موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-12 ساعت 15:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-12 ساعت 15:08 توسط armin021.)
(2014-06-12 ساعت 13:16)2014families lottery winners نوشته: بچه ها حق با دوستان هستش من دیروز کلیر شدم واسه دوشنبه بلیط یروان رو گرفتم باید به فکر بعدیها هم باشیم بعد از ما فقط 3 ماه می مونه جولای آگوست و سپتامبر به فکر بقیه بچه ها هم باشیم اینطوری خیال خودمون هم راحت تره که زودتر ویزامون رو دریافت کنیم
من خیلی خیلی سپاسگذار شما دوست عزیز و وجدان بیدارتون هستم.
شدیدا به این قضیه اعتقاد و اطمینان دارم خیلی راحت میتونیم دو سه روزه مقدمات سفر رو آماده کنیم و راهی سفر شیم.
فقط کافیه بخواهیم.
این رو فراموش نکنیم خیلیها هستن به خاطر شرایط کاریشون همیشه در سفر هستن و همیشه کارهاشون رو دو روزه باید انجام بدن. پس نمیتونن ۲ هفته برنامه برای ویزا و بلیط بریزن!
این و هم تو پرانتز داشته باشین که واقعا چه سفری مهمتر و جنگی تر از سفر برای دریافت ویزای آ م ر ی ک ا؟؟؟
کار داریم؟ چه کاری؟
مرخصی نمیدن؟
بنداز دور این حرفها رو! بزن تو گوشه صاحب کارت و کاسه کوزه رو بریز به هم! 
شوخی کردم، نزنیا! ازت شکایت میکنه داستان میشه!
آقا اصلا ما رو کلیر کنین قول میدم پیاده گوله بدوم تا سفارت!

ویزا جان کجایی که دلتنگتم
قربانت آرمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 15:05)armin021 نوشته: (2014-06-12 ساعت 13:16)2014families lottery winners نوشته: بچه ها حق با دوستان هستش من دیروز کلیر شدم واسه دوشنبه بلیط یروان رو گرفتم باید به فکر بعدیها هم باشیم بعد از ما فقط 3 ماه می مونه جولای آگوست و سپتامبر به فکر بقیه بچه ها هم باشیم اینطوری خیال خودمون هم راحت تره که زودتر ویزامون رو دریافت کنیم
من خیلی خیلی سپاسگذار شما دوست عزیز و وجدان بیدارتون هستم.
شدیدا به این قضیه اعتقاد و اطمینان دارم خیلی راحت میتونیم دو سه روزه مقدمات سفر رو آماده کنیم و راهی سفر شیم.
فقط کافیه بخواهیم.
این رو فراموش نکنیم خیلیها هستن به خاطر شرایط کاریشون همیشه در سفر هستن و همیشه کارهاشون رو دو روزه باید انجام بدن. پس نمیتونن ۲ هفته برنامه برای ویزا و بلیط بریزن!
این و هم تو پرانتز داشته باشین که واقعا چه سفری مهمتر و جنگی تر از سفر برای دریافت ویزای آ م ر ی ک ا؟؟؟
کار داریم؟ چه کاری؟
مرخصی نمیدن؟
بنداز دور این حرفها رو! بزن تو گوشه صاحب کارت و کاسه کوزه رو بریز به هم! 
شوخی کردم، نزنیا! ازت شکایت میکنه داستان میشه!
آقا اصلا ما رو کلیر کنین قول میدم پیاده گوله بدوم تا سفارت!

ویزا جان کجایی که دلتنگتم
قربانت آرمین... آقا پشیمون شدم!
بزن تو گوشش محکم، جوری که دو تا هم از دیوار بخوره!
هیچ غلطی هم نمیتونه بکنه!
اینجا شهر هرته!!!
دوستدار شما آرمین از شهر هرت!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
Somi عزیز منبع این آمارها سایت سیس می باشد کافیست نفرات کلیرشده رو در جدولی تحت اکسل داشته باشی و سایر نفرات ویزا گرفته وآماده مصاحبه و .... فیلتر کنی .
در ضمن برای تهیه فایل سیس هم یک آدم بیکار و یک اینترنت پرسرعت میخواد تا دونه دونه کیسها رو بزنن و تو فایل اکسل وارد کنن وگرنه هیچ مرجعی این فایل اکسل رو ماهانه اعلام نمیکنه ... یه سریها که ایرانی هم نیستند اینکار رو میکنن واین فایل اکسل سیس رو درست ودر docگوگل آپلود میکنن ... ولی در مورد اعتبارش به شما قول میدم این آمار نودونه درصد واقعیه ... نگران نباش... از دست ما هم راضی باش
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 12:25)hadi472 نوشته: کلیرنشده های ایروان
1تا 1000 :3 کیس
1000تا2000: 3 کیس
2000تا 3000: 4 کیس
3000 تا 3500: 5 کیس
3500 تا 4000: 24 کیس
4000 تا 4500: 18کیس ضمن تشکر از علی آقا یه اصلاحیه ی کوچیک میزنم من:
1 تا 1000: 1 کیس
1000 تا 2000: 4 کیس
2000 تا 3000: 4 کیس
3000 تا 3500: 5 کیس
3500 تا 4000: 25 کیس
[/quote]
ضمن تشکر از شما وعلی آقا اینو آمار بنده برای ایروان نوشتم علی آقای مومن برای ابوظبی زحمت کشیدن ....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
آقا ابوظبی ۱ ماهه جواب ۳ تا ایمیل منو نداده ، برا همه همین طوره یا با من لج کرده؟
خوشحالم.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 15:25)farshadm999 نوشته: آقا ابوظبی ۱ ماهه جواب ۳ تا ایمیل منو نداده ، برا همه همین طوره یا با من لج کرده؟
فرشاد جان آپدیت چه خبر؟ اصلا بعد از مصاحبه آپدیت شدی؟
من که هیچی!
* DV 2014 *
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 13:14)مژگان درگاه نوشته: (2014-06-12 ساعت 13:09)anahita 62 نوشته: (2014-06-12 ساعت 13:00)عراقی نوشته: (2014-06-12 ساعت 11:48)reza_top60 نوشته: سلام دوستان عزیز دوباره با خبرهای خوب برای بچه های ایروان اومدم.
بگم؟؟؟؟
بگم؟؟؟؟؟
صد البته که میگم:
بچه های ایروان تا کیس نامبر 3700 کمربندها رو ببندد که امشب یا فردا شب قرار از آمریکا آپدیت بخورن و برن برای کلیری.
پ.ن :خدایش این همه پیش بینی توپ براتون میکنم دریغ از یه تشکر.آقا اون دکمه تشکر پایین مال کلیک کردن بخدا
من تشکر کردم و البته کیس نامبر من 5100 به بالاست ولی اگه این اتفاقی که میگی بیافته یک رتبه هم تقدیم جنابتان میکنم
ارمنستان که خوشبختانه خوب پیش میره یه چیزی راجع به آنکارا بگین.....
منم بالاخره امضا گذاشتم / بچه های سفارت انکارا نظرتون چیه اپدیت هام زیاد نیس ؟کسی هست مثه من 9-12 جون اپدیت شده باشه؟ ظاهرا آنکارا نیت کرده خیلی ها رو تا اول جولای تعیین تکلیف کنه.
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
علی مومن کجایی؟ بیا بالا کارت دارم.
میگم کیس نامبرت نزدیکای منه
آپدیتات کی بوده؟
* DV 2014 *
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-12 ساعت 15:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-12 ساعت 15:46 توسط khalaf01.)
(2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته: سلام بر همگی
میخوام یه چیزهایی رو اینجا یادآوری کنم , گرچه ممکنه کمی تلخ باشه ولی واقعیت ها رو باید قبول کرد .
خیلی هاتون میدونین که بر سر بچه های 2013 چی اومد و خیلی ها هم بعدا" اضافه میشن و شاید ندونن .من واقعا" یه تیکه از قلبم رو پشت اون در کلیرنس گذاشتم . اگر میخواین در لاتاری 2014 کمتر غصه بخورین به نوشته های تلخ من توجه کنید .
موارد مهم رو تیتر وار مینویسم :
@ واقعیتی که وجود داره اینه که اتفاق سپتامبر 2013 برای بعضی از شماها هم میفته . گفتنش خیلی سخته ولی باید واقع بین باشین . خیلی ها اینها رو میدونستن ولی برای اینکه زدن حرف تلخ , محبوبیت رو کم میکنه , ترجیح میدادن که سکوت کنن .ولی من اینو به شماها میگم . هر کدوم از شما میتونه جای یکی از بچه های جا مونده باشه پس حواستون رو خوب جمع کنید و احساساتی نشین . انرژی مثبت یه چیزه و واقعیت چیز دیگه . نتیجه اینکه به این لاتاری دل نبندین .اگر از روز اول ذهنتون رو آماده کرده باشین , در زمان گرفتن ویزا خیلی خوشحالتر میشین و اگر هم موفق به دریافتش نشدین کمتر غصه میخورین .
@یه زمانی نامه های لاتاری با پست میامد و خیلی مواقع به مقصد نمیرسید و شخص اصلا" متوجه برنده شدن نمیشد و 2012 هم که اشتباه شد و خیلی ها کیس نامبرها رو دور ریخته بودن و سفارت ها با التماس تقاضا میکردن که بیایین و مصاحبه کنید ولی واقعیت اینه که الان با توجه به کامپیوتری شدن نامه ها و غیره , اکثرا" متوجه قبولی میشن و این یعنی پر شدن سقف ویزاها .
@ اگر حتی کیس نامبر شما شماره 1 بود هم به این مفهوم نیست که ویزا رو میگیرین ولی اگر کیستون 10000 بود به این معنی نیست که همه چی تموم شده . این لاتاریه و شانس در تمام مواردش وجود داره .اینکه شانس بیارین لاتاری برنده بشین , بعد شانس داشته باشین که کیس نامبرتون کوچیک باشه , کلیرنس کمتر بخورین , ستاره دار نشین و الی آخر ...
@ تا لحظه آخر و تا زمانی که ویزا رو در پاستون ندیدین با هیچ کسی در این مورد صحبت نکنید .کیس نامبرتون رو به احدی نگین . اینها که میگم واقعا" مهمه و هر چی بگذره خودتون متوجه میشین .
@ وقتی به مصاحبه رفتین و آفیسر با لبخند ملیحی به شما گفت که همه چیز در پرونده شما کامله و باید مراحل اداری رو برای چند هفته طی کنید " باور نکنید" .این رو قویا" به شما میگم که آفیسرها فقط نقش یک مترسک رو دارن پس : زندگیتون رو به حراج نذارین .
@ توی امضای من یه مواردی در مورد کلیرنس هست که از تراوشات مغزی خودم بوده . گرچه یکی از اعضای محبوب سایت مخالف این نوشته ها بود ولی در عمل دیدیدم که بعضی مواردش درست بود .مخصوصا" در مورد سایت CEAC و اینکه در خیلی از مواقع آپدیت ها از آمریکا انجام میشه .
@در زمان کلیرنس , سرتون رو به خوندن زبان گرم کنید .کلیرنس انرژی زیادی از آدم میگیره و در عمل وقتی ویزا گرفتین و اومدین , باید انرژی مضاعفی داشته باشین ولی میبینین که کشش ندارین . چرا ؟ چون همه انرژی رو صرف تاپیک کلیرنس کردین , پس سعی کنید که ذخیره داشته باشین .
@ اینجا , در بدو ورود , زندگی سخت تر از اونیه که فکرش رو میکنید , پس خودتون رو برای هر چیزی آماده کنید .
@ اگر یکی از افراد خانواده مخالف مهاجرته , مثلا" خانوم خونه و یا بر عکس , یا قید اومدن رو بزنید و یا سعی کنید که اگر پلی در پشت سر باقی مونده , خرابش نکنید . این به اون معنی نیست که موفق نمیشین . من خودم یک نفر رو از افراد فامیلم میشناسم که با اینکه میان سال بودن و اصلا" و ابدا" هم راضی به مهاجرت نبودن , و تا یکسال اول هم حتی حاضر به گرفتن گواهی نامه هم نشدن ولی الان با گذشت چند سال خیلی هم راضی و خوشحالن . ولی نمونه این افراد خیلی کمه .
@ از اخرين مدرك تحصیلیتون ریز نمره بگیرین .اگر دیپلم 12 ساله هم دارین حتما ریز نمره رو فراموش نکنید . این در سایت رسمی سفارت نوشته نشده , منبع نداره , ولی تجربه اینو ثابت کرده .اگر بدون ریز نمره رفتین و کلیرنستون 4 ماه طول کشید تعجب نکنید .ریز نمره رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین .آفیسر فقط بهش نگاه میکنه و با خیلی از مدارک دیگه بهتون برمیگردونه ولی با همون یه نگاه ممکنه شما چند ماه جلو بیفتین .حالا ممکنه این سوال پیش بیاد : چرا ریز نمره ؟ باید گفت متاسفانه از ماست که بر ماست . از بسکه دوستان عزیز مدارک اضافی بردن , گرفتن بعضی مدارک برای سفارت عرف شده , چه بسا از امسال به صورت رسمی ازتون این مدرک رو بخوان .و وقتی مدرکی در پرونده شما کم باشه , مدت طولانی تری باید منتظر باشید چون در اصل پرونده تون ناقصه .
@اف بی آی چک معمولا" 4 هفته است ولی اگر موردی در پرونده شما ناقص باشه ( ممکنه خودتون اصلا" متوجه نقص نشین و افيسر عزيز هم در ٩٠ درصد موارد اشاره اي به نقص مدرك نميكنه ) در حدود دو ماه طول میکشه تا از طریق ایمیل از شما درخواست اون مدرک بشه و تا زمانی که شماره تون در سایت اعلام میشه چندین ماه میگذره و ما کل این مدت رو زمان کلیرنس میگیم .
@در موقع مصاحبه شغل خودتون رو مهم جلوه ندین . در لاتاری هر چه بیکارتر بهتر .ولی در اون قسمتی که توی فرمها در مورد شغلتون سوال شده واضح و کامل همراه با تاریخ دقیق نوشته بشه . هرگز شغلتون رو به صورت کلی ننویسین مخصوصا" اگر سالها تجربه کاری دارین . اگر حتی میخواین خودتون رو بیکار جلوه بدین بنویسین که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان بیکار بودم . اگر فرمها رو فرستادین وحشت نکنید , در موقع مصاحبه هم میتونین فرم کامل شده رو ببرین و تحویل بدین .
@تا حدا مکان از اسپانسر استفاده نکنید . اسپانسر داشتن در لاتاری یعنی دردسر . تمام تلاشتون رو برای این مورد بکنید .
@کسانی که کلیرنسشون طول میکشه , جانی و دزد و ۳۰ یا C و غیره نیستن . کیس نامبر ما 3 رقمی بود و جزو سری اول کارنتی ها بودیم ولی کلیرنسمون 4 ماه طول کشید . بعضی از دوستان اون اوایل با لحن خاصی به من میگفتن که اگر مشکل خاصی ندارین چرا نگرانین ؟!؟!؟! ولی در حقیقت الان و در سپتامبر علت نگرانی های من مشخص شد و اینکه کلیرنس ها هیچ ربطی به هیچی نداره . یه خانوم تنها هم میتونه ماه ها بدون هیچ دلیلی کلیرنس بخوره . پس هیچ وقت فکر نکنید چون فلانی طولانی شده حتما" دلیلی داشته , این اتفاق برای شما هم ممکنه بیفته . برای کلیرنس طولانی دنبال دلیل نگردید , به جایی نمیرسید .
@ در خانواده هایی که برنده اصلی خانوم هستش , احتمال اینکه ستاره دار کلیر بشن خیلی زیاده چون کلیرنس خانومها خیلی کوتاهتره .توصیه اکید میکنم که صبر نکنید که همه با هم کلیر بشین . یک نفرتون بره و ویزای خانوم و بچه ها رو بگیره .یک روز هم در گرفتن ویزا نقش داره پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
@اگر آدرسی در آمریکا ندارین حتما" از بچه های مهاجرسرا کمک بگیرین .
@اگر در مورد کلیرنس در پیغام خصوصی سوالی از من بپرسین , از جواب دادن معذورم . این به اون معنی نیست که سوالتون برام بی اهمیته . من هر چی میدونم اینجا و در امضام نوشتم , تو سفرنامه ام هم به مواردی اشاره کردم و واقعا" بیشتر از این چیزی نمیدونم .
در آخر برای همتون آرزوی گرفتن یک ویزای بدون دردسر رو دارم .
شاد و تندرست باشید .
مامان سایه
مهرماه 1392
سلام .من متاسفانه با اینکه تا 12700 اعلام کردند هنوز کارنت نشده ام 100 نفر دیگه برای من مونده ولی با توجه به اینکه زمان داره تمام میشه اصلاً نوبت من می رسد ؟ لطفا پاسخ دهید ؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 15:44)farshadm999 نوشته: (2014-06-12 ساعت 15:36)armin021 نوشته: (2014-06-12 ساعت 15:25)farshadm999 نوشته: آقا ابوظبی ۱ ماهه جواب ۳ تا ایمیل منو نداده ، برا همه همین طوره یا با من لج کرده؟
فرشاد جان آپدیت چه خبر؟ اصلا بعد از مصاحبه آپدیت شدی؟
من که هیچی!
۳ بار خودم اپدیت شدم خانومم ۱ بار. کلیر هم که ۲ عدد بیلاخ فعلا بهمون دادن. البته میگن بیلاخ اونا همون لایکه. ببین منظورم دو سه روز بعد مصاحبه نیستا، اونا رو که همه میخورن.
آپدیت هایی که مثلا یه ماه بعد به اینور میخوره مهمه.
* DV 2014 *
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 15:45)khalaf01 نوشته: (2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته: سلام بر همگی
میخوام یه چیزهایی رو اینجا یادآوری کنم , گرچه ممکنه کمی تلخ باشه ولی واقعیت ها رو باید قبول کرد .
خیلی هاتون میدونین که بر سر بچه های 2013 چی اومد و خیلی ها هم بعدا" اضافه میشن و شاید ندونن .من واقعا" یه تیکه از قلبم رو پشت اون در کلیرنس گذاشتم . اگر میخواین در لاتاری 2014 کمتر غصه بخورین به نوشته های تلخ من توجه کنید .
موارد مهم رو تیتر وار مینویسم :
@ واقعیتی که وجود داره اینه که اتفاق سپتامبر 2013 برای بعضی از شماها هم میفته . گفتنش خیلی سخته ولی باید واقع بین باشین . خیلی ها اینها رو میدونستن ولی برای اینکه زدن حرف تلخ , محبوبیت رو کم میکنه , ترجیح میدادن که سکوت کنن .ولی من اینو به شماها میگم . هر کدوم از شما میتونه جای یکی از بچه های جا مونده باشه پس حواستون رو خوب جمع کنید و احساساتی نشین . انرژی مثبت یه چیزه و واقعیت چیز دیگه . نتیجه اینکه به این لاتاری دل نبندین .اگر از روز اول ذهنتون رو آماده کرده باشین , در زمان گرفتن ویزا خیلی خوشحالتر میشین و اگر هم موفق به دریافتش نشدین کمتر غصه میخورین .
@یه زمانی نامه های لاتاری با پست میامد و خیلی مواقع به مقصد نمیرسید و شخص اصلا" متوجه برنده شدن نمیشد و 2012 هم که اشتباه شد و خیلی ها کیس نامبرها رو دور ریخته بودن و سفارت ها با التماس تقاضا میکردن که بیایین و مصاحبه کنید ولی واقعیت اینه که الان با توجه به کامپیوتری شدن نامه ها و غیره , اکثرا" متوجه قبولی میشن و این یعنی پر شدن سقف ویزاها .
@ اگر حتی کیس نامبر شما شماره 1 بود هم به این مفهوم نیست که ویزا رو میگیرین ولی اگر کیستون 10000 بود به این معنی نیست که همه چی تموم شده . این لاتاریه و شانس در تمام مواردش وجود داره .اینکه شانس بیارین لاتاری برنده بشین , بعد شانس داشته باشین که کیس نامبرتون کوچیک باشه , کلیرنس کمتر بخورین , ستاره دار نشین و الی آخر ...
@ تا لحظه آخر و تا زمانی که ویزا رو در پاستون ندیدین با هیچ کسی در این مورد صحبت نکنید .کیس نامبرتون رو به احدی نگین . اینها که میگم واقعا" مهمه و هر چی بگذره خودتون متوجه میشین .
@ وقتی به مصاحبه رفتین و آفیسر با لبخند ملیحی به شما گفت که همه چیز در پرونده شما کامله و باید مراحل اداری رو برای چند هفته طی کنید " باور نکنید" .این رو قویا" به شما میگم که آفیسرها فقط نقش یک مترسک رو دارن پس : زندگیتون رو به حراج نذارین .
@ توی امضای من یه مواردی در مورد کلیرنس هست که از تراوشات مغزی خودم بوده . گرچه یکی از اعضای محبوب سایت مخالف این نوشته ها بود ولی در عمل دیدیدم که بعضی مواردش درست بود .مخصوصا" در مورد سایت CEAC و اینکه در خیلی از مواقع آپدیت ها از آمریکا انجام میشه .
@در زمان کلیرنس , سرتون رو به خوندن زبان گرم کنید .کلیرنس انرژی زیادی از آدم میگیره و در عمل وقتی ویزا گرفتین و اومدین , باید انرژی مضاعفی داشته باشین ولی میبینین که کشش ندارین . چرا ؟ چون همه انرژی رو صرف تاپیک کلیرنس کردین , پس سعی کنید که ذخیره داشته باشین .
@ اینجا , در بدو ورود , زندگی سخت تر از اونیه که فکرش رو میکنید , پس خودتون رو برای هر چیزی آماده کنید .
@ اگر یکی از افراد خانواده مخالف مهاجرته , مثلا" خانوم خونه و یا بر عکس , یا قید اومدن رو بزنید و یا سعی کنید که اگر پلی در پشت سر باقی مونده , خرابش نکنید . این به اون معنی نیست که موفق نمیشین . من خودم یک نفر رو از افراد فامیلم میشناسم که با اینکه میان سال بودن و اصلا" و ابدا" هم راضی به مهاجرت نبودن , و تا یکسال اول هم حتی حاضر به گرفتن گواهی نامه هم نشدن ولی الان با گذشت چند سال خیلی هم راضی و خوشحالن . ولی نمونه این افراد خیلی کمه .
@ از اخرين مدرك تحصیلیتون ریز نمره بگیرین .اگر دیپلم 12 ساله هم دارین حتما ریز نمره رو فراموش نکنید . این در سایت رسمی سفارت نوشته نشده , منبع نداره , ولی تجربه اینو ثابت کرده .اگر بدون ریز نمره رفتین و کلیرنستون 4 ماه طول کشید تعجب نکنید .ریز نمره رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین .آفیسر فقط بهش نگاه میکنه و با خیلی از مدارک دیگه بهتون برمیگردونه ولی با همون یه نگاه ممکنه شما چند ماه جلو بیفتین .حالا ممکنه این سوال پیش بیاد : چرا ریز نمره ؟ باید گفت متاسفانه از ماست که بر ماست . از بسکه دوستان عزیز مدارک اضافی بردن , گرفتن بعضی مدارک برای سفارت عرف شده , چه بسا از امسال به صورت رسمی ازتون این مدرک رو بخوان .و وقتی مدرکی در پرونده شما کم باشه , مدت طولانی تری باید منتظر باشید چون در اصل پرونده تون ناقصه .
@اف بی آی چک معمولا" 4 هفته است ولی اگر موردی در پرونده شما ناقص باشه ( ممکنه خودتون اصلا" متوجه نقص نشین و افيسر عزيز هم در ٩٠ درصد موارد اشاره اي به نقص مدرك نميكنه ) در حدود دو ماه طول میکشه تا از طریق ایمیل از شما درخواست اون مدرک بشه و تا زمانی که شماره تون در سایت اعلام میشه چندین ماه میگذره و ما کل این مدت رو زمان کلیرنس میگیم .
@در موقع مصاحبه شغل خودتون رو مهم جلوه ندین . در لاتاری هر چه بیکارتر بهتر .ولی در اون قسمتی که توی فرمها در مورد شغلتون سوال شده واضح و کامل همراه با تاریخ دقیق نوشته بشه . هرگز شغلتون رو به صورت کلی ننویسین مخصوصا" اگر سالها تجربه کاری دارین . اگر حتی میخواین خودتون رو بیکار جلوه بدین بنویسین که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان بیکار بودم . اگر فرمها رو فرستادین وحشت نکنید , در موقع مصاحبه هم میتونین فرم کامل شده رو ببرین و تحویل بدین .
@تا حدا مکان از اسپانسر استفاده نکنید . اسپانسر داشتن در لاتاری یعنی دردسر . تمام تلاشتون رو برای این مورد بکنید .
@کسانی که کلیرنسشون طول میکشه , جانی و دزد و ۳۰ یا C و غیره نیستن . کیس نامبر ما 3 رقمی بود و جزو سری اول کارنتی ها بودیم ولی کلیرنسمون 4 ماه طول کشید . بعضی از دوستان اون اوایل با لحن خاصی به من میگفتن که اگر مشکل خاصی ندارین چرا نگرانین ؟!؟!؟! ولی در حقیقت الان و در سپتامبر علت نگرانی های من مشخص شد و اینکه کلیرنس ها هیچ ربطی به هیچی نداره . یه خانوم تنها هم میتونه ماه ها بدون هیچ دلیلی کلیرنس بخوره . پس هیچ وقت فکر نکنید چون فلانی طولانی شده حتما" دلیلی داشته , این اتفاق برای شما هم ممکنه بیفته . برای کلیرنس طولانی دنبال دلیل نگردید , به جایی نمیرسید .
@ در خانواده هایی که برنده اصلی خانوم هستش , احتمال اینکه ستاره دار کلیر بشن خیلی زیاده چون کلیرنس خانومها خیلی کوتاهتره .توصیه اکید میکنم که صبر نکنید که همه با هم کلیر بشین . یک نفرتون بره و ویزای خانوم و بچه ها رو بگیره .یک روز هم در گرفتن ویزا نقش داره پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
@اگر آدرسی در آمریکا ندارین حتما" از بچه های مهاجرسرا کمک بگیرین .
@اگر در مورد کلیرنس در پیغام خصوصی سوالی از من بپرسین , از جواب دادن معذورم . این به اون معنی نیست که سوالتون برام بی اهمیته . من هر چی میدونم اینجا و در امضام نوشتم , تو سفرنامه ام هم به مواردی اشاره کردم و واقعا" بیشتر از این چیزی نمیدونم .
در آخر برای همتون آرزوی گرفتن یک ویزای بدون دردسر رو دارم .
شاد و تندرست باشید .
مامان سایه
مهرماه 1392
سلام .من متاسفانه با اینکه تا 12700 اعلام کردند هنوز کارنت نشده ام 100 نفر دیگه برای من مونده ولی با توجه به اینکه زمان داره تمام میشه اصلاً نوبت من می رسد ؟ لطفا پاسخ دهید ؟ شما وقت مصاحبه خواهی گرفت . ویزا هم همینطور . شاد باش و امیدوار .
جامانده از لاتاری 2014
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بجه ها
اقا ی خبری شنیدم لز دوستی که لاتاری برنده شده و الان تازه ازسفارت اومده بیرون.ریجکت شد و افیسر دلیلش این بود که جون مدرک پیش شما غیر حضوری هست دولت امریکا این رو قبول نداره سربازسش معاف بوده دکتر بهش اوکی داده و مغازه دار بوده خانمش هم فوق لیسانس داره و تو شرکت خصوصی پدرش کار میکنه البته پیشدانشگاهیش اصلش نبودا و همه جیز های قانونی مثل برابر اصل و ترجمه مهر وزرات و غیره رو داشته....اولینباره من میشنوم شما سراغ دارین؟
متاسفانه نشد،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-12 ساعت 16:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-12 ساعت 16:10 توسط p.arsa.)
(2014-06-12 ساعت 15:57)shahryar7021 نوشته: سلام بجه ها
اقا ی خبری شنیدم لز دوستی که لاتاری برنده شده و الان تازه ازسفارت اومده بیرون.ریجکت شد و افیسر دلیلش این بود که جون مدرک پیش شما غیر حضوری هست دولت آمریکا این رو قبول نداره سربازسش معاف بوده دکتر بهش اوکی داده و مغازه دار بوده خانمش هم فوق لیسانس داره و تو شرکت خصوصی پدرش کار میکنه البته پیشدانشگاهیش اصلش نبودا و همه جیز های قانونی مثل برابر اصل و ترجمه مهر وزرات و غیره رو داشته....اولینباره من میشنوم شما سراغ دارین؟
والا ما مورد داشتیم با مدرک لیسانس موقت یک ضرب گرفته! ولی موقت پیش دانشگاهی نمیدونم! اخه واسه سفارت 12 سال جزء اولین مواردیه که باید حتما داشته باشه که در غیر اینصورت ریجکت میکنه!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
|