کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-13 ساعت 19:59)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 19:55)shahryar7021 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر تبریک به همه دوستای گلم

عمو شهریار کلیر شدی ؟؟ SmileSmileSmileSmile
فرشاد جون نه عزیز دلم من ایروان مصاحبه شدم ایشالله نزدیک برادرWink
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: lighter ، farshadm999 ، nedaba ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، miladfr12 ، soli asali ، nasam
(2014-06-13 ساعت 19:55)kazemP نوشته:  آقا سلام
من یکماهه که تو ابوظبی مصاحبه شدم آفیسر بم گفت که یک ماه دیگه سایتو چک کن الان که چک میکنم توی سایت میگه برو تو سایت uscis اونجا هم اون case no بدون صفر که داده بهم میگه باید سیزده کاراکتری باشه که این کیس نامبر ده کاراکتری هست چیکار کنم الان
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

[quote='kazemP' pid='512610' dateline='1402673158']
تو سایت سفارت قسمت پیگیری ویزا شماره کیست رو بدون صفراش بزن .اگه مشکل داره برو تو قسمت کانتکت و یه ایمیل بزن که سایت کیست رو نمیشناسه اونا هم سریع مشکل رو حل میکنن
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali
از صبح تا الان این هورااااااا بد گیر.کرده بود تو گلوم بجه ها بیاین امار بدین دیگه ....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، zaaraa ، shilan ، lighter ، reza_norouzi ، nedaba ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali ، pari pari ، nasam
خیلی خیلی خیلی خوشحالم
بعد از 204 روز بلاخره کلیر شدیم

امیدوارم هرچه زودتر همگی کلیر بشید ........
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2014-06-13 ساعت 20:08)hamed1286 نوشته:  خیلی خیلی خیلی خوشحالم
بعد از 204 روز بلاخره کلیر شدیم

امیدوارم هرچه زودتر همگی کلیر بشید ........

حامد جون خدا رو شکر.دلمون رو شاد کردی داداش
هوراااااااااا
متاسفانه نشد،
به آقا حامد و بقیه بچه های آنکارا که کلیر شدند تبریک عرض میکنم از اینجا تا آنکارا و از آنجا هم تا عمه ریکا ، مبارکتان باشد با اوقات خوش
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تبریک و شاد باش به کلیه عزیزان کلیر شده مبارکتون باشه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
هوراااااااااااااااااااااااااا و تبریککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده و با آرزوی پایان هر چه زودتر انتظار برای دوستان منتظر
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
هورااااااااااااااااااااااااااااا كلير شديم ، شرايط كيس رو ميگم براتون ٤ نفر، شغل نفت و خانه دار با دو تا كوچولو، آپديتها ٢٩ فبوري با ايميل، ٧ مي با ايميل، ١٣ مي نفر دوم، ٢٥،٢٩،٣٠ مي ، ٢،،٥،٩،١٢، جون نفر اول، ساعت ٣ عصر كل نفرات ١٢ مي، و ساعت ٤ ١٣ جون كل نفرات و ساعت ٧ كلير ، بعد از ٢٣٣ روززززززززززززز، همه كلير ميشيددددددد و تبريككككككك
(2014-06-13 ساعت 20:26)HELIAA نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااا و تبریککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده و با آرزوی پایان هر چه زودتر انتظار برای دوستان منتظر

هلیا خانم
با توجه به شماره کیستون به همین زودیا شمام کلیر میشیا Big Grin
هفته دیگه گوش به زنگ باش!
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، Sara_lphmkf ، shadi79 ، آلیس-1980 ، zaaraa ، HELIAA ، miladfr12 ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 20:05)masoudyara نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 19:55)kazemP نوشته:  آقا سلام
من یکماهه که تو ابوظبی مصاحبه شدم آفیسر بم گفت که یک ماه دیگه سایتو چک کن الان که چک میکنم توی سایت میگه برو تو سایت uscis اونجا هم اون case no بدون صفر که داده بهم میگه باید سیزده کاراکتری باشه که این کیس نامبر ده کاراکتری هست چیکار کنم الان
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

[quote='kazemP' pid='512610' dateline='1402673158']
تو سایت سفارت قسمت پیگیری ویزا شماره کیست رو بدون صفراش بزن .اگه مشکل داره برو تو قسمت کانتکت و یه ایمیل بزن که سایت کیست رو نمیشناسه اونا هم سریع مشکل رو حل میکنن

ممنونم ازتون
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
تشکر کنندگان: masoudyara ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali
دوستای گل اقایون خانما,
کسی جای خوب واسه لیزر میشناسه ما ی جند نفری میشیم میخایم موهای زبونمون رو لیزر کنیم اقا خانم جون عزیزت امضا رو درستکن دیگه Big GrinBig GrinBig Grin
متاسفانه نشد،
(2014-06-13 ساعت 20:27)mehrgan نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا كلير شديم ، شرايط كيس رو ميگم براتون ٤ نفر، شغل نفت و خانه دار با دو تا كوچولو، آپديتها ٢٩ فبوري با ايميل، ٧ مي با ايميل، ١٣ مي نفر دوم، ٢٥،٢٩،٣٠ مي ، ٢،،٥،٩،١٢، جون نفر اول، ساعت ٣ عصر كل نفرات ١٢ مي، و ساعت ٤ ١٣ جون كل نفرات و ساعت ٧ كلير ، بعد از ٢٣٣ روززززززززززززز، همه كلير ميشيددددددد و تبريككككككك

ببخشید ممکنه سن تون رو بگید و اینکه چند سال سابقه کار داشتین؟ مرسی
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، Sara_lphmkf ، shadi79 ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، soli asali ، pari pari ، nazanin fatemi
(2014-06-13 ساعت 20:27)mehrgan نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا كلير شديم ، شرايط كيس رو ميگم براتون ٤ نفر، شغل نفت و خانه دار با دو تا كوچولو، آپديتها ٢٩ فبوري با ايميل، ٧ مي با ايميل، ١٣ مي نفر دوم، ٢٥،٢٩،٣٠ مي ، ٢،،٥،٩،١٢، جون نفر اول، ساعت ٣ عصر كل نفرات ١٢ مي، و ساعت ٤ ١٣ جون كل نفرات و ساعت ٧ كلير ، بعد از ٢٣٣ روززززززززززززز، همه كلير ميشيددددددد و تبريككككككك

تبریک دوست عزیز
شما انقد امضا نذاشتین تا آخرش بیاین مشخصات رو موقع کلیر شدن بگین؟
نا قولاییها شیطون
موفق و پیروز باشی، ما رو هم دعا کن
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-13 ساعت 20:32)shahryar7021 نوشته:  دوستای گل اقایون خانما,
کسی جای خوب واسه لیزر میشناسه ما ی جند نفری میشیم میخایم موهای زبونمون رو لیزر کنیم اقا خانم جون عزیزت امضا رو درستکن دیگه Big GrinBig GrinBig Grin

من میشناسم ولی فایده نداره دوباره در میاد
بازمانده لاتاری 2014Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان