کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-12 ساعت 17:45)alimomen نوشته:  میگم حالا خدایی ما بریم آمریکا چیکار کنیم؟(با این سوال همه چیز زیر سوال رفت)

اینو واسه همه میگم. صبر نکنید تا برید اونجا بعد تازه فکر کنید که چیکار میخواید بکنید. خیلی جدی میگم، این روزا آدم حرفه ای که یه وبسایت شخصی نداشته باشه، توی دنیای حرفه ای جاش نیست. تا وقت دارید یه سایت شخصی بسازید. رزومه تونه توش بذارید، خودتونو معرفی کنید. تواناییهاتونو نشون بدید. پسفردا که رفتید امریکا ، هر جا رفتید برای مصاحبه، تبلتتونو بیارید بیرون و سایتتونو لود کنید و بگید بفرماااا، من اینم!
برای خودتون و توانایی هاتون ارزش قائل بشید تا اونا هم براتون ارزش قائل بشن. حتی اگه یه تعمیر کار ساده هم هستید، خودتونو جوری پرزنت کنید که انگار توی ناسا کار می کنید. به خدا اینا مهمه.
برید روی اینترنت و یه لیست از تمام شرکتها و ارگانهای مرتبط با شغلتون پیدا کنید. آدرس و شماره تماسشونو بوک مارک کنید. روزی که پاتون به خاک امریکا برسه باید آمادگی فرستادن درخواست کار به دهها شرکت و ارگان رو داشته باشید. نذارید تازه وقنی میرید اونجا ، شروع کنید به جستجو!
نحوه ی رزومه نویسی رو تمرین کنید. تحقیقاتتونو از همینجا شروع کنید. اونجا ممکنه هممون مجبور بشیم برای چند ماه اول توی فروشگاهها یا جاهای غیر مرتبط کار کنیم، اما اگه از الان هدفمون معلوم باشه، راحتتر خودمونو بالا می کشیم.
از ما گفتن. بزرگ فکر کنید تا بزرگ به دست بیارید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-12 ساعت 16:14)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 15:52)shilan نوشته:  ممنون از حرفاتون و اینکه وقت گذاشتین .راستش در صرف انرژی منفی به صورت اضطراب و حساسیت و ترس که نمونم هر روز به شوهرم میگم این قضیه کلیرنس و نامعلوم بودن انتهاش اینقد انرژی از آدم میگیره که دیگه آدم اصلا یادش میره برا چی میخواسته بره و دیگه مجالی برای خوشحالی بعد از کلیر نمیمونه به حرف آقای مهدی2014 رو دیروز خوب درک کردم که بعد کلیر گفت خستم چون آدم بعدش کلی کار داره چه تا وقت رفتن چه بعد رسیدن ولی متاسفانه این نامعلومیش باعث میشه برا هر کارو برنامه ریزی در الان آدم دستش بسته باشه در مورد کمک هم کاش میشد واقعا کاری کرد اینا که چیزی نیست به خدا بعضی دوستان رو میبینم اینجا هستن با وجود داشتن بچه و شوهرو خانواده و کارو ..... خجالت میکشم و دعاشون میکنم که چقدر وفادارن مثلا همین قصه گوی عزیز و خیلیای دیگه که اگه اسم نمیبرم از حوصله خواننده خارجه .به هر حال خدا کنه همه به اونچه میخوان برسنShy

دوست مهاجر و نگران من
من نگرانیتو کاملاً درک می کنم و نمی تونم چیزی ازش کم کنم چون جات نیستم اما همه حرفم اینه که در کنار هزار و یک مشکل و نگرانی و ... میشه حتی یه دلیل واسه شاد بودن و نگران نشدن پیدا کرد فقط کافیه که به درونت یری و ببینی که یه خدایی هست که تا اینجای مسیر مارو آورده و مطمئناً تا آخر مسیر زندگی همراهمونه و لطفش از زمانی که چشمامونو به این دنیا باز کردیم تا وقتی که می بندیم و حتی فراتر از اون همیشه شامل حالمون شده، میشه و خواهد شد.
از بودن در کنار خانواده ای که دوسش داری و دوست داره لذت ببر و دوستان حقیقی و مجازی ای که همیشه همراه و یاورت بودن.
باور کن وقتی بری اونور دلت واسه همه این نگرانی ها و دلتنگی ها و همراهی ها یه ذره میشه و قطعاً به همه بدی های این دوره خواهی خندید.
پس بیایم هر روزمونو با یه لبخند ساده شروع کنیم که هر لبخند یه معجزه اس اگه بدونیم که چه اثر شگفت انگیزی روی زندگی خودمون و دیگران داره.
پرحرفی کردم کار دیگه ای ازم بر نمیاد.
شاد باشین مثل شکوفه ها...

shilan عزیز
هممون که اینجا هستیم الان یه جورایی به یه بن بست خوردیم . یه جورایی مثه یه مرداب راکد شدیم نه می توونیم واسه این ور هدف داشته باشیم و نه واسه اونور . من مطمئنم که خیلی ها مون حتی بعد از گرفتن ویزا اوون جس بی پناهی و اینکه آیا این کارم درسته به ذهنمون می رسه . الان باید تنها کاری که کنیم دایره لغتیمونو بالا ببریم و فهمیدن اونها .! چون هر چی بیشتر زبان بلد باشیم این ترس ها کمرنگ تر خواهد شد . تو تنها نیستی همه ما الان در مرجله بدی از زندگی قرار گرفتیم هممون به یه شکل. شاعد فقط تعریف هامون باهم فرق کنه اما درد و دلامون بکیه Smile باید امید داشت به همونی که ما رو آورده و اینجا الان دور هم جمع کرده . شاید روزی اون ور توی دنیای غربت دور هم که جمع شدیم و دیدیم هممون عاشقانه کنار همیم و به هم کمک می کنیم و دست همو می گیریم به این لخظه ها بخندیم .

زندگیت مثل توت فرنگی باشه Big Grin اونم از نوع شیر توت فرنگیش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-06-12 ساعت 17:07)A10A نوشته:  آقا یه چیزی من فکر کنم اونقدر تشکر کردم دیگه دکمه اش خراب شده به خدا... هی می زنم هی میام می بینم ثبت نشده... یعنی چی الان....!!!! Cool

شما باید از این به بعد جای دکمه تشکر، دونه دونه پیغام خصوصی بدین و تشکر کنین!
Big Grin
من که از همین جا به همه مردم دنیا سلام عرض میکنم و تشکر میکنم!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: nasim ، سـالار ، janatirad ، nedaba ، Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، آلیس-1980 ، nasam ، mehdi2014 ، ffrfar
(2014-06-12 ساعت 17:58)janatirad نوشته:  سلاااااام علیکم ، ما اومدیم Big Grin
آقا میدونم سوالم واسه این تاپیک نیست ولی تاپیکای دیگه تتتتععععععطییییییله ! هیشگی نیست!
ببینم تست سل رو فقط واسه بالای 2 سال میگیرن درسته؟ یعنی دختر من که یک سال و نیمشه امکان نداره بگیرن یا بازم استثناء دیده شده؟[/b]
2 - ما 5شنبه حدود 1:30 برسیم بیمارستان تست میگیرن؟ اگه آره کی جواب میدن؟
3 - کسی بوده ویزاشو خودش از سفارت امارات بره بگیره ؟ اگه بوده چطوری این کارو کرده؟ کجا رفته؟ فرمی چیزی داشته؟

سوال پیچ کردم؟[/b] Big Grin Big Grin[/b]
پسر من 22 ماهش بود و ازش تست نگرفت
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: janatirad ، nedaba ، Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، mehdi2014 ، pari pari
با سلام،

دوستان ما ۱۱ ژوئن در ایروان مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم.

آپدیت‌هایی‌ که داشتیم به این ترتیب بوده:

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

لطفا مدیران و با تجربه‌ها راهنمایی‌ کنند که از این تاریخ‌ها و شرایط چیزی می‌شه استنباط کرد یا .......

ممنون
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، armin021 ، shilan ، soli asali ، آلیس-1980 ، ffrfar ، pari pari
سلام دوستان

خبر مهم
تبریک ویژه

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4600 استارت خورد.به نظر میرسه تلکیف همه با توجه به مصاحبه اکثر کیس نامبرهای ایرانی بزودی مشخص میشه.

دوستان همگی برنامه ریزی برای سفر را یواش یواش در دستور کار خودتون قرار بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-06-12 ساعت 18:04)alimomen نوشته:  میگم حالا مدیر کیه آخر-تاپیک مدیر نداره؟
یک لحظه رفتم تو فکر مدیریت آخه تنها کسی که منشی داره منم(دامن قرمزی)-فکر کنم فقط من شرایطشو دارم
آقا اجازه؟
میشه برم دستشویی؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mahan L ، mehdi2014 ، pari pari
(2014-06-12 ساعت 18:24)me_u نوشته:  سلام دوستان

خبر مهم
تبریک ویژه

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4600 استارت خورد.به نظر میرسه تلکیف همه با توجه به مصاحبه اکثر کیس نامبرهای ایرانی بزودی مشخص میشه.

سرافراز باشید.مثل سرو
منبعش؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، armin021 ، soli asali

خبر مهم
تبریک ویژه

سرافراز باشید.مثل سرو
بی زحمت میشه خصوصی و شخص رو کیس بنده پروسس کنین و ببینین من کی پاسپورت به دست تو فرودگاه باشم؟
شیرینی محفوظ است.
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، p.arsa ، soli asali ، عراقی ، mahan L ، mehdi2014
این انتظار دوماهه و استرس الکی آخر مارو هم به انالیز سیس کشوند! من یه بررسی رو فایل سیس میکردم. البته فقط در مورد ابوظبی و یه سری مطلب بدست اومد خواستم نظرتون بپرسم:
اول یه سوال: سهمیه ایران ۳۵۰۰ نفره یا ۳۵۰۰ کیس؟
۱. تو سهمیه افریقا حدود ۴۰ کیس مصاحبشون رو ABD زده. ایا این هم ابوظبیه؟ اگر اینطور باشه پس ممکنه اینایی که ما تو سفارت دیدیم سهمیه افریقا باشن
۲. تا شماره ۵۰۰۰ که دوماه از مصاحبشون میگذره حدود ۷۰ کیس که حدود ۱۵۷ نفر میشن رو ready زده. به نظرتون به این معنی نیست که تقریبا اکثر اینها دیگه مصاحبه نمیرن؟ در اینصورت میشه اینارو از سهمیه کم کرد؟ آیا با کسر این افراد مشکل سهمیه برطرف نمیشه؟
۳. یه سری شماره های مشابه همگی آخرین اپدیتشون دقیقا تو یه روز بوده. آیا معنیش این نیست که کارای اینا تموم شده و فقط منتظر رسیدن اون اجازه کلیر هستن که با هم کلیر شن؟ در واقع تاییدی بر حرف دوستمون که کارشون دیگه ازین اداره به اون اداره نرفته و کلیر شدن. مثلا تو رنج 3700 به بعد به تعداد زیاد اخرین اپدیت ۷ می بوده یا حوالی ۲۰ مارچ و اکثر کیسهای حوالی ۴۹۰۰ اخرین اپدیت روی ۱۵ و ۱۶ اپریل . در این مورد اخری که کیس خود ماست اخرین اپدیت دقیقا نصفه شب بود .
به نظرم این نشون میده که اونا دقیقا رو نظم دارن کار میکنن و اصلا اینجوری نیست که فکر کنیم اپدیتها خیلی به کیس وابستس
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، AB2014 ، armin021 ، shilan ، soli asali ، عراقی ، آلیس-1980 ، mahan L ، mehdi2014 ، pari pari ، reasonable
(2014-06-12 ساعت 18:04)alimomen نوشته:  میگم حالا مدیر کیه آخر-تاپیک مدیر نداره؟
یک لحظه رفتم تو فکر مدیریت آخه تنها کسی که منشی داره منم(دامن قرمزی)-فکر کنم فقط من شرایطشو دارم

من هم مي شم آبدارچي،
مدير عزيز چايي يا نسكافه؟
يكم تكون بخورين مي خوام جارو بزنم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: armin021 ، shilan ، zaaraa ، soli asali ، عراقی ، nedaba ، anahita 62 ، mehdi2014 ، pari pari
با سلام،

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

لطفا مدیران و با تجربه‌ها راهنمایی‌ کنند که از این تاریخ‌ها و شرایط چیزی می‌شه استنباط کرد یا .......

ممنون
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba
(2014-06-12 ساعت 18:42)khor_maah نوشته:  با سلام،

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

ممنون

دوست عزيز با خوش آمد گويي مجدد، اين سوال رو شما صفحه قبل هم پرسيدين، جوابش هم مي توني توي همين تايپيك پيدا كنيد، اين آپديتها واسه همه افراد كليرنس شده اتفاق مي افته با شروع مراحل اداري هست ، زياد روش حساب باز نكنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nasim ، shilan ، armin021 ، soli asali ، عراقی ، nedaba

خبر مهم
تبریک ویژه

سرافراز باشید.مثل سرو
دوست من شما این پیشبینی هارو از کجا میارید همیشه هم درست در میاد؟ منبع خاصی‌ دارید لوو نمیدین؟
خوشحالم.
سلام دوستان
چند تا نکته رو لازم دونستم بگم:
1.کلیر شدن هر کدوم از ما دقیقا مربوط میشه به قبل و روز مصاحبه که افسر چند پارامتر بررسی رو برامون تعیین کنه.
2.برای دوستانی که ظرف یکی دو روز پشت سر هم آپدیت و بلا فاصله کلیر میشن پارامترهای کمتری تعیین شده.
3.دوستانی که به فاصله زمانی زیاد از مصاحبه فقط 1 بار آپدیت میشن و بعد همون جور باقی میمونند یک سری از پارامترها براشون اوکی شده و هنوزبررسی دیگر پارامترها ادامه داره.
4.دوستانی که از بعد از مصاحبه هیچ آپدیتی ندارند دلیلش پارامترهای سلسله مراتبی است.یعنی بررسی قسمت بعد پارامتر منوط به اوکی شدن قسمت قبلی است و تا کل پارامتر اوکی نشه آپدیتی نخواهند داشت.
این موضوع بیشتر در بررسی حرفه یا شغل شخص خودشو نشون میده.

القصه بعد تمام این موارد باز هم همه چیز راجع به ادمین پروسس و پارامترهای آن بطور دقیق مشخص نیست.پس آنچه نوشته شده وحی منزل نخواهد بود.

امیدوارم مفید بوده باشه.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان