کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-19 ساعت 11:14)bobo_ir نوشته:  مهم مهم مهم : كسي ميدونه زمان تقريبي اتمام ظزفيت چه تاريخيه؟

سلام حاج آقا، نمياي نمياي وقتي مياي ١دفعه ١سوال داستان دار ميپرسيا دقيقشو كه خدا هم نميدونه اما اگه تقريبيشو بخواي بعد از اينكه همه ويزامون و گرفتيم، پارسال كه تقريبا تا ٢٠ سپتامبر دادن Rolleyes
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، armin021 ، zaaraa ، pari pari ، shilan ، nedaba ، حاجی واشنگتن ، mehdi2014 ، nasam
(2014-06-19 ساعت 12:10)pari pari نوشته:  من كلييييييييييييييييييييييير ميخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!

حتما تو ویزا میگیری!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، zaaraa ، حاجی واشنگتن ، pari pari ، anahita 62 ، shilan ، nedaba ، Maryrhm
(2014-06-19 ساعت 12:14)armin021 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 11:52)adsa نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 11:25)masoudyara نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 10:46)adsa نوشته:  سلام
ما کیسمون کلیر شد
حالا مدارکی که باید ببریم چیه ؟
Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.
این ایمیلیه که به ما زده
این دو تا که نوشته دقیقا چی هستن ؟
federal tax returns (1040 and W2
221(g) Additional Information sheet

خیلی ممنون از راهنماییتون

مبارک دوست عزیز. اون احتمالا" مال کسانیه که از اسپانسر استفاده کردن.فقط یکم اطلاعات از کیستون بدین لطفا"

ممنون
کیس ما که اسپانسر نداشتیم یعنی گواهی بانک رو دوباره ببریم ؟ یا اون اعتبار داره بعد از پنج ماه ؟
ما مصاحبه رو پنج ماه پیش رفتیم و تازه کیسمون کلیر شده.

میگه لطفا بررسی کنین معاینات پزشکی خود را که هنوز معتبر باشند!(به نظر من احتیاج به مدیکال جدید دارین با توجه به قدیمی شدن آن)
و اظهار نامه مالیاتی فدرالی خود را که از سال مالیاتی اخیر باشد!
و لطفا این اسناد به روز شده را همراه با ۲ قطعه عکس جدید ۵در۵ ارسال کنید!
(به نظر من اینا یه اشتباهی راجع به تمکن مال شما کردن، شاید گمش کردن و فکر میکنن اسپانسر دارین!)
بهترین کار اینه که سریعا یه ایمیل بزنین و ماجرا رو بپرسین یا تلفن بزنید.
پیروز باشید.

سلام دوست عزيز
ميشه لطف كنيد بگوييد با چه آدرسي براتون ايميل اومده ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-19 ساعت 11:47)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 11:41)m.mirzaee نوشته:  سلام
اقایون ، خانمها
من و همسرم 14 می مصاحبه داشتیم ، برگه آبی هم گرفتیم آپدیت اولیه هم خوردیم و همچنان منتظریم مثل سایر کسانی که در اونروز با ما بودن
اما تا جایی که حافظه ما دونفر یاری میکنه آفیسر فرمهای قسم نامه رو نداد امضاء کنیم
به نظرتون عجیب نیست؟
میشه اگر کسی نظری داره یا مورد مشابهی بوده اطلاع رسانی کنه
صمیمانه ممنونم

سلام دوست گلم
اولاً ممنون میشیم اگه امضاتونو تکمیل کنین تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم.
دوماً من که مصاحبه رفتم فرمی رو امضا نکردم فقط یه متنی رو از روش خوندمو قسم خوردم.
چیز خاصی نیست مهم مصاحبه و مدارکه.
ایشالا که زودتر کلیر میشین و شادی و هورا و ازین کارا خلاصه Big Grin
شاد باشین.
کلی خیالمو راحت کردی
امضام رو هم درست کردم
ممنون
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، armin021 ، pari pari ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-19 ساعت 12:18)p.arsa نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 12:10)pari pari نوشته:  من كلييييييييييييييييييييييير ميخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!

حتما تو ویزا میگیری!

میگیری میگیری میگیری میگیری میگیری میگیری ... Tongue
اینجوری گفتم شاید خدا کوتاه بیاد کلیرت کنه Big Grin والا...
تشکر کنندگان: miladfr12 ، zaaraa ، pari pari ، anahita 62 ، ghasoo ، soli asali ، shilan ، nedaba ، Maryrhm ، mehdi2014 ، nasam
(2014-06-19 ساعت 11:58)nasim نوشته:  بچه ها معذرت می خوام Sad می دوونم این حرفا جاش اینجا نیست اما چرا هیچ اتفاقی نمی یوفته ؟ دارم کم کم امیدمو از دست می دم Sad . نمی دوونم چرا اینجوری شدم یه چند وقته ! همه چی بهم ریخته این کلیر شدنم شده قوزبالا قوز ! یعنی این انتظار تا شهریور ادامه داره ؟؟ Sad خدا یااا امیدمونو نا امید نکن

نگران نباشيد. انشالا بزودي با هم کلير ميشيم.
تشکر کنندگان: zaaraa ، pari pari ، armin021 ، sal0811 ، anahita 62 ، ghasoo ، soli asali ، nasim ، shilan ، nedaba ، mehdi2014 ، nasam

پری پری... الهی ور بپری...!!!!WinkBig GrinTongueSmileCool

تشکر کنندگان: pari pari ، ghasoo ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، mehdi2014 ، nazanin fatemi
دلار : 3188

درهم امارات : 872

لیره ترکیه : 1510

تشکر کنندگان: zaaraa ، armin021 ، ali3875 ، reza_norouzi ، ghasoo ، soli asali ، shilan ، nedaba ، shad52 ، nasam ، pari pariaaa
حالم دیگه از هرچی 15May هستش به هم می خوره...!!!! ابوظبی با زبون خوش دریاب...!!!!Big Grin

تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، ghasoo ، soli asali ، shilan ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-19 ساعت 12:35)reza_norouzi نوشته:  

حتما تو ویزا میگیری!

ايشالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. ولى فكر كنم خدا هم قطع اميد كرده

(2014-06-19 ساعت 12:47)A10A نوشته:  

پری پری... الهی ور بپری...!!!!WinkBig GrinTongueSmileCool

اره منم راضيم ور بپرم از اين كلييرنسBig Grin
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
ابوظبی رفت تا یکشنبه...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: ghasoo ، pari pari ، soli asali ، nasim ، shilan ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-06-19 ساعت 12:55)pari pari نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 12:35)reza_norouzi نوشته:  

حتما تو ویزا میگیری!

ايشالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. ولى فكر كنم خدا هم قطع اميد كرده

خدا از هیچ بنده ایش قطع امید نمی کنه.
والا از زمان حضرت آدم که اینجوری بوده قبلشو نمی دونم Big Grin
امیدتونو از دست ندین بعد خدا مارو دارین آبجی Tongue
تشکر کنندگان: zaaraa ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، shilan ، armin021 ، nedaba ، mehdi2014
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، adsa، anahita 62، armin021، exxedus، ghasoo، hamed.us، mahan L، mehrzad2013، pari pari، shahryar7021، shazad، shhak، taleghani، 1 مهمان

من دیگه دارم میرم سر کار شب که بر میگردم امیدوارم کلی هورا داشته باشیم .نبینم ناامیدی تونو . بابا نا سلامتی ما لاتاری قبول شدیم. هوراااااااااااااااااااااااااااااا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-19 ساعت 12:18)Aroma نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 11:25)masoudyara نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 10:46)adsa نوشته:  سلام
ما کیسمون کلیر شد
حالا مدارکی که باید ببریم چیه ؟
Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.
این ایمیلیه که به ما زده
این دو تا که نوشته دقیقا چی هستن ؟
federal tax returns (1040 and W2
221(g) Additional Information sheet

خیلی ممنون از راهنماییتون

مبارک دوست عزیز. اون احتمالا" مال کسانیه که از اسپانسر استفاده کردن.فقط یکم اطلاعات از کیستون بدین لطفا"

ممنون
کیس ما که اسپانسر نداشتیم یعنی گواهی بانک رو دوباره ببریم ؟ یا اون اعتبار داره بعد از پنج ماه ؟

میگه لطفا بررسی کنین معاینات پزشکی خود را که هنوز معتبر باشند!(به نظر من احتیاج به مدیکال جدید دارین با توجه به قدیمی شدن آن)
(به نظر من اینا یه اشتباهی راجع به تمکن مال شما کردن، شاید گمش کردن و فکر میکنن اسپانسر دارین!)
پیروز باشید.

سلام دوست عزيز

سلام دوستان
من هم ایمیل زده بودم که چه مدارکی واسه صدور ویزای من لازمه . عین این ایمیل دوست عزیز واسه من هم اومده
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: armin021 ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-06-19 ساعت 13:09)alitab نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 12:18)Aroma نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 11:25)masoudyara نوشته:  مبارک دوست عزیز. اون احتمالا" مال کسانیه که از اسپانسر استفاده کردن.فقط یکم اطلاعات از کیستون بدین لطفا"

ممنون

پیروز باشید.

سلام دوست عزيز

سلام دوستان
من هم ایمیل زده بودم که چه مدارکی واسه صدور ویزای من لازمه . عین این ایمیل دوست عزیز واسه من هم اومده
پس نتیجه میگیریم این یروان قاط زده!!!
چون تو این ایمیل پرت و پلا گفته!
حتما ایمیل بزنین و قضیه رو جویا بشین.
نتیجه رو لطفا اعلام کنین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: alitab ، ghasoo ، soli asali ، shilan ، nedaba ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان