کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بابا اینها چرا کیس های پایین یادشون رقته میگم نکنه فکر می کنن کیس های پایین کارشون تمام شده یا پرونده ها را بایگانی کردن !
کلا 51 کیس زیر 1000 داشتیم که امروز 10 تا را کلیر کردن معلوم نیست تکلیف این 41 کیس چی میشه .
سه ماه و خرده ای شد ولی از اینها خبری نیست یه بار هم ایمیل زدم همان پاسخ همیشگی را دادند !
بیشتر کیس های بالا اعلام میشه اصلا روند کلیر کردنشان مشخص نیست.
کیس : **2014AS ، آنکارا
هرچی میاد نزدیک شماره کیس بعد آپدیت کلی نقشه بعد اخر هفته هیچی به هیچی
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، shilan ، lighter ، nedaba
چه عالی مبارک دوستان باشه..................
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، lighter ، nedaba ، nasam
تبریک
اینم از آنکارا
میلادددددددددد کجایی داداش؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba ، sal0811 ، miladfr12 ، nasam
(2014-06-13 ساعت 19:20)Sara_lphmkf نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبريك به كلير شده ها، بياين اعلام كنيد تا سبزتون كنيم:d
اين شماره ٥٥٠٥ عضو مهاجرسراست؟ بياد شرايطشو بگه تا بدونيم چرا اينقدر زود كلير شد؟

سارا جان اینطوری که شما گفتی ترسید اگرم باشه دیگه میترسه اینجا خودش رو آفتابی کنه کتکتش بزنی با جاروتBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: lighter ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba ، miladfr12 ، pari pari
دوستان خوبم از داخل هتل دارم اينجا رو صفحه به صفحه ميخوونم.... كلللي براتون خوشحالم دوستان عززيزم...
هوووووورررررراااااااا هووووورررررررااااااا هووووووررررررراااااا... ?????
ايشالا كم مونده همه برن خونه بخت ايشالا... ?
ديروز مديكال بوديم با كلي شلوغ پلوغي و اعصاب خوردي... ولي وقتي دوستان خوب مجازي رو از نزديك زيارت ميكني و ميبيني در دنياي واقعي چقدر مهربان، دلسوز و شريفن واقعاً از بودن در اين جمع به خودت ميبالي... دوستان خوبي مثل uncledoc عزيز و همسر محترمشون، mattin عزيز و خونواده دوست داشتنيشون.. يه نظر hudson مهربوون ، sksara عزيز و خيليا كه شايد شانس و مجال آشنايي بيشتر باهاشون براي ما پيش نيومد... انشالا در سفارت زيارتشون كنيم... ?
براي همتون بهترينها رو از خدا ميخوااام...
(2014-06-13 ساعت 19:16)shilan نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 19:01)H Pier نوشته:  آنکارا آپدیت کرد.

1187
4554
4358
5505
4715
269
3079
723
656
894
583
509
289
1401
354
500
558

تبریک به کلیر شده ها.

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدا رو شکر کلیر شده ها بیاین اعلام کنین کلی انرژی گرفتم امروز یه خبر خوب دیگه البته فعلا نصفه نیمه بهم رسید ولی خدا روشکر خدایا چشم همه منتظرا رو روشن کن الهی به امید توووووووووووووووووووووووووووووو SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

وای چه عالی هوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااا
مبارکتون باشه دوستان منتظر...
سولی جون اون سطل رنگ و کجا گذاشتی؟
بیارم بریزم رو سر کیا؟
سپهبد؟
امر
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
هوراااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر تبریک به همه دوستای گلم
متاسفانه نشد،
آقا سلام
من یکماهه که تو ابوظبی مصاحبه شدم آفیسر بم گفت که یک ماه دیگه سایتو چک کن الان که چک میکنم توی سایت میگه برو تو سایت uscis اونجا هم اون case no بدون صفر که داده بهم میگه باید سیزده کاراکتری باشه که این کیس نامبر ده کاراکتری هست چیکار کنم الان
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

[quote='kazemP' pid='512610' dateline='1402673158']
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari
(2014-06-13 ساعت 19:39)shilan نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 19:20)Sara_lphmkf نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اين شماره ٥٥٠٥ عضو مهاجرسراست؟ بياد شرايطشو بگه تا بدونيم چرا اينقدر زود كلير شد؟

سارا جان اینطوری که شما گفتی ترسید اگرم باشه دیگه میترسه اینجا خودش رو آفتابی کنه کتکتش بزنی با جاروتBig GrinBig GrinBig Grin

حق داريد، ولي خوب چيكار كنم اونقدر امروز هيجانزدم كه نفهميدم چطوري مي نويسم، هيجان كلير شدن يه طرف، هيجان سريال ستايش، هيجان جام جهاني و واليبال، خوب حق بديد بهم ، گيج شدم Big Grin نمي دونم چيكار كنم،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shilan ، lighter ، reza_norouzi ، nedaba ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، miladfr12 ، soli asali ، nasam
(2014-06-13 ساعت 19:55)shahryar7021 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر تبریک به همه دوستای گلم

عمو شهریار کلیر شدی ؟؟ SmileSmileSmileSmile
خوشحالم.
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، lighter ، reza_norouzi ، nedaba ، آلیس-1980 ، گلپری ، miladfr12 ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 19:58)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 19:39)shilan نوشته:  

حق داريد، ولي خوب چيكار كنم اونقدر امروز هيجانزدم كه نفهميدم چطوري مي نويسم، هيجان كلير شدن يه طرف، هيجان سريال ستايش، هيجان جام جهاني و واليبال، خوب حق بديد بهم ، گيج شدم Big Grin نمي دونم چيكار كنم،

آهان هيجان خونه تكوني هم يادم رفت، شما فكر مي كنيد واقعا شوخي مي كنم آخر هفته ها خونه تكوني مي كنم، من از جمعه اول صبح جارو بدستم به خدا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shilan ، lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، miladfr12 ، soli asali ، nedali ، nasam
ای بابا، بیاین خودتونو معرفی کنین
کیا کلیر شدن؟
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، reza_norouzi ، nedaba ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، miladfr12 ، soli asali ، nasam
(2014-06-13 ساعت 19:55)kazemP نوشته:  آقا سلام
من یکماهه که تو ابوظبی مصاحبه شدم آفیسر بم گفت که یک ماه دیگه سایتو چک کن الان که چک میکنم توی سایت میگه برو تو سایت uscis اونجا هم اون case no بدون صفر که داده بهم میگه باید سیزده کاراکتری باشه که این کیس نامبر ده کاراکتری هست چیکار کنم الان
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

[quote='kazemP' pid='512610' dateline='1402673158']

تو همون ceac کد رو بدون 4 تا صفر قبل از شماره ات بزن 2014ASXXXX
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان