کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
از همه دوستانى كه به من محبت دارند و به فكر من هستند و با حرفاشون به من روحيه و دلگرمى ميدن سپاسگذارم.
تو اين مدت من كلى ازتون انرژى گرفتم با اينكه نديدمتون .لذت بخش تر از اين اينه كه ميبينم اينقدر به فكر هم هستيم و با خوشحالى ديگران ما هم خوشحال ميشيم. دوستون دارم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
خیلی خیلی به مهدی 2014 تبریک میگم مبارکتون باشه امیدوارم امروز پری پری عزیز و بنی2050 وتمام صدر نشینان انکارا و ایروانم کلیر بشن

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
(2014-06-11 ساعت 12:00)ali3875 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 11:36)poopak16 نوشته:  کلیر شدن تمام دوستان در چند روز اخیر مبارک، امیدوارم آنکارا خیلی تنبل هم در روند کاری اش تغییری بده و ما را از دلواپسی در بیاره، من و پاییز بسیار نگران هستیم، نه آپديت بدردبخوری، نه چیزی، فقط انتظار و بس. اما مبارک همه دوستان باشه، حالش را ببرید.

پوپک جان انشاالله جمعه از شما و پاییز عزیز خبر خوب بشنویمBig Grin

علی جان، آنقدر گل گاوزبان و چای زعفران و عرق بیدمشک به خورد خودم و پاییز دادم که نپرس، اصلا یک قوری جداگانه و ادوات پیرامون تهیه دم نوش های ویژه ضعف اعصاب توی آشپزخانه آماده است برای مواقع اضطراری. خیلی نگرانم، پاییز می گه ما دو هفته دیده حداقل باید صبر کنیم، آپدیت نداریم، یا ما هم از رسته پشت شوفاژ ها هستیم یا چی نمی دانم.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
سلام دوستان
ادرس ایمیل دکتر شوکلا عوض شده؟
هرچی ایمیل میزنم جوابمو نمیدن
باتشکر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، مهدی 2014 ، armin021
(2014-06-11 ساعت 13:26)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 13:21)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:49)kamranh نوشته:  دوستان یه سوال چرا توی کارنت جدید برای نپال را کات آف گذاشته ؟؟ آخه طبق آخرین فایل سیس تعداد کل افراد اونا تازه 3384هستش در صورتی که برای ما 4082 نفر هستش ؟؟
چون سقف سهمیه ویزای نپال داره پر میشه براش کات آف گذاشتند. و تا زمانیکه برای ایران کات آف نذاشتند برای کمبود ویزا جای نگرانی نیست

پس چرا پارسال کات آف نذاشت ولی سهمیه تمام شد؟
نه عزیز کارهای اینا حساب کتاب نداره اصلا عددها رو هم یکجوری با خرده اغلام میکنن انگار خیلی دقیقا مثلا 12700
علی جون پارسال چون دو ماه آخر کل آسیا رو All current کردند و 10 روز آخر سپتامبر هم ویزا کم اومد در حالیکه نامه دوم برای همه صادر شده بود.
در این موارد هر چی دوست داشتی بپرس تا جوابت رو بدم چون من بخاطر دوستم که برنده 2013 بود از تیرماه پارسال توی تاپیک کلیرنس 2013 بودم و عمو سعید هم کاملا منو میشناسه.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

من معمولا از تبریک و تشکر برا خوشحالی استفاده میکنم ولی این یکی دیگه واقعا هورا داشت هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای مهدی2014
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-11 ساعت 13:25)zar_arian نوشته:  سلام دوستان من یه تحلیلی روی کلیر های اخیر آنکارا انجام دادم در این کلیر های اخیر بشتر کیس های که آپدیت 30 May و یا بعد آن آپدیت داشتند کلیر کرده و در کلیر شدگان هم برخی کیس ها با آپدیدت های 15 May هم دیده می شه که خیلی کمه با این حال به احتمال زیاد کیس های با آپدیت های 30 May که کلیر نشده اند و کیس های با آپدیت های 15 May در اعلام بعدی کلیر آنکارا ، کلیر بشن !!! شاید این جمعه!!!

سر كيس ما ٢٩،٣٠ مي، ٢،٥،،٨،٩ جون هم إپديت شد ولي كيس كلير نشددددد
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، shilan ، مهدی 2014 ، pari pari ، rezahoorjandi ، armin021 ، قصه گو ، alitab
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

سلام
آقا اينقدر منتظر اين لحظه بودم كه داد بزنم بگم من بالاخره كلير شدم ولي خانمم از من سبقت گرفت و اين خبر و زودتر داد.
در هر صورت اين مال من : هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شدييييييييييييييممممم.
باورتون نمي شه اونقدر تو اين مدت سختي كشيديم كه نگو نپرس....
اميدوارم و مطمئنم كه همه كلير مي شين ...
خوشحالم ولي خسته ...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-11 ساعت 13:48)shilan نوشته:  

من معمولا از تبریک و تشکر برا خوشحالی استفاده میکنم ولی این یکی دیگه واقعا هورا داشت هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای مهدی2014

مهدی 2014؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هوووووووووووووووررررااااااااااااااااااااااااا

حالا کلیر بیخ گوش سولی اومده....
منتظریمااااااااااا دِ یاااالاااااااا.........
Big Grin Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-11 ساعت 13:41)pari pari نوشته:  از همه دوستانى كه به من محبت دارند و به فكر من هستند و با حرفاشون به من روحيه و دلگرمى ميدن سپاسگذارم.
تو اين مدت من كلى ازتون انرژى گرفتم با اينكه نديدمتون .لذت بخش تر از اين اينه كه ميبينم اينقدر به فكر هم هستيم و با خوشحالى ديگران ما هم خوشحال ميشيم. دوستون دارم
بدون اقرار بگو یعنی کلی ذوق میکنم کلیر شدنت رو ببینم اصلا ی وضعیهههههههههههههRolleyesRolleyesRolleyes
متاسفانه نشد،
(2014-06-11 ساعت 13:43)poopak16 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:00)ali3875 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 11:36)poopak16 نوشته:  کلیر شدن تمام دوستان در چند روز اخیر مبارک، امیدوارم آنکارا خیلی تنبل هم در روند کاری اش تغییری بده و ما را از دلواپسی در بیاره، من و پاییز بسیار نگران هستیم، نه آپديت بدردبخوری، نه چیزی، فقط انتظار و بس. اما مبارک همه دوستان باشه، حالش را ببرید.

پوپک جان انشاالله جمعه از شما و پاییز عزیز خبر خوب بشنویمBig Grin

علی جان، آنقدر گل گاوزبان و چای زعفران و عرق بیدمشک به خورد خودم و پاییز دادم که نپرس، اصلا یک قوری جداگانه و ادوات پیرامون تهیه دم نوش های ویژه ضعف اعصاب توی آشپزخانه آماده است برای مواقع اضطراری. خیلی نگرانم، پاییز می گه ما دو هفته دیده حداقل باید صبر کنیم، آپدیت نداریم، یا ما هم از رسته پشت شوفاژ ها هستیم یا چی نمی دانم.

پوپک جان لود رو سرور نذار-کرش میکنه ها
دوست داری مهاجرسرا بپره؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، lighter ، مهدی 2014 ، rezahoorjandi ، armin021
(2014-06-11 ساعت 12:50)sharifian نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:45)alimomen نوشته:  ...
همین حرکت 5 تا رتبه داشت خداییش[/b]

مرسييييي مرسييييي مرسييييييييييييي

علي جان كارت خيلي درسته. ايشالا به همه آرزوهات برسي داداش... Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-11 ساعت 13:51)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
آقا اينقدر منتظر اين لحظه بودم كه داد بزنم بگم من بالاخره كلير شدم ولي خانمم از من سبقت گرفت و اين خبر و زودتر داد.
در هر صورت اين مال من : هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شدييييييييييييييممممم.
خوشحالم ولي خسته ...
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر عمو مهدی خدا پشت و پناهت برادر ولی حق نداری مارو تنها بزاریاااااTongue
متاسفانه نشد،

سلام
خوشحالم ولي خسته ...

خسته نباشی پهلوون رو سفیدمون کردی صدرنشین
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-11 ساعت 12:49)Sara_lphmkf نوشته:  کلا من اینجا وایسادم تا هرچی آدمه نا امید هست رو امیدوار کم. دنباله حریف می گردم.
سارا جان فک کنم جاروت خرابا ی چکی بکن خواهرBig GrinSmile

(2014-06-11 ساعت 13:55)alimomen نوشته:  

سلام
خوشحالم ولي خسته ...

علی فقط همین پس دس و رقصت کو مهدی نا سلامتی پایه بالایی بوداCool

(2014-06-11 ساعت 13:55)alimomen نوشته:  

سلام
خوشحالم ولي خسته ...

علی فقط همین پس دس و رقصت کو مهدی نا سلامتی پایه بالایی بوداCool
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان