کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-12 ساعت 15:45)khalaf01 نوشته:  [quote='sayeh_m' pid='426448' dateline='1380652819

سلام .من متاسفانه با اینکه تا 12700 اعلام کردند هنوز کارنت نشده ام 100 نفر دیگه برای من مونده ولی با توجه به اینکه زمان داره تمام میشه اصلاً نوبت من می رسد ؟ لطفا پاسخ دهید ؟
[/quote]

سلام دوست عزیز
شما احتمالا برای ماه august دعوت به مصاحبه میشین
اگه یکی از این موارد رو دارا یاشین احتمالا کلیرنس شامل حال شما هم خواهد شد
۱. سربازی
۲. شغل دولتی
۳. رشته تحصیلی حساس
( سعی کنین موقع مصاحبه خودتون رو مهم جلوه ندین)
اگه کلیرنس خوردین به معنای خداحافظی با پروسه لاتاری نیست.
چون ماههای آخر پردازش رو کیسها رو از ماههای قبل انجام دادن و تقریبا تکلیفتون روشنه و اگه کلیرنس بخورین نهایت تا سپتامبر نیومده کلیر میشین.
البته امیدوارم یه ضرب ویزا رو بگیرین
نگران نباشین و با اعتماد به نفس و توکل به خدای مهربوندجلو برین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، عراقی ، sal0811 ، asalkhan00m ، zaaraa ، anahita 62 ، shilan ، nasim ، soli asali ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 15:48)armin021 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 15:44)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 15:36)armin021 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 15:25)farshadm999 نوشته:  آقا ابوظبی ۱ ماهه جواب ۳ تا ایمیل منو نداده ، برا همه همین طوره یا با من لج کرده؟

فرشاد جان آپدیت چه خبر؟ اصلا بعد از مصاحبه آپدیت شدی؟
من که هیچی!

۳ بار خودم اپدیت شدم خانومم ۱ بار. کلیر هم که ۲ عدد بیلاخ فعلا بهمون دادن. البته میگن بیلاخ اونا همون لایکه.
ببین منظورم دو سه روز بعد مصاحبه نیستا، اونا رو که همه میخورن.
آپدیت هایی که مثلا یه ماه بعد به اینور میخوره مهمه.
شوخی‌ میکنی‌!!!!!؟؟؟ جدی ؟؟

بابا من ۳ تا آپدیت داشتم فقط فردای - پس فردا و پس اون فردای مصاحبه دیگه آپدیت نشدم! این یعنی‌ بدون آپدیت؟

یا امام هشتم یعنی‌ بد بخت شدم؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-06-12 ساعت 15:24)Morteza 2014 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 12:25)hadi472 نوشته:  کلیرنشده های ایروان
1تا 1000 :3 کیس
1000تا2000: 3 کیس
2000تا 3000: 4 کیس
3000 تا 3500: 5 کیس
3500 تا 4000: 24 کیس
4000 تا 4500: 18کیس
ضمن تشکر از علی آقا یه اصلاحیه ی کوچیک میزنم من:
1 تا 1000: 1 کیس
1000 تا 2000: 4 کیس
2000 تا 3000: 4 کیس
3000 تا 3500: 5 کیس
3500 تا 4000: 25 کیس

ضمن تشکر از شما وعلی آقا اینو آمار بنده برای ایروان نوشتم علی آقای مومن برای ابوظبی زحمت کشیدن ....
[/quote]

درسته آقا مرتضی. اشتباه سهوی بود. دست شما هم درد نکنه. البته اصلاحیه من فرق زیادی با چیزی که شما اعلام کردید نداشت و ما جسارت کردیم.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، عراقی ، Morteza 2014 ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 15:52)shilan نوشته:  ممنون از حرفاتون و اینکه وقت گذاشتین .راستش در صرف انرژی منفی به صورت اضطراب و حساسیت و ترس که نمونم هر روز به شوهرم میگم این قضیه کلیرنس و نامعلوم بودن انتهاش اینقد انرژی از آدم میگیره که دیگه آدم اصلا یادش میره برا چی میخواسته بره و دیگه مجالی برای خوشحالی بعد از کلیر نمیمونه به حرف آقای مهدی2014 رو دیروز خوب درک کردم که بعد کلیر گفت خستم چون آدم بعدش کلی کار داره چه تا وقت رفتن چه بعد رسیدن ولی متاسفانه این نامعلومیش باعث میشه برا هر کارو برنامه ریزی در الان آدم دستش بسته باشه در مورد کمک هم کاش میشد واقعا کاری کرد اینا که چیزی نیست به خدا بعضی دوستان رو میبینم اینجا هستن با وجود داشتن بچه و شوهرو خانواده و کارو ..... خجالت میکشم و دعاشون میکنم که چقدر وفادارن مثلا همین قصه گوی عزیز و خیلیای دیگه که اگه اسم نمیبرم از حوصله خواننده خارجه .به هر حال خدا کنه همه به اونچه میخوان برسنShy

دوست مهاجر و نگران من
من نگرانیتو کاملاً درک می کنم و نمی تونم چیزی ازش کم کنم چون جات نیستم اما همه حرفم اینه که در کنار هزار و یک مشکل و نگرانی و ... میشه حتی یه دلیل واسه شاد بودن و نگران نشدن پیدا کرد فقط کافیه که به درونت یری و ببینی که یه خدایی هست که تا اینجای مسیر مارو آورده و مطمئناً تا آخر مسیر زندگی همراهمونه و لطفش از زمانی که چشمامونو به این دنیا باز کردیم تا وقتی که می بندیم و حتی فراتر از اون همیشه شامل حالمون شده، میشه و خواهد شد.
از بودن در کنار خانواده ای که دوسش داری و دوست داره لذت ببر و دوستان حقیقی و مجازی ای که همیشه همراه و یاورت بودن.
باور کن وقتی بری اونور دلت واسه همه این نگرانی ها و دلتنگی ها و همراهی ها یه ذره میشه و قطعاً به همه بدی های این دوره خواهی خندید.
پس بیایم هر روزمونو با یه لبخند ساده شروع کنیم که هر لبخند یه معجزه اس اگه بدونیم که چه اثر شگفت انگیزی روی زندگی خودمون و دیگران داره.
پرحرفی کردم کار دیگه ای ازم بر نمیاد.
شاد باشین مثل شکوفه ها...
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، عراقی ، anahita 62 ، shilan ، nasim ، soli asali ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 16:05)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 15:25)farshadm999 نوشته:  آقا ابوظبی ۱ ماهه جواب ۳ تا ایمیل منو نداده ، برا همه همین طوره یا با من لج کرده؟

من که هیچی!

۳ بار خودم اپدیت شدم خانومم ۱ بار. کلیر هم که ۲ عدد بیلاخ فعلا بهمون دادن. البته میگن بیلاخ اونا همون لایکه.

بابا من ۳ تا آپدیت داشتم فقط فردای - پس فردا و پس اون فردای مصاحبه دیگه آپدیت نشدم! این یعنی‌ بدون آپدیت؟

نه داداش نترس
برای همینه من چند وقته گیر دادم به آپدیت های خودم و دور و وریام دیگه!
منم دقیقا مثل توام
یعنی ۲ روز بعد از مصاحبه آپدیت شدم و دیگه هیچی آپدیت نشدم!
با بعضی دیگه از بچه های ابوظبی هم صحبت کردم داستان همین بوده!
ایروان و آنکارا آپدیت شدن ولی ابوظبیا نه! (البته فقط مصاحبه های نزدیکه ما، حدودا مارچ)
و میشه به این نتیجه رسید که ابوظبی هنوز هیچ کاری برای مارچیا نکرده! یعنی پروسه ما هنوز تکمیل نشده!
اگه دقت کنی میبینی تا ماه قبل مارچ همه اکثرا کلیر شدن ولی ماها حتی یه آپدیت بعد از مصاحبه نداریم!
این یعنی هنوز پرونده ما تحت بررسیه و نتیجه کامل نشده.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nedaba ، farshadm999 ، عراقی ، shilan ، soli asali ، mehdi2014

من که هیچی!

نه عزیز من بد بخت نشدی یه نگاه به آپدیت های دوست خودمون مهدی 2014 بنداز ببین یه آپدیت داشته و بعدش بوووووم کلیر شده معمولا کیسهایی که مدت زیادی طول کشیده تا آپدیت بشن خیلی سریع تر کلیر میشن اگر بیش شش ماه از تاریخ مصاحبه ات میگذرد یه ایمیل بزن به سفارت و امیدوار باش
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nedaba ، armin021 ، عراقی ، Narvan ، m_nikparvaz ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 16:14)armin021 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 15:36)armin021 نوشته:  فرشاد جان آپدیت چه خبر؟ اصلا بعد از مصاحبه آپدیت شدی؟
من که هیچی!

نه داداش نترس
برای همینه من چند وقته گیر دادم به آپدیت های خودم و دور و وریام دیگه!
منم دقیقا مثل توام
یعنی ۲ روز بعد از مصاحبه آپدیت شدم و دیگه هیچی آپدیت نشدم!
با بعضی دیگه از بچه های ابوظبی هم صحبت کردم داستان همین بوده!
ایروان و آنکارا آپدیت شدن ولی ابوظبیا نه! (البته فقط مصاحبه های نزدیکه ما، حدودا مارچ)
و میشه به این نتیجه رسید که ابوظبی هنوز هیچ کاری برای مارچیا نکرده! یعنی پروسه ما هنوز تکمیل نشده!
اگه دقت کنی میبینی تا ماه قبل مارچ همه اکثرا کلیر شدن ولی ماها حتی یه آپدیت بعد از مصاحبه نداریم!
این یعنی هنوز پرونده ما تحت بررسیه و نتیجه کامل نشده.

همقطاري هاي عزيز سلام
ما هم روز ١٨مارس مصاحبه شديم ١٩،٢٠ مارس آپديت شديم،آپديت بعدي روز٢١مي ا م ر ي ك ا بود،كه هر سه نفر با هم آپديت شديم.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: miladfr12 ، armin021 ، عراقی ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014
قابل توجه دوستاني كه اضافه وزن دارن، آقا من الان تو تايپيك موضوع مشابه ٢٠١٣ بودم واسه تجديد خاطرات، عجب حال و هوايي داشتن، ايشالا همشون هر جايي هستند موفق باشن، راستي توپول موپولا بد نيست ١ سر اونجا بزنن، صفحات ٢٠٠٠ به بالا، واسه روحيه خوب نباشه ، واسه تناسب اندامشون خوبه :-):-D
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-06-12 ساعت 16:29)nedaba نوشته:  همقطاري هاي عزيز سلام
ما هم روز ١٨مارس مصاحبه شديم ١٩،٢٠ مارس آپديت شديم،آپديت بعدي روز٢١مي ا م ر ي ك ا بود،كه هر سه نفر با هم آپديت شديم.

ما هم مثل ندا جون 18 مارچ مصاحبه شذیم آپدیتها 18و19و20 مارچ ولی دیگه دریغ از یک آپدیت سه ماهه الان
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 14:01)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 13:28)shilan نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 13:17)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 10:50)shilan نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 10:39)kamranh نوشته:  من واقعا نمی دونم یکسری از دوستان چرا بقیه مطالبو نمی خونن صدبار توی همین تایپیک دوستان آمار و ارقام دادن بازم شما می گید منبعش کجاست من الان برای آخرین بار لینک فایل سیس را می زارم امیدوارم از این صفحه به بعد کسی دنبال منبع آمار و ارقام نباشه ... اینم لینکش
https://docs.google.com/spreadsheets/d/t...edit?pli=1

دوست عزیز شما خودت رو ناراحت نکن الان بذاری بازم یکی پیدا میشه میاد میپرسه مثلا الان یه سوال جواب میدی میای میبینی تو پست بعد باز همون سوال پرسیده شده اینجا هر سال فقط چن نفر اینجا بیشتر وقتا هستن بقیه معمولا رهگذرن .دیدین تو یه پارک نشستین مرتب آدما رد میشن یا ساعت میپرسن یا آدرس .قضیه اینم همینهWinkShy

گاهی میترسم اینجا چیزی بپرسم،همیشه یک عده آماده ی جوابهای آنچنانی هستند!ممکنه سوال من تکراری بوده باشه ولی لحنش تند نبود که مستحق جواب تندی باشه! ضمنا از تعداد ارسالهای من میشه فهمید زیادم رهگذر نیستم.روزهای خوبی نیست،همه مقداری عصبی هستیم، ولی...
somi عزیز من معذرت میخوام منظور بدی نداشتم شما رو مرتب اینجا میبینم فعال و خوب و من به سوال کننده توجه نکردم .هی میخواستم برگردم این رو ادامه پستم اضافه کنم وقت نشد...دیدین تو یه پارک نشستین مرتب آدما رد میشن یا ساعت میپرسن یا آدرس ما که نمی تونیم بگیم چون تازه به نفر قبل جواب دادیم شما دیگه نپرس تازه پرسیدن جواب دادم . درسته؟.قضیه اینم همینه
Smile

قربونت برم، شرمنده کردی.
شما اون کمپین "تعجیل برای دریافت ویزا " رو ادامه بده، ما پشت سرتون هستیم Smile
سلام دوست گرامی،
قضیه کمپین چیه؟اگه خیلی سری نیست بیشتر توضیح بدین
ممنون میشم
تشکر کنندگان: anahita 62 ، عراقی ، shilan ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014
(2014-06-12 ساعت 16:44)alimomen نوشته:  

ما هم مثل ندا جون 18 مارچ مصاحبه شذیم آپدیتها 18و19و20 مارچ ولی دیگه دریغ از یک آپدیت سه ماهه الان
آقا من با قطعیت بهتون میگم که اگه از آخرین آپدیتتون بیش از 3 ماه گذشته و دیگه اپدیت نخوردین، خوشحال باشین. بررسی مدارکتون تموم شده، دیگه کاری نمونده انجام بدن بجز اینکه دو سه اپدیت نهایی رو به موقعش بخورین و خلاص. ترتیب کلیر شدن کیس نامبر ها رو اگه بررسی کنید میتونید بفهمید که حدودا کی نوبتتون میشه. برای ما که همینطوری بود و من تقریبا از دو هفته قبلش میدونستم که دوره ی انتظارمون به سر اومده.
برعکس اگه هی فرت فرت آپدیت بخورید باید نگران باشید، چون معنیش اینه که پرونده تون داره هی از این میز به اون میز و از این اداره به اون اداره منتقل میشه و هی زیر و رو میشه و هی یه نفر یه نگاه مشکوکی بهش می اندازه و با اخم سری تکون میده و حواله میده به نفر بعدی...
مطمئنم که جای نگرانی نیست، فقط منتظر نوبتتون باشید که به زودی می رسه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: alimomen ، عراقی ، mahan1331 ، zaaraa ، Sara_lphmkf ، shilan ، nasim ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، reasonable
آقا یه چیزی من فکر کنم اونقدر تشکر کردم دیگه دکمه اش خراب شده به خدا... هی می زنم هی میام می بینم ثبت نشده... یعنی چی الان....!!!! Cool

تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، Sara_lphmkf ، عراقی ، shilan ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 17:04)freddyflientstone نوشته:  

آقا من با قطعیت بهتون میگم که اگه از آخرین آپدیتتون بیش از 3 ماه گذشته و دیگه اپدیت نخوردین، خوشحال باشین. بررسی مدارکتون تموم شده، دیگه کاری نمونده انجام بدن بجز اینکه دو سه اپدیت نهایی رو به موقعش بخورین و خلاص. ترتیب کلیر شدن کیس نامبر ها رو اگه بررسی کنید میتونید بفهمید که حدودا کی نوبتتون میشه. برای ما که همینطوری بود و من تقریبا از دو هفته قبلش میدونستم که دوره ی انتظارمون به سر اومده.
برعکس اگه هی فرت فرت آپدیت بخورید باید نگران باشید، چون معنیش اینه که پرونده تون داره هی از این میز به اون میز و از این اداره به اون اداره منتقل میشه و هی زیر و رو میشه و هی یه نفر یه نگاه مشکوکی بهش می اندازه و با اخم سری تکون میده و حواله میده به نفر بعدی...
ممنون از همراهیت فردی-یکم از احساس بعد از کلیری بگو میگن آدم چند سانت رشد میکنه.درسته؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: zaaraa ، masoudyara ، Sara_lphmkf ، ali3875 ، sal0811 ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، aaraam
دوستان ۲۰۱۴ واقعا این اف بی ای چک داره همه رو اعصبانی میکنه آخه این چه وعضشه ، یه پروسه دو سه ماهه رو گاهی تا هشت و نه ماه طول میدن ،ما که ۲۰۱۵ی هستیم از الان داغ کردیم ،
دیروز داشتم برنامه آقای کاملی رو میدی م ،ایشون برنامه ای رو ریختن به نحوه ای که بشه یه شکایت گروهی از این رفتار غییر مسئولانه سفارت های مربوط به رسیدگی به پرونده ایرانیان تنظیم کنه.

لطفا خودتون از کانال تی ام پیگیری کنید خیلی مفید توضیح دادن.
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، عراقی ، nedaba ، soli asali ، reasonable ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 17:08)alimomen نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 17:04)freddyflientstone نوشته:  

ممنون از همراهیت فردی-یکم از احساس بعد از کلیری بگو میگن آدم چند سانت رشد میکنه.درسته؟

میخوای واقعا از احساس بعد از کلیری بدونی؟
بذار قبل از هر توضیحی این نکته رو روشن کنم که:
بنده به هیچ عنوان قصد ندارم به عقب برگردم، انصراف بدم یا کوتاه بیام، راهی رو که شروع کردم رو تا آخرش جلو خواهم رفت، حد اقل بخاطر فردای بهتری برای پسرم
و اما احساس بعد از کلیری، برای من که احساس بسیااااار چرندی بوده! چون یه مرتبه می بینی که نه بابا! انگار همه چی داره واقعی میشه! توی دلت خالی میشه! هی به خودت میگی : داره میشه ها! درست شد ها! چیکار کردم با زندگیم! از اونور نگاه پدر و مادر و خواهر برادر بهت دیدنیه، دائم درحالی که دارن با حسرت نگاهت می کنند و اشکشونو پاک می کنن غافلگیرشون می کنی! انگار نه انگار که میخوای بری یه زندگی تازه رو شروع کنی، یه جوری نگاهت می کنند انگار که الان داری با حضرت عزرائیل محشور میشی! همه چی برات عزیز میشه! نسبت به آژیر ماشین گشت ار ش ا د و سوت پلیس هم نوستالژی پیدا می کنی! همسایه تون که تا پریروز میخواستی سر به تنش نمونه برات میشه مث برادر، همه چی میشه فیلم هندی، هنوز نرفته دلت برای بوی کاهگل کوچه و عطر تاپاله گوسفند های عشایر تنگ میشه....حالا میگی نه؟ صب کن خودت می بینی!Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان