کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان از همتون ممنونم. راستش ديگه ديدم اگه تك تك جواب بدم تاپيك خيلي شلوغ مي شه. پس تشكر منو از همين جا بپذيريد و اميدوارم همتون اين لحظه شيرينو تجربه بكنيد. البته من سر كارم و هنوز نتونستم از خودم شادي در وكنم Smile
بر حسب وظيفه منم از شرايط كيسمون بگم شايد بتونه كمكي بكنه:
1- ما بعد از 10 فوريه كه اون آپديت كلي سفارت ابوظبي انجام شد ديگه آپديت نشده بوديم تا ديشب ساعت 10 شب. خودم ديشب آپديت شدم و راستش انتظارشو داشتم كه قطعا امروز كلير مي شيم. امروز مجددا ساعت 10 صب اپديت شدم و ساعت 11 خانمم آپ شد. ساعت 12 هم تو سفارت ابوظبي كلير شديم. بنابراين دوستاني كه خيلي وقته آپديت نشدند اميدوار باشن كه با اولين آپديت آمريكا كلير مي شن.
2- شرايط كاري ما طوري بود كه به احتمال زياد باعث يكم حساسيت بيشتر شده بود. ولي با اطمينان مي گم اگه داستان پارسال تكرار نشه ايشالا همتون كلير مي شين.
3- رشته من مخابرات + خانمم عمران+سربازي دريايي ارتش
4- و اينكه به دوستان 2015 بگم كه تو قسمت تخصصها و رزومه كاري خيلي با دقت عمل كنيد. درسته كه بايد حقايق و بنويسيم ولي نوع نوشتن و اينكه از چه كلماتي استفاده كنيم كه باعث برانگيخته شدن حساسيت اون آفيسر كه شايد خيلي هم تكنيكال نباشه ، نشه ، خيلي خيلي مهمه. حدس من از علت طولاني شدن پروسه ام همين نكته است.
نهايتا واسه همتون آرزوي سلامتي و بهترينها رو مي كنم، ايشالا تو اين چلنج اساسي زندگيمون موفق باشيم. نگرانم نباشين كه همتون كلير مي شين، دير يا زودش دست خداست، پس بهش اعتماد كنيد. Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
ممنون از دوست گرامیshahryar7021بخاطر رتبه ایی که به من دادن
موفق و موید باشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، shahryar7021 ، pari pari ، rezahoorjandi ، shilan ، armin021 ، sysmaster ، nedaba ، ghasoo ، alitab ، soli asali
(2014-06-11 ساعت 13:43)poopak16 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:00)ali3875 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 11:36)poopak16 نوشته:  کلیر شدن تمام دوستان در چند روز اخیر مبارک، امیدوارم آنکارا خیلی تنبل هم در روند کاری اش تغییری بده و ما را از دلواپسی در بیاره، من و پاییز بسیار نگران هستیم، نه آپديت بدردبخوری، نه چیزی، فقط انتظار و بس. اما مبارک همه دوستان باشه، حالش را ببرید.

پوپک جان انشاالله جمعه از شما و پاییز عزیز خبر خوب بشنویمBig Grin

علی جان، آنقدر گل گاوزبان و چای زعفران و عرق بیدمشک به خورد خودم و پاییز دادم که نپرس، اصلا یک قوری جداگانه و ادوات پیرامون تهیه دم نوش های ویژه ضعف اعصاب توی آشپزخانه آماده است برای مواقع اضطراری. خیلی نگرانم، پاییز می گه ما دو هفته دیده حداقل باید صبر کنیم، آپدیت نداریم، یا ما هم از رسته پشت شوفاژ ها هستیم یا چی نمی دانم.
پوپک خانم اصلا نگران نباش که خبرهای خوش در راهه. دیگه کار شوفاژ تمومه و پرونده ها رو میز یکی یکی دارن امضای کلیر میخورن. شاد و موفق باشید Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-06-11 ساعت 13:52)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 13:41)pari pari نوشته:  از همه دوستانى كه به من محبت دارند و به فكر من هستند و با حرفاشون به من روحيه و دلگرمى ميدن سپاسگذارم.
تو اين مدت من كلى ازتون انرژى گرفتم با اينكه نديدمتون .لذت بخش تر از اين اينه كه ميبينم اينقدر به فكر هم هستيم و با خوشحالى ديگران ما هم خوشحال ميشيم. دوستون دارم
بدون اقرار بگو یعنی کلی ذوق میکنم کلیر شدنت رو ببینم اصلا ی وضعیهههههههههههههRolleyesRolleyesRolleyes

ممنون
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-10 ساعت 20:44)janatirad نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:26)pari pari نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:12)janatirad نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 19:18)janatirad نوشته:  دوستان گل یه سوال
چند روز وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم؟ (وای من چقد ذوق زدم!!) Big Grin

دوستان گللللللل..... Smile
فكر كنم معمولا حداقل يك ماه فرصت داشته باشيد ولى بهتره در اولين فرصت تشريف ببريد

دوستان گل یه سوال دیگه Big Grin
آماده شدن ما واسه رفتن به امارات ممکنه بخوره به ماه رمضان که البته حسن هم داره (قیمت تورها سقوط میکنه! Wink ) شرایط امارات توی ماه رمضان مثل ماس عایا؟ روزه داری و بسته بودن رستورانها و گیردادن و... رو منظورمه
موتوشکککرم.

غذا خوردن در ملا عام ممنوعه اما رستورانها بازن هتل نزدیک جایی که رستوران یا فود کورت داره بگیرین تا غذا رو بیارین هتل در عوض از افطار به بعد خوش میگذره
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، مهدی 2014 ، armin021 ، shahryar7021 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، arashS
(2014-06-11 ساعت 08:03)alimomen نوشته:  این کیس 2302 هم refuseشده تا دیروز نبود چون نفر سوم ریفیوز شده فکر کنم همون جریان سن 21 سال هست
چجور یک شبه با آینده آدم بازی میکنن این سفارت چی ها
به نظرتون توی محضر عدل الهی چه جوابی دارن بدن

سلام من دارم دربدر دنبال آخرین پست این کیس می گردم پیداش نمی کنم .جکار کنم علی آقا .کمک.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
(2014-06-11 ساعت 13:51)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

سلام
آقا اينقدر منتظر اين لحظه بودم كه داد بزنم بگم من بالاخره كلير شدم ولي خانمم از من سبقت گرفت و اين خبر و زودتر داد.
در هر صورت اين مال من : هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شدييييييييييييييممممم.
باورتون نمي شه اونقدر تو اين مدت سختي كشيديم كه نگو نپرس....
اميدوارم و مطمئنم كه همه كلير مي شين ...
خوشحالم ولي خسته ...

خستگى رو بذاريد كنار. فقط خوشحال باشيد. بازم تبريك ميگم. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-11 ساعت 12:48)sharifian نوشته:  مهدي 2014 كلير شد هوووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااا

سلام
آقا اينقدر منتظر اين لحظه بودم كه داد بزنم بگم من بالاخره كلير شدم ولي خانمم از من سبقت گرفت و اين خبر و زودتر داد.
در هر صورت اين مال من : هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ما كلير شدييييييييييييييممممم.
خوشحالم ولي خسته ...

اقا مهدی واقعا تبریک میگم بهتSmile

من میفهمم چی میگی چون یک کم کمتر از شما انتظار کشیدم واقعا دوران سختیه

مبارکت باشه عزیزRolleyes
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

*******************با سلام خدمت دوستان، کیس 3200 هستم اوایل فوریه مصاحبه در ابوظبی داشتیم، خیلی از کسانی که شماره کیسشون یا تاریخ مصاحبه شون بعد از ما بوده،کلیر شدند، ما آخرین آپدیتمون8June بوده که همه با هم بعد از زمان خیلی طولانی آپدیت شدند ولی کلیر نشدیم فعلا، از کسایی که میشناختم که همون زمانها مصاحبه داشتند اکثرا 7June آپدیت شدند و 8June کلیر شدند! دیگه دارم نم نم نگران میشم که شاید مشکلی هست که کلیر نشدیم تا الان، ممنون میشم بهم راهنمایی بدید..
(2014-06-11 ساعت 14:38)مهدی 2014 نوشته:  دوستان از همتون ممنونم. راستش ديگه ديدم اگه تك تك جواب بدم تاپيك خيلي شلوغ مي شه. پس تشكر منو از همين جا بپذيريد و اميدوارم همتون اين لحظه شيرينو تجربه بكنيد. البته من سر كارم و هنوز نتونستم از خودم شادي در وكنم Smile
بر حسب وظيفه منم از شرايط كيسمون بگم شايد بتونه كمكي بكنه:
1- ما بعد از 10 فوريه كه اون آپديت كلي سفارت ابوظبي انجام شد ديگه آپديت نشده بوديم تا ديشب ساعت 10 شب. خودم ديشب آپديت شدم و راستش انتظارشو داشتم كه قطعا امروز كلير مي شيم. امروز مجددا ساعت 10 صب اپديت شدم و ساعت 11 خانمم آپ شد. ساعت 12 هم تو سفارت ابوظبي كلير شديم. بنابراين دوستاني كه خيلي وقته آپديت نشدند اميدوار باشن كه با اولين آپديت آمريكا كلير مي شن.
2- شرايط كاري ما طوري بود كه به احتمال زياد باعث يكم حساسيت بيشتر شده بود. ولي با اطمينان مي گم اگه داستان پارسال تكرار نشه ايشالا همتون كلير مي شين.
3- رشته من مخابرات + خانمم عمران+سربازي دريايي ارتش
4- و اينكه به دوستان 2015 بگم كه تو قسمت تخصصها و رزومه كاري خيلي با دقت عمل كنيد. درسته كه بايد حقايق و بنويسيم ولي نوع نوشتن و اينكه از چه كلماتي استفاده كنيم كه باعث برانگيخته شدن حساسيت اون آفيسر كه شايد خيلي هم تكنيكال نباشه ، نشه ، خيلي خيلي مهمه. حدس من از علت طولاني شدن پروسه ام همين نكته است.
نهايتا واسه همتون آرزوي سلامتي و بهترينها رو مي كنم، ايشالا تو اين چلنج اساسي زندگيمون موفق باشيم. نگرانم نباشين كه همتون كلير مي شين، دير يا زودش دست خداست، پس بهش اعتماد كنيد. Smile

مبارکهههههههههههههههههههههههه یعنی کلیر شدن شما و پری پری ارزومه که یکی براورده شد
مهدی ۲۰۱۴ عزیز

من همیشه تبریک هامو با کلید تبریک و تشکر میزنم ولی خداییش اولین کسی هستی که تبریک رو بصورت متن برات مینویسم چون واقعا با زدن کلید تبریک و تشکر احساس درونیم خالی نشد......
تبریک من رو بپذیرید و همگی برای آزادی صدر نشین های دویست روز به بالا دعا کنیم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-06-11 ساعت 14:47)pari pari نوشته:  

سلام
خوشحالم ولي خسته ...

خستگى رو بذاريد كنار. فقط خوشحال باشيد. بازم تبريك ميگم. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووورا مهدي عزيز،ديدي پيشگو اميد درست گفت،پري عزيز تا چند روز ديگه تمامي ستاره دارهاي ابو ظبي كليير ميشوننننند،شيرني يادتون نره ه ه ه ه
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-06-11 ساعت 14:53)omid05 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 14:47)pari pari نوشته:  

سلام
خوشحالم ولي خسته ...

هووووورا مهدي عزيز،ديدي پيشگو اميد درست گفت،پري عزيز تا چند روز ديگه تمامي ستاره دارهاي ابو ظبي كليير ميشوننننند،شيرني يادتون نره ه ه ه ه

جدى ميگين؟اين پيشبينيتونه يا منبع موثق داريد؟ يعنى خيالم راحت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014

آقا مهدی 2014 کجایی دادااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin

خدا وکیلی نگفتم کلیر میشی به همین زودیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااCool

سرور همه ابوظبیهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWink

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWink

شیرینی ما یادت نره مهدی جون.....!!!!!Tongue

خدا وکیلی گریه ام گرفت مهدی جون مبارکت باشه....
دیگه نوبتی که باشه نوبت پری پری خودمونه...!!!!!! Cool

دوستان، قصه گوی عزیز کجاست ؟از صبح نیست؟ نکنه قهر کرده؟ کسی اذیتش کرده؟
جاش خالیه Sad
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان