کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
چرا ارمنستان خوابیده ، سه هفته است هیچ خبری نیست
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، jojo_hami ، nasim ، shilan ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 08:45)zzarin نوشته:  چرا ارمنستان خوابیده ، سه هفته است هیچ خبری نیست

زرین جان به جاش سیر خواب شده این هفته می ترکونه
راستی سلام دوستای گلم صبح همتون بخیر و پر از انرژی مثبت Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
من خیلی افتخار میکنم همشهری شما باشم . دیروز مهمون یه دوست عزیز شدیم برای اولین بار بود میرفتم سمت دماوند . حدود 20 کیلومتر بعد از دماوند کلا اینترنت و همه چی مرخص بود ولی واقعا آب و هوای خیلی خوبی داشت . امید داشتم بر میگردم چند تا از دوستای عزیزمون کلیر شده باشند که خب فکر کنم این هفته سفارت ایروان کلا رفته فوتبال ببینه Smile

(2014-06-21 ساعت 00:23)Ramin geologist نوشته:  
(2014-06-20 ساعت 22:41)sysmaster نوشته:  الان از دماوند برمیگردم گفتم اقلا یکی دوتا از رفقامون کلیر میشن تو ارمنستان ! چیشده یک هفته است تو خواب خرگوشی فرو رفته این سفارت Sad

خوبه همشهریم پیدا کردیم :-)
ایشالا این هفته دیگه ایروان میترکونه ؛-)
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: Ramin geologist ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
اساتید علما و اندیشمندان عزیز آخرکسی پی نبرد که جریان این اپدیت چیه؟ یکی میگه یعنی پروندش در جریانه پس اونیکه اپدیت نمی خوره یعنی پروندش افتاده یه گوشه؟؟؟؟
کاشکی به آبدارچیه سفارت یه شیرینی میدادم پروندمو بزاره رووو
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، p.arsa ، shilan ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 04:28)mohsenmb نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 03:28)arashxxxx1 نوشته:  دوستانی که ویزاشون رو گرفتن لطفا کمک کنید به من بگید DOS Case ID که از ما میخواد برای پرداخت 165$ چی هست؟
آیا همون case number است.
لطفا اگر کسی فرم پرداخت 165$ اینترنتی رو پر کرده راهنمایی کنه.
من ثبت نام کردم فقط پرداختش مونده
با تشکر از همه دوستان

بله همون کیس نامبر هست و درآخر 01 به عنوان برنده اصلی اضافه کنید.و برای بقیه اعضا اضافه میشه. پرداختشم خیلی راحته همونطور که تا الان ادامه دادید برید جلو

دوست عزیز ما مشکل نداشتن کارت اعتباری داریم میشه راهنمایی بفرمایید چکار باید انجام بدم
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 09:16)سبز نوشته:  اساتید علما و اندیشمندان عزیز آخرکسی پی نبرد که جریان این اپدیت چیه؟ یکی میگه یعنی پروندش در جریانه پس اونیکه اپدیت نمی خوره یعنی پروندش افتاده یه گوشه؟؟؟؟
شما چه تاریخی مصاحبه داشتی؟؟؟ کلا یعنی تا الان هیچ آپدیتی نخوردی؟؟؟؟؟
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-06-21 ساعت 09:22)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 09:16)سبز نوشته:  اساتید علما و اندیشمندان عزیز آخرکسی پی نبرد که جریان این اپدیت چیه؟ یکی میگه یعنی پروندش در جریانه پس اونیکه اپدیت نمی خوره یعنی پروندش افتاده یه گوشه؟؟؟؟

فوریه فقط یه دونه چند روز بعد از مصاحبه

دوست گلم چون کل پروسه کلیرنس یه چیز "ا م ن ی ت ی " و مجهوله هیچ کس نمی تونه اطلاعات دقیقی راجع به این موضوع بده
اصلاً سفارتها هم هیچ اطلاعاتی راجع به CEAC به ما ندادن که برید اونجا آپدیتاونو چک کنید. درسته؟
به نظر من اینکه یه پرونده آپدیت نشه یعنی در جریان نیست برداشت منطقی نیست. همه پرونده ها در جریانند و با یک روند پیش می رن. من قبل از دریافت ایمیل از سفارت برای فرستادن فرم 9 سوالی آپدیت نزدیکی نداشتم. اما بعدش یکی دوبار آپدیت شدم اونم مربوط به ایمیلها بود
سبز باشیدSmile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام میشه یکی آدرس ایمیل آنکارارو بذاره
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ali3875 ، nedaba
CA-Ankara@state.gov

این آدرس ایمیل آنکارا
یک روزه هم بهتون جواب میدنSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-21 ساعت 09:25)سبز نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 09:22)jojo_hami نوشته:  

فوریه فقط یه دونه چند روز بعد از مصاحبه
خب خوبه دیگه. همین آپدیت یعنی پروندت نیفتاده یه گوشه!Big Grin هیچکس اطلاع دقیقی از تعداد آپدیتها و معنی اونا نداره هرچی اساتید میگن در حد حدس و گمانه و از روی موارد قبلی برداشت شده.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Ramin geologist ، A_A ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 08:37)poopak16 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 06:58)ali3875 نوشته:  تبریک فراوان به دوستان عزیزم پائیز و POOPAK16 بابت کلیر شدن از آنکارا

صمیمانه تبریک میگم بهتون انشاالله همسفر بشیم

مرسی علی جون از همه محبت هات... در حقیقت خبر اصلی کلیر شدن ما رو علی آقا به ما داد... ساعت 7 صبح به من و پاییز خبر داد که آپدیت شدیم و شب توی سایت اسم ما در اومد ما تا خواستیم بیایم بگیم هوراااااا در سایت رو بستن و هورای ما تو گلومون گیر کرد. راستش از اینکه هورا نکشیدیم خیلی هم ناراحت نیستیم چون بخدا راستشو میگم تا همه بچه ها کلیر نشن شادی ما هم کامل نميشه بخصوص نارون و صبور عزیز که همسفر ما بودن و تقریبا چیزی به کلیر شدن شون نمونده....

باور کن پوپک خانم از کلیر شدن شما و پائیز به اندازه کلیر شدن خودم خوشحال شدم الانم یه هوراااااااااااااااااااااا به افتخارتونSmile
انشاالله نارون عزیز هم هر چه زودتر کلیر بشن همه دسته جمعی بریم آنکاراSmile
ما که اینجا رو ول نمیکنیم تا همه دوستان کلیر نشن مخصوصا دوست عزیزم farshid 1976 که امیدوارم همین هفته کلیر بشهSmile
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

استارت 4000 کی میخوره. . . . . . . Big Grin
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
(2014-06-21 ساعت 09:21)arashxxxx1 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 04:28)mohsenmb نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 03:28)arashxxxx1 نوشته:  دوستانی که ویزاشون رو گرفتن لطفا کمک کنید به من بگید DOS Case ID که از ما میخواد برای پرداخت 165$ چی هست؟
آیا همون case number است.
لطفا اگر کسی فرم پرداخت 165$ اینترنتی رو پر کرده راهنمایی کنه.
من ثبت نام کردم فقط پرداختش مونده
با تشکر از همه دوستان

بله همون کیس نامبر هست و درآخر 01 به عنوان برنده اصلی اضافه کنید.و برای بقیه اعضا اضافه میشه. پرداختشم خیلی راحته همونطور که تا الان ادامه دادید برید جلو

دوست عزیز ما مشکل نداشتن کارت اعتباری داریم میشه راهنمایی بفرمایید چکار باید انجام بدم
سوالتون مربوط به این تاپیک نیست لطف کنید تشریف ببرید به تاپیک اولین سفر به آمریکا تا بهتر راهنمایی بشید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mahan1331 ، majid_eng ، Sara_lphmkf ، reza_top60 ، sal0811 ، zepehr ، mehdi2014 ، pari pari ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: A-N، aaraam، afhamid، ali3875، batigoal_189، ghasoo، Lamiya، letka، mahan1331، maryam_ros، Parsa2014، Ramin geologist، reza_top60، sakh، smalijm، zaaraa، سامان محتشم، 1 مهمان
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان