کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-12 ساعت 09:45)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 01:36)l.ghalami@gmail.com نوشته:  سلام

یک سوال داشتم
ممکن هست از اعضای یک خانواده ۲ نفره . یکی کیلیر بشه و بتونه گرین کارت بگیره و همسر کیلیر نشه ؟

سلام کسی جواب این سوال رو نمی دونه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

در صورتی ممکن این اتفاق بیفته که فرد برنده کلیر بشه و ویزا بگیره چون اگر فرد برنده ویزا نگیره همرا ایشون نمیتونه وارد آمریکا بشه بدون شخص برنده .یعنی همراه هیچوقت امکان نداره قبل از برنده اصلی ویزا بگیره امیدوارم متوجه منظورم شده باشین Shy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، عراقی ، nedaba ، armin021

یک سوال داشتم
ممکن هست از اعضای یک خانواده ۲ نفره . یکی کیلیر بشه و بتونه گرین کارت بگیره و همسر کیلیر نشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله شده !!
جناب پدی عزیز از دوستان 2013
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: عراقی ، nedaba ، armin021 ، حاجی واشنگتن ، mahan L ، قصه گو
(2014-06-12 ساعت 09:48)mahdii نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من از همه دوستان خواهش میکنم اگر کلیر میشوید زودتر برید ویزاتون رو بگیرید که اگر قضیه سهمیه هر ماه درست باشه برای بچه هایی که هنوز کلیر نشدند مشکلی پیش نیاد

کاملا درسته ! با اولین پرواز خودتون رو برسونید که در حق بقیه دوستان ظلم نشه ! چون این سهمیه ماهانه و حتی روزانه حقیقت داره !
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

(2014-06-12 ساعت 09:51)soli asali نوشته:  

یک سوال داشتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله شده !!

خیلی ممنون از جوابتون
بعد وقتی گرین کارت گرفته کیس اصلی . نمی تونه به عنوان همسر اقدام کنه براش ؟ منظورم بعد از سپتامبر هست
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، قصه گو ، mahan L
دیگه نوبتی هم باشه نوبت مصاحبه رفته های دسامبری آنکاراست .... لطفا" ما هم آپدیت و کلیر بشیییییییییییییییییم .
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2

یک سوال داشتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله شده !!
البته خانم سلی جون من تو پست قبلی گفتم در صورتی که خودشون برنده باشن درسته؟پدی در 2013 حتما خودشون شخص برنده بودن بازم درسته؟Smile

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، قصه گو ، anahita 62 ، mahan L ، avayebahar
(2014-06-12 ساعت 09:51)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hadi2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Ramin geologist» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nazanin fatemi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hossein2909» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ

الهی قربونت برم قصه گو جونم به امید براورده شدن ارزوهای قشنگ شما .راستی فک کنم اسم من تا الان 5 یا 6 بار اومده کاش ایندفه دیگه اصلیش بیاد با آرزوی شماSmile

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021 ، قصه گو ، nasim ، mahan L ، avayebahar
(2014-06-12 ساعت 09:54)l.ghalami@gmail.com نوشته:  

یک سوال داشتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله شده !!

خیلی ممنون از جوابتون
بعد وقتی گرین کارت گرفته کیس اصلی . نمی تونه به عنوان همسر اقدام کنه براش ؟ منظورم بعد از سپتامبر هست

همسرشون برنده بودنکه تونستن ویزا بگیرن و تشریف ببرن اونطرف ! اگه خود جناب پدی برنده بودن اصلا نمیتونستن برن هیچ کدوم !
به لطف خدا الان همسرشون اقدام کردن و دوباره راهی مصاحبه شدن بعد 1سال ! فک کنم یه ضرب بگیرن
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، alitab ، armin021 ، قصه گو ، حاجی واشنگتن ، mahan L ، pari pari ، avayebahar

یک سوال داشتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله شده !!

خیلی ممنون از جوابتون

چرا ایشون باید برن آمریکا و برای همراهشون اقدام کنن که یه کمی تقریبا به اندازه همین لاتاری یا کمی بیشتر طول میکشه کارشون البته تو پستای قبلی جواب سوال اولتون رو هم دادمShy

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، alitab ، armin021 ، قصه گو ، عراقی ، avayebahar
(2014-06-12 ساعت 10:01)soli asali نوشته:  

یک سوال داشتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

بله شده !!

خیلی ممنون از جوابتون

همسرشون برنده بودنکه تونستن ویزا بگیرن و تشریف ببرن اونطرف ! اگه خود جناب پدی برنده بودن اصلا نمیتونستن برن هیچ کدوم !
به لطف خدا الان همسرشون اقدام کردن و دوباره راهی مصاحبه شدن بعد 1سال ! فک کنم یه ضرب بگیرن

ممنون
منظورم همین بود
چون پدرم که کیس اصلی هست ویزا گرفتند
اما مادرم کیلیرنس خوردند و من نگران که مادرم نتونند بیان Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، alitab ، armin021 ، قصه گو ، m_nikparvaz ، عراقی ، mahan L ، avayebahar
[font=Arial].بچه ها من یه سوال دارم چرا شما که چن وقت منتظر این لحظه بودید که کلیر شید زودتر نمیرید ویزاتون رو بگیرید بابا تورو خدا به فکر بعدیا هم باشید خوب اینطوری سهمیه ماههای آگوست و سپتامبر سریع ممکن تموم بشه اگه بحث امتحان بچه هاس که امتحانا تمام شده اگه بحث پول که تو یکی دو هفته چیزی کم و زیاد نمیشه بلیطم که بالاخره تلاش کنید گیر میاد به خدا من اسمم دربیاد با اولین پروازی که جا بده میرم آخه برا خودتونم بهتره. یهو اگه رفتید و مدرکی چیزی خواستن میتونید آماده کنید ولی هر چه دیرتر باشه بدتره. اینجا دیدم بعضیا واسه ماه رمضون میخوان برن از الان ماه رمضون حدود 16 روز تازه شروع میشه یا بعضیا 2 هفته دیگه. تو این قضیه زمان حرف اول رو میزنه همونطور که واسه کلیر شدن عجله داشتید الانم عجله کنید لطفا.
هرنوع دعوا و پرخاشگری ممنوع اگر حرف مثبت و منطقی دارید لطفا با آرامش بیاید و بگید با امید براورده شدن آرزوهای همتون Shy
[/font]
بچه ها من میخوام این پست رو مرتب کپی پیست کنم که همه ببینن لطفا اگه دیدید تکراریه عصبانی نشید ممنون

(2014-06-12 ساعت 09:53)soli asali نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 09:48)mahdii نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من از همه دوستان خواهش میکنم اگر کلیر میشوید زودتر برید ویزاتون رو بگیرید که اگر قضیه سهمیه هر ماه درست باشه برای بچه هایی که هنوز کلیر نشدند مشکلی پیش نیاد

کاملا درسته ! با اولین پرواز خودتون رو برسونید که در حق بقیه دوستان ظلم نشه ! چون این سهمیه ماهانه و حتی روزانه حقیقت داره !

این مورد کاملا درسته من 2 پست در این مورد گذاشتم و از دوستان خواهش کردم که زودتر برن ویزاشونو بگیرند و به فکره همسفراشون تو همین تاپیک و کسانی که هنوز مصاحبه نرفتن باشن
امیدوارم که همه به زودی کلیر بشید و این موردو فراموش نکنید که هر سفارت هر ماه تعداد مشخصی ویزا صادر میکنه یا تعداد مشخصی به ایرانیها
موفق باشید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: shilan ، majid_eng ، nedaba ، soli asali ، poem ، p.arsa ، armin021 ، قصه گو ، m_nikparvaz ، sal0811 ، عراقی ، mahan L ، hamid_fs3
(2014-06-12 ساعت 09:41)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 08:54)Morteza 2014 نوشته:  کلیرنشده های ایروان
1تا 1000 :3 کیس
1000تا2000: 3 کیس
2000تا 3000: 4 کیس
3000 تا 3500: 5 کیس
3500 تا 4000: 24 کیس
4000 تا 4500: 18کیس

واقعا؟ میشه بگین چطور به این آمار رسیدین؟
مرسی

شما که زحمت میکشین این آمار وارقام رو درمیارین بهتره منبعشم بگید که آدما تکلیف خودشونو بدونن،حالا خوشحال بشن؟ ناراحت بشن؟ یا بیخیال باشن!
ممنون دوباره
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، عراقی
دوستان اعتبار معاینه پزشکی شد 1 سال در سایت اصلی اعلام شده. . . . باز شما هم چک کنید
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
(2014-06-12 ساعت 10:05)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 10:01)soli asali نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 09:45)l.ghalami@gmail.com نوشته:  سلام کسی جواب این سوال رو نمی دونه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

بله شده !!

خیلی ممنون از جوابتون

ممنون
منظورم همین بود
چون پدرم که کیس اصلی هست ویزا گرفتند
اما مادرم کیلیرنس خوردند و من نگران که مادرم نتونند بیان Sad

کلی وقت باقی مونده نگران نباشید حتما ایشون هم کلیر میشن Smile
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، armin021 ، عراقی ، nedaba ، mahan L ، avayebahar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان