موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
ایا ممکنه که همراه متقاضی اصلی یک ضرب بگیره ولی خود متقاضی بره برای کلیرنس؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال غیر مرتبط، من میخوام اطلاعات کیسم رو تومنتظر سرا وارد کنم چطوری می تونم اینکارو بکنم.
ممنون
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منظور از " آپدیت با ایمیل " یا " آپدیت از سیس" یا " آپدیت از آمریکا" یا
" آپدیت از سفارت " چیه و شما چطور میتونید منشا اونها رو تشخیص بدین و بینشون فرق بگذارید؟ ضمنا آیا اهمیت اینها هم با هم متفاوته یا فرقی ندارن؟ ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 15:57)khapaleh نوشته: دوستان یه سوال غیر مرتبط، من میخوام اطلاعات کیسم رو تومنتظر سرا وارد کنم چطوری می تونم اینکارو بکنم.
ممنون
مشخصات خودتون رو براي سولي عسلي عزيز به صورت پيام خصوصي بفرستيد، به صفحه اول همين تايپيك مراجعه كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 15:57)khapaleh نوشته: دوستان یه سوال غیر مرتبط، من میخوام اطلاعات کیسم رو تومنتظر سرا وارد کنم چطوری می تونم اینکارو بکنم.
ممنون
اطلاعات کیستونو برای soli asali با پیام خصوصی بفرستید
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 16:00)khor_maah نوشته: دوستان منظور از " آپدیت با ایمیل " یا " آپدیت از سیس" یا " آپدیت از آمریکا" یا
" آپدیت از سفارت " چیه و شما چطور میتونید منشا اونها رو تشخیص بدین و بینشون فرق بگذارید؟ ضمنا آیا اهمیت اینها هم با هم متفاوته یا فرقی ندارن؟ ممنون.
دوست عزيز يكم وقت مي ذاشتيد و مطالب تايپيك رو مي خونديد جواب سوالهاتونو مي گرفتيد، به طور خلاصه هر اتفاقي كه روي كيس در حال برسي شما بيفته توي سيس يك آپديت مي خورين حالا مي خواد دليلش ارسال ايميل از طرف شما باشه، يا بررسي در آم ري ك ا و يا بررسي پروندتون در سفارت
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، armin021، fakhrozaman، ghasoo، kamearb، kamranh، khor_maah، k_nastaran، majid_eng، marzban1360، p.r.kh، REZAMBI، sakh، Sara_lphmkf، shhak، کیتی، سبز، 4 کاربر مخفی، 1 مهمان
هر چی هست زیر سر این مخفی هاست........................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منظور از " آپدیت با ایمیل " یا " آپدیت از سیس" یا " آپدیت از آمریکا" یا
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 16:16)khor_maah نوشته: دوستان منظور از " آپدیت با ایمیل " یا " آپدیت از سیس" یا " آپدیت از آمریکا" یا
دوست عزیز در کل خودتو زیاد درگیر این آپدیتها نکن که در اصل هیچ فرقی به حالت نداره
چون بودن دوستانی که با چندین و چندتا آپدیت هنوز کلیر نشدن و کسانی هم بودن که بدونه هیچ آپدیتی کلیر شدن!
اصولا اگه پرونده شما تحت هر بررسی جزیی قرار بگیره یه آپدیت میخورین تو سیس.
و ما از کجا می فهمیم که این آپدیت از سفارته یا آ م ر ی ک ا؟
اینطوریه که اگه به وقت اداری ما صورت بگیره قطعا از سفارته ولی اگه اختلاف ساعت زیاد باشه( مثلا بعد از ظهر یا شب) مسلما از آ م ر ی ک ا هستش.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ما که اومدیم یکم تو این تاپیک فعال بشیم انگار آشوب شده. دوستان بهتر آرامش خودتونو حفظ کنید. درسته انتظار سخت و طاقت فرساست ولی باید تحمل کرد. افق روشن دور نیست به امید خدا.
65XX ، ایروان، مصاحبه June 2nd، کلیرنس خوردیم.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 16:00)khor_maah نوشته: دوستان منظور از " آپدیت با ایمیل " یا " آپدیت از سیس" یا " آپدیت از آمریکا" یا
يك بار ديگر هم گفتم عجب تاپيكي .
نه بابا هيچ كسي جواب ما را نمي ده . دوباره سايت قطع ميشه راحت مي شوند . به اميد كلير شدن هرچه زودتر همه بچه ها .و دعاي طلب خير براي تك تك منتظر سرايي ها . دوستتون داريم متحد باشيد با يكديگر .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 15:05)teacherm نوشته: (2014-06-19 ساعت 15:00)آلیس-1980 نوشته: (2014-06-19 ساعت 14:47)amohammadiazar نوشته: دوستای خوبم به خانوما این ملکه های ایرانی احترام بگذارید و باهاشون مثل شاهزاده ها برخورد کنید. ... و اما اصل مطلب
من اولین ایمیلم رو در استانه 90 روزی پدیده کلیرنس به سفارت عظمای ابوظبی ارسال کردم ولی دریغ از حتی یه جواب خشک و خالی و حتی آپدیت زورکی ..... انگار خوابن
سلام دوست عزیز، شما کی ایمیل زدید؟ منم بیشتر از یک هفته س که ایمیل زدم ،آپدیت شدم ولی جوابی داده نشد جز اینکه نیم ساعت بعد از فرستادن درخواستم ایمیل خودم رو برام فرستاده بودن.
من یه بار ایمیل زدم اپدیت نشدم دفعه دوم راجب پروسه ام سوال نکردن فقط راجب اعتبار مدیکال سوال کردم ولی هرسه تامون رو اپدیت کردن. با توجه به اینکه دقیقا بهم گفتن چند روز مدیکالم اعتبار داره فک کنم وقتی اپدیت میکنن که پرونده رو نگاه میکنن و در سایر موارد همون جواب تکراری رو میدن
البته حدس میزنما
دیروز زدم یعنی 28 خرداد
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
میگم داش علی مومن خدا
یه دونه از اون آیدی ها رو بده من بیام اینجا کلی سوال موال بپرسم!
تا یکشنبه، دوشنبه وقتمون بگذره
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.