موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
کسی تا حالا واسش پیش اومده بعد اینکه پاسها رو تحویل سفارت دادن واسش تو سیس بزنه ready؟ این دیگه یعنی چی؟
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
CHAYMON
دوست عزیزم کاشکی به همین سادگی که شما میگید بود ببین آیا پرواز تو اون زمان مورد نظر جا میده هتل جا میده من خودم در حال حاضر با چندین آژانس در تماسم همه هم میگن دو روزه ویزای ارنجنت میگیریم که دروغی بیش نیست حدود 4 روز در بهترین حالت زمان میبره به شرایط زمانی هم بستگی داره که اگر به آژانس اعتراض کنی میگه دست ما نیست ویزات باید از اون ور بیاد من خودم برام بهتر بود توی آخر هفته آینده می رفتم ولی 2,700 باید اضافه تر میدادم چون هتل مورد نظر و پرواز مورد نظر جا نمی داد 200 تومن بالا پایین خیلی اغراق آمیزه
[/quote]
ARMIN021
فقط در یک کلام میتونم بگم دوستان عزیز، گول این آژانسهای نامرد و نخورین.
همه این حرفهاشون سیاه بازیه که جیبتون و بزنن
اگه شما از یه جا بلیط و بگیری و از همون جا هم درخواست ویزا کنی، چون بلیط و ازش خریدی مجبور میشه ویزا رو دو روزه آماده کنه. چون اگه این کارو نکنه خودش ضرر کرده و تو دردسر میوفته.
میدونین چرا اینا ویزا رو طول میدن؟
چون آژانس یه کفیل داره که باید کارای ویزای ملت و انجام بده، این بابا صبر میکنه که تعداد متقاضیای ویزا به حد نصاب برسه بعد دست به کار شه!
و این دلیله طول کشیدن صادر شدن ویزاتون هستش.
اگه شما اینا رو به آژانس گوشزد کنین، آژانس میفهمه شما واردین و نمیتونه کارو بخوابونه.
من برای مصاحبه همین کارو کردم.
در مورد بلیط هم باید بگم، اگه از آژانسهایی که نقش واسطه رو برای بلیط دارن، بلیط تهیه کنین سرتون کلاه رفته! چون یه چیزی برای خودشون بر میدارن. شما آژانسی که واسطه نیست و پیدا کن.
[/quote]
سلام بچه ها
منم ویزا برا مصاحبه رو (ویزای عادی نه فوری) یک روزه گرفتم. به خدا یک روزه
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 17:20)freddyflientstone نوشته: (2014-06-12 ساعت 17:08)alimomen نوشته: (2014-06-12 ساعت 17:04)freddyflientstone نوشته: (2014-06-12 ساعت 16:44)alimomen نوشته: (2014-06-12 ساعت 16:29)nedaba نوشته: همقطاري هاي عزيز سلام
ما هم روز ١٨مارس مصاحبه شديم ١٩،٢٠ مارس آپديت شديم،آپديت بعدي روز٢١مي ا م ر ي ك ا بود،كه هر سه نفر با هم آپديت شديم.
ما هم مثل ندا جون 18 مارچ مصاحبه شذیم آپدیتها 18و19و20 مارچ ولی دیگه دریغ از یک آپدیت سه ماهه الان
آقا من با قطعیت بهتون میگم که اگه از آخرین آپدیتتون بیش از 3 ماه گذشته و دیگه اپدیت نخوردین، خوشحال باشین. بررسی مدارکتون تموم شده، دیگه کاری نمونده انجام بدن بجز اینکه دو سه اپدیت نهایی رو به موقعش بخورین و خلاص. ترتیب کلیر شدن کیس نامبر ها رو اگه بررسی کنید میتونید بفهمید که حدودا کی نوبتتون میشه. برای ما که همینطوری بود و من تقریبا از دو هفته قبلش میدونستم که دوره ی انتظارمون به سر اومده.
برعکس اگه هی فرت فرت آپدیت بخورید باید نگران باشید، چون معنیش اینه که پرونده تون داره هی از این میز به اون میز و از این اداره به اون اداره منتقل میشه و هی زیر و رو میشه و هی یه نفر یه نگاه مشکوکی بهش می اندازه و با اخم سری تکون میده و حواله میده به نفر بعدی...
مطمئنم که جای نگرانی نیست، فقط منتظر نوبتتون باشید که به زودی می رسه
ممنون از همراهیت فردی-یکم از احساس بعد از کلیری بگو میگن آدم چند سانت رشد میکنه.درسته؟
میخوای واقعا از احساس بعد از کلیری بدونی؟
بذار قبل از هر توضیحی این نکته رو روشن کنم که:
بنده به هیچ عنوان قصد ندارم به عقب برگردم، انصراف بدم یا کوتاه بیام، راهی رو که شروع کردم رو تا آخرش جلو خواهم رفت، حد اقل بخاطر فردای بهتری برای پسرم
و اما احساس بعد از کلیری، برای من که احساس بسیااااار چرندی بوده! چون یه مرتبه می بینی که نه بابا! انگار همه چی داره واقعی میشه! توی دلت خالی میشه! هی به خودت میگی : داره میشه ها! درست شد ها! چیکار کردم با زندگیم! از اونور نگاه پدر و مادر و خواهر برادر بهت دیدنیه، دائم درحالی که دارن با حسرت نگاهت می کنند و اشکشونو پاک می کنن غافلگیرشون می کنی! انگار نه انگار که میخوای بری یه زندگی تازه رو شروع کنی، یه جوری نگاهت می کنند انگار که الان داری با حضرت عزرائیل محشور میشی! همه چی برات عزیز میشه! نسبت به آژیر ماشین گشت ار ش ا د و سوت پلیس هم نوستالژی پیدا می کنی! همسایه تون که تا پریروز میخواستی سر به تنش نمونه برات میشه مث برادر، همه چی میشه فیلم هندی، هنوز نرفته دلت برای بوی کاهگل کوچه و عطر تاپاله گوسفند های عشایر تنگ میشه....حالا میگی نه؟ صب کن خودت می بینی!
درک میکنم! من با اولین آپدیت بعد از 6 ماه ، این حس رو پیدا کردم ... داشتم از سر کار برمیگشتم خونه...
پشت ترافیک پارک وی با هرثانیه سکانس ها و لحظه های خاصی از زندگیم از جلو چشام رد میشد ... با خودم گفتم واقعا ارزشش رو داره !؟
انگار همه چی یه شوخیه ...
می تونم تصور کنم که غربت چه حسی داره ....
می تونم درکش کنم دوری یعنی چی ...
ولی میخوام برم ...
چون همین پروسه باعث شد که خیلی چیزا برام معنا پیدا کنه ... توقعم از زندگی بیشتر بشه ... برای پیشرفت و ساختن زندگی، بهم انگیزه خیلی خیلی خوبی داده
می تونم بلاخره توی کارم حرفه ای بشم
می تونم پول یه حرفه ای رو بگیرم
می تونم یه ماشین خوب سوار شم ... میتونم توی کشوری که زندگی آدماش براش مهمه زندگی کنم و یه زندگی خوب داشته باشم
می تونم پیشرفتمو ببینم و درجا نزنم
به این میگن موقعیت ... اما موقعیتی که ما مجبوریم برای داشتنش به احساساتمون و گذشتمون پشت کنیم ....
ای کاش همینجا هم میشد ... ای کاش
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 17:20)freddyflientstone نوشته: (2014-06-12 ساعت 17:08)alimomen نوشته: (2014-06-12 ساعت 17:04)freddyflientstone نوشته: (2014-06-12 ساعت 16:44)alimomen نوشته: (2014-06-12 ساعت 16:29)nedaba نوشته: همقطاري هاي عزيز سلام
ما هم روز ١٨مارس مصاحبه شديم ١٩،٢٠ مارس آپديت شديم،آپديت بعدي روز٢١مي ا م ر ي ك ا بود،كه هر سه نفر با هم آپديت شديم.
ما هم مثل ندا جون 18 مارچ مصاحبه شذیم آپدیتها 18و19و20 مارچ ولی دیگه دریغ از یک آپدیت سه ماهه الان
آقا من با قطعیت بهتون میگم که اگه از آخرین آپدیتتون بیش از 3 ماه گذشته و دیگه اپدیت نخوردین، خوشحال باشین. بررسی مدارکتون تموم شده، دیگه کاری نمونده انجام بدن بجز اینکه دو سه اپدیت نهایی رو به موقعش بخورین و خلاص. ترتیب کلیر شدن کیس نامبر ها رو اگه بررسی کنید میتونید بفهمید که حدودا کی نوبتتون میشه. برای ما که همینطوری بود و من تقریبا از دو هفته قبلش میدونستم که دوره ی انتظارمون به سر اومده.
برعکس اگه هی فرت فرت آپدیت بخورید باید نگران باشید، چون معنیش اینه که پرونده تون داره هی از این میز به اون میز و از این اداره به اون اداره منتقل میشه و هی زیر و رو میشه و هی یه نفر یه نگاه مشکوکی بهش می اندازه و با اخم سری تکون میده و حواله میده به نفر بعدی...
ممنون از همراهیت فردی-یکم از احساس بعد از کلیری بگو میگن آدم چند سانت رشد میکنه.درسته؟
بنده به هیچ عنوان قصد ندارم به عقب برگردم، انصراف بدم یا کوتاه بیام، راهی رو که شروع کردم رو تا آخرش جلو خواهم رفت، حد اقل بخاطر فردای بهتری برای پسرم
و اما احساس بعد از کلیری، برای من که احساس بسیااااار چرندی بوده! چون یه مرتبه می بینی که نه بابا! انگار همه چی داره واقعی میشه! توی دلت خالی میشه! هی به خودت میگی : داره میشه ها! درست شد ها! چیکار کردم با زندگیم! از اونور نگاه پدر و مادر و خواهر برادر بهت دیدنیه، دائم درحالی که دارن با حسرت نگاهت می کنند و اشکشونو پاک می کنن غافلگیرشون می کنی! انگار نه انگار که میخوای بری یه زندگی تازه رو شروع کنی، یه جوری نگاهت می کنند انگار که الان داری با حضرت عزرائیل محشور میشی! همه چی برات عزیز میشه! نسبت به آژیر ماشین گشت ار ش ا د و سوت پلیس هم نوستالژی پیدا می کنی! همسایه تون که تا پریروز میخواستی سر به تنش نمونه برات میشه مث برادر، همه چی میشه فیلم هندی، هنوز نرفته دلت برای بوی کاهگل کوچه و عطر تاپاله گوسفند های عشایر تنگ میشه....حالا میگی نه؟ صب کن خودت می بینی!
همه چیزو گفتی جز اینکه چند سانت رشد کردی در ضمن هنوز هیچی نشده لهجت هم عوض شده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستانی که بالای 5 ماهه شدند و نگران آپدیت نشدن یا کم آپدیت شدن هستند به نظر من کلیر شدن ارتباط زیادی با آپدیت های سیس نداره .شمایی که آپدیت کمتری دارید یعنی چک امنیتی کمتری خوردید یکی هم مثل ما که به قول پاییز عزیز کینگ آپدیت ها هستیم و تا این لحظه 13 بار آپدیت شدیم (کیس اصلی یعنی نارون دانشکده پزشکی ارتش وپزشک بیمارستان دولتی و نفردوم کیس یعنی بنده سرباز نیروی هوایی ارتش که تمام 13 بارو با هم آپدیت شدیم) اما مثل شما هنوز کلیر نشدیم مهم اینه که باید مدت زمان این پروسه طی بشه و به لطف پروردگار آپدیت بعدی شما آپدیت کلیر شدن هست . ارادتمند شما سالار
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 17:08)alimomen نوشته: (2014-06-12 ساعت 17:04)freddyflientstone نوشته: (2014-06-12 ساعت 16:44)alimomen نوشته: (2014-06-12 ساعت 16:29)nedaba نوشته: همقطاري هاي عزيز سلام
علی جان بهترین چیز بعد کلیر اینه که دیگه آدم از این سوال تکراری (کار رفتنت چی شد؟) راحت میشه و جواب داره براش
واقعا دیگه تو این 7 ماهه خسته شده بودم بسکه به این سوال تکراری جواب دادم که هنوز هیچی
به نظرم بزرگترین حسنش اینه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
پس الان شما حس یه توریست آمریکایی رو دارین تو ایران
با این تفاوت که آدم تو خونش مهمونه و تو خونه صاحبخونه هم صابخونه نیست درسته
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-12 ساعت 17:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-12 ساعت 17:49 توسط alimomen.)
میگم حالا خدایی ما بریم آمریکا چیکار کنیم؟(با این سوال همه چیز زیر سوال رفت)
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، AB2014، ali3875، alimomen، bshahzamani، freddyflientstone، kamearb، kamranh، khor_maah، lida55، mahan L، Morteza1350، m_nikparvaz، Narvan، parmisv، sal0811، Shan92، shilan، نام کاربری somi، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان
من و فردی همچنان وفادار به این تاپیک بعد از کلیر.....................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من کلیر شدم << پیغام من در آخر جون
سلام ویزا تموم شد منم جا موندم << پیغام من در آخر سپتامبر
یکی از این ۲ تا بالاخره نصیبم میشه.
خوشحالم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 17:46)ffrfar نوشته: دوست عزیز با تبریک برای کلیریتون ,لطفا برام توضیح بدین چطور تو سیس از اپدیت شدن تک تک اعضای کیس میتونم مطلع بشم چون تا حالا من فقط با شماره اصلی مثلا2014AS1111 سرچ میکردم....با تشکر
روی کیسها کلیک کن تاریخ عوض میشه
case no=4xxx,abu dhabi