موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا، ما را به سوی بهترین ها هدایت كن، نه تنها بهترین مكان، به سوی بهترین فكرها و بهترین عمل ها .
خدایا، خیلی خسته ام ولی امیدوار. بخاطر مسیری كه بر ما گشودی سپاس گذارم.
خدایا، درست است انتظارش سخت است ولی یك سال و اندی است كه زندگی ام را از سكون و یكنواختی رها ساختی و مرا پر از هیجان، امید و ... كردی .
خدایا، به ما صبری بده كه از پس تمامی مشكلاتمان برآییم.
خدایا، تمامی منتظران و امیداواران این مكان رو دل شاد كن و آنها رو عاقبت بخیر بفرما.
امین.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 01:19)me_u نوشته: سلام.دوستان خوبم.
توجه کنید
پروسه کلیر همانطور که گفتم تا کیس نامبر 4750 استارت خورده است.
احتراما کیس نامبر 4744 آخرین کیس نامبر رده 4000 در آنکارا بزودی آماده کلیر میباشد.
صبر کنید.ان شا ا... تا یک ماه دیگه خیلی از دوستان کلیر میشن.
سرافراز باشید.مثل سرو
سلام میو عزیز من عاشق پست هاتون هستم وقتی میبینم آیدی تون هست کلی خوشحال میشم چون میدونم حامل خبرای خوب هستید فقط یه سوال شما تو ابوظبی مصاحبه شدید اگه اشتباه نکنم تو منتظرسرا دیدم ولی چن تا پست آخرتون راجع به آنکاراس اگه میشه آمار ابوظبی هم بدید و باز راجع به ایروانم اگه میدونید بگید لطفا ولی توروخدا دیگه نگید که میرید من به شخصه منتظر کامنتاتون هستم
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 08:34)REZAMBI نوشته: آمريكا update كرد مارو كسي 19 jun آپديت شده؟
من دبگه مثل شما
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
در کورمال کورمال تاریکیه 18 جون در ان لحظات که زندگی سوی گرگ و میش 19 جون را داشت فراشی از دیار غربت پرونده مرا از ققسه ای یه قفسه ای دیگر انتقال داد و بدین سان واقعه اپدیتی دیگر بر من حادث شد.باشد که پند گیریم...
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
والا ما تو س یس یه همسایه دیوار به دیوار داریم(منظورم شماره کیس ها) خیلی با معرفته میبینه ما هیچ آپی نداریم اونم وایساده منتظر ما خیلی جالب همه مشخصاتشون مثل ماس کاش میتونستم تو دنیای واقعی پیداش کنم بچه ها اگه این که میگم تو مهاجرسراس پیغام خصوصی بده به من 
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه از انتظار خسسسسسسسسسته شدم، هیچ خبریم که نیست :\
کیس: **35
سفارت : ایروان
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
منامروز واسه بررسی کیس بابام به سفارت ارمنستان ایمیل زدم، الان جواب دادن که کاری از دست ما ساخته نیست باید صبر کنید که پروسه تموم شه.. خلاصه آپدیت هم نشدیم بابت بعد ایمیل.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هنوز كلير نشديم.ولي هر وقت كلير شديم!!!!براي تمديد مديكال مي تونيم بريم دبي ؟
ما مديكال أوليه رو ابوظبي إنجام داديم .
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.