کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-13 ساعت 03:08)mehdi.topol نوشته:  7 روزه شدن هم عالمی دارد....
من موندم آیدیه شما مگه چشه که دوستان میگید شکایت کردن؟
حالا برفرض مثال شما اگه تپل مپل باشین به کسی چه ربطی داره که شکایت کنن؟!!!
یعنی آیا خرج معده مبارک شما رو آنها پرداخت میکنن نقدا؟؟؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، alimomen ، nedaba ، nedali ، shilan ، nasim ، Sara_lphmkf ، freddyflientstone ، عراقی
Wink 
While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

این ایمیلی که سفارت در جواب ایملم فرستاده خیلی ذهنمو درگیر کرده ....فکر میکنم یه ایمیل روتین نیست ...
معنی این چی میتونه باشه؟ فقط واسه کیس ما این کاررو کرده ؟؟؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
خانم قصه گوی عزیز کجایی؟ یه وقت ما رو تنها نذاری؟
بدون آرزوهای تو ما چجوری این روزها رو سپری کنیم؟؟؟

تشکر کنندگان: قصه گو ، miladfr12 ، nedaba ، shilan ، soli asali ، nasim ، Sara_lphmkf ، lighter ، pari pari
من فردا مسافرم ، شما چرا خواب نداريد؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
نقل قول:
(2014-06-13 ساعت 03:50)قصه گو نوشته:  من فردا مسافرم ، شما چرا خواب نداريد؟!؟

سفر خوبی داشته باشین .
خوب چرا عصبانی میشی ؟؟؟ قبل سفر نمیخوای واسمون آرزو کنی ؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Good Luck، قصه گو، 1 مهمان

تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، shilan ، قصه گو ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 03:36)anahita 62 نوشته:  While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

این ایمیلی که سفارت در جواب ایملم فرستاده خیلی ذهنمو درگیر کرده ....فکر میکنم یه ایمیل روتین نیست ...

معنیش اینه بعد ۱۲۸ روز ایشالا همین هفته میزنید تو گوش ویزا
خوشحالم.
تشکر کنندگان: anahita 62 ، miladfr12 ، قصه گو ، nedaba ، zepehr ، soli asali ، nasam ، آلیس-1980 ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 04:01)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 03:36)anahita 62 نوشته:  While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

امیدوارم . انشالا خدا از دهنت بشنوه..یعنی میشه؟

تشکر کنندگان: miladfr12 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، armin021 ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 03:59)anahita 62 نوشته:  
نقل قول:
(2014-06-13 ساعت 03:50)قصه گو نوشته:  من فردا مسافرم ، شما چرا خواب نداريد؟!؟

سفر خوبی داشته باشین .
خوب چرا عصبانی میشی ؟؟؟ قبل سفر نمیخوای واسمون آرزو کنی ؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Good Luck، قصه گو، 1 مهمان

آناهيتاي دوست داشتني،اين تعجب بود نه عصبانيتBig Grin
باور مي كني قبل از اين كه پستت رو ببينم،اينو نوشتم؟!Cool
يعني عاشق علم تله پاتي امBig Grin
از دعاي خيرت بسيار سپاس گزارم،تا اونجايي كه بتونم خبر دست اول ميدمCool
من حالا حالاها باهاتون هستمTongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: miladfr12 ، anahita 62 ، m_nikparvaz ، nedaba ، nedali ، zaaraa ، shilan ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، NEURON ، lighter ، pari pari
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، mahssa، miladfr12*، اسفند89

(2014-06-13 ساعت 04:03)anahita 62 نوشته:  
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

ممکنه نمونه ایمیلی که زدین برامون بزارین؟
و بکجا ایمیل زدین؟
چون منم سفارتم انکارا هست ممنون میشم از تجربیاتتون بهم بیشتر بگین
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: قصه گو ، anahita 62 ، nedaba ، zepehr ، shilan ، sysmaster ، soli asali ، nasam ، آلیس-1980
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Good Luck، mahssa، miladfr12*، nahiddee، قصه گو، اسفند89
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: anahita 62 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، nasim ، آلیس-1980
داره صدای اذون صبح میاد......حالا باید بریم بخوابیم یا بیدار بشیم؟؟؟؟...یه روز دیگه گذشت خدایا به برکت این لحظه ی مقدس ههمونو زود کلیر کن ویزاهامونم بده .

(2014-06-13 ساعت 04:08)miladfr12 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، mahssa، miladfr12*، اسفند89

(2014-06-13 ساعت 04:03)anahita 62 نوشته:  
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

ممکنه نمونه ایمیلی که زدین برامون بزارین؟
و بکجا ایمیل زدین؟
چون منم سفارتم انکارا هست ممنون میشم از تجربیاتتون بهم بیشتر بگین

به سفارت آنکارا
Unfortunately the administrative process for our visas have not finished yet. our interview was on feb in Ankara and it has passed over 4 months since then.
As every week passes by, more visas are issued for the winners and there are both time and numerical limits for DV visas, so we are truly concerned about our uncertain situation.

دوستان عزيز كه كلير شدن همون روز كه سايت اعلام كرده همون روز هم تو سايت سيس آپديت شدن يا بودن كساني كه روز قبل از اينكه كيس اعلام بشه تو سايت، تو سيس آپديت شدن؟
تشکر کنندگان: nedaba ، nedali ، soli asali ، miladfr12 ، آلیس-1980
سلام و صبح بخیر
به امید اینکه امروز پر از دست و جیغ و هورا داشته باشیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، zepehr ، zaaraa ، soli asali ، sal0811 ، miladfr12 ، janatirad ، آلیس-1980 ، lighter ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 01:25)freddyflientstone نوشته:  عزض شود که ما فردای کلیر شدنمون ، سر از پا نشناخته و کف بر دهان هجوم بردیم به سمت نزدیکترین آژانس هواپیمایی و در حالیکه کف و خون قاطی کرده بودیم نعره زنان اعلام کردیم که بلیت فوری فوری فوری بده برای دوبی ، ما آدمای با وجدان و یا شرفی هستیم، تروخدا یه جوری بلیطمونو بدین که ویزامون حلال بشه، حرف به خرجشون نرفت. هرچی ما زار زدیم که بابا، اگه ما همین فردا صبح نریم دبی ، ویزامون حلال نمیشه، شرفمون برباد میره، وجدانمون دود میشه میره هوااا، بهمون گفتن مگه خونه خاله است؟ اقلا یه هفته طول می کشه تا ویزاتون دراد . ما از اونور یقه خودمونو جرررر دادیم که پس این ویزای ارجنت که میگن چیه؟ یارو جواب داد خب پولشو بدین، ما همینجوری سر دستی حساب کردیم دیدیم یه ویزای ارجنت با هزینه هشت شب اقامت (از پنج شنبه تا پنج شنبه) توی یه هتلی که حداقل توی حمومش سوسک از هیکلمون بالا نره + هزینه مدیکال مجدد+ هزینه یه لقمه نون خالی که روزی سه وعده بخوریم تا نمیریم+ هزینه ترانسفر به ابوظبی و برعکس، اونم دستکم دو بار+ هزینه ی همینطوری راه رفتن خشک و خالی توی خیابونای دوبی و زل زدن از پشت ویترینا،میشه کم کمش یه چیزی حدود 8 میلیون تومن...خلاصه دیدیم بهتره سفرمونو چند روزی به تاخیر بیندازیم تا اقلا یه جوری بتونیم دخل و خرجمونو به اندازه ی جیبمون تنظیم کنیم. حالا این وسط شرف و حیثیت و وجدانمون پیش بعضی دوستان ،بادبون شد رفت هوا، چه کنیم دیگه، بضاعت وجدانمون در همین حد بود.
حالا البته ما که لیاقت نداشتیم، ولی از این به بعد با دقت و استمرار هرچه تمامتر، فاصله ی بین کلیر شدن و روئیت شدن بعضی دوستان در سفارت رو همچین محکم رصد می کنیم، بلکه ببینیم رفقا چگونه بی وجدانی ما رو جبران می کنند و ویزاشون حلاااااال تر از شیر مادر میشه، بلکه ما یاد بگیریم و دست از بی آبرویی برداریم.
قربون همگیBig Grin

سلام به دوستان گل منتظر
دوستان عزیزم قصد داستان سرایی ندارم و توهین به هچکسی رو ندارم .
فقط خواستم متذکربشم که چرا بعضی از دوستان عزیزم بد در مورد همدیگه فکر میکنن و چرا فکر میکنن حالا که دوستشون کلیر شده دیگه به فکر بقییه نیست .
دوستان عزیز میدونم که همگی تحت فشار فکری هستیم ولی بخدا هیچکس بدش نمیاد ویزاشو زودتر بزنن تو پاسپورتش خیالش راحت بشه .
ولی عزیزانم هر کسی واسه خودش نسبت به رویه و مشکلاتی که براش به وجود میاد ی کم زودتر یا دیرتر میره .
والا انصاف نیست در مورد دوستامون اینجوری قضاوت کنیم یا مثلا قصه گوی عزیز بیاد واسه دوستان توضح بده که ( فرزندشون امتحان داره ) یا فردی عزیز بیاد بگه (بخاطر مسايل مالی ) . اینها مسايل خصوصی یک خانوادست .
باز هم از همگی عذر خواهی میکنم اگر کسی از حرفهام رنجیده .
دوستار همیشگی شما هستم .
با ارزوی کلیر شدن تک تک دوستان گلم .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان