کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
Fatehmiki نوشته است:
يه دنيا از همه راهنمايي هاي همتون و انرژي هاي مثبتتون ممنونم ! واسه همتون بهترين اتفاقارو ارزو مي كنم
امیدوارم این بهترین اتفاق واسه شما هر چه زودتر بیافته و به سلامتی ویزا بگیرین.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghasoo ، nasim ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Fatehmiki، jojo_hami، masoudyara2 کاربر مخفی
نصف شبی این کاربر مخفی کیه؟؟؟ ا

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: lighter ، sad_sad ، قصه گو ، آلیس-1980 ، jojo_hami ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 02:29)anahita 62 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Fatehmiki، jojo_hami، masoudyara2 کاربر مخفی
نصف شبی این کاربر مخفی کیه؟؟؟ ا

اسم من و یادت رفتBig Grin
خیلی خوشحالم که تاپیک بازم فعال شد اینجا تنها جاییه که میتونیم خودمونو خالی کنیمRolleyes
حالا که تنهاییم بیاید باز به هم دیگه رتبه بدیم دلمون خنک شهTongue
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، آلیس-1980 ، nasim ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 02:26)Afshim553 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 02:21)masoudyara نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 01:21)آلیس-1980 نوشته:  سلام دوستان من 11 روز پیش ایمیل فرستادم سفارت ابوظبی که بپرسم آیا نیاز هست ترجمه ی کارت پایان خدمت همسرم رو بفرستم یا نه چون موقع مصاحبه ازمون نگرفتن. ولی هنوز جوابی ندادن.کسی میدونه که این موضوع روی کلیرنس تاثیری می زاره یا نه آخه زمان زیادی تا پایان لاتاری 2014 نمونده .لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. خیلی توی تاپیکها سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم . ممنون می شم.

شما می خواستید بدید و اونا نگرفتن یا فراموش کردید بدید؟آخ این موضوع خیلی عجیبه
همچسن مدرکی 100% لازم بوده و اصلا دلیل کلیرنس اغلب بچه ها همین سربازی هستش.پس از همه تا بحال خواستن و عجیبه که از شما نخواستن.حتما با سفارتتون مکاتبه کنید و ازشون سوال کنید که اگر لازمه براشون بفرستید.
کارمند سفارت زیاد حواسش جمع نیست اگه شما مدرکی رو کم بدید ممکن اونا هم فراموش کنن یادآوری کنن.ولی اگه مدرکی رو برگردونن موضوع فرق میکنه.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: sad_sad ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 01:21)آلیس-1980 نوشته:  سلام دوستان من 11 روز پیش ایمیل فرستادم سفارت ابوظبی که بپرسم آیا نیاز هست ترجمه ی کارت پایان خدمت همسرم رو بفرستم یا نه چون موقع مصاحبه ازمون نگرفتن. ولی هنوز جوابی ندادن.کسی میدونه که این موضوع روی کلیرنس تاثیری می زاره یا نه آخه زمان زیادی تا پایان لاتاری 2014 نمونده .لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. خیلی توی تاپیکها سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم . ممنون می شم.

دوست گلم دقیقا مشکل ما هم همینه چون از همسرم هیچ مدرکی در رابطه با سربازی و تحصیل نگرفتن!!!!!!! امیدوارم مشکلی نباشه اگه جوابتون رو دادن منو بی خبر نزارید. مرسی
تشکر کنندگان: sad_sad ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 02:43)USA2014 نوشته:  

دوست گلم دقیقا مشکل ما هم همینه چون از همسرم هیچ مدرکی در رابطه با سربازی و تحصیل نگرفتن!!!!!!! امیدوارم مشکلی نباشه اگه جوابتون رو دادن منو بی خبر نزارید. مرسی
کارمند سفارت زیاد حواسش جمع نیست اگه شما مدرکی رو کم بدید ممکن اونا هم فراموش کنن یادآوری کنن.ولی اگه مدرکی رو برگردونن موضوع فرق میکنه.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: USA2014 ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 02:45)masoudyara نوشته:  

کارمند سفارت زیاد حواسش جمع نیست اگه شما مدرکی رو کم بدید ممکن اونا هم فراموش کنن یادآورخی کنن.ولی اگه مدرکی رو برگردونن موضوع فرق میکنه.
راستش ما همه مدارک رچ کامل دادیم ولی هی یا برمیگردوند یا یه چیزی میگفت....از بس بی حوصله و بداخلاقه این خانم به هیچی درست توجه نمیکنه... ما بعدش متوجه شدیم این مدارکو برگردونده به ما. نمیدونم سهوا بوده یا عمدا? ولی بر فرض که دانسته اینارو برگردونده باشه به ما!! این چه مفهومی داره?
تشکر کنندگان: masoudyara ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 02:55)USA2014 نوشته:  

کارمند سفارت زیاد حواسش جمع نیست اگه شما مدرکی رو کم بدید ممکن اونا هم فراموش کنن یادآورخی کنن.ولی اگه مدرکی رو برگردونن موضوع فرق میکنه.
راستش ما همه مدارک رچ کامل دادیم ولی هی یا برمیگردوند یا یه چیزی میگفت....از بس بی حوصله و بداخلاقه این خانم به هیچی درست توجه نمیکنه... ما بعدش متوجه شدیم این مدارکو برگردونده به ما. نمیدونم سهوا بوده یا عمدا? ولی بر فرض که دانسته اینارو برگردونده باشه به ما!! این چه مفهومی داره?
امیدوارم دیگر دوستان جوابتون رو بدن.من فکر میکنم اگه برگردونده مشکل خاصی نباشه ولی اگه جای شما بودم پیگیری میکردم با ایمیل.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: USA2014 ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
دوستانی که ویزاشون رو گرفتن لطفا کمک کنید به من بگید DOS Case ID که از ما میخواد برای پرداخت 165$ چی هست؟
آیا همون case number است.
لطفا اگر کسی فرم پرداخت 165$ اینترنتی رو پر کرده راهنمایی کنه.
من ثبت نام کردم فقط پرداختش مونده
با تشکر از همه دوستان
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-06-21 ساعت 03:00)masoudyara نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 02:55)USA2014 نوشته:  

امیدوارم دیگر دوستان جوابتون رو بدن.من فکر میکنم اگه برگردونده مشکل خاصی نباشه ولی اگه جای شما بودم پیگیری میکردم با ایمیل.
دوستان نگران نباشيد، از همسر من هم ترجمه مدرك معافيت را نگرفت و كلا هيچ مدرك تحصيلي از همسرم نخواست چون برنده اصلي من بودم
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، taleghani ، mehdi2014 ، USA2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: قصه گو
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-21 ساعت 03:28)arashxxxx1 نوشته:  دوستانی که ویزاشون رو گرفتن لطفا کمک کنید به من بگید DOS Case ID که از ما میخواد برای پرداخت 165$ چی هست؟
با تشکر از همه دوستان

بله همون کیس نامبر هست و درآخر 01 به عنوان برنده اصلی اضافه کنید.و برای بقیه اعضا اضافه میشه. پرداختشم خیلی راحته همونطور که تا الان ادامه دادید برید جلو
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، mehdi2014 ، reasonable ، pari pari ، soli asali ، nedaba
تبریک فراوان به دوستان عزیزم پائیز و POOPAK16 بابت کلیر شدن از آنکارا

صمیمانه تبریک میگم بهتون انشاالله همسفر بشیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-21 ساعت 03:28)arashxxxx1 نوشته:  دوستانی که ویزاشون رو گرفتن لطفا کمک کنید به من بگید DOS Case ID که از ما میخواد برای پرداخت 165$ چی هست؟
با تشکر از همه دوستان

سلام دوستان ، آدرس سایت که ۱۶۵ دلار رو پرداخت می‌کنید چیه؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 06:58)ali3875 نوشته:  تبریک فراوان به دوستان عزیزم پائیز و POOPAK16 بابت کلیر شدن از آنکارا

صمیمانه تبریک میگم بهتون انشاالله همسفر بشیم

مرسی علی جون از همه محبت هات... در حقیقت خبر اصلی کلیر شدن ما رو علی آقا به ما داد... ساعت 7 صبح به من و پاییز خبر داد که آپدیت شدیم و شب توی سایت اسم ما در اومد ما تا خواستیم بیایم بگیم هوراااااا در سایت رو بستن و هورای ما تو گلومون گیر کرد. راستش از اینکه هورا نکشیدیم خیلی هم ناراحت نیستیم چون بخدا راستشو میگم تا همه بچه ها کلیر نشن شادی ما هم کامل نميشه بخصوص نارون و صبور عزیز که همسفر ما بودن و تقریبا چیزی به کلیر شدن شون نمونده....
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان