کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام

یک سوال داشتم
ممکن هست از اعضای یک خانواده ۲ نفره . یکی کیلیر بشه و بتونه گرین کارت بگیره و همسر کیلیر نشه ؟
تشکر کنندگان: armin021 ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی
(2014-06-12 ساعت 01:30)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 01:11)armin021 نوشته:  سلام مجدد
زنگ زدم سفارت ابوظبی و منو سریعا وصل کردن به سفیر!
یعنی آقای مومنی!!! ایشون تاکید کردن که تا پس فردا ویزا تموم میشه و دیگه به هیچ کس ویزا نمیدن! مدیکال و هم گفتن با پرداخت 450000000 درهم به خانمشون ملیکا با یه آمپول پنی سیلین اضافه میتونین انجام بدین!
جهت جا نموندن از پروسه لاتاری با به دست داشتن پاسپورت معتبر به گربه لاغرو دم در سفارت مراجعه کنین!!!

والا به خدا، حرف دل مارو زدی.
والا با این نوناشون
بچه ها دیگه زیاد دارن حلیم اینا رو هم میزنن
من تو nmc دیدمش . خودش اومد گفت ببرمت سفارت؟
گفتم نه ممنون من با اتوبوس میرم
هنگ کرد. گفت مگه بلدی؟ گفتم به لطف جی پی اس بله
راشو کشید و رفت
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-12 ساعت 01:28)hamed1286 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 00:49)sal0811 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 00:44)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 00:39)sal0811 نوشته:  دوستان همسر من که امروز برای تمدید مدیکال آنکارا رفته بود دیده بود متاسفانه دکتر اونگان به خاطر نداشتن کارت واکسیناسیون یک زن و شوهر یکسری واکسن مجددا تزریق کرده بود و مجموعا با ویزیت مبلغ 450 دلار از اونا گرفته بود.لطفا علاوه بر اون برگه که روز مدیکال اول به شما تحویل داده بودن نسبت به صدور کارت واکسیناسیون توسط انیستیتو پاستور(اگر ندارید)که نفری ده هزار تومن هزینه اون هست اقدام کنید تا هزینه اضافی پرداخت نکنید.
(شاید جای این موضوع اینجا نباشه اما گفتم که اطلاع رسانی سریعتر برای دوستان باشه)

جسارت من رو میبخشید ! واکسان مجدد؟ شاید منظورتون اینه ازشون آزمایش مجدد گرفتن. واکسان مجدد مگه شوخیه؟ تزریق ۲ بار واکسان هپاتیت چه اتفاقی‌ میافته؟

بازم خدایی نکرده نمیگم شما دارید اشتباه میگید عرض می‌کنم احتمال ۹۰% آزمایش گرفتن ازشون ، زدن مجدد واکسان در مدت کمتر از ۱ سال میتون عوارض جبران ناپذیر داشته باشه.

http://vaccine-safety-training.org/immun...ction.html

همه واکسن ها تزریق نشده بعضی از واکسن ها+X-RAY +آزمایش خون+ویزیت دکتر.
هرینه 450 $ مجموع موارد بالا بوده.

هزینه تمدید مدیکال اگر برگه واکسن همراهمون باشه چقدر میشه ؟!
پروسه وقت گرفتن از دکتر به چه صورته ؟ آیا هر روز میتونیم بریم برای تمدید ؟؟ جوابش کی حاضر میشه ؟؟؟
شما رفتید سفارت چه مدارکی بردید و کجا تحویل دادید ؟
آیا باید دوباره CSC انتخاب کنیم ؟ و برگه PTT جدید ببریم ؟
چقدر طول کشید تا پاسپورت ویزا خورده به دستتون رشید ؟! از PTT دریافت کردید یا براتون فرستادن !؟
سینی ولامینه باشه یا دسته دار ؟!؟ Big Grin

ببخشید زیاد سوال پرسیدم
ممنون میشم جواب بدید، سوال خیلی از بچه های آنکارایی هست !

-فکر کنم نفری 150$ هزینه میشه.
-یک روز قبل از تحویل پاسپورت به سفارت تو سایت دکتر وقت بگیرید
-همون روز بعد ازظهر یا فردا صبح جواب مدیکال تحویل داده میشه
-اگر PTT رو عوض کنید پرینت اون رو به سفارت باید تحویل بدین
-سه چهار روزه ویزا بدستتون میرسه البته بعد از مراجعه به مرکز پستی بهمراه مدرک شناسایی مثل کپی گذرنامه و ...
ایشالا بزودی شما و همه منتظرین ویزا رو بگیرن حالا سینی چه ولامینه باشه چه استیل و ...دیگه بقیه چیزا مهم نیست
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، armin021 ، hamed1286 ، nasam ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی ، sabor
(2014-06-11 ساعت 22:15)medexk نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 21:55)medexk نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 18:34)p.arsa نوشته:  دوستان امروز دیگه آنکارا آپدیت نمیکنه؟ معمولا تا ساعت چند لیستو آپدیت میکنه؟؟؟

همین یکی دو سعت پیش ما رو آپدیت کرد .

البته تصحیح میکنم , با عرض پوزش , واشینگتون ما رو آپدیت کرد . احتمالا منظور شما لیست کلیر امروز آنکارا بود من آی کیو پایینی دارم نگرفتم.

با سپاس
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: armin021 ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی
فکر کنم همه خسته شدن خوابیدن..خیلی خلوته.ماشالااز صبح کلی خبر خوش شنیدن و هورا کشیدنBig Grin..به امید فردایی روشن
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: H Pier ، anahita 62 ، lighter ، mahan L ، مهدی 2014 ، shilan ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی ، pari pari
همین روزاس که یه لیست ۲۰ تایی‌ دیگه کلیر از هر ۳ تا سفارت بریزن رو میز. زود باشید طاقت ندارم دیگه دارم می‌میرم. بذارید تو آمریکا بمیرم.
خوشحالم.
[quote='HELIAA' pid='511733' dateline='1402524580']
فکر کنم همه خسته شدن خوابیدن..خیلی خلوته.ماشالااز صبح کلی خبر خوش شنیدن و هورا کشیدنBig Grin..به امید فردایی روشن
Man bidaram

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
کاربران در حال بازدید این موضوع: m_nikparvaz، 1 مهمان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: shadi79 ، shahryar7021 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی
(2014-06-12 ساعت 00:33)freddyflientstone نوشته:  از دوستان تازه کلیر شده ی ابوظبی، آیا کسی هست که برنامه ریزی کرده باشه برای سفر در پنج شنبه ی آینده و حضور در سفارت در یکشنبه ی بعدش؟

فردی عزیز من که میدونم شما همشهری هستی .
ولی ما واسه پنجشنبه بعدش رزرو کردیم .

ایشا... شما بری با دست پر برگردی تا واسه ما قوت قلب بشه .

درضمن وقتی برگشتی ممنون میشم ی اطلاعاتی کلی هم بدی . ( ابته شبی که شما برگشت داری صبحش ما تازه می رسیم )

با ارزوی ویزاهای خوشکل واسه خودت و خانواده محترم .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
صبح بخير
اينجا كسى نيست همه خوابيدن
بچه ها ما دوشنبه ويزامونا گرفتيم وسه شنبه برگشتيم ايران يه مورد توى ويزا بود كه خواستم بعرضتان برسونم ما اولين اپديتمون از ١٦ اپريل شروع شد و سه روز متوالي بود يعنى ١٦،١٧،١٨ اپريل وجالبه توى ويزامون زده clearance received on 16apr2014 و ما ٢١مى تو سايت سفارت كلير شديم براى گرفتن ويزا ( يعنى ٤٥ روز بعد ازوصول كليرنس)
احتمالا سهميه ماهانه صدور ويزا ميتونه تاحدودى واقعيت داشته باشه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2014-06-11 ساعت 23:36)windexpert نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 21:01)teacherm نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 19:59)windexpert نوشته:  سلام دوستان. کیس ما امروز کلیر شد البته فقط یک نفر از دونفر

از کجا فهمیدید یک نفر کلیر شده? مگه فقط اسم برنده تو سایت سفارت نیست?

تو سایت فقط شماره کیس هست ولی تو سایت ارمنستان جلوش یه علامت (* یا ** یا #) که هرکدومش یه معنی داره و معنیش رو تو همون صفحه نوشته. علامت ** یعنی همه افراد کیس کلیر نشدن و کلا دو نفریم
اها. ارمنستان.فکر کردم ابوظبی! اونج هیچی معلوم نیس
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: hamed1286 ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، عراقی
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، 1 مهمان
سنگرو خالی کردیدا-نیستیدا-در جریان باشید
خودم یک تنه مثل کوه ایستادم جلو سه تا سفارت
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

سلام به همه دوستان همیشه امیدوارم
این هفته واسه تدارک دیدن مقدمات سفر به ایروان در خدمتتون نبودم.
خیلی تبریک میگم به همه اونایی که تو این هفته از هر سه سفارت کلیر شدن. دگه منتظرسرا داره سبز سبز میشه Smile
منتظریم که امروز و فردا هم کلی دیگه به جمعمون اضافه بشن و کلی هورا بکشیم Big Grin
یه توصیه دارم و اونم اینه که اصلاً به شایعات و نظرات بعضی از دوستان که میگن ویزاها داره تموم میشه و ... اهمیت ندین اینا صرفاً نظرات شخصی شونه.
امیدوار باشیم و با تمام قوا این مسیرو تا آخرش با هم و به کمک هم بریم.
از خدا میخوام که آخر این مسیر واسه همه شادی و لبخند به همراه داشته باشه.
خیلی مواظب خودتون باشین.
شاد باشین.
(2014-06-12 ساعت 05:40)Good Luck نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 00:33)freddyflientstone نوشته:  از دوستان تازه کلیر شده ی ابوظبی، آیا کسی هست که برنامه ریزی کرده باشه برای سفر در پنج شنبه ی آینده و حضور در سفارت در یکشنبه ی بعدش؟

فردی عزیز من که میدونم شما همشهری هستی .
ولی ما واسه پنجشنبه بعدش رزرو کردیم .

ایشا... شما بری با دست پر برگردی تا واسه ما قوت قلب بشه .

درضمن وقتی برگشتی ممنون میشم ی اطلاعاتی کلی هم بدی . ( ابته شبی که شما برگشت داری صبحش ما تازه می رسیم )

با ارزوی ویزاهای خوشکل واسه خودت و خانواده محترم .
به روی چشم، حتما. در خدمت هستم.
فقط میشه لطفا امضاتونو درست کنید که ما هم بهتر شما رو بشناسیم؟ من الان نگاه کردم ببینم شما کی کلیر شدید ولی چون امضا نداشتید تیرم به سنگ خوردSmile
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: lighter ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، عراقی ، alitab ، sherry2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان