کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان،

سوال خیلی مهمی دارم، لطفا کمکم کنید:

زمانی که من وارد آ م ر ی ک ا شدم و حساب باز کردم آیا پولی که از ایران برام حواله بزنند، آیا در آ م ر ی ک ا بهش مالیات تعلق می گیره؟

سپاسگزارم
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، shilan ، pari pari ، soli asali
به تمام دوستانی که کلیر شدن تبریک میگم . واسه بقیه دوستان آرزو میکنم زودتر کلیر بشن.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
حالا هي بگير تركيه مورچه اي مي ره تركيه لاك پشته و .... بابا تركوند كه يعني ماهم كلي اپديت داشتيم بودي نوبتمونه؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: nedaba ، zaaraa ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، hamed1286 ، shilan ، pari pari ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 21:13)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

سوال خیلی مهمی دارم، لطفا کمکم کنید:

زمانی که من وارد آ م ر ی ک ا شدم و حساب باز کردم آیا پولی که از ایران برام حواله بزنند، آیا در آ م ر ی ک ا بهش مالیات تعلق می گیره؟

سپاسگزارم

سوالت مربوط به این تاپیک نیست طبیعتا توی تاپیک اولین سفر به آمریکا جوابهای مطمین تری میگیری
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، zaaraa ، آلیس-1980 ، amirrbco ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali
(2014-06-13 ساعت 15:18)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 12:32)Maryrhm نوشته:  بچه ها دو تا سوال

١. تو مطب دكتر اونگان منشي اش از ما خاست تو پاسپورتمون رو امضا بزنيم كه زديم اما من الان نگرانم! از بقيه انكارايي ها هم خاستن؟

٢. ما اصل مدرك تمكن مالي مون رو پيشاپيش براي سفارت فرستاديم كپي هم ازش نگرفتيم اما مثل اينكه براي مصاحبه بايد مي برديم حالا چه كار كنيم؟؟؟؟

تو پاسپورت همه یه قسمتی هست که باید صاحب پاسپورت امضا کنه و این ربطی به مدیکال و سفارت نداره .

با احترام

از منم امضا گرفت و مشکلی نیست
تمکن هم اصلش را داده باشی قبلا، مجدد دیگه اصل نمیخواد،
منم اصل را فرستاده بودم و ورز مصاحبه کپی همرام بود و مشکلی پیش نیامد

ولی اگر امکانش هست، محکم کاری کنید، شاید بهتر باشه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، miladfr12 ، shilan ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان من مشکلی پیدا کردم با دکترهای ایروان برای تمدید مدیکال . اگر من چهارشنبه مدارکم بدم سفارت امکان داره تا جمعه ویزام بگیرم. تو برگه نوشته چهارشنبه بعد آماده می شه. متاسفانه بلیط گرفتم دکتر کرستین که می گه دوشنبه نمی تونم سه شنبه بیا . آنوش هم که هرچی ایمیل می زنم جواب نمی ده حالا نمی دونم چکار کنم .
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
هوررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا
دم سفارت آنکارا گرم
به همه دوستان کلير شده تبريک ميگم
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-06-13 ساعت 21:33)irn22 نوشته:  سلام دوستان من مشکلی پیدا کردم با دکترهای ایروان برای تمدید مدیکال . اگر من چهارشنبه مدارکم بدم سفارت امکان داره تا جمعه ویزام بگیرم. تو برگه نوشته چهارشنبه بعد آماده می شه. متاسفانه بلیط گرفتم دکتر کرستین که می گه دوشنبه نمی تونم سه شنبه بیا . آنوش هم که هرچی ایمیل می زنم جواب نمی ده حالا نمی دونم چکار کنم .

سلام دوست من
دوستانی بودن که مدارکشونو چهارشنبه دادن به سفارت و جمعه ویزاشونو گرفتن اما قطعی نیست ریسکیه.
شما یه ایمیل بزن به دکتر کریستین و واسه دوشنبه درخواست وقت کن و بگو وقتت تنگه. دوشنبه اول وقت هم برو پیشش اگه شد آزمایشتو بده و سه شنبه نتایجتو بگیر بده به سفارت ایشالا تا جمعه ویزاتو میدن.
با این اوصاف یکم کار خودتو سخت کردی اما به خدا توکل کن همه چی درست میشه.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، zaaraa ، irn22 ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
اسپانیا _ هلند چی میگه؟
ساعت ۱۱:۳۰
اوف چه بازی بشه!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، masoud z ، soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 21:57)armin021 نوشته:  اسپانیا _ هلند چی میگه؟
اوف چه بازی بشه!

آرمین جان سوالتو توی تاپیک خودش مطرح کن لطفا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sal0811 ، Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، morteza88 ، jojo_hami
(2014-06-13 ساعت 18:18)heyjo نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 17:06)heyjo نوشته:  سلام بر هموطنان عزیز
پیشایش اگر اشتباهی در تایپ دارم و یا با فونت کوچک نوشته ام عذر خواهی میکنم
من گفتم نکاتی را با این موبایل نیمه هوشمندم با اینترنت اتصالات به عنوان تجربه بگم ،شاید کمکی باشد برای کیسهای ابوظبی

۱.ترافیک در راه دبی و ابوظبی غیر قابل پیش بینی، پس پرواز بالای ۸ شب بگیرید
۲.در این مدت من و دوستان پاسپورت دادیم گفتن برو یک هفته دیگه بیا
۳.اشتباه زدن شماره پاسپورت در ویزا رخد داده است،پس از تحویل چک کنید
۴.نامه زدن برای من مفید بود،چرا که فهمیدم همسرم که برنده است می تواند ویزاشو بگیره، (من کلیر خورده بودم)
۵. من برای گرفتن ویزا همسرم در روز تحویل سایت سیس چک کردم و ایشود نشده بود ولی با کمی انتظار و کمی دیرتر آوردن،تا ساعت۴ ویزا رو گرفتیم
۶.ورود به سفارت موبایل و کیف تحویل نمیگیرن ،باید بزارید دم در!! نبرید چیزی
۷. اونهایی که با ماشین اقایانی چون مومنی گروهی میروند باید صبر کنند کار همه تمام شود،پس بلیط لحظ آخری ریسک
۸. برای رفتن با اتوبوس به ابوظبی لاین سبز ایستگاه غبیبا با کارت مترو شارژ دار بروید،اتوبوس اینترنت دارد،برای لوگین باید خط اتصالات داشته باشید
خ. برای برگشت از سفارت به ایستگاه اتوبوس به تاکسی بگید باس استند
۹. گرفتن بلیط چارتر به دلیل انتظار های متفاوت سفارت ریسک است
۱۰.دادن ویزا منطبق با باقیمانده زمان مدیکال می باشد ،ابوظبی
۱۱. برای تحویل کپی پاسپورت نخواست ولی کپی رنگی و اسکن داشته باشد اگر پاستنو گرفتن و احیانا خواستین هتل را عوض کنید
۱۲. همه هتل ها موقع چک آوت باید شبی ۱۰ درهم مالیات بدهید
۱۳.خرید لوازم الکترونیکی از میدان جمال عبدالناصر با داشتن قیمت و دقت به تقلب و دروغ گویی ها و صد البته تخفیف گرفتن

در آخر ما را دعا کنید
به امید موفقیت همه ما ایرانی ها

یک نکته را یادم رفت بگم
به اشتباه نوشته بودن مدیکال جدید لازمه ولی نبود
اما تاریخ ویزا را کم کرد
سلام دوست عزیز،
ضمن تبریک و شادباش به شما
میشه بفرما یید که متوجه شدید مدیکال لازم نبود ایمیل زده بودید از تهران یا اونجا تو سفارت متوجه شدید؟اگه ایمیل زدید یا تماس گرفتید لطفا آدرس ایمیل یا شماره تلفن رو بفرمایید.

به امید زندگی با کیفیت برای شما و سایر دوستان در آمریکا
ممنون

من گفتم نکاتی را با این موبایل نیمه هوشمندم با اینترنت اتصالات به عنوان تجربه بگم ،شاید کمکی باشد برای کیسهای ابوظبی

۴.نامه زدن برای من مفید بود،چرا که فهمیدم همسرم که برنده است می تواند ویزاشو بگیره، (من کلیر خورده بودم)
۵. من برای گرفتن ویزا همسرم در روز تحویل سایت سیس چک کردم و ایشود نشده بود ولی با کمی انتظار و کمی دیرتر آوردن،تا ساعت۴ ویزا رو گرفتیم
۷. اونهایی که با ماشین اقایانی چون مومنی گروهی میروند باید صبر کنند کار همه تمام شود،پس بلیط لحظ آخری ریسک
۸. برای رفتن با اتوبوس به ابوظبی لاین سبز ایستگاه غبیبا با کارت مترو شارژ دار بروید،اتوبوس اینترنت دارد،برای لوگین باید خط اتصالات داشته باشید
۱۱. برای تحویل کپی پاسپورت نخواست ولی کپی رنگی و اسکن داشته باشد اگر پاستنو گرفتن و احیانا خواستین هتل را عوض کنید
۱۳.خرید لوازم الکترونیکی از میدان جمال عبدالناصر با داشتن قیمت و دقت به تقلب و دروغ گویی ها و صد البته تخفیف گرفتن

در آخر ما را دعا کنید

یک نکته را یادم رفت بگم
اما تاریخ ویزا را کم کرد
سلام دوست عزیز،
میشه بفرما یید که متوجه شدید مدیکال لازم نبود ایمیل زده بودید از تهران یا اونجا تو سفارت متوجه شدید؟اگه ایمیل زدید یا تماس گرفتید لطفا آدرس ایمیل یا شماره تلفن رو بفرمایید.

ممنون

در آخر ما را دعا کنید

یک نکته را یادم رفت بگم
اما تاریخ ویزا را کم کرد
سلام دوست عزیز،

ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
[quote='armin021' pid='512690' dateline='1402680449']
اسپانیا _ هلند چی میگه؟
اوف چه بازی بشه!
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 21:39)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 21:33)irn22 نوشته:  سلام دوستان من مشکلی پیدا کردم با دکترهای ایروان برای تمدید مدیکال . اگر من چهارشنبه مدارکم بدم سفارت امکان داره تا جمعه ویزام بگیرم. تو برگه نوشته چهارشنبه بعد آماده می شه. متاسفانه بلیط گرفتم دکتر کرستین که می گه دوشنبه نمی تونم سه شنبه بیا . آنوش هم که هرچی ایمیل می زنم جواب نمی ده حالا نمی دونم چکار کنم .

سلام دوست من
دوستانی بودن که مدارکشونو چهارشنبه دادن به سفارت و جمعه ویزاشونو گرفتن اما قطعی نیست ریسکیه.
شما یه ایمیل بزن به دکتر کریستین و واسه دوشنبه درخواست وقت کن و بگو وقتت تنگه. دوشنبه اول وقت هم برو پیشش اگه شد آزمایشتو بده و سه شنبه نتایجتو بگیر بده به سفارت ایشالا تا جمعه ویزاتو میدن.
با این اوصاف یکم کار خودتو سخت کردی اما به خدا توکل کن همه چی درست میشه.
ممنونم دوست عزبز بابت دلگرمی که به من دادید . من هم تصمیم گرفتم با پرواز دوشنبه برم .مستقیم می رم بیمارستان اگر دکتر هم ندیدم می رم آزمایش خونم می دم . فقط نمی دونم اینجوری از من آزمایش می گیرند یا نه ! تا بعد ببینم سه شنبه چکار می شه کرد که نتیجه همون روز ببرم سفارت
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reza_norouzi ، soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:02)alimomen نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 21:57)armin021 نوشته:  اسپانیا _ هلند چی میگه؟
اوف چه بازی بشه!

آرمین جان سوالتو توی تاپیک خودش مطرح کن لطفا

آقا گشتم تو سایت، تاپیک جام جهانی نبود!
Big Grin
من برم پفک و تخمه مبسوط بخرم تیز بیام!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-06-13 ساعت 19:55)kazemP نوشته:  آقا سلام
من یکماهه که تو ابوظبی مصاحبه شدم آفیسر بم گفت که یک ماه دیگه سایتو چک کن الان که چک میکنم توی سایت میگه برو تو سایت uscis اونجا هم اون case no بدون صفر که داده بهم میگه باید سیزده کاراکتری باشه که این کیس نامبر ده کاراکتری هست چیکار کنم الان
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

[quote='kazemP' pid='512610' dateline='1402673158']
سلام دوست عزیز،
برو تو سایت www.abudhabiivo.netبعدش آپشن immigrantرو انتخاب کن چون NON-IMMIGRANTهم داره.سپس با این فرمت کیس نامبرتونو وارد کن:
2014AS2340
موفق باشید.

(2014-06-13 ساعت 19:55)kazemP نوشته:  آقا سلام
من یکماهه که تو ابوظبی مصاحبه شدم آفیسر بم گفت که یک ماه دیگه سایتو چک کن الان که چک میکنم توی سایت میگه برو تو سایت uscis اونجا هم اون case no بدون صفر که داده بهم میگه باید سیزده کاراکتری باشه که این کیس نامبر ده کاراکتری هست چیکار کنم الان
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

[quote='kazemP' pid='512610' dateline='1402673158']
سلام دوست عزیز،
برو تو سایت www.abudhabiivo.netبعدش آپشن immigrantرو انتخاب کن چون NON-IMMIGRANTهم داره.سپس با این فرمت کیس نامبرتونو وارد کن:
2014AS2340
موفق باشید.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان