کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-18 ساعت 23:23)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:10)shilan نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:06)S.gh نوشته:  [quote='soli asali' pid='514136' dateline='1403115980']
[quote='reza_norouzi' pid='514135' dateline='1403115748']
[quote='usafirststeps' pid='514125' dateline='1403114639']
ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.

سلام دوستان من
نیازی به اعلام دریافت ویزا تو این تاپیک نبوده و نیست.
لطفاً از مطرح کردن این موضوع پرهیز کنین چون نه تنها به دیگرانی که منتظرن روحیه نمیدین بلکه باعث ایجاد جو خوبی نمی شین.
منم نظر شما رو دارم اگه پشت سرشون نیگا نکنن برن بدتره خواه ناخواه اونا خدا رو شکر ویزا گرفتن و با نگفتنشون جای کسی باز نمیشه که مام خوشحالیم Smile

به نظر من ؛
پشت سر رو نگاه کردن و روحیه دادن خوبه اگه طوری باشه که به درد 4نفر بخوره! مثلا سفرنامه نوشتن!که البته بعضی دوستای گل مثل الدورادو و پریا نوشتن و دستشون درد نکنه، ولی بعضیا با اصطلاحاتی مثل" سفر کوفتی "
یه جوری آدمو میسوزنن که ...
تا یادم نرفته، اینهمه یکضربی و آمریکا رفته داشتیم تا حالا...
چندتا سفرنامه ی آمریکا داریم توی انجمن خصوصی 2014؟!

ببخشید از اینکه کلمه سفر کوفتی ما باعث سوختگی شد البته قصد ما این نبود در مورد سفرنامه هم تا اونجاییکه در توان ما بوده وهست تو پیام خصوصی به سوالات دوستان جواب داده و میدهیم
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 01:24)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 00:40)armin021 نوشته:  واقعا ناراحت کننده هستش که وطن خودت طوری شده که برای ترک اون داری لحظه شماری میکنی!
کاشکی شرایط طوری بود که بقیه مردمان دنیا برای گرفتن ویزای کشور من لحظه شماری می کردن.
خدایا ، بزرگی و منش رو به این مردم برگردان...

راستش نمي خوام حرفاي فلسفي بزنم، يا حرفاي سي ا س ي ولي هميشه ميشه مثبت هم فكر كردم، راستش من هميشه آرزوي دنيا گردي داشتم والان اين قضيه برنده شدن رو فرار و ترك وطن نمي دونم بلكه فرصتي براي به دست آوردن تجربه، البته اين قضيه براي مجردها بيشتر به درد مي خوره چون معمولا خانواده ها با داشتن فرزند كمي سخته ،
خلاصش همش نگيم داريم ترك وطن مي كنيم داريم مي ريم براي يك تجربه تازه
ولی برای من یه فراره
(فرار بزرگ)
خیلی وقته اینجا حالمو به هم میزنه
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، mahssa ، shilan ، arash12 ، exxedus ، pari pari ، nedaba
ظاهرا مثل اینکه این روم دیگه جای ما و بچه های با شرایط ما نیست هر چیزی عمری داره واسه تک تک منتظرهای گلم ارزوی بهترینها رو دارم هر سوالی بود در خدمتم به زور که نمیشه به دیگران کمک کرد به توصیه استادان گرامی از این روم میریم...
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
با اجازه قصه گوی عزیز
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)sal0811» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «20142ddc» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «martinn» عزیزღღღ

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamideftex2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sabor» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «poopak16» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Narvan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sunnyluie» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ

(2014-06-19 ساعت 01:37)usafirststeps نوشته:  ظاهرا مثل اینکه این روم دیگه جای ما و بچه های با شرایط ما نیست هر چیزی عمری داره واسه تک تک منتظرهای گلم ارزوی بهترینها رو دارم هر سوالی بود در خدمتم به زور که نمیشه به دیگران کمک کرد به توصیه استادان گرامی از این روم میریم...
دوست عزیز قهر خوب نیست، دلخوری هم نداره که!
حالا یکی از بچه ها یه چیزی عنوان کرد، شما که نباید به دل بگیری
شما هر موقع دوست داشتی قدمت رو چشم بنده
ولی از طرفی هم، سختیه کارتون از الان به بعد هستش
هزار تا کار داری، خیلی چیزا هست که باید بررسی کنی و تحقیق کنی
عملا به خاطر همین گرفتاری های بعد کلیر شدنه که اکثرا چند روز بعد کلیر شدن میان تو تاپیک و بعد میرن که رفته باشن!
شما هم باید از الان تحقیق کنی برای زندگیتون در اونجا
صددرصد بنده هم کلیر بشم دیگه تو این تاپیک نمیام و این واقعیته و بحث بی معرفتی و اینا هم نیست.
امیدوارم موفق و پیروز باشی
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، S.gh ، soli asali ، anahita 62 ، Sara_lphmkf ، lighter ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa
دوستان سلام ما هم الان اومدیم دبی برای مدیکال دوم امیدوارم هرچه زودتر تموم شه و با یه ویزا تو پاسمون برگردیم ، نامردا این مدیکال دوم کلی خرج گذاشت رو دستمون چقدر سخت میگیرن میخوان یه ویزای پیزوری بدن دستمون Big GrinBig Grin
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
(2014-06-19 ساعت 01:31)armin021 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 01:24)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 00:40)armin021 نوشته:  واقعا ناراحت کننده هستش که وطن خودت طوری شده که برای ترک اون داری لحظه شماری میکنی!
کاشکی شرایط طوری بود که بقیه مردمان دنیا برای گرفتن ویزای کشور من لحظه شماری می کردن.
خدایا ، بزرگی و منش رو به این مردم برگردان...

راستش نمي خوام حرفاي فلسفي بزنم، يا حرفاي سي ا س ي ولي هميشه ميشه مثبت هم فكر كردم، راستش من هميشه آرزوي دنيا گردي داشتم والان اين قضيه برنده شدن رو فرار و ترك وطن نمي دونم بلكه فرصتي براي به دست آوردن تجربه، البته اين قضيه براي مجردها بيشتر به درد مي خوره چون معمولا خانواده ها با داشتن فرزند كمي سخته ،
خلاصش همش نگيم داريم ترك وطن مي كنيم داريم مي ريم براي يك تجربه تازه
ولی برای من یه فراره
(فرار بزرگ)
خیلی وقته اینجا حالمو به هم میزنه

دوست عزيز با سلام بايد خدمتتون عرض كنم از روى تجربه ، وقتى ادم چندوقت از مملكتش دور ميشه دلش واسه چيزايى كه هيچوقت بهشون فكرم نميكرده تنگ ميشهWink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: miladfr12 ، Sara_lphmkf ، reza_norouzi ، shilan ، soli asali ، nedaba
یاران چه غریبانه

رفتند از این تاپیک

هم بی خبریم از یاران

هم نیامده ویزاهایمان!!!
* DV 2014 *
(2014-06-19 ساعت 01:44)anahita 62 نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamideftex2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sabor» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «poopak16» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Narvan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sunnyluie» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ

مرسی عزبزم... ایشاله برای هممون به زودی...
امیدوارم همه انرژیهای مثبتی که دوستان به هم میدن چند برابر شه و زندگی و قلب خودشونو پر از نور و انرژی بیشتر کنه
case number: هزار و چهارصد و خوردِی
تاریخ روءیت قبولی : 4:30 صبح 4 مرداد ماه ( 26 جولای 2013) (خیلی اتفاقی)
تاریخ مصاحبه: 8 ژانویه (سفارت روز مصاحبه وقتمو موکول کرد به روز بعد - دلیل: مدارکمو دیر فرستاده بودم و اونها فرصت مطالعه نداشتند)
آپديت ها:3 نوامبر 2013/ 11 ژانویه 2014/ 12 فوریه 2014/ 3 ژوئن 2014 / 12 ژوئن 2014/23-24 ژوئن 2014/
کلیرنس: 25 ژوئن
تشکر کنندگان: anahita 62 ، armin021 ، reza_norouzi ، shilan ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 23:11)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:00)armin021 نوشته:  منممممممم ویزااااااااااااااااااااااا
میخوااااااااااااااااااااااااااام همین الان!
Big Grin
یالا یالا، من ویزا می خوام یالا

شما رو هنوز كسي به فرزند خوندگي قبول نكرده؟
بيا وردست خودم تي بكش، آخر هفته خونه تكوني داريم كمك لازم دارم

اگه زود کلیر میشیم منم پایم :-)
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای « Sara_lphmkf» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «S.gh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(2014-06-19 ساعت 02:01)anahita 62 نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ

نه این حال نمیده ، قصه گو یه چیز دیگس.
خوشحالم.
(2014-06-19 ساعت 02:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 02:01)anahita 62 نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ

نه این حال نمیده ، قصه گو یه چیز دیگس.
آره میدونم من خودم عاشق قصه گو و آرزوهاش هستم.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای « farshadm999» عزیزღღღ

تشکر کنندگان: lighter ، Sara_lphmkf ، armin021 ، shilan ، soli asali ، ghasoo ، قصه گو ، pari pari ، nedaba ، sysmaster ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان