کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-19 ساعت 09:58)mahssa نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 09:55)ghasoo نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 09:51)mahssa نوشته:  من دیگه از انتظار خسسسسسسسسسته شدم، هیچ خبریم که نیست :\

واسه كسايي كه ارمنستان، فوريه مصاحبه داشتن خبراي خوبي تو راه هست....
فکر نکنم آخه ما هنوز ی آپدیت هم نداشتیم از بعد از مصاحبه
خب با اين ديد ببين....
شما با اولين ابديت كلير ميشيد!!!!
ايشالا بهمين زودي..Cool
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، sorooosh ، armin021 ، mahssa ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-06-19 ساعت 10:13)k_nastaran نوشته:  دوستان ما هنوز كلير نشديم.ولي هر وقت كلير شديم!!!!براي تمديد مديكال مي تونيم بريم دبي ؟
ما مديكال أوليه رو ابوظبي إنجام داديم .

ما هم مثل شما ابوظبي انجام داده بوديم،اما از اونجايي كه ميدونستم ابوظبي بدون نياز به پرداخت اضافي سر وقت جوابو ميده ، باز هم رفتم ابوظبي،با اينكه اين بار اقامتمون توي دبي بود،ولي خيالمون راحت بود،جواب رو ساعت ١٢ يكشنبه گرفتيم و رفتيم سفارت.

منم به جستجوي سرنوشت.......

الان توي اتوبوسم به سمت ابوظبي واسه گرفتن ويزا، موقع برگشتن دوباره خبرتون مي كنم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-19 ساعت 01:08)usafirststeps نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 00:16)HELIAA نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 22:33)usafirststeps نوشته:  ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.

مبارک باشه دوست عزیز..ولی چرا یک هفته طول کشید؟
ما دوشنبه ظهر پاسها رو دادیم ولی جمعه ظهر با کلی سلام و صلولت بهمون دادن سرشون خیلی شلوغ بود ما از تجربه قبلیها خبر داشتیم و فکر میکردیم 4شنبه یا 5شنبه بهمون بدن که نشد و مجبور شدیم پروازمونو به تاخیر بندازیم و 400 هزار تومن هم جریمه دادیم بابتش راستی تو مدتی که پاسها رو میدین به سفارت زیاد به سیس توجه نکنین ما یه آپدیت تو روز 4شنبه شدیم بعد 5شنبه صبح هم آپدیت شدیم دوباره غروبش واسه یکیمون زد ready که همونجا سکته رو زدیم دوباره بعد یه ساعت زد پروسه اداری کلا داغون بودن تا اینکه جمعه ظهر زنگ زدن بیاین ساعت 2 ویزاهاتونو بگیرین

ممنون از اینکه به سوالم جواب دادی دوست عزیز..امیدوارم بقیه راه روهم با موفقیت سپری کنی
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، ghasoo ، armin021 ، reza_norouzi ، pari pari ، shilan ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 09:34)Moamma111 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 09:23)p.arsa نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 08:34)REZAMBI نوشته:  آمريكا update كرد مارو كسي 19 jun آپديت شده؟

من دبگه مثل شما
پس من چي رضا چرا تو هميشه از من جلوتريBig Grin

آخه من به اون خانومه كه مدارك و مي گرفت يه چشمك زدم اونم خوشش اومد فكر كنم اونه كه كار مارو جولو ميندازه Big Grin Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، ghasoo ، armin021 ، p.arsa ، pari pari ، shahryar7021 ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 02:01)anahita 62 نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای « Sara_lphmkf» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «S.gh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ

مرسی آناهیتای عزیزم از آرزوی قشنگت..باآرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای شما دوست مهربان
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: soli asali ، anahita 62 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، ghasoo ، armin021 ، reza_norouzi ، pari pari ، nedaba
سلام
ما کیسمون کلیر شد
حالا مدارکی که باید ببریم چیه ؟
Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.
این ایمیلیه که به ما زده
این دو تا که نوشته دقیقا چی هستن ؟
federal tax returns (1040 and W2
221(g) Additional Information sheet

خیلی ممنون از راهنماییتون
(2014-06-19 ساعت 10:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «I2AFSHIN» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alireza7» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamidrezapir1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «medexk» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «m.mirzaee» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «teacherm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdi.topol» عزیزღღღ

امیدوارم این روزای سخت بگذره بدترین روزهای انتظار فراموشم نمیشه
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ghasoo ، anahita 62 ، zaaraa ، armin021 ، reza_norouzi ، pari pari ، soli asali ، shilan ، nedaba ، قصه گو
دوستان عزيز سلام به همه، مخصوصا به كيس نامبر هاي 52xx و 53xx
من و همسر و پسر كوچولوم- سيزده به در رفته- بوديم سفارت- لا لاي لاي
آقاهه اومد- به خانمم گفت- شما و پسر با هم برين ايالت - لا لاي لاي
آقايه ي بي معرفته ناكسه بي مروت - لا لاي لاي
رو كرد به من گفت تو فعلا برگرد برو به خونت - لا لاي لاي
حالا من اومدم ، بگم چيكار كنم
داره سه ماه ميشه ، كه الاف اونم
همه با هم
حالا من اومدم ، بگم چيكار كنم ...
هر چي ميخواد بشه بشه، هر چي ميخواد بگه بگه، ...

بابا ديگه قات زدم خدا وكيلي!!!! اين ايروان نميخواد هيچ غلطي بكنه؟؟؟!!! يارو گفت برو دو ماه ديگه كلير ميشي!
ويزاي خانمم را هم نگرفتيم ، گفتيم همه با هم ... آخه اين چه وضعشه ... كسي خبري از ايروان نداره ؟؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، alitab ، soli asali ، shilan ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 09:21)shilan نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 01:19)me_u نوشته:  سلام.دوستان خوبم.
توجه کنید
پروسه کلیر همانطور که گفتم تا کیس نامبر 4750 استارت خورده است.
احتراما کیس نامبر 4744 آخرین کیس نامبر رده 4000 در آنکارا بزودی آماده کلیر میباشد.
صبر کنید.ان شا ا... تا یک ماه دیگه خیلی از دوستان کلیر میشن.

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام میو عزیز من عاشق پست هاتون هستم وقتی میبینم آیدی تون هست کلی خوشحال میشم چون میدونم حامل خبرای خوب هستید فقط یه سوال شما تو ابوظبی مصاحبه شدید اگه اشتباه نکنم تو منتظرسرا دیدم ولی چن تا پست آخرتون راجع به آنکاراس اگه میشه آمار ابوظبی هم بدید و باز راجع به ایروانم اگه میدونید بگید لطفا ولی توروخدا دیگه نگید که میرید من به شخصه منتظر کامنتاتون هستمWinkShy

آقا ما که 4000 هستیم هم کلیر میشیم یعنی ؟؟؟Sad
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، حاجی واشنگتن ، armin021 ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، shilan ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 09:51)mahssa نوشته:  من دیگه از انتظار خسسسسسسسسسته شدم، هیچ خبریم که نیست :\

مهسا خانم، خیلیا هستن که بعد از مصاحبه آپدیت ندارن، از جمله خود من!
ولی جای نگرانی نیست، چون قراره بدون آپدیت کلیر شیم گویا!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، Sara_lphmkf ، ghasoo ، mahssa ، pari pari ، soli asali ، shilan ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 10:46)adsa نوشته:  سلام
ما کیسمون کلیر شد
حالا مدارکی که باید ببریم چیه ؟
Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.
این ایمیلیه که به ما زده
این دو تا که نوشته دقیقا چی هستن ؟
federal tax returns (1040 and W2
221(g) Additional Information sheet

خیلی ممنون از راهنماییتون
اول اینکه خیلی مبارک باشه
دوم اینکه برادر من: اینجا یه قانونی تصویب شده که هرکی امضا نذاره بهش جواب نمیدن! گویا
سوم اینکه امضاء شما حکم خمس و زکات و داره نصبت به زحمات دوستان و سایت گرانقدر
چهارم هم داشت ولی حذفش کردم!
پنجم که کلا از اول هم نداشت!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، shilan ، nedaba ، reza_top60
مهم مهم مهم : كسي ميدونه زمان تقريبي اتمام ظزفيت چه تاريخيه؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: ghasoo ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، shilan ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 10:17)ghasoo نوشته:  

خب با اين ديد ببين....
شما با اولين ابديت كلير ميشيد!!!!
ايشالا بهمين زودي..Cool
اره خداییی اینم دیده خوبیه هاااااTongue
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: armin021 ، mahssa ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 10:42)REZAMBI نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 09:34)Moamma111 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 09:23)p.arsa نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 08:34)REZAMBI نوشته:  آمريكا update كرد مارو كسي 19 jun آپديت شده؟

من دبگه مثل شما
پس من چي رضا چرا تو هميشه از من جلوتريBig Grin

آخه من به اون خانومه كه مدارك و مي گرفت يه چشمك زدم اونم خوشش اومد فكر كنم اونه كه كار مارو جولو ميندازه Big Grin Wink

اگه به این بود که من الان از امریکا داشتم براتون بای بای میکردمBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: armin021 ، ghasoo ، zaaraa ، pari pari ، soli asali ، shilan ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 11:14)bobo_ir نوشته:  مهم مهم مهم : كسي ميدونه زمان تقريبي اتمام ظزفيت چه تاريخيه؟
اتمام ظرفیت؟!!!
منظورتون چیه؟
سهمیه ماهانه برای صدور ویزا؟
یا تاریخ ملعون ۳۰ سپتامبر؟
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، ghasoo ، pari pari ، nasim ، soli asali ، shilan ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان