کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
په کجایین همتون خوابیدید !!!!!!!! باز تاپیک به خواب فرو رفت !!!!!!!!
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، ali3875 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، mehdi2014
راستی چن وقت پیش یکی نوشته بود نفر 60 ام تو منتظر سرای ابوظبی کیه؟الان دیدم شده 60 نفر حالا بگین 60 امی کی بود؟Smile

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: armin021 ، mahan1331 ، soli asali ، lighter ، nedaba
دی دی دی دینننننننننننن. ارسال 300 ام وای خدایا هیچ وقت فک نمیکردم حوصله این همه تایپ کردن رو داشته باشم والا حوصله ندارم 2 کلمه اس ام اس بنویسم یعنی اینا رو من نوشتم نه شاید موجودات نامرئی میان به جام پست میذارن TongueSmileBig Grin

زاستی این جناب عراقی کجا هستن ؟نیستن این روزا ؟پستاشون بامزه بود معمولاRolleyes

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mahan1331 ، pari pari ، soli asali ، anahita 62 ، nasim ، lighter ، nedaba ، mehdi2014 ، nazanin fatemi
والا نمیدونم چه اصراریه !!!!!!! فقط میدونم بد عادت و بد اوضاعیه .

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba
از ابوظبی چه خبر Smile امروز سفیر با اقای مومنی جلسه ای نداشتن ?
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-06-19 ساعت 18:42)teacherm نوشته:  از ابوظبی چه خبر Smile امروز سفیر با اقای مومنی جلسه ای نداشتن ?
وایییییییی مردم از خندهSmileTongueBig GrinBig GrinBig Grin

دیشب خواب دیدم هم تون قبول شدید .....++++++++++++++++++++++++++ باور کنید کلیر میشید +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ دیگه وقتشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: armin021، jojo_hami، majid0000000000، p.r.kh، pari pari، shahryar7021، shayesteh، shhak، shilan، teacherm، wowwow2، کلیر بشید

alider، armin021، mahan1331، p.arsa، p.r.kh، pari pari، shayesteh، shhak، teacherm، 4 کاربر مخفی، 5 مهمان

کلیر های اینده 100 در 100 دریافت ویزا +++++++++++++++++++++++

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
(2014-06-19 ساعت 18:44)hameddjj نوشته:  دیشب خواب دیدم هم تون قبول شدید .....++++++++++++++++++++++++++ باور کنید کلیر میشید +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ دیگه وقتشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: armin021، jojo_hami، majid0000000000، p.r.kh، pari pari، shahryar7021، shayesteh، shhak، shilan، teacherm، wowwow2، کلیر بشید

alider، armin021، mahan1331، p.arsa، p.r.kh، pari pari، shayesteh، shhak، teacherm، 4 کاربر مخفی، 5 مهمان

کلیر های اینده 100 در 100 دریافت ویزا +++++++++++++++++++++++
ماشالا به اراده و انگیزه شما با این روحیه مثبت انشالا 2016 حتما قبولی Shy

تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014 ، hameddjj ، zaaraa
(2014-06-19 ساعت 17:56)armin021 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 17:46)سبز نوشته:  خواب بعد إز ظهر جقدر حال ميده ، جاتون خالي

خوشا به حالت، کاشکی یه کم هم خواب به چشمه ما میومد
شبا که تا ساعت ۴ بیداریم!
صبح هم که زود بیدار میشیم و سریع السیر محل کار
چه برسه به خوابه بعدازظهر!
آقا من که کلیر شدم سریع میرم برای ویزا، بعد میام میرم تو غار اصحاب کهف و ۳۰۰ سال مشتی میخوابم!

رفيق شما تلاشتو مي كني پيگير هم هستي بقيش رو ديگه بسپر به خدا
استرس و نگراني به غير از اينكه اعصابتو خورد كنه فايده اي نداره فقط به خودت اسيب مي زني پس زندگي عاديه خودت رو داشته باش و وقت ازادت سعي كن با دوستات باشي و خوش بگزروني
تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، shilan ، reza_norouzi ، ghasoo ، sal0811 ، soli asali ، anahita 62 ، mehdi2014 ، zaaraa
دوستاي عزيز و منتظر، پيشنهاد مي كنم اگر وقت اضافه داريد سري به فرومهاي ٢٠١٥ بزنيد، متاسفانه اونجا كسي دوستان برنده جديد رو به درستي راهنمايي نمي كنه، يكسري از برندگان جديد هم اومدند تايپيكهاي ما رو خوندند بعد يك برداشت شخصي از مطالب ما داشته اند و با اطلاعات اشتباهشون دارند ساير دوستانشون رو راهنمايي مي كنند،
يادتون باشه كه مهاجرسرا به همه ما كمك كرده حالا زمان جبرانه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-19 ساعت 18:55)سبز نوشته:  

آقا من که کلیر شدم سریع میرم برای ویزا، بعد میام میرم تو غار اصحاب کهف و ۳۰۰ سال مشتی میخوابم!

استرس و نگراني به غير از اينكه اعصابتو خورد كنه فايده اي نداره فقط به خودت اسيب مي زني پس زندگي عاديه خودت رو داشته باش و وقت ازادت سعي كن با دوستات باشي و خوش بگزروني
والا همسر مام همین رو میگه ولی نمی دونم چرا من تو کتم نمی ره که حرص نخورم آخه الکی نیست می گن جنوبیا خونگرمن . این جوش زدن تو خون ماس نمیشه کاریش کرد البته شما جواب آقای آرمین رو دادی ولی من در مورد خودم گفتمBig Grin

تشکر کنندگان: p.arsa ، armin021 ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014 ، رامین اهوازی
این تاپیک مثل شیراطمینان میمونه و بحثهای متفرقه هم باید برای کم کردن استرس توش انجام بشه اینو واسه تازه واردا میگم که با شرایط اینجا آشنا بشن و یکم با سرچ کار کنن واسه گرفتن جواب سوالاشون - سوالات مطرح شده تو این تاپیک محدوده و هر کدومش چندبار جواب داده شده پس پسرم سرچ کن تا کامروا شوی-
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-19 ساعت 19:03)Sara_lphmkf نوشته:  دوستاي عزيز و منتظر، پيشنهاد مي كنم اگر وقت اضافه داريد سري به فرومهاي ٢٠١٥ بزنيد، متاسفانه اونجا كسي دوستان برنده جديد رو به درستي راهنمايي نمي كنه، يكسري از برندگان جديد هم اومدند تايپيكهاي ما رو خوندند بعد يك برداشت شخصي از مطالب ما داشته اند و با اطلاعات اشتباهشون دارند ساير دوستانشون رو راهنمايي مي كنند،
تازه که نتایج ۲۰۱۵ رو اعلام کردن، عمو سعید هم اومد و گفت بریم کمکشون و تو اون تایم سعی کردم تو تاپیک های ۲۰۱۵ فعال باشم و راهنمایی کنم، ولی دوباره یه کم سست شدم!
این کلیرنس بدجوری انرژی رو از آدم میگیره.
چشم سارا خانم، وظیفست و حتما اگه بتونیم سعی میکنیم به بهترین نحو ممکن جوابگو و راهنمای خوبی برای این دوستان عزیز باشیم.
امیدوارم ذره ای از لطف بچه های گذشته و سالهای قبل را جبران کنم و دین خودمو به سایت مهاجرسرا ادا کنم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، aghamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، m_nikparvaz ، anahita 62 ، lighter ، nasim ، nedaba ، nasam ، pari pariaaa ، zaaraa
(2014-06-19 ساعت 19:06)shilan نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 18:55)سبز نوشته:  

والا همسر مام همین رو میگه ولی نمی دونم چرا من تو کتم نمی ره که حرص نخورم آخه الکی نیست می گن جنوبیا خونگرمن . این جوش زدن تو خون ماس نمیشه کاریش کرد البته شما جواب آقای آرمین رو دادی ولی من در مورد خودم گفتمBig Grin
جنوبیا کارشون درسته!

(2014-06-19 ساعت 19:16)armin021 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 19:03)Sara_lphmkf نوشته:  دوستاي عزيز و منتظر، پيشنهاد مي كنم اگر وقت اضافه داريد سري به فرومهاي ٢٠١٥ بزنيد، متاسفانه اونجا كسي دوستان برنده جديد رو به درستي راهنمايي نمي كنه، يكسري از برندگان جديد هم اومدند تايپيكهاي ما رو خوندند بعد يك برداشت شخصي از مطالب ما داشته اند و با اطلاعات اشتباهشون دارند ساير دوستانشون رو راهنمايي مي كنند،
تازه که نتایج ۲۰۱۵ رو اعلام کردن، عمو سعید هم اومد و گفت بریم کمکشون و تو اون تایم سعی کردم تو تاپیک های ۲۰۱۵ فعال باشم و راهنمایی کنم، ولی دوباره یه کم سست شدم!
این کلیرنس بدجوری انرژی رو از آدم میگیره.
چشم سارا خانم، وظیفست و حتما اگه بتونیم سعی میکنیم به بهترین نحو ممکن جوابگو و راهنمای خوبی برای این دوستان عزیز باشیم.
امیدوارم ذره ای از لطف بچه های گذشته و سالهای قبل را جبران کنم و دین خودمو به سایت مهاجرسرا ادا کنم.

منم یکم اونجا بودم! من حتما بخاطر دوستم که امسال قبول شده باید اونجا برم!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: shilan ، pari pari ، armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 08:51)reza3035 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 05:08)ریحانا نوشته:  با سلام
دوستان از بین شما کسی هست که برنده اصلی خودش و بخاطر سربازی رفتن همسرش کلیرنس بخوره؟ لطفا همکاری کنیدو پاسخ دهید ممنون

سلام من برنده اصلی خانومم بود و ویزاشو گرفت اما خودم چون سربازی رفته بودم چک خوردم سوالی اگه دارید خصوصی بپرسید اینجا زود به زود آپدیت میشه و ممکنه سوالتونو نبینم
ممنون از پاسختون1- خودتون گفتید که خانمم را ویزا دهید ok است و اینها؟
2-خودتون کلیرشدید و اگر شدین چندوقته؟ اگرخودتون کلیر نشدید از ویرپزای همسرتون وقت کافی باقی می ماند تا شما هم کلیر شوید؟
3- میشه بگویید چه سو.الاتی از شما پرسیدند؟
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، ghasoo ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان