کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-13 ساعت 21:33)irn22 نوشته:  سلام دوستان من مشکلی پیدا کردم با دکترهای ایروان برای تمدید مدیکال . اگر من چهارشنبه مدارکم بدم سفارت امکان داره تا جمعه ویزام بگیرم. تو برگه نوشته چهارشنبه بعد آماده می شه. متاسفانه بلیط گرفتم دکتر کرستین که می گه دوشنبه نمی تونم سه شنبه بیا . آنوش هم که هرچی ایمیل می زنم جواب نمی ده حالا نمی دونم چکار کنم .

قابل توجه دوستان ایروانی بهترین برنامه ریزی جهت تمدید مدیکال و گرفت ویزا البته برا دوستانی که بچه دارند :
جمعه ------> مدیکال
دوشنبه -----> گرفتن جواب مدیکال و تحویل پاس به سفارت
چهارشنبه یا پنج شنبه -----> اخذ ویزا
پنج شنبه -----> برگشت ( البته بستگی داره زمینی برگردید یا هوایی )
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-06-13 ساعت 22:07)irn22 نوشته:  ممنونم دوست عزبز بابت دلگرمی که به من دادید . من هم تصمیم گرفتم با پرواز دوشنبه برم .مستقیم می رم بیمارستان اگر دکتر هم ندیدم می رم آزمایش خونم می دم . فقط نمی دونم اینجوری از من آزمایش می گیرند یا نه ! تا بعد ببینم سه شنبه چکار می شه کرد که نتیجه همون روز ببرم سفارت

دوست عزیز تا دکتر نبینه و نامه نده که ازمایش خون نمیگیرند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: irn22 ، reza_norouzi ، امین 13 ، reza_top60 ، آلیس-1980 ، maryam_a ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
بچه ها خیلی خیلی دوس دارم کلیر بشم
چیکار کنم؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: shilan ، rezahoorjandi ، pari pari ، sal0811 ، omid05 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، jojo_hami ، nasam ، nazanin fatemi
(2014-06-13 ساعت 22:34)alimomen نوشته:  بچه ها خیلی خیلی دوس دارم کلیر بشم
چیکار کنم؟

صبر کنیدShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
دوستان این ۱۶۵ دلار چه جوری باید پرداخت کنیم و کی
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: ssafaye66 ، nedaba
جدیدا هرکی و که می خوام نفرین کنم بهش میگم
ایشالله لاتاری اسمت دربیاد و کیس نامبرت بالا باشه تا حسابی سرویس شی مثل ما D:
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: zaaraa ، shilan ، برسام٤ ، pari pari ، Sara_lphmkf ، shahrzad001 ، sal0811 ، nasim ، nasam ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، reasonable
با سلام خدمت دوستان
ما چهارشنبه رسیدم ایروان و همون روز با چمدان ها رفتیم بیمارستان
پنجشنبه هم رفتیم جوابو گرفتیم و تحویل سفارت دادیم و امروز هم ساعت 4 رفتم ویزا هارو گرفتم
Big Grin
خدا جونم دوست دارم Tongue
میدونم این مطلب به این لینک زیاد مربوط نیست ولی میخواستم به دوستانی که منتظرند بگم خیلی زود همشون کلیر مشند انشالاه همونطور که من بعد از 183 روز کلیر شدم Tongue
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-06-13 ساعت 22:41)shilan نوشته:  
چیکار کنم؟

صبر کنیدShy

نمیتونم چیکار کنم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
جناب tabrizi , byazdani شما جزو کلیر شده ها نیستید اگه هستید بیاید اعلام کنید خوشحال شیم دیدم هر دو آنلاین هستید آخه شما پیشکسوت هستینShy

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، pari pari ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:20)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 21:33)irn22 نوشته:  سلام دوستان من مشکلی پیدا کردم با دکترهای ایروان برای تمدید مدیکال . اگر من چهارشنبه مدارکم بدم سفارت امکان داره تا جمعه ویزام بگیرم. تو برگه نوشته چهارشنبه بعد آماده می شه. متاسفانه بلیط گرفتم دکتر کرستین که می گه دوشنبه نمی تونم سه شنبه بیا . آنوش هم که هرچی ایمیل می زنم جواب نمی ده حالا نمی دونم چکار کنم .

قابل توجه دوستان ایروانی بهترین برنامه ریزی جهت تمدید مدیکال و گرفت ویزا البته برا دوستانی که بچه دارند :
جمعه ------> مدیکال
دوشنبه -----> گرفتن جواب مدیکال و تحویل پاس به سفارت
چهارشنبه یا پنج شنبه -----> اخذ ویزا
پنج شنبه -----> برگشت ( البته بستگی داره زمینی برگردید یا هوایی )

البته بودن دوستانی که 3شنبه یا 4شنبه مدارکو تحویل سفارت دادنو جمعه ویزاشونو گرفتن.
مام همین قصدو داریم برامون دعا کنین.

(2014-06-13 ساعت 22:47)alimomen نوشته:  
چیکار کنم؟

صبر کنیدShy

نمیتونم چیکار کنم

پیشنهاد من اینه که با دوستان منتظر لشکرکشی کنین به سفارت و محاصره شون کنین بلکه فرجی شد Big Grin
تشکر کنندگان: zaaraa ، rezahoorjandi ، amohammadiazar ، KIMIA2005 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
چه عظمتی داره تیم والیبال ایران ............?????????????
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، zaaraa ، pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:43)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
ما چهارشنبه رسیدم ایروان و همون روز با چمدان ها رفتیم بیمارستان
پنجشنبه هم رفتیم جوابو گرفتیم و تحویل سفارت دادیم و امروز هم ساعت 4 رفتم ویزا هارو گرفتم
Big Grin
خدا جونم دوست دارم Tongue
میدونم این مطلب به این لینک زیاد مربوط نیست ولی میخواستم به دوستانی که منتظرند بگم خیلی زود همشون کلیر مشند انشالاه همونطور که من بعد از 183 روز کلیر شدم Tongue

دوست عزیز می تونید من راهنمایی کنید من هم همین مشکل دارم من دوشنبه وقت می خواستم دکتر سه شنبه به من وقت داده برگشت پروازم شنبه هست تو برگه هم نوشته اگر چهارشنبه به سفارت بدید تحویل هفته بعد می شه شما چه طور برنامه ریزی کردید بلیط برگشت برای کی گرفتید؟
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:47)alimomen نوشته:  
چیکار کنم؟

صبر کنیدShy

نمیتونم چیکار کنم

منم نمیتونم باید یه داروخانه پیدا کنیم توش قرص صبر بفروشن یا بیمارستان اعصاب و روان بریم بگیم یه مدت قرص خواب بدن بهمون وقتی همه چی اوکی شد بیدارمون کنندSadTongueSmile

تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، nedali ، anahita 62 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-13 ساعت 22:47)shilan نوشته:  جناب tabrizi , byazdani شما جزو کلیر شده ها نیستید اگه هستید بیاید اعلام کنید خوشحال شیم دیدم هر دو آنلاین هستید آخه شما پیشکسوت هستینShy

نه متاسفانه نيستم
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
تشکر کنندگان: shilan ، zaaraa ، pari pari ، Sara_lphmkf ، reza_top60 ، آلیس-1980 ، sal0811 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، alireza2001، amohammadiazar، byazdani، farshadm999، hamzeh.sh، jnouri، kamij، k_nastaran، mahssa، mishga، Morteza1350، nasam، pari pari، rezahoorjandi، reza_norouzi*، S.gh، Shan92، shilan، soheil_zk، tabrizi، teacherm، wowwow2، 3 مهمان

چه خبره!
ماشالا ایران...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان