کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اطلاعیه مهم
قابل توجه دوستانی که فرزند. بالای هفت سال دارند
بر اساس قوانین NMC. کیس های. که فرزند بالای هفت. سال دارند می بایست جهت واکسن TD جهت فرزند اقدام نمایند
معیار پاستور ایران. ظاهرا بالای. 12 سال است. در صورت مراجعه به پاستور این موضوع را تاکید نمایید
در غیر این صورت می بایست مبلغ 850 درهم جهت واکسیناسیون. پرداخت نمایید
با تشکر
سلام دوستان من صبحتون بخیر
یالا پاشین که امروز کلی کلیر و شادی و هورا داریم Big Grin
منو باش دل تو دلم نیست انگار قراره خودم کلیر بشم Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: poopak16، Prometheus، reza_norouzi*، zaaraa، 3 مهمان
ینی تا الان همه خوابن؟؟؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

صبح بخیر آنکارائی های عزیز امروز آماده باشید این تاپیک رو میخوام بترکونید

انشاالله امروز روز آنکارا باشه و دوستان عزیزم پاییز و poopk و تمام دوستانی که دیروز اپدیت شدن امروز کلیر بشن

امیدوارم روزهای آینده هم ایروان و ابوظبی هم سرعت بدن به کلیر کردن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-13 ساعت 08:34)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من صبحتون بخیر

کاربران در حال بازدید این موضوع: poopak16، Prometheus، reza_norouzi*، zaaraa، 3 مهمان
ینی تا الان همه خوابن؟؟؟

سلام ، صبح پرتقالی همه بخیر
آقا رضا شما دلتون روشنو پاکه و همینطور همه ی دوستان با معرفتی که بعد کلییر این تاپیک رو ترک نکردن
از همه ی دوستان با انرژی و با معرفت این تاپیک سپاسگدارم ، ایشالا تا آخرش پر از خیر و خوشی باشه واسه همه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، soli asali ، nasim ، Sara_lphmkf ، عراقی ، p.arsa ، آلیس-1980 ، lighter ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 08:52)ali3875 نوشته:  صبح بخیر آنکارائی های عزیز امروز آماده باشید این تاپیک رو میخوام بترکونید

انشاالله امروز روز آنکارا باشه و دوستان عزیزم پاییز و poopk و تمام دوستانی که دیروز اپدیت شدن امروز کلیر بشن

امیدوارم روزهای آینده هم ایروان و ابوظبی هم سرعت بدن به کلیر کردن

دوست من
ایروان که گل سر سبد کلیر کردن تو 3 سفارت و شاید کل جهان باشه Big Grin
امروز با قلبی پاک و دلی مطمئن آرزو می کنم که آنکارا و ابوظبی از ایروان سبقت بگیرن Big Grin
آمین.
تشکر کنندگان: nedaba ، nasam ، soli asali ، zaaraa ، Sara_lphmkf ، anahita 62 ، آلیس-1980 ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 08:57)zaaraa نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 08:34)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من صبحتون بخیر

ینی تا الان همه خوابن؟؟؟

آقا رضا شما دلتون روشنو پاکه و همینطور همه ی دوستان با معرفتی که بعد کلییر این تاپیک رو ترک نکردن
از همه ی دوستان با انرژی و با معرفت این تاپیک سپاسگدارم ، ایشالا تا آخرش پر از خیر و خوشی باشه واسه همه

زارای عزیز
من تا آخرین نفس و آخرین قطره خونم با بچه های دوست داشتنی و منتظر هستم. اگرچه وسط هفته به علت مشغله کاری زیاد سر نمی زنم اما هر روز پیشرفت کار همه رو دنبال می کنم.
دلم روشنه که امروزم خیلیا رو با هورا می فرستیم به تاپیک سفر به یو اس Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، nasam ، soli asali ، zaaraa ، nasim ، Sara_lphmkf ، عراقی ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 03:10)armin021 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 02:59)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان
عصری ی پست گذاشتم که دوستم رو واسه پیش دانشگاهی غیر حضوری ریجکت کردن....امشب باهاش کامل حرف زدم هنوز ایروانه جیزهای خیلی جالبی بم گفت..میگه کیسهای که با من امدن به سفارت نزدیک ۹ کیس بودن که بیش از ۵/۶ کیس ریجکت شدن بی دلیل !!!!!!!!!!!!میگفت افیسر الکی گیر داد به غیر حضوری بودن مدرک من !!!!!!!! ولی مابین حرفایی که زد من ی سری مطالب فهمیدم
۱. افیسر کیسهای اخر رو داره با وسواس بسیار بالا مصاحبه میکنه که ویزا کم نیاد اخه یعنی جی بین ۹کیس ۶ تا ریجکت بقیه اف بی ای جک.( شاید میخوان اتفاق پارسال نیوفته ولی اگه اینطوریه اصلا جرا مصاحبه دعوت میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. تکلیف کیسها قبل مصاحبه روشنه جون دوستم گفت ما تغییرات داشتیم مثلا گفت ما میخوایم معدل و ناریخ پیش رو وارد کنیم اون خانم که مدارک رو میگرفت گفت نه نمیخواد واسه شما نیازی به تغییرات نیست!!!!!
۳. اگه این حرفهای باالا درست باشه که دوسم میگه با این وسواس بالا و معین بودن احتمال تکرار اتفاق پارسال خیلی کمه..........
۴.کلا تو سایت نوشته یا ۱۲ سال تمام تحصیل یا سابقه کتر اون سابقه کار هم هیجه فقط دیپلم رو.کار دارن.

دوستان اینهایی که نوشتم دقیقا عین جملاتی هست که شنیدم به نظر شما جقدر این نتیجه گیری ها میتونه درست باشه.
شهریار جان، با یه روز مصاحبه چند تا کیس که به نتیجه ای نمیشه رسید!
من که میگم یه دلیل بیشتر نداشته
و اونم این بوده که طرف صبح از دنده لج بلند شده!
حال و حوصله نداشته و دستشم باز بوده و حالگیری کرده!
دقیقا همینه بیجاره ها خیلی حالشون بده خدایی زور داره
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، nasim ، mahan1331 ، آلیس-1980
(2014-06-13 ساعت 03:20)S.gh نوشته:  آقا شهریار این دوست شما کی مصاحبه داشت؟
حدود کیس نامبرش چند بود؟

(2014-06-13 ساعت 02:59)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان
عصری ی پست گذاشتم که دوستم رو واسه پیش دانشگاهی غیر حضوری ریجکت کردن....امشب باهاش کامل حرف زدم هنوز ایروانه جیزهای خیلی جالبی بم گفت..میگه کیسهای که با من امدن به سفارت نزدیک ۹ کیس بودن که بیش از ۵/۶ کیس ریجکت شدن بی دلیل !!!!!!!!!!!!میگفت افیسر الکی گیر داد به غیر حضوری بودن مدرک من !!!!!!!! ولی مابین حرفایی که زد من ی سری مطالب فهمیدم
۱. افیسر کیسهای اخر رو داره با وسواس بسیار بالا مصاحبه میکنه که ویزا کم نیاد اخه یعنی جی بین ۹کیس ۶ تا ریجکت بقیه اف بی ای جک.( شاید میخوان اتفاق پارسال نیوفته ولی اگه اینطوریه اصلا جرا مصاحبه دعوت میکنن)؟؟؟؟؟؟؟؟
۲. تکلیف کیسها قبل مصاحبه روشنه جون دوستم گفت ما تغییرات داشتیم مثلا گفت ما میخوایم معدل و ناریخ پیش رو وارد کنیم اون خانم که مدارک رو میگرفت گفت نه نمیخواد واسه شما نیازی به تغییرات نیست!!!!!
۳. اگه این حرفهای باالا درست باشه که دوسم میگه با این وسواس بالا و معین بودن احتمال تکرار اتفاق پارسال خیلی کمه..........
۴.کلا تو سایت نوشته یا ۱۲ سال تمام تحصیل یا سابقه کتر اون سابقه کار هم هیجه فقط دیپلم رو.کار دارن.

دوستان اینهایی که نوشتم دقیقا عین جملاتی هست که شنیدم به نظر شما جقدر این نتیجه گیری ها میتونه درست باشه.

والا ۱۱ جون مصاحبه داشت دقیقا یادم نیس کیس نامبرش ولی ×××6 باید باشه.بازم میپرسم .....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، nasim
(2014-06-13 ساعت 08:34)reza_norouzi نوشته:  Ø³Ù„ام دوستان من صبحتون بخیر

ینی تا الان همه خوابن؟؟؟

***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: shadi79 ، alimomen ، mahan1331
میدونم که اکثرا به سایتهای اجاره خونه های امریکا تا حالا سر زدین ولی میخوام یه اپلیکیشن اندروید بهتون معرفی کنم که خیلی باحاله،از یکی از همین سایتهای بررسی محله ها گرفتم ولی فک کنم توی بازار هم باشه،
اسمش هست walk score. با استفاده از این اپ ،در واقع درجه ی قابل پیاده روی بودن محلها و میزان نیاز به وسیله نقلیه در اون محل سکونت و آدرس مدارس و بیمارستانها و فروشگاههاو... رو میبینید.یک گزینه show rentals هم داره که خونه های اجاره ای رو روی نقشه نشون میده با قیمت و مشخصات.کافیه اسم شهر و اگه آدرس یازیپ کد خاصی دارین رو توش سرچ کنین.
خیلی خوبه که آدم از همینجا میتونه تمام مشخصات محل زندگی آینده ش رو ببینه و انتخاب کنه،وحتی متوجه بشه اونجا که میخواد خونه بگیره آیا حتما به ماشین نیاز خواهد داشت یا نه.
برید سیاحت کنین و حالشو ببرین،،، آدم وقتی با جای الانش مقایسه میکنه میفهمه ارزش اینهمه انتظارو داره RolleyesRolleyesRolleyes
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-06-13 ساعت 09:27)zaaraa نوشته:  

ینی تا الان همه خوابن؟؟؟

این متن چرا اینجوری شده؟
یا واسه من اینجوری نشون میده؟
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، soli asali ، AZAR 1335
(2014-06-13 ساعت 09:41)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 09:27)zaaraa نوشته:  

ینی تا الان همه خوابن؟؟؟

این متن چرا اینجوری شده؟
یا واسه من اینجوری نشون میده؟

فونتش خرابه!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، soli asali
و باز هم یک آپدیت دیگه برای من و همسرم. پنجمین آپدیت در عرض سه هفته برای هردونفر کیس.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، reza_norouzi ، mahan1331 ، soli asali ، janatirad ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 09:40)نام کاربری somi نوشته:  میدونم که اکثرا به سایتهای اجاره خونه های آمریکا تا حالا سر زدین ولی میخوام یه اپلیکیشن اندروید بهتون معرفی کنم که خیلی باحاله،از یکی از همین سایتهای بررسی محله ها گرفتم ولی فک کنم توی بازار هم باشه،
اسمش هست walk score. با استفاده از این اپ ،در واقع درجه ی قابل پیاده روی بودن محلها و میزان نیاز به وسیله نقلیه در اون محل سکونت و آدرس مدارس و بیمارستانها و فروشگاههاو... رو میبینید.یک گزینه show rentals هم داره که خونه های اجاره ای رو روی نقشه نشون میده با قیمت و مشخصات.کافیه اسم شهر و اگه آدرس یازیپ کد خاصی دارین رو توش سرچ کنین.
خیلی خوبه که آدم از همینجا میتونه تمام مشخصات محل زندگی آینده ش رو ببینه و انتخاب کنه،وحتی متوجه بشه اونجا که میخواد خونه بگیره آیا حتما به ماشین نیاز خواهد داشت یا نه.
برید سیاحت کنین و حالشو ببرین،،، آدم وقتی با جای الانش مقایسه میکنه میفهمه ارزش اینهمه انتظارو داره RolleyesRolleyesRolleyes

سلام دوست عزيز واسه خونه گرفتن حتما بايد كرديت كارت داشته باشيم؟ چه مدت از زمان ورود كه بگذره ميشه كرديت كارت گرفت؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، نام کاربری somi ، mahan1331 ، soli asali ، miladfr12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان