کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
در اینجا جا داره برای pari pari عزیز یک خسته نباشید بگم. خدا قوت
. اولین نفری که برای کلیر شده ها هورا می گه.
ایشالا شما هم زودتر کلیر بشی خانوم.
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: amirrbco ، alitab ، nedali ، anahita 62 ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، sal0811 ، قصه گو ، arashS ، برسام٤
(2014-06-11 ساعت 11:43)pari pari نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:44)alitab نوشته:  سلام صبحتون بخیر دوستان
از همه دوستان مهاجر سرا و مدیران و کسانی که زحمت میکشند و هموطنان رو رهنمایی میکنن وافعا تشکر میکنم
دوستان بخدا نمیتونم تایپ کنم اول مهاجرسرا رو نگاه کردم اینجا دیدم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااا
کلیر شدم

هوررررررررررااااااااااااا. تبريك ميگم دوست عزيز

مرسی از همه دوستان گل
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، sal0811 ، arashS
هورااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااا
ما هم بعد از 6 ماه الان کلیر شدیم.
خدایا ممنونتم.
کسی اطلاعی داره میشه بعد از اینکه ویزا را توی پاسپورت زدند پاسپورتها را عوص کرد؟یا عاقلانه نیس وقبل از اینکه ویزا را وارد کنند عوضشون کنم؟
واقعا مغزم قفل کرده!!! ای خدا نمی تونم خوب فکر کنم. کمک کمک ....
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
ایروانییی ها مبارک باشه ایشالا آنکارا!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، alimomen، amirrbco، anahita 62، arffx، armin021، batigoal_189، hossien_501، khapaleh، marzban1360، mehrgan، meisam_civil82، melina132، monda، morteza88، nedali، p.arsa، rashidchavosh، reasonable، Sara_lphmkf، shahrzad001، sharifian، shhak، siamzd، sinapco، sysmaster، tabrizi، میرداماد، نام کاربری somi، کری، سبز، عراقی، 3 کاربر مخفی، 4 مهمان

ماشالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-11 ساعت 11:56)amirrbco نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 10:44)alitab نوشته:  سلام صبحتون بخیر دوستان
از همه دوستان مهاجر سرا و مدیران و کسانی که زحمت میکشند و هموطنان رو رهنمایی میکنن وافعا تشکر میکنم
دوستان بخدا نمیتونم تایپ کنم اول مهاجرسرا رو نگاه کردم اینجا دیدم
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااا
کلیر شدم

تبریک میگم علی جان، موفق باشی.

مرسی امیر خان من هم به شما تبریک میگم کلیر شدن
2014AS29xySmile
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، arashS
(2014-06-11 ساعت 11:36)poopak16 نوشته:  کلیر شدن تمام دوستان در چند روز اخیر مبارک، امیدوارم آنکارا خیلی تنبل هم در روند کاری اش تغییری بده و ما را از دلواپسی در بیاره، من و پاییز بسیار نگران هستیم، نه آپديت بدردبخوری، نه چیزی، فقط انتظار و بس. اما مبارک همه دوستان باشه، حالش را ببرید.

پوپک جان انشاالله جمعه از شما و پاییز عزیز خبر خوب بشنویمBig Grin
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

دوستان
خدایی هرچی فکر میکنم چرا کلیرنس خوردم نمیدونمSmile سربازی معاف بودم شغلمم دولتی نبودSmile
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
شد ٢٣١ روززززززز، بميري آنكارا
دوستان عزیز

anahita 62

alitab

kamranh

ممنون بابت رتبه
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

امیدوارم انکارا هم بترکونه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
(2014-06-11 ساعت 12:01)p.arsa نوشته:  دوستان
خدایی هرچی فکر میکنم چرا کلیرنس خوردم نمیدونمSmile سربازی معاف بودم شغلمم دولتی نبودSmile

سلام دوست عزیز
زیاد بهش فکر نکن. من هم از کسانی بودم که دوستان قبل از مصاحبه بهم می گفتند حتما یکضرب می گیری. که این حرفها امید واهی بود
حتما یک حکمتی داره.
فقط سعی کن خوش بین باشی به این قضیه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: alitab ، armin021 ، rezahoorjandi ، pari pari ، lighter ، soli asali ، nedaba ، shahryar7021 ، قصه گو ، jojo_hami ، ghasoo ، arashS
(2014-06-11 ساعت 12:05)Sara_lphmkf نوشته:  

سلام دوست عزیز
زیاد بهش فکر نکن. من هم از کسانی بودم که دوستان قبل از مصاحبه بهم می گفتند حتما یکضرب می گیری. که این حرفها امید واهی بود
حتما یک حکمتی داره.

منم همینطور
ولی مطمئنم زود زود هممون کلیر میشیم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
(2014-06-11 ساعت 12:05)Sara_lphmkf نوشته:  

سلام دوست عزیز
حتما یک حکمتی داره.
خدا کنهSadTongue
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، rezahoorjandi ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، ghasoo ، arashS

'p.arsa' جان اینطوری خیلی به من چسبید درست ادم یه کمی استرس پیدا میکنه اما شادی این از یکضرب بیشتر میچسبه امیدوارم به زودی زود کلیر شید ببینید
2014AS29xySmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان