موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همه دوستان
توروخودا کمک کنید رهنمایی نیاز دارم ! 
ما اسممون درومد و اومدیم دبی بالاخره که مدیکال انجام بدیم و 1 شنبه بدیم واسه ویزا ! الان من خودم هستم ، بابام و مامانم ، 6 ماه پیش مدیکال ها مشکلی نداشتن و راحت گرفتیم ! الان رفتیم واسه تمدید توی بیمارستان ان ام سی گیر دادن به بابام که تست سل جدید باید بدی و چون گیر شده سفارت تستش 3 ماه طول می کشه !
3 ماه دیگه ام که دیگه تو سپتامبر هستیم و تموم
کسی می دونه این دیگه چه بازی ایه ؟ 3 ماه واسه چی آخه مدیکال؟ کسی می دونه این بیمارستان ایرانیه ، مید ایست پلی کلینیک هم همینه یا نه ؟ یا اون یکی بیمارستان که توی ال عین هست ؟ کسی راهنمایی چیزی داره ؟
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 01:50)Fatehmiki نوشته: سلام همه دوستان
توروخودا کمک کنید رهنمایی نیاز دارم ! 
ما اسممون درومد و اومدیم دبی بالاخره که مدیکال انجام بدیم و 1 شنبه بدیم واسه ویزا ! الان من خودم هستم ، بابام و مامانم ، 6 ماه پیش مدیکال ها مشکلی نداشتن و راحت گرفتیم ! الان رفتیم واسه تمدید توی بیمارستان ان ام سی گیر دادن به بابام که تست سل جدید باید بدی و چون گیر شده سفارت تستش 3 ماه طول می کشه !
3 ماه دیگه ام که دیگه تو سپتامبر هستیم و تموم
کسی می دونه این دیگه چه بازی ایه ؟ 3 ماه واسه چی آخه مدیکال؟ کسی می دونه این بیمارستان ایرانیه ، مید ایست پلی کلینیک هم همینه یا نه ؟ یا اون یکی بیمارستان که توی ال عین هست ؟ کسی راهنمایی چیزی داره ؟ 
ببخشید من متوجه نشدم. آماده کردن جواب تست سه ماه طول میکشه یا اینکه پدرتون باید سه ماه دیگه بیاد تست سل بده؟!!!!!!!! این دیگه چه وضعشه؟! علتشو چی گفتن بهتون؟؟؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 01:43)Arash2013 نوشته: سلام دوستان دلم براي همتون تنگ شده بود به دوستاي آنكارا هم تبريك زياد ميگم.
يك سوال ميشه بهترين متن ممكن براي پيگيري پروندرو و وضعيت كليرنس بعد از ٩٠ رو لطف كنين برام لينك بزارين يا راهنمايي كنين؟ چند ساعته دارم ميگردم ولي پيدا نميكنم.
راستي يكي از دوستان پرسيده بود ٤٠٠٠ اي ها چه جوريه آپديت هاشون ؟ من روز و فرداي مصاحبه و بعد ازون may 7 . اميدوارم زودتر نوبت ماها بشه.
Dear sir/madam
I am one of the selectees of DV lottery 2014.I had my interview on ---- at the U.S embassy in Ankara , Turkey
I want to to know is it a normal time for the reply or my case has been delayed? if so what the reason can be ,After about90 days there has been no change in my application status .
I would like to ask you to help me to know about the latest statue of my case
.
Best Regards
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 02:11)reza16 نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:08)Fatehmiki نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:04)نام کاربری somi نوشته: (2014-06-21 ساعت 01:58)Fatehmiki نوشته: (2014-06-21 ساعت 01:56)jojo_hami نوشته: ببخشید من متوجه نشدم. آماده کردن جواب تست سه ماه طول میکشه یا اینکه پدرتون باید سه ماه دیگه بیاد تست سل بده؟!!!!!!!! این دیگه چه وضعشه؟! علتشو چی گفتن بهتون؟؟؟؟
مرسی از جوابتون ! نه ، گفتن جواب تست سل بابای من 3 ماه طول می کشه ، گفتیمم دفعه قبل که اومدیم 2 روزه دادید که ، گفتن تجهیزات پیشرفته تر شده دیگه از این به بعد 3 ماه طول می کشه ! واقعا دیگه دارم خل می شم 
امکان نداره دوست من، بد متوجه شدین. کشت هم که بدن فوقش 1ماه، و تازه اصلا این تست متداولی نیست! دوباره پیگیر بشید.
راستش خیلی پیگیر شدیم از همین دکتر شوکلا ! توی عکس اشعه ایکس دفعه قبل بابام یه لکه افتاده بود ، که تست خلط و این چیزا ازش گرفتن و 3 روز بعد جواب دادن ! جالا واسه تمدید که خواستیم بریم قبلش بابام اینجا پیش یه متخصص رفت گفت چیزی نیست از بچگیت یه زخم کوچیک بوده ، امروز بررسی کردن دیدن تو اکس اشعه ایکس بازم لکه اس ، شوکلا گفت می دونم چیزیت نیست ، ولی سفارت به من گیر می ده اگه بدون این تست اکی بدم ، باید بری فلان و فلان تست بدی ، که 3 ماه دیگه جوابش می آد ! حالا می گید چی کار کنم ؟
برم اون یکی بیمارستان ؟
چرا پرونده پزشكي ايران را نبرديد؟
مگه قابل قبوله ؟ خیلی مسخره است آخه دفعه قبل که اوکی بود ! مگه می شه یه دفعه بگن سفارت سخت گیر شده دیگه باید یه همچین تستی بدی ؟ کسی می دونه که سفارت قبول می کنه بعدا فقط نتیجه یه تستش رو بدیم قبول می کنه یا نه ؟ می دونید این مید ایست پلی کلینیک فرقی داره یا نه ؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 02:15)Fatehmiki نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:11)reza16 نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:08)Fatehmiki نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:04)نام کاربری somi نوشته: (2014-06-21 ساعت 01:58)Fatehmiki نوشته: مرسی از جوابتون ! نه ، گفتن جواب تست سل بابای من 3 ماه طول می کشه ، گفتیمم دفعه قبل که اومدیم 2 روزه دادید که ، گفتن تجهیزات پیشرفته تر شده دیگه از این به بعد 3 ماه طول می کشه ! واقعا دیگه دارم خل می شم 
امکان نداره دوست من، بد متوجه شدین. کشت هم که بدن فوقش 1ماه، و تازه اصلا این تست متداولی نیست! دوباره پیگیر بشید.
راستش خیلی پیگیر شدیم از همین دکتر شوکلا ! توی عکس اشعه ایکس دفعه قبل بابام یه لکه افتاده بود ، که تست خلط و این چیزا ازش گرفتن و 3 روز بعد جواب دادن ! جالا واسه تمدید که خواستیم بریم قبلش بابام اینجا پیش یه متخصص رفت گفت چیزی نیست از بچگیت یه زخم کوچیک بوده ، امروز بررسی کردن دیدن تو اکس اشعه ایکس بازم لکه اس ، شوکلا گفت می دونم چیزیت نیست ، ولی سفارت به من گیر می ده اگه بدون این تست اکی بدم ، باید بری فلان و فلان تست بدی ، که 3 ماه دیگه جوابش می آد ! حالا می گید چی کار کنم ؟
برم اون یکی بیمارستان ؟
چرا پرونده پزشكي ايران را نبرديد؟
مگه قابل قبوله ؟ خیلی مسخره است آخه دفعه قبل که اوکی بود ! مگه می شه یه دفعه بگن سفارت سخت گیر شده دیگه باید یه همچین تستی بدی ؟ کسی می دونه که سفارت قبول می کنه بعدا فقط نتیجه یه تستش رو بدیم قبول می کنه یا نه ؟ می دونید این مید ایست پلی کلینیک فرقی داره یا نه ؟
پرونده ايران را به دكتر شوكلا نشون بده از روي گزارش پزشكتون كپي ميگيره و ازتون قبول ميكنه
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 02:18)anahita 62 نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:08)Fatehmiki نوشته: (2014-06-21 ساعت 02:04)نام کاربری somi نوشته: (2014-06-21 ساعت 01:58)Fatehmiki نوشته: (2014-06-21 ساعت 01:56)jojo_hami نوشته: ببخشید من متوجه نشدم. آماده کردن جواب تست سه ماه طول میکشه یا اینکه پدرتون باید سه ماه دیگه بیاد تست سل بده؟!!!!!!!! این دیگه چه وضعشه؟! علتشو چی گفتن بهتون؟؟؟؟
مرسی از جوابتون ! نه ، گفتن جواب تست سل بابای من 3 ماه طول می کشه ، گفتیمم دفعه قبل که اومدیم 2 روزه دادید که ، گفتن تجهیزات پیشرفته تر شده دیگه از این به بعد 3 ماه طول می کشه ! واقعا دیگه دارم خل می شم 
برم اون یکی بیمارستان ؟
حتما یه راه حلی باید باشه اینجوری که نمیشه. خوب شرایطتون رو توضیح بدین و بگین نمیشه که 3 ماه منتظر بمونین و بعدشم نتونین ویزا بگیرین. باز اگه مدیکال خودتون آماده هست ویزاتونو بگیرین و یا با سفارت صحبت کنین شاید اونا یه راهی نشونتون دادن . ما همه دعا میکنیم که مشکلی پیش نیاد. و همتون ویزاتونو بگیرین.
خواب از سرم پرید این دیگه یعنی چی؟؟؟
يه دنيا از همه راهنمايي هاي همتون و انرژي هاي مثبتتون ممنونم ! واسه همتون بهترين اتفاقارو ارزو مي كنم