کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-19 ساعت 08:58)zzarin نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 08:51)reza3035 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 05:08)ریحانا نوشته:  با سلام
دوستان از بین شما کسی هست که برنده اصلی خودش و بخاطر سربازی رفتن همسرش کلیرنس بخوره؟ لطفا همکاری کنیدو پاسخ دهید ممنون

سلام من برنده اصلی خانومم بود و ویزاشو گرفت اما خودم چون سربازی رفته بودم چک خوردم سوالی اگه دارید خصوصی بپرسید اینجا زود به زود آپدیت میشه و ممکنه سوالتونو نبینم

من خودم برنده اصلی بودم به من ویزا دادن اما چون همسرم سربازی رفته بود کلیرنس خورد ، اونجا افسر به من گفت شما ویزاتون رو بگیرید اگر به همسرتون نرسید ، شما می تونید از طریق ویزای خانوادگی کارهاشو درست کنید ،

ممنون از پاسختون1- خودتون گفتید که خانمم را ویزا دهید ok است و اینها؟
2-خودتون کلیرشدید و اگر شدین چندوقته؟ اگرخودتون کلیر نشدید از ویرپزای همسرتون وقت کافی باقی می ماند تا شما هم کلیر شوید؟
3- میشه بگویید چه سو.الاتی از شما پرسیدند؟

(2014-06-19 ساعت 19:35)ریحانا نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 08:58)zzarin نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 08:51)reza3035 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 05:08)ریحانا نوشته:  با سلام
دوستان از بین شما کسی هست که برنده اصلی خودش و بخاطر سربازی رفتن همسرش کلیرنس بخوره؟ لطفا همکاری کنیدو پاسخ دهید ممنون

سلام من برنده اصلی خانومم بود و ویزاشو گرفت اما خودم چون سربازی رفته بودم چک خوردم سوالی اگه دارید خصوصی بپرسید اینجا زود به زود آپدیت میشه و ممکنه سوالتونو نبینم

من خودم برنده اصلی بودم به من ویزا دادن اما چون همسرم سربازی رفته بود کلیرنس خورد ، اونجا افسر به من گفت شما ویزاتون رو بگیرید اگر به همسرتون نرسید ، شما می تونید از طریق ویزای خانوادگی کارهاشو درست کنید ،

ممنون از پاسختون1- خودتون گفتید که خانمم را ویزا دهید ok است و اینها؟
2-خودتون کلیرشدید و اگر شدین چندوقته؟ اگرخودتون کلیر نشدید از ویرپزای همسرتون وقت کافی باقی می ماند تا شما هم کلیر شوید؟
3- میشه بگویید چه سو.الاتی از شما پرسیدند؟
خانم عزیز ممنون
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: pari pari ، ghasoo ، nedaba
سلام
یکی از دوستان من چون فکر می کرد فرزندش کمی سنش بالای 21 سال هست فرم های مربوط به اون رو ارسال نکرد اما الان توی نامه دوم به عنوان همراه اسمش آورده شده، الان چی کار کنن؟ مدارک رو قبل رفتن ایمیل کنن یا اونجا تحویل بدن؟
تمکانش هست اینارو هم ریجکت کنن؟
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، anahita 62 ، ghasoo ، nedaba
(2014-06-19 ساعت 17:52)mehdi.topol نوشته:  صفحات اینجا یک کلمه مفید از توش در نمیاد.هر کس با دو سه تا آیدی واسه خودش داره نوشابه باز میکنه و با بقیه میجنگه.اگه واسه تفریح و فان میاید که میتونید برید FB.ی نفر میگه کسی ویزا گرفت اطلاع نده!یکی دیگه میگه در مورد هیچی نظر ندید!خلاصه ی کلاس آشپزی بزاریم و بشینیم دورش حرفهای خاله زنکی بزنیم چطوره؟!؟!؟!
با احترام به همه
ی مدیر پیشکسوت که اختیار ات جمع و جور کردن این تاپیک رو داره لطفا دست به کار شه.

واقعا هم همینه ما 7 ماهه تو این تاپیک بودیم و غم و شادی دیگران رو دیدیم الان کلیر شدم اگه برم ویزا بگیرم میترسم اینجا اعلام کنم جبهه بگیرن یک عده

لااقل من که مدیکال رو تمدید کردم و ویزا گرفتم میتونم تجربیاتم رو در اختیار دیگران بذارم الان جو اینجا جوری شده که هر روز میام مطالب رو میخونم میرم
تا الان همه میگفتند هر کس کلیر میشه دیگه اینجا نمیاد وقتی هم که هستیم اینجوریهSad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: p.arsa ، Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، anahita 62 ، shilan ، ghasoo ، nasim ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-06-19 ساعت 19:57)ali3875 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 17:52)mehdi.topol نوشته:  صفحات اینجا یک کلمه مفید از توش در نمیاد.هر کس با دو سه تا آیدی واسه خودش داره نوشابه باز میکنه و با بقیه میجنگه.اگه واسه تفریح و فان میاید که میتونید برید FB.ی نفر میگه کسی ویزا گرفت اطلاع نده!یکی دیگه میگه در مورد هیچی نظر ندید!خلاصه ی کلاس آشپزی بزاریم و بشینیم دورش حرفهای خاله زنکی بزنیم چطوره؟!؟!؟!
با احترام به همه
ی مدیر پیشکسوت که اختیار ات جمع و جور کردن این تاپیک رو داره لطفا دست به کار شه.

واقعا هم همینه ما 7 ماهه تو این تاپیک بودیم و غم و شادی دیگران رو دیدیم الان کلیر شدم اگه برم ویزا بگیرم میترسم اینجا اعلام کنم جبهه بگیرن یک عده

لااقل من که مدیکال رو تمدید کردم و ویزا گرفتم میتونم تجربیاتم رو در اختیار دیگران بذارم الان جو اینجا جوری شده که هر روز میام مطالب رو میخونم میرم
تا الان همه میگفتند هر کس کلیر میشه دیگه اینجا نمیاد وقتی هم که هستیم اینجوریهSad

نه اقا این چه حرفیه! ما دوست داریم شما همیشه اینجا باشید! حالا اگه استفاده هم بردیم از تجربیاتتون چه بهتر!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، anahita 62 ، shilan ، ghasoo ، nedaba ، ali3875
دوستان اين سايت سفارت يادمه ٥ شنبه ها هم اپديت مي شد الان با گذشت يك هفته خبري نيست چرا؟ اميدوارم فردا خبره اي خوبه داشته باشيم شنبه امتحاناتم تموم مي شه و فارق التحصيل مي شم با اينكه سر كار مي رم ولي نمي دونم چه جوري بأيد اين دوران سخت انتظار و طي كنم
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: miladfr12 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، anahita 62 ، pari pari ، nasim ، nedaba
دوستان عزیز
ناظم عزیز به دلیل مشغله کاری نتونست به تایپیک سر بزنه و از من خواست این پست رو بزارم ....از بعد از پست من هر گونه مشاجره و بی حرمتی و حتی جر و بحثی که تایپیک.رو از.مسیر ش خارج کنه منجر به بشته شدن تایپیک به مدت ۳ روز میشه............کاملا هم جدی هست تو این قضیه پس همه جی بعد این پست تمومه...
متاسفانه نشد،
خداکنه سفارتها فردا کلی کیس کلیر کنن
اینجا پراز هورررررا شه
این چند صفحه آخر تو شادیامون گم شه
سلامتیه همه دوستای گلم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
علی جان.... لطفا این قضیه رو ببند ....تصمیم گیری با بغیه ....بهتر که برای این بحث ها تایپیک بسته نشه بجه هایی که اینجان میدونن کی جی کارست..
متاسفانه نشد،
بابا اینجاچه خبره
بیاین با هم امیدوار باشیم که فرداکلی کلیر داشته باشیم و جیغ و دست و هورا باشه
به امید کلیر شدن همه دوستان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
مامان خانم عزیز

جقدر خوشحالم بعد مدتی دوباره ای دی شما رو میبینم همیشه با دیدن ای دی شما کلی روحیه میگیرم...
متاسفانه نشد،
(2014-06-19 ساعت 20:48)Moamma111 نوشته:  دوستان اين سايت سفارت يادمه ٥ شنبه ها هم اپديت مي شد الان با گذشت يك هفته خبري نيست چرا؟ اميدوارم فردا خبره اي خوبه داشته باشيم شنبه امتحاناتم تموم مي شه و فارق التحصيل مي شم با اينكه سر كار مي رم ولي نمي دونم چه جوري بأيد اين دوران سخت انتظار و طي كنم

سلام دوست من
شرايط كيس شما دقيقا مثل منه
اميدوارم باهم كلير شيمCool
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: anahita 62 ، pari pari ، mehdi2014 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-16 ساعت 00:53)masoudyara نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 00:40)me_u نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 00:29)armin021 نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 00:13)teacherm نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 23:23)nedali نوشته:  بچه ها من 10 دسامبر 2013 مصاحبه داشتم بعد 160 روز کلیر شدم بدون مدیکال روز 10 جون 2014 هم ایشود شدم و تا تاریخ 8 دسامبر 2014 هم اعتبار داره کلا سفارت خر تو خره Big Grin

دوستانی که با اون همه اطمینان حرف میزدن که تاریخ ویزا از تاریخ میدکاله چه توضیحی دارن?
دوست عزیز با یه دونه که نمیشه گفت اینطوریه!
اشتباه کردن، همین
بارها و بارها بحث شده،
چند صفحه پیش یکی از دوستان ایمیل زده بود و جواب داده بودن و به صراحت گفته بودن مطابق با مدیکاله
خیلی از بچه ها رو مدیکال جدید خواستن
یکی و هم که اسمش یادم نیست گفته بودن تمدید کنه که نکرده و
ویزاشو ۲ و نیم ماه اعتبار زده بودن، یعنی دقیقا مطابق با باقیمانده مدیکال
حالا شما میتونین بدونه مدیکال برین سفارت
من که کلیر شدم صد در صد مدیکال و تمدید میکنم که ۶ ماه وقت داشته باشم برای سفر
این همه خرج کردیم، اینم روش، به جاش ارزش داره

سلام
دوستان این موردی که فرمودید اصلا ربطی به مدت ویزا نداره هنگام ورود به خاک آمریکا طبق قوانین رسمی مهاجرت شما باید مدارک معتبر مدیکال همراهتون باشه.اگه مدیکال منقضی شده باشه مامور اداره مهاجرت یا کارشناس و افسر تجسس فرودگاه میتونه مانع ورود شما به خاک آمریکا بشه.این بستگی به قوانین جدید یا بخشنامه ها داره.
مثلا تا پارسال عکس قفسه سینه از خانمهای باردار نمیگرفتند ولی امسال اجباری شد.چون قوانین امسال تغییر کرده است
بنظر میرسه که سفارتها امسال مدت ویزای مهاجرت لاتاری را مطابق با تاریخ انقضای مدیکال میزنند.حتی اگه مدت ویزای شما بیشتر از تاریخ مدیکال هست حتما با کی سی سی یا اداره مهاجرت تماس بگیرید تا مطمئن بشید.
واقعا حیفه بعد از این همه مدت و هزینه در فرودگاه مانع ورود شما بشوند.حتما مطمئن بشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
دقیقا" همینطوره که شما میگید

سلام دوستان این ایمیلی است که سفارت برای من فرستاد و نشون می ده که تاریخ ویزا با تاریخ مدیکال یکی شده
Please be advised that based on the new medical clearance rules, each medical exam is valid for 6 months. Even if the applicant is able to submit their passport before those 6 months are over, the date of the visa is limited to that same 6 month period. That means that the applicant would have to actually travel and enter the United States within 6 months of the date on the medical exam.

If you wish to continue with the current medical that is available in your file, the expiry date of your visa will match the expiry date of your old medical exam. However, if you wish to have a six month visa, you must submit new medical examination along with your passport.
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: mehdidashti62 ، pari pari ، mehdi2014 ، nedaba ، nasam ، soli asali
(2014-06-19 ساعت 21:58)Hassan2014 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 20:48)Moamma111 نوشته:  دوستان اين سايت سفارت يادمه ٥ شنبه ها هم اپديت مي شد الان با گذشت يك هفته خبري نيست چرا؟ اميدوارم فردا خبره اي خوبه داشته باشيم شنبه امتحاناتم تموم مي شه و فارق التحصيل مي شم با اينكه سر كار مي رم ولي نمي دونم چه جوري بأيد اين دوران سخت انتظار و طي كنم

سلام دوست من

سلام شما هم آپديت داشتين؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
آنکارا از خجالتش الان آپدیت کرد

(2014-06-19 ساعت 22:12)Moamma111 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 21:58)Hassan2014 نوشته:  

سلام دوست من

سلام شما هم آپديت داشتين؟
آپدیت شد
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، ali3875
بجای دعوا کردن برین سایت آنکارا رو چک کنید آپدیت کرده
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: poopak16 ، banafsh14 ، Narvan ، shilan ، anahita 62 ، pari pari ، nasim ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان