کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-13 ساعت 20:34)armin021 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:27)mehrgan نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا كلير شديم ، شرايط كيس رو ميگم براتون ٤ نفر، شغل نفت و خانه دار با دو تا كوچولو، آپديتها ٢٩ فبوري با ايميل، ٧ مي با ايميل، ١٣ مي نفر دوم، ٢٥،٢٩،٣٠ مي ، ٢،،٥،٩،١٢، جون نفر اول، ساعت ٣ عصر كل نفرات ١٢ مي، و ساعت ٤ ١٣ جون كل نفرات و ساعت ٧ كلير ، بعد از ٢٣٣ روززززززززززززز، همه كلير ميشيددددددد و تبريككككككك

تبریک دوست عزیز
شما انقد امضا نذاشتین تا آخرش بیاین مشخصات رو موقع کلیر شدن بگین؟
نا قولاییها شیطون
موفق و پیروز باشی، ما رو هم دعا کن
دوست عزيز شرمنده من اينا رو چون تنبلم و بي حوصله نتونستم بعدشم كيس خودم نبود احساس مسوليت ميكردم
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali
اخخخخخخ جونمی جون منم کلیر شدم هورااااااااا یکم بهم تبریک بگین :-D ♡ ♥ ♧ ♣ ☆ ★ ;-)
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
(2014-06-13 ساعت 20:40)mehrgan نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:27)mehrgan نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا كلير شديم ، شرايط كيس رو ميگم براتون ٤ نفر، شغل نفت و خانه دار با دو تا كوچولو، آپديتها ٢٩ فبوري با ايميل، ٧ مي با ايميل، ١٣ مي نفر دوم، ٢٥،٢٩،٣٠ مي ، ٢،،٥،٩،١٢، جون نفر اول، ساعت ٣ عصر كل نفرات ١٢ مي، و ساعت ٤ ١٣ جون كل نفرات و ساعت ٧ كلير ، بعد از ٢٣٣ روززززززززززززز، همه كلير ميشيددددددد و تبريككككككك

تبریک دوست عزیز
نا قولاییها شیطون
دوست عزيز شرمنده من اينا رو چون تنبلم و بي حوصله نتونستم بعدشم كيس خودم نبود احساس مسوليت ميكردم

تبریک بابت کلیر شدنتون. سربازی داشتین؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nedaba ، shadi79 ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali ، shad52

تبریک دوست عزیز
نا قولاییها شیطون
دشمنت شرمنده
این حق شماست که هرطور دوست دارین راجع به خودتون تصمیم گیری کنین
در اصل هیچ اجباری هم به این کار نبوده و نیست
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی
ما رو هم از دعا بی نصیب نذار...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: shadi79 ، nedaba ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 20:43)مژگان درگاه نوشته:  اخخخخخخ جونمی جون منم کلیر شدم هورااااااااا یکم بهم تبریک بگین :-D ♡ ♥ ♧ ♣ ☆ ★ ;-)

مبارک باشه ، سربازی ، کار دولتی تو کیستون بوده؟

به نظرم حالا که کلیر شدید برید تو منتظرسرا برای امار آیندگان
خوشحالم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، anahita 62 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، گلپری ، sahar66 ، miladfr12 ، shilan ، shad52 ، pari pari ، soli asali ، nasam
(2014-06-13 ساعت 20:45)farshadm999 نوشته:  

تبریک دوست عزیز
نا قولاییها شیطون

تبریک بابت کلیر شدنتون. سربازی داشتین؟

نه سربازي نداشتن، من خودم آمريكا بودم و قضيه اين برادراي آمريكايي رو ميدونم چيه؟ وقتي ميگن برو چك كن سايت رو يعني حتماً ميدن پس نگران نباشيد همه هورااااااااا داريممممم
(2014-06-13 ساعت 20:43)مژگان درگاه نوشته:  اخخخخخخ جونمی جون منم کلیر شدم هورااااااااا یکم بهم تبریک بگین :-D ♡ ♥ ♧ ♣ ☆ ★ ;-)

اینم ی هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی درست و.درمون واسه مژگان.عزیز.....مبارکت باشه..
متاسفانه نشد،
دوستان کلیر شده مبارکتون باشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-06-13 ساعت 20:48)farshadm999 نوشته:  

مبارک باشه ، سربازی ، کار دولتی تو کیستون بوده؟

به نظرم حالا که کلیر شدید برید تو منتظرسرا برای امار آیندگان

سلام خ مرسی نه بابا من دخترما مژگان ;-) دانشجویه فوق بودم فک کنم به همین دلیل کلیرنس شدم حدود 55 روز طول کشید

(2014-06-13 ساعت 20:50)shahryar7021 نوشته:  

اینم ی هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی درست و.درمون واسه مژگان.عزیز.....مبارکت باشه..

ممنونمممممممم ♡ ♥
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink

تبریکککککککککککککک
من میدونستم امروز با توجه به آپدیت هاتون کلیر میشین
خوشحالم براتون
موفق و پیروز باشی
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-13 ساعت 20:52)armin021 نوشته:  

تبریکککککککککککککک
من میدونستم امروز با توجه به آپدیت هاتون کلیر میشین
خوشحالم براتون
موفق و پیروز باشی

اره خ تابلو بود ;-) از صبح علی طلوع نشسته بودم چک میکردم سایتو حالا امتحانمو چیکار کنمممم نخوندم به من چه استاد خودش باید بفهمه من منتظر بودم ;-)
نقل قول:
(2014-06-13 ساعت 19:17)hamed1286 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بلاخره کلیر شدیم

دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
Big Grin Big Grin Cool Big Grin

: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴

(دیروز 12:26 PM)hamed1286 نوشته است: دوباره آپدیت شدم ....
بنظرتون چنتا دیگه باید آپدیت بخورم .... آپدیت دیگه فاز نمیده دلم کلیر می خواد Big Grin

حامد جان دوست داشتم اولین کسی باشم که کلیر شدنت رو تبریک میگم.مبارکت باشه. فردا صد در صد کلیر میشی.خیالت راحت راحت
حامد جان چی گفتم بهت دیشب؟دیدی اولین نفری بودم که کلیر شدنت رو بهت تبریک گفتم داداش.یکی طلب ما
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: H Pier ، آلیس-1980 ، zaaraa ، Sara_lphmkf ، nedaba ، sahar66 ، miladfr12 ، hamed1286 ، shilan ، Prometheus ، nedali ، soli asali ، pari pariaaa ، nasam
(2014-06-13 ساعت 20:56)reza_top60 نوشته:  
نقل قول:
(2014-06-13 ساعت 19:17)hamed1286 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بلاخره کلیر شدیم

دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
دوپس دوپس دوپس بره دوپس
Big Grin Big Grin Cool Big Grin

: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴

(دیروز 12:26 PM)hamed1286 نوشته است: دوباره آپدیت شدم ....
بنظرتون چنتا دیگه باید آپدیت بخورم .... آپدیت دیگه فاز نمیده دلم کلیر می خواد Big Grin

حامد جان دوست داشتم اولین کسی باشم که کلیر شدنت رو تبریک میگم.مبارکت باشه. فردا صد در صد کلیر میشی.خیالت راحت راحت
حامد جان چی گفتم بهت دیشب؟دیدی اولین نفری بودم که کلیر شدنت رو بهت تبریک گفتم داداش.یکی طلب ما

آقا رضا یک چیز دیگه در مورد آپدیت های ایروان گفته بودی. چی شد پس دادا؟
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، miladfr12 ، pari pari ، reza_top60 ، pari pariaaa ، nasam
به به -به به
انگار نبودیم خبرایی شده
مبارکاس مبارکاس

بیاید وسط-بیاید وسط
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-13 ساعت 20:29)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:26)HELIAA نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااا و تبریککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده و با آرزوی پایان هر چه زودتر انتظار برای دوستان منتظر

هلیا خانم
با توجه به شماره کیستون به همین زودیا شمام کلیر میشیا Big Grin
هفته دیگه گوش به زنگ باش!

مرسیییییییییییی ..خدا از دهنتون بشنوه..توکل به خدا.ایشالا همه از این بلاتکلیفی زودتر خلاص بشیم که واقعا سخته..با آرزوی موفقیت برای شما دوست بزرگوار
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، H Pier ، nedaba ، anahita 62 ، reza_norouzi ، miladfr12 ، pari pari ، soli asali ، nasam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان