کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-11 ساعت 12:56)armin021 نوشته:  ایشالاه مهدی2014 باشه که کلیر شده
یعنی همش حواسم اون بالاست و حرص میخورم چرا کلیر نمیشه.

آرمين جان اگه مي دونستم حرص مي خوري زودتر كلير مي شدم Smile
ممنون و همه اميدوار باشين Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-11 ساعت 13:56)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:49)Sara_lphmkf نوشته:  کلا من اینجا وایسادم تا هرچی آدمه نا امید هست رو امیدوار کم. دنباله حریف می گردم.
سارا جان فک کنم جاروت خرابا ی چکی بکن خواهرBig GrinSmile

نه فدات شم. صدر نشین ابوظبی رو امروز ردش کردم رفت
پری پری هم بره که دیگه کسی نمی تونه به جاروی من شک کنه

(2014-06-11 ساعت 13:59)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:56)armin021 نوشته:  ایشالاه مهدی2014 باشه که کلیر شده
یعنی همش حواسم اون بالاست و حرص میخورم چرا کلیر نمیشه.

آرمين جان اگه مي دونستم حرص مي خوري زودتر كلير مي شدم Smile
ممنون و همه اميدوار باشين Smile
آقا مهدی گل تبریک می گم
خب آرمین جان حق داره.
جامون تنگ شده
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، مهدی 2014 ، shilan ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، armin021 ، alitab
(2014-06-11 ساعت 13:46)parvaz_parsi نوشته:  سلام دوستان
ادرس ایمیل دکتر شوکلا عوض شده؟
هرچی ایمیل میزنم جوابمو نمیدن
باتشکر

ایمیل جواب نمیدهند. زنگ بزنید. میخواستم شمارشونو بذارم اینجا، ولی الان متاسفانه سایتشون بالا نمیاد. این آدرس را چک کنید:
http://www.nmc.ae/healthcareDubai.aspx
هوموقع که سایتشون بالا اومد، از توی بخش contact شماره شونو بگیرید و سئالاتتونو بپرسید. من دیروز زنگ زدم و خیلی راهنمایی کردند
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-11 ساعت 14:00)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 13:56)shahryar7021 نوشته:  [quote='Sara_lphmkf' pid='511234' dateline='1402474799']
کلا من اینجا وایسادم تا هرچی آدمه نا امید هست رو امیدوار کم. دنباله حریف می گردم.
سارا جان فک کنم جاروت خرابا ی چکی بکن خواهرBig GrinSmile

نه فدات شم. صدر نشین ابوظبی رو امروز ردش کردم رفت
پری پری هم بره که دیگه کسی نمی تونه به جاروی من شک کنه

خلاصه من امادگی هر نوع ضربه ناگهانی از طرف شما رو دارمت رو در وایسی نکنی ی وقتBig GrinBig Grin
متاسفانه نشد،
(2014-06-11 ساعت 12:59)pari pariaaa نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

واقعا نتونستم خودمو نگه دارم و فقط تبريك بزنم زير اين پستBig Grin
هووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كلير شدنتون مبارك خانمِ آقا مهدى.
ايشالا كلير شدن pari pari عزيز.

ممنونم پري پريا عزيز از اينكه هنوز با ما هستي و ازينكه به فكر ما بودي.
2014$$10$$ - ابوظبی

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-11 ساعت 13:50)mehrgan نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 13:25)zar_arian نوشته:  سلام دوستان من یه تحلیلی روی کلیر های اخیر آنکارا انجام دادم در این کلیر های اخیر بشتر کیس های که آپدیت 30 May و یا بعد آن آپدیت داشتند کلیر کرده و در کلیر شدگان هم برخی کیس ها با آپدیدت های 15 May هم دیده می شه که خیلی کمه با این حال به احتمال زیاد کیس های با آپدیت های 30 May که کلیر نشده اند و کیس های با آپدیت های 15 May در اعلام بعدی کلیر آنکارا ، کلیر بشن !!! شاید این جمعه!!!

سر كيس ما ٢٩،٣٠ مي، ٢،٥،،٨،٩ جون هم إپديت شد ولي كيس كلير نشددددد
بزودی به احتمال زیاد کلیر می شید در کلیر های اخیر انکارا کیس نامبر زیادی اعلام نکرد فکر می کنم این دفعه نوبت انکارا باشه که یه 50 تفری کلیر کنه
کیس : **2014AS ، آنکارا
(2014-06-11 ساعت 13:51)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

سلام
آقا اينقدر منتظر اين لحظه بودم كه داد بزنم بگم من بالاخره كلير شدم ولي خانمم از من سبقت گرفت و اين خبر و زودتر داد.
در هر صورت اين مال من : هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شدييييييييييييييممممم.
باورتون نمي شه اونقدر تو اين مدت سختي كشيديم كه نگو نپرس....
اميدوارم و مطمئنم كه همه كلير مي شين ...
خوشحالم ولي خسته ...

واقعا تبريك مي گم آقا مهدي خيلي خوشحال شدم از صميم قلبم هورااااااااااا بهترين خبر بود
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-06-11 ساعت 13:26)alitab نوشته:  تبریک ویژه به اقا مهدی گل واقعا من امروز دوباره خوشحال شدم
سایر دوستان منتظر انشالله بزودی طعم این شادی رو بچشن

علي جان خيلي ازت ممنونم.
2014$$10$$ - ابوظبی

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، lighter ، pari pari ، rezahoorjandi ، shilan ، armin021 ، nedaba ، قصه گو ، alitab ، arashS
(2014-06-11 ساعت 13:51)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
آقا اينقدر منتظر اين لحظه بودم كه داد بزنم بگم من بالاخره كلير شدم ولي خانمم از من سبقت گرفت و اين خبر و زودتر داد.
در هر صورت اين مال من : هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شدييييييييييييييممممم.
باورتون نمي شه اونقدر تو اين مدت سختي كشيديم كه نگو نپرس....
اميدوارم و مطمئنم كه همه كلير مي شين ...
خوشحالم ولي خسته ...

مهدی جان مبارکت باشه امیدوارم هر لحظه زندگیت پر هورررررررااااااا باشهWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
[عکس: 69776319879818132800.jpg]
دعا میکنم که بزودی همه کلیر بشن و هیچکس نامید از اینجا نره
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-06-11 ساعت 13:53)alimomen نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 13:43)poopak16 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:00)ali3875 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 11:36)poopak16 نوشته:  کلیر شدن تمام دوستان در چند روز اخیر مبارک، امیدوارم آنکارا خیلی تنبل هم در روند کاری اش تغییری بده و ما را از دلواپسی در بیاره، من و پاییز بسیار نگران هستیم، نه آپديت بدردبخوری، نه چیزی، فقط انتظار و بس. اما مبارک همه دوستان باشه، حالش را ببرید.

پوپک جان انشاالله جمعه از شما و پاییز عزیز خبر خوب بشنویمBig Grin

علی جان، آنقدر گل گاوزبان و چای زعفران و عرق بیدمشک به خورد خودم و پاییز دادم که نپرس، اصلا یک قوری جداگانه و ادوات پیرامون تهیه دم نوش های ویژه ضعف اعصاب توی آشپزخانه آماده است برای مواقع اضطراری. خیلی نگرانم، پاییز می گه ما دو هفته دیده حداقل باید صبر کنیم، آپدیت نداریم، یا ما هم از رسته پشت شوفاژ ها هستیم یا چی نمی دانم.

پوپک جان لود رو سرور نذار-کرش میکنه ها
دوست داری مهاجرسرا بپره؟

این که می گی به سواد من قد نمی ده، لود و سرور ، ... پاییز هم نیست که بپرسم، اما، چشم.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
دوستان خوب !
احتمال داره بگید ساز مخالف میزنم اما بیشتر هدفم روشنگریه ! این همه که ما دغدغه کلیر شدن داریم , آیا دغدغه بعد از کلیر شدن هم داریم ؟ منظورم اینه : اوضاع واقعی فرصت کاری برای ما ها چطوریه ؟( که صد البته مهارت هامون متفاوته اما همگی در هر صورت در آمریکا بیگانه محسوب میشیم )
اگه کسی موضوع خوبی واسه تاپیک بعد از این داره رو کنه که اونایی که کلیر میشن برن تویه اون تاپیک شاید که سال دیگه هم مجبور باشیم به هم دیگه کمک برسونیم .
جامانده از لاتاری 2014
(2014-06-11 ساعت 14:24)medexk نوشته:  دوستان خوب !
احتمال داره بگید ساز مخالف میزنم اما بیشتر هدفم روشنگریه ! این همه که ما دغدغه کلیر شدن داریم , آیا دغدغه بعد از کلیر شدن هم داریم ؟ منظورم اینه : اوضاع واقعی فرصت کاری برای ما ها چطوریه ؟( که صد البته مهارت هامون متفاوته اما همگی در هر صورت در آمریکا بیگانه محسوب میشیم )
اگه کسی موضوع خوبی واسه تاپیک بعد از این داره رو کنه که اونایی که کلیر میشن برن تویه اون تاپیک شاید که سال دیگه هم مجبور باشیم به هم دیگه کمک برسونیم .
Medexk دوست گلم پیشنهادت خیلی عالیه ولی اسیاب به نوبت عزیز دل ادم با واقعیت جلو بره بهتره بزار همه کلیر شدیم اون تایپیک هم اتومات راه اندازی میشه این جمع تا اخرش با همن تازه بعد کلیر شدن تازه کار ما شروع میشه عزیزCoolWink
متاسفانه نشد،
(2014-06-10 ساعت 20:05)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز یه سوال فنی!! این جمعه بعدازظهر NMC و دکتر شوکلا برای آزمایشات و معاینه ها هستن؟؟ من میخوام اگه بشه جمعه برم برا مدیکال ، اگه نباشن مجبورم شنبه صبح برم و یکشنبه صبح جواب مدیکال رو قبل رفتن به سفارت بگیرم!!
اگه میشه راهنمایی کنید
هومن خان بهتره پنج شنبه برین گاهی شوکلا جمعه هست زنگ بزنین و بپرسین اما شنبه صبح قبل از 9.30 برین هزینه اضافه بدین تا شب بگیرین
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، rezahoorjandi ، armin021 ، nedaba ، قصه گو ، alitab ، soli asali
(2014-06-11 ساعت 12:02)mehrgan نوشته:  شد ٢٣١ روززززززز، بميري آنكارا

ایشالاااااا.......
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان