موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همسر من الان آنکاراست. رفته برای گرفتن ویزاش. پاسشو سه شنبه تحویل سفارت داد و چهارشنبه توی سیس ایشود شد. به نظر دوستان با تجربه کی پاسشو میتونه از پست بگیره. راستش خیلی نگرانه که تا جمعه به پست نرسه. آخه پستی که ما انتخاب کردیم متاسفانه شنبه تعطیله. و اگر تا جمعه پاسشو نگیره از پرواز یکشنبش میمونه و باید تا چهارشنبه آنکارا بمونه. تو رو خدا یکی یه چیزی بگه.
تعداد کیس: 2 نفر، محل مصاحبه: آنکارا، تاریخ مصاحبه حدود 8 ماه پیش، تاریخ کلیر همسرم: حدود دوماه پیش، خودم همچنان منتظر، آپدیتها بعد از کلیر شدن همسرم: 28 آپریل(با ایمیل)،5 می، 13 می، 2 جون(با ایمیل)، 5 جون فقط کیس همسرم، 12 جون هردو،13 جون فقط همسرم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
بچه یكی كمك كنه
هر چی این فایل 3 جون سیس رو بالا و پایین میكنم. میبینم بابا همه ویزا میگیرن. آخه این چه معنی میده. هر چی فرمولها رو دست كاری میكنم كه حداقل یه چندتایی توش در بیاد، نمیشه آقا نمیشه...
بچه های كه تو كار آمار و ارقامن میدونند من چی میگم. پس زیاد بهش فكر نكنید. عدد و رقم نمیدم كه بعد بحث و دعوا میشه . فقط همین قدر كه 99 درصد همه ویزا بگیرند. البته من اصلا نمیگم قطعیه ولی خب آمارام اینو میگه. اگر كسی بحثی داره و اونم محاسبه كرده تو پیام خصوصی بگه كه بحث نشه لطفا.
اینا رو نوشتم چون نمی تونستم جلو ذوق خودمو بگیرم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 11:52)montazer2014 نوشته: سلام دوستان
همسر من الان آنکاراست. رفته برای گرفتن ویزاش. پاسشو سه شنبه تحویل سفارت داد و چهارشنبه توی سیس ایشود شد. به نظر دوستان با تجربه کی پاسشو میتونه از پست بگیره. راستش خیلی نگرانه که تا جمعه به پست نرسه. آخه پستی که ما انتخاب کردیم متاسفانه شنبه تعطیله. و اگر تا جمعه پاسشو نگیره از پرواز یکشنبش میمونه و باید تا چهارشنبه آنکارا بمونه. تو رو خدا یکی یه چیزی بگه.
دوست عزیز نگران نباش اولا تا جمعه به احتمال زیاد پاسو میگیرن
ولی میتونن امروز برن دم سفارت ازشون بخوان با توجه به تعطیلی شنبه و با نشان دادن بلیط یکشنبه ازشون بخوان تا جمعه ویزارو براشون صادر کنن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
احتمال بسیار زیاد امروز بعدازظهر یا فردا میاد نگران نباش دوست عزیز.همسرم هفته گذشته پنجشنبه پاسشو داد سفارت جمعه issued شد و ارسال به مرکز پستی و با توجه به تعطیلی مرکز پستی( انتخابی در روزهای شنبه و یکشنبه) پاسشو روز دوشنبه صبح تحویل گرفت.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای من چهارشنبه شب ایشود شد و پنجشنبه ساعت چهار بعد از ظهر از پست تحویل گرفتم. نگران نباشید ایشالا تا جمعه حتما میرسه
Case Number: 2014AS9XX
Ankara
Interview Date: 1st week November
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 11:14)bobo_ir نوشته: مهم مهم مهم : كسي ميدونه زمان تقريبي اتمام ظزفيت چه تاريخيه؟
استاد بزرگ دقيقشو كه شايد خدا هم ندونه، اما تقريبيش بعد از اينكه ويزاي من و تو رو دادن
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
من كلييييييييييييييييييييييير ميخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 08:50)ali3875 نوشته: سولی جان تو لیست آنکارا sal0811 کلیر شده ولی هنوز سبز نیست
چون خبر دارم آنکارا بودن و دوشنبه ویزاشونو گرفتن
علی جان همسرم ویزاشو گرفت .
البته من دیشب آپدیت شدم و همچنان منتظر.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 11:52)adsa نوشته: (2014-06-19 ساعت 11:25)masoudyara نوشته: (2014-06-19 ساعت 10:46)adsa نوشته: سلام
ما کیسمون کلیر شد
حالا مدارکی که باید ببریم چیه ؟
Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.
این ایمیلیه که به ما زده
این دو تا که نوشته دقیقا چی هستن ؟
federal tax returns (1040 and W2
221(g) Additional Information sheet
خیلی ممنون از راهنماییتون
مبارک دوست عزیز. اون احتمالا" مال کسانیه که از اسپانسر استفاده کردن.فقط یکم اطلاعات از کیستون بدین لطفا"
ممنون
کیس ما که اسپانسر نداشتیم یعنی گواهی بانک رو دوباره ببریم ؟ یا اون اعتبار داره بعد از پنج ماه ؟
ما مصاحبه رو پنج ماه پیش رفتیم و تازه کیسمون کلیر شده.
میگه لطفا بررسی کنین معاینات پزشکی خود را که هنوز معتبر باشند!(به نظر من احتیاج به مدیکال جدید دارین با توجه به قدیمی شدن آن)
و اظهار نامه مالیاتی فدرالی خود را که از سال مالیاتی اخیر باشد!
و لطفا این اسناد به روز شده را همراه با ۲ قطعه عکس جدید ۵در۵ ارسال کنید!
(به نظر من اینا یه اشتباهی راجع به تمکن مال شما کردن، شاید گمش کردن و فکر میکنن اسپانسر دارین!)
بهترین کار اینه که سریعا یه ایمیل بزنین و ماجرا رو بپرسین یا تلفن بزنید.
پیروز باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.