنون

این یعنی ویزای نفر اول آماده هست هر وقت رفتین سفارت و پاس رو تحویل دادین و ویزا رو پاس زده شد اونوقت issued می شه . نفرات بعدی یعنی کلیرنس خوردن و باید منتظر بمونن تا تو سایت سفارت کیس شما رو اعلام کنن.
در ضمن ممنون میشم اگه امضاتونو درست کنین.

(2014-06-11 ساعت 09:15)hmfccs نوشته:  سلام دوستان. امیدوارم کمکم کنید.

ما سه نفر هستیم. نفر اول رو زده "ردی" ما بقی "پروسه".
1- از "ردی" تا "ایشود" چند روز طول میکشه؟
2- نفر های بعدی که "پروسه" هستند چی میشه؟

ممنون

این یعنی ویزای نفر اول آماده هست هر وقت رفتین سفارت و پاس رو تحویل دادین و ویزا رو پاس زده شد اونوقت issued می شه . نفرات بعدی یعنی کلیرنس خوردن و باید منتظر بمونن تا تو سایت سفارت کیس شما رو اعلام کنن.
در ضمن ممنون میشم اگه امضاتونو درست کنین.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: zepehr ، Sara_lphmkf ، soli asali ، rezahoorjandi ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، قصه گو
(2014-06-11 ساعت 11:21)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

دیگه انتظار تموم شد!!!!!

خدایا از اینکه من رو پیش کسایی که از ته دل بابت برنده شدن تبریک نگفتن، سرافراز کردی، ممنونم!
خدایا از اینکه این فرصت رو به من و خونوادم دادی ممنونم!
خدایا این انتطار خیلی برام امتحان بزرگی شد و ازاینکه کمک کردی تا سربلند بیرون بیام ممنونم!
خدایا با رفتنم همه اطرافیانم رو الان شناختم از اینکه این فرصت شناخت رو برام فراهم کردی ممنونم!
خدایا الان دارم اشک می ریزم، کمکم کن تا اونجا عاقبت بخیر بشم!
خدایا تو خیلی بزرگی من رو به بزرگی خودت ببخش!

بدرود

خدارو شکر، واقعا حرفات درسته. ما هم تو این یک ساله دوستای واقعیمون رو شناختیم.
خدارو شکر که سربلند شدین.
انشالله بعد از اینم به آرزوهای خوبتون برسین.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-06-11 ساعت 02:44)حمید فتح اللهی نوشته:  این هم از کلیر شدن ما ..از ابوظبی ..بعد از چهار ماه و نیم انتظار .... Smile

تبريك ميگم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
کلیر شدن تمام دوستان در چند روز اخیر مبارک، امیدوارم آنکارا خیلی تنبل هم در روند کاری اش تغییری بده و ما را از دلواپسی در بیاره، من و پاییز بسیار نگران هستیم، نه آپديت بدردبخوری، نه چیزی، فقط انتظار و بس. اما مبارک همه دوستان باشه، حالش را ببرید.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
(2014-06-11 ساعت 09:46)Mirhosseini نوشته:  آقا اجازه!!!!

ما نيز به جمع دوستان کلير شده پيوستيم!!!!!!
WinkWinkCoolCoolSmileSmileTongueTongue
البته در سايت کيسمون رو زده ولي توي CEAC هنوز ادمين پروسس زده!!!
يعني ممکنه مشکلي باشه هنوز؟!

هورااااااا. تبريك ميگم
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-11 ساعت 11:23)alitab نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 11:09)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:44)alitab نوشته:  سلام صبحتون بخیر دوستان
از همه دوستان مهاجر سرا و مدیران و کسانی که زحمت میکشند و هموطنان رو رهنمایی میکنن وافعا تشکر میکنم
دوستان بخدا نمیتونم تایپ کنم اول مهاجرسرا رو نگاه کردم اینجا دیدم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااا
کلیر شدم

علی جان مبارکههههههههههههههههههههههههههههه

مرسی رضا جان شما کلیر شدین
نه علی جان همه دور و بر من کلیر شدند الا من.نمیدونم چی میشهSadSad
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، rezahoorjandi ، Sara_lphmkf ، alitab ، KIMIA2005 ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو ، arashS
اینم واسه اینکه دل ابوظبیا نشکنه

الان 468 کلیر شد فکر کنم از جاماندگان سری اول بوده بنده خدا خیلی زجر کشیده میدونم-برید قدر بدونید ناشکری نکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

دیگه انتظار تموم شد!!!!!

خدایا از اینکه من رو پیش کسایی که از ته دل بابت برنده شدن تبریک نگفتن، سرافراز کردی، ممنونم!
خدایا این انتطار خیلی برام امتحان بزرگی شد و ازاینکه کمک کردی تا سربلند بیرون بیام ممنونم!
خدایا با رفتنم همه اطرافیانم رو الان شناختم از اینکه این فرصت شناخت رو برام فراهم کردی ممنونم!

بدرود
خیلی قشنگ بود
بازمانده لاتاری 2014Sad

از همه دوستان مهاجر سرا و مدیران و کسانی که زحمت میکشند و هموطنان رو رهنمایی میکنن وافعا تشکر میکنم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااا
کلیر شدم

هوررررررررررااااااااااااا. تبريك ميگم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

به همه کلیر شده ها تبریک میگم Smile مبارکتون باشه دوستان !
دوستان با پیام بهم خبر بدید که سبزتون کنم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

دیگه انتظار تموم شد!!!!!

بدرود

خدارو شكر. مباركتون باشه
جا مانده از لاتارى 2014

از آنکارا هم یه خبری بدیدSmile پیش بینی کنید:دی
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، anahita 62 ، zaaraa ، alitab ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، arashS
این 1072 هم عن قریب هس که کلیر بشه اینم از آپدیتاش:
5may-29 may-10 jun-11 jun
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
soli جان مرسی از منتظرسرا
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، amirrbco ، shilan ، anahita 62 ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، arashS
کلیر شدم

تبریک میگم علی جان، موفق باشی.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، alitab ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، sysmaster ، قصه گو ، arashS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان