کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-12 ساعت 22:55)shahrzad001 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 18:23)khor_maah نوشته:  با سلام،

دوستان ما ۱۱ ژوئن در ایروان مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم.

آپدیت‌هایی‌ که داشتیم به این ترتیب بوده:

۲۸ April

۲۳ May

۱۱ June (روز مصاحبه)

۱۲ June (فردای مصاحبه)

لطفا مدیران و با تجربه‌ها راهنمایی‌ کنند که از این تاریخ‌ها و شرایط چیزی می‌شه استنباط کرد یا .......

ممنون

اگه میشه شرایط کیستون (شغل، سربازی و ...) رو توضیح بدین ممنونم

والا ما تمام فاکتورهایی که دوستان میگن بهش کلیر میخوره رو داریم Tongue Rolleyes
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، mahan1331 ، soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-06-13 ساعت 09:53)reza16 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 09:40)نام کاربری somi نوشته:  میدونم که اکثرا به سایتهای اجاره خونه های آمریکا تا حالا سر زدین ولی میخوام یه اپلیکیشن اندروید بهتون معرفی کنم که خیلی باحاله،از یکی از همین سایتهای بررسی محله ها گرفتم ولی فک کنم توی بازار هم باشه،
اسمش هست walk score. با استفاده از این اپ ،در واقع درجه ی قابل پیاده روی بودن محلها و میزان نیاز به وسیله نقلیه در اون محل سکونت و آدرس مدارس و بیمارستانها و فروشگاههاو... رو میبینید.یک گزینه show rentals هم داره که خونه های اجاره ای رو روی نقشه نشون میده با قیمت و مشخصات.کافیه اسم شهر و اگه آدرس یازیپ کد خاصی دارین رو توش سرچ کنین.
خیلی خوبه که آدم از همینجا میتونه تمام مشخصات محل زندگی آینده ش رو ببینه و انتخاب کنه،وحتی متوجه بشه اونجا که میخواد خونه بگیره آیا حتما به ماشین نیاز خواهد داشت یا نه.
برید سیاحت کنین و حالشو ببرین،،، آدم وقتی با جای الانش مقایسه میکنه میفهمه ارزش اینهمه انتظارو داره RolleyesRolleyesRolleyes

سلام دوست عزيز واسه خونه گرفتن حتما بايد كرديت كارت داشته باشيم؟ چه مدت از زمان ورود كه بگذره ميشه كرديت كارت گرفت؟

بله باید حساب بانکی داشته باشی. حالا یه سوال درباره کرایه خونه ، من داشتم سیرچ که می کردم اگه خونه آدم بخره و یه مقدار کم اول بده بعد ماه به ماه بقیشو بچردازه مثلا تا 30 سال قسط . اینجوری ماهیانه چولی که باید داده بشه خیلی کمتره از اجاره خونه مثلا 10 هزار تا اول می ده بقیشو قسطی . کسی نطری داره در این باره ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: nedaba ، AB2014 ، mahan1331 ، soli asali ، miladfr12
(2014-06-13 ساعت 09:40)نام کاربری somi نوشته:  میدونم که اکثرا به سایتهای اجاره خونه های آمریکا تا حالا سر زدین ولی میخوام یه اپلیکیشن اندروید بهتون معرفی کنم که خیلی باحاله،از یکی از همین سایتهای بررسی محله ها گرفتم ولی فک کنم توی بازار هم باشه،
اسمش هست walk score. با استفاده از این اپ ،در واقع درجه ی قابل پیاده روی بودن محلها و میزان نیاز به وسیله نقلیه در اون محل سکونت و آدرس مدارس و بیمارستانها و فروشگاههاو... رو میبینید.یک گزینه show rentals هم داره که خونه های اجاره ای رو روی نقشه نشون میده با قیمت و مشخصات.کافیه اسم شهر و اگه آدرس یازیپ کد خاصی دارین رو توش سرچ کنین.
خیلی خوبه که آدم از همینجا میتونه تمام مشخصات محل زندگی آینده ش رو ببینه و انتخاب کنه،وحتی متوجه بشه اونجا که میخواد خونه بگیره آیا حتما به ماشین نیاز خواهد داشت یا نه.
برید سیاحت کنین و حالشو ببرین،،، آدم وقتی با جای الانش مقایسه میکنه میفهمه ارزش اینهمه انتظارو داره RolleyesRolleyesRolleyes

سلام دوست عزيز واسه خونه گرفتن حتما بايد كرديت كارت داشته باشيم؟ چه مدت از زمان ورود كه بگذره ميشه كرديت كارت گرفت؟

کردیت کارد که وقتی بانک حساب باز کنین میگیرین،یعنی بعد گرفتن سوشال نامبر، ولی اون کردیت که میگن لازمه منظور اعتباریه که بانک بر اساس مقدار موجودی و کارکرد حساب و درآمد و... بهتون میده.اکثر جاها صاحبخونه ها کردیت میخوان ازتون،ولی اونطوریم نیس که بی کردیت توی کوچه بمونین ،بعضی جاها فقط با موجودی حساب بهتون اطمینان میکنن.
البته داشتن یک ضامن با کردیت بالا هم که دیگه نورعلی نور میباشد Cool
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: nedaba ، reza_norouzi ، shahryar7021 ، soli asali ، miladfr12 ، آلیس-1980
(2014-06-13 ساعت 09:50)AB2014 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 09:41)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 09:27)zaaraa نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 08:34)reza_norouzi نوشته:  Ø³Ù„ام دوستان من صبحتون بخیر
یالا پاشین که امروز کلی کلیر و شادی و هورا داریم Big Grin
منو باش دل تو دلم نیست انگار قراره خودم کلیر بشم Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: poopak16، Prometheus، reza_norouzi*، zaaraa، 3 مهمان
ینی تا الان همه خوابن؟؟؟

سلام ، صبح پرتقالی همه بخیر
آقا رضا شما دلتون روشنو پاکه و همینطور همه ی دوستان با معرفتی که بعد کلییر این تاپیک رو ترک نکردن
از همه ی دوستان با انرژی و با معرفت این تاپیک سپاسگدارم ، ایشالا تا آخرش پر از خیر و خوشی باشه واسه همه

این متن چرا اینجوری شده؟
یا واسه من اینجوری نشون میده؟

فونتش خرابه!

زارای عزیز
میشه یه بار دیگه متنی رو که نوشتی بزاری؟
واسه من خرچنگ قورباغه نشون میده Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، zaaraa
(2014-06-13 ساعت 05:20)Good Luck نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 01:25)freddyflientstone نوشته:  عزض شود که ما فردای کلیر شدنمون ، سر از پا نشناخته و کف بر دهان هجوم بردیم به سمت نزدیکترین آژانس هواپیمایی و در حالیکه کف و خون قاطی کرده بودیم نعره زنان اعلام کردیم که بلیت فوری فوری فوری بده برای دوبی ، ما آدمای با وجدان و یا شرفی هستیم، تروخدا یه جوری بلیطمونو بدین که ویزامون حلال بشه، حرف به خرجشون نرفت. هرچی ما زار زدیم که بابا، اگه ما همین فردا صبح نریم دبی ، ویزامون حلال نمیشه، شرفمون برباد میره، وجدانمون دود میشه میره هوااا، بهمون گفتن مگه خونه خاله است؟ اقلا یه هفته طول می کشه تا ویزاتون دراد . ما از اونور یقه خودمونو جرررر دادیم که پس این ویزای ارجنت که میگن چیه؟ یارو جواب داد خب پولشو بدین، ما همینجوری سر دستی حساب کردیم دیدیم یه ویزای ارجنت با هزینه هشت شب اقامت (از پنج شنبه تا پنج شنبه) توی یه هتلی که حداقل توی حمومش سوسک از هیکلمون بالا نره + هزینه مدیکال مجدد+ هزینه یه لقمه نون خالی که روزی سه وعده بخوریم تا نمیریم+ هزینه ترانسفر به ابوظبی و برعکس، اونم دستکم دو بار+ هزینه ی همینطوری راه رفتن خشک و خالی توی خیابونای دوبی و زل زدن از پشت ویترینا،میشه کم کمش یه چیزی حدود 8 میلیون تومن...خلاصه دیدیم بهتره سفرمونو چند روزی به تاخیر بیندازیم تا اقلا یه جوری بتونیم دخل و خرجمونو به اندازه ی جیبمون تنظیم کنیم. حالا این وسط شرف و حیثیت و وجدانمون پیش بعضی دوستان ،بادبون شد رفت هوا، چه کنیم دیگه، بضاعت وجدانمون در همین حد بود.
حالا البته ما که لیاقت نداشتیم، ولی از این به بعد با دقت و استمرار هرچه تمامتر، فاصله ی بین کلیر شدن و روئیت شدن بعضی دوستان در سفارت رو همچین محکم رصد می کنیم، بلکه ببینیم رفقا چگونه بی وجدانی ما رو جبران می کنند و ویزاشون حلاااااال تر از شیر مادر میشه، بلکه ما یاد بگیریم و دست از بی آبرویی برداریم.
قربون همگیBig Grin

سلام به دوستان گل منتظر
دوستان عزیزم قصد داستان سرایی ندارم و توهین به هچکسی رو ندارم .
فقط خواستم متذکربشم که چرا بعضی از دوستان عزیزم بد در مورد همدیگه فکر میکنن و چرا فکر میکنن حالا که دوستشون کلیر شده دیگه به فکر بقییه نیست .
دوستان عزیز میدونم که همگی تحت فشار فکری هستیم ولی بخدا هیچکس بدش نمیاد ویزاشو زودتر بزنن تو پاسپورتش خیالش راحت بشه .
ولی عزیزانم هر کسی واسه خودش نسبت به رویه و مشکلاتی که براش به وجود میاد ی کم زودتر یا دیرتر میره .
والا انصاف نیست در مورد دوستامون اینجوری قضاوت کنیم یا مثلا قصه گوی عزیز بیاد واسه دوستان توضح بده که ( فرزندشون امتحان داره ) یا فردی عزیز بیاد بگه (بخاطر مسايل مالی ) . اینها مسايل خصوصی یک خانوادست .
باز هم از همگی عذر خواهی میکنم اگر کسی از حرفهام رنجیده .
دوستار همیشگی شما هستم .
با ارزوی کلیر شدن تک تک دوستان گلم .

دوست عزیز . چون اینجا یه دنیای مجازی هست و همدیگر و نمی شناسیم یه جورایی یه جایی واسه دردو دل کردنه . خیلی ها حتی مشکلات خانوادگی داشتن اومدن دربارش حرف زدن یا به من پیام خصوصی دادن که مثلا چه کاری بکنن بهتره . یه جوراایی اینجا محل خالی کردن دل های پرمون شده . Smile بی هیچ منتی حتی توی مسابل شخصی بچه ها بهم کمک می کنن . این یعنی انتهای معرفب و رفاقت .Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، freddyflientstone ، miladfr12 ، قصه گو
(2014-06-13 ساعت 10:05)nasim نوشته:  

بله باید حساب بانکی داشته باشی. حالا یه سوال درباره کرایه خونه ، من داشتم سیرچ که می کردم اگه خونه آدم بخره و یه مقدار کم اول بده بعد ماه به ماه بقیشو بچردازه مثلا تا 30 سال قسط . اینجوری ماهیانه چولی که باید داده بشه خیلی کمتره از اجاره خونه مثلا 10 هزار تا اول می ده بقیشو قسطی . کسی نطری داره در این باره ؟

حق با شماست اما چند تا نکته رو بدونید
اول اینکه اگه شما خونه بخرید هزینه های زیادی رو بصورت سالیانه بعنوان مالیات و هزینه های نگهداری باید پرداخت کنید
دوم اینکه اگه شما خونه رو با وام سی ساله بخرید دیگه اون خونه رو نمیتونید بفروشید و مثل ایران وامشو منتقل کنید و اگه زمانی وام رو بمدت کوتاهی نتونید پرداخت کنید کل خونه از دستتون میره و این ریسک بالایی داره بخصوص در امریکا که مردم نه پس انداز میکنن و خیلی ممکنه کارشونو از دست بدن
در ضمن امریکا کشور پیشرفته، تا سی سال دیگه شما به خونه های بسیار بهتری نقل مکان میکنید Smile پس چرا خودتو گیر بندازی؟ اونجا مثل ایران خونه سرمایه محسوب نمیشه و پیشرفت چندانی نداره
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
سلام دوستان و همراهان مثکه خبریه انکارا باز اپدیت شدم 9-12-13جون به نظرتون امروز کلیر میشم ایا؟
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
(2014-06-12 ساعت 20:41)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان من برنده اصلی هستم و ویزامو یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد و بجز چندبار آپدیت بعد مصاحبه امروز بعد از 35 روز آپدیت شد این یعنی اون به زودی کلیر میشه؟

هر زمان همه افراد کیس باهم اپدیت شن یعنی بزودی کلیر میشین اما خوب چون شما یک ضرب گرفتین با تکرار اپدیت ها. مییشه امیدوار بود
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ghasoo ، آلیس-1980
(2014-06-13 ساعت 10:26)مژگان درگاه نوشته:  سلام دوستان و همراهان مثکه خبریه انکارا باز اپدیت شدم 9-12-13جون به نظرتون امروز کلیر میشم ایا؟

جواب منو کسی نمیده ؟Sad
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ghasoo ، آلیس-1980
آقا ما به خاطر مشکلی که برامون پیش اومد 3 هفته مصاحبه مون رو انداختیم جلو... امیدوارم با توجه به کیس نامبر، پرونده ها رو بررسی کنند...!!!!!

ما توی عید مصاحبه داشتیم که متاسفانه افتاد واسه آخرای فروردین...!!!!

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ghasoo ، janatirad ، آلیس-1980 ، pari pari ، nasim
(2014-06-13 ساعت 09:16)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 03:20)S.gh نوشته:  آقا شهریار این دوست شما کی مصاحبه داشت؟
حدود کیس نامبرش چند بود؟

(2014-06-13 ساعت 02:59)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان
عصری ی پست گذاشتم که دوستم رو واسه پیش دانشگاهی غیر حضوری ریجکت کردن....امشب باهاش کامل حرف زدم هنوز ایروانه جیزهای خیلی جالبی بم گفت..میگه کیسهای که با من امدن به سفارت نزدیک ۹ کیس بودن که بیش از ۵/۶ کیس ریجکت شدن بی دلیل !!!!!!!!!!!!میگفت افیسر الکی گیر داد به غیر حضوری بودن مدرک من !!!!!!!! ولی مابین حرفایی که زد من ی سری مطالب فهمیدم
۱. افیسر کیسهای اخر رو داره با وسواس بسیار بالا مصاحبه میکنه که ویزا کم نیاد اخه یعنی جی بین ۹کیس ۶ تا ریجکت بقیه اف بی ای جک.( شاید میخوان اتفاق پارسال نیوفته ولی اگه اینطوریه اصلا جرا مصاحبه دعوت میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. تکلیف کیسها قبل مصاحبه روشنه جون دوستم گفت ما تغییرات داشتیم مثلا گفت ما میخوایم معدل و ناریخ پیش رو وارد کنیم اون خانم که مدارک رو میگرفت گفت نه نمیخواد واسه شما نیازی به تغییرات نیست!!!!!

دوستان اینهایی که نوشتم دقیقا عین جملاتی هست که شنیدم به نظر شما جقدر این نتیجه گیری ها میتونه درست باشه.

والا ۱۱ جون مصاحبه داشت دقیقا یادم نیس کیس نامبرش ولی ×××6 باید باشه.بازم میپرسم .....
اینها رو دیپلم دوازده ساله حساسن اوایل می که من ابوظبی بودم هم واسه دیپلم موقت می خواست اون. فرد رو ریجکت کنه اون فرد 10روز علاف بود تا از ایران مدرک اصلی بفرستن اما گمانم نتونسته بود و جلوی ما ریجکت شد
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، shahryar7021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 10:34)مژگان درگاه نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 10:26)مژگان درگاه نوشته:  سلام دوستان و همراهان مثکه خبریه انکارا باز اپدیت شدم 9-12-13جون به نظرتون امروز کلیر میشم ایا؟

جواب منو کسی نمیده ؟Sad

سلام دوست مهاجر من
اگه کسی تا الان جوابتونو نداده دلیل بر این نیست که دیگه جوابی نمی گیرین.
یکم صبر داشته باشین حتماً بچه هایی که اطلاعات داشته باشن راهنمایی تون می کنن. تا حالا هیچکس بدون جواب از اینجا نرفته و نخواهد رفت Big Grin
با توجه به آپدیت هایی که داشتین منتظر کلیر شدن باشین به همین زودیا اما آپدیت ها به خودی خود نه خوبن و نه بد فقط نشون میدن که دارن رو کیستون کار می کنن.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، soli asali ، zaaraa ، nedaba ، آلیس-1980

شما همه چیز تو امضات نوشتی جز اصل کاری که حدود کیس هست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، zaaraa ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 10:34)مژگان درگاه نوشته:  

جواب منو کسی نمیده ؟Sad

بله امکانش هست من روزی که کلیر شدم ظهرش خودم و 2 ساعت بعد همراهانم آپدیت شدن در نهایت ساعت 4 ایمیل اومد که AP تمام شده و تا لحظاتی دیگه شمارتون تو سایت قرار داده میشه ساعت 7 هم سایت شمارمو اعلام کردSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-12 ساعت 08:11)hamed1286 نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 05:46)Vahid2014 نوشته:  صبح بخير
اينجا كسى نيست همه خوابيدن
بچه ها ما دوشنبه ويزامونا گرفتيم وسه شنبه برگشتيم ايران يه مورد توى ويزا بود كه خواستم بعرضتان برسونم ما اولين اپديتمون از ١٦ اپريل شروع شد و سه روز متوالي بود يعنى ١٦،١٧،١٨ اپريل وجالبه توى ويزامون زده clearance received on 16apr2014 و ما ٢١مى تو سايت سفارت كلير شديم براى گرفتن ويزا ( يعنى ٤٥ روز بعد ازوصول كليرنس)
احتمالا سهميه ماهانه صدور ويزا ميتونه تاحدودى واقعيت داشته باشه

خیلی خیلی ویزا مبارکتون باشه

ممکنه درمورد نحوه تمدید مدیکال ، هزینه و مدت زمان انتظار جهت دریافت پاسپورت از پی تی تی توضیح بدید !؟ Cool
ممنون از لطف شما وساير دوستان من چند روزيه كه درگير ايرلاينها و گرفتن خونه در امريكا وتحقيق در مورد مدرسه پسرم بودم نرسيدم به اين تاپيك زياد سر بزنم
ما از دكتر وقت گرفته بوديم ولى زياد مقيد وقت گرفتن نباشيد ساعت ١٠ به بعد مطب دكتر باشيد كارهاتون انجام ميشه ما سرى قبل ٦٩٠ دلار واين بار هم همين مقدار مرحمت فرموديم فقط اين بار واكسنها را روى بچه ها پياده كرد ما دوشنبه پاسپورتهامونا داديم جمعه آخر وقت ايشود شديم و چون ptt ما شنبه هم باز بودولى صبح يكشنبه ايميل سفارت اومد وما دوشنبه ويزامون را گرفتيم زياد رو كارهاى سفارت انكارا حساب نكنيد بدشون نمياد بيشتر اونجا بمونيد البته يكى از بچه هاى مهاجرسرا دوشنبه پاسش را داده بود چهارشنبه ايشو شده بود وپنجشنبه ويزاشا از ptt گرفته بود ولى كيس ايشون يك نفره بود
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، sal0811 ، anahita 62 ، soli asali ، ghasoo ، nedaba ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان