کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-13 ساعت 22:53)tabrizi نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 22:47)shilan نوشته:  جناب tabrizi , byazdani شما جزو کلیر شده ها نیستید اگه هستید بیاید اعلام کنید خوشحال شیم دیدم هر دو آنلاین هستید آخه شما پیشکسوت هستینShy

نه متاسفانه نيستم

البته تشكر ميكنم كه به ياد ما هستيد
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
تشکر کنندگان: pari pari ، آلیس-1980 ، nasam ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:47)shilan نوشته:  جناب tabrizi , byazdani شما جزو کلیر شده ها نیستید اگه هستید بیاید اعلام کنید خوشحال شیم دیدم هر دو آنلاین هستید آخه شما پیشکسوت هستینShy

نه متاسفانه نيستم

سلام
نه متاسفانه ما هم نیستیم. فقط پا به پای همه داریم آپدیت میشیم اما خبری از کلیر شدن نیست.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، reza_top60 ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:41)feel نوشته:  
دوستان این ۱۶۵ دلار چه جوری باید پرداخت کنیم و کی

فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: anahita 62 ، آلیس-1980 ، soli asali ، امین 13 ، nedaba ، amin arefi
(2014-06-13 ساعت 22:34)alimomen نوشته:  بچه ها خیلی خیلی دوس دارم کلیر بشم
چیکار کنم؟

داش علی اولا خیلی شارژ بودیا
تازگیها بی حوصله شدی!
فکر کنم گوش شیطون کر این سری نوبته ماهاست
منتظر سرا رو یه نگاه بنداز
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
وای روم سیا نباشه همین مونده بود باسابقم بشیم الان متوجه شدما Big Grinپناه به خدا خودت ما رو زودتر به مقصد برسون Smile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، nedali ، آلیس-1980 ، omid05 ، nasim ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:56)tabrizi نوشته:  

نه متاسفانه نيستم

البته تشكر ميكنم كه به ياد ما هستيد

جناب Tabrizi
سلام
شرایط کیس شما چطوریه؟ آپدیتاتون چطور بوده؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، nedali ، rezahoorjandi ، tabrizi ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:55)reza_norouzi نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، alireza2001، amohammadiazar، byazdani، farshadm999، hamzeh.sh، jnouri، kamij، k_nastaran، mahssa، mishga، Morteza1350، nasam، pari pari، rezahoorjandi، reza_norouzi*، S.gh، Shan92، shilan، soheil_zk، tabrizi، teacherm، wowwow2، 3 مهمان

چه خبره!
ماشالا ایران...

تازه منم حاضرم
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba

نه متاسفانه نيستم

دعا میکنم شما دو نفر زود کلیر شید ایشالا دعام مستجاب بشه اگه کلیر شدید دعا واسه منو یادتون نره Shy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: zaaraa ، Sara_lphmkf ، pari pari ، rezahoorjandi ، آلیس-1980 ، sal0811 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 20:50)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 20:43)مژگان درگاه نوشته:  اخخخخخخ جونمی جون منم کلیر شدم هورااااااااا یکم بهم تبریک بگین :-D ♡ ♥ ♧ ♣ ☆ ★ ;-)

اینم ی هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی درست و.درمون واسه مژگان.عزیز.....مبارکت باشه..

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه به سلامتی وشادی
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
(2014-06-13 ساعت 22:51)amohammadiazar نوشته:  چه عظمتی داره تیم والیبال ایران ............?????????????

سلام
برادر چه عجب ما شما رو دیدیم بالاخره
دوست عزیز آپدیت هاتون و لطف میکنین بگین کی بوده؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: zaaraa ، pari pari ، Sara_lphmkf ، amohammadiazar ، soli asali ، nedaba
واى چه خبره!!!!!!!Big Grin
تعداد صفحات تصاعدى بالا ميره!!!!Big Grin
٢ روزرفتم شمال نبودم وقتى اومدم ديدم ٥٠ صفحه اضافه شده!!!!!Big Grin
الان ٢ ساعته كه دارم پست هارو ميخونم
حالا نوبت منه: خيلى خيلى تبريك ميگم به همه دوستانى كه كليير شدن. از دوستانيم كه تو اين ٢ روز به ياد من بودن وسراغمو گرفتن ممنونم( شرمنده كه اسمهاشون يادم نمونده كه اختصاصى تشكر كنم، اين كلييرنس ديگه واسم حافظه نذاشته) همچنين از تمام دوستانى هم كه بهم رتبه دادن تشكرميكنم.
بازم يه هوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااى حسابى براى كليير شده هاى هرسه سفارت! خودمم كه حالا حالاها در خدمتتون هستمSmileSmile
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
ایران چیکارش کرده؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: zaaraa ، S.gh ، saeedhei ، Sara_lphmkf ، amohammadiazar ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi
هوراااااااااااااا
اینم از والیبال
مبارک باشه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
(2014-06-13 ساعت 23:24)zaaraa نوشته:  هوراااااااااااااا
اینم از والیبال
مبارک باشه

هورررررااااااااا
مبارک هممون باااااااشه
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: zaaraa ، pari pari ، reza_norouzi ، rezahoorjandi ، Sara_lphmkf ، amohammadiazar ، soli asali ، nedaba
والیبالمون مقتدرانه برزیلو برد الانم فوتبال اسپانیا و هلند شروع شد من یکی کم کم دارم بیخیال ویزا میشم
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان